mobrol Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουαρίου Σε 5 ημέρες η Samsung ανακοινώνει παγκοσμίως το Galaxy S25 Ultra και παράλληλα ανοίγουν και οι προπαραγγελίες. Ανοίγω λοιπόν το επίσημα θέμα για γνώμες, εντυπώσεις, προβλήματα και πιθανά promos. 1 2 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Παρασκευή στις 07:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:17 πμ To s25 Slim θα είναι διαθέσιμο από Τετάρτη ή αργότερα μέσα στη χρονιά; Τι πιστεύτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Παρασκευή στις 07:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:26 πμ 9 minutes ago, Athkatla said: To s25 Slim θα είναι διαθέσιμο από Τετάρτη ή αργότερα μέσα στη χρονιά; Τι πιστεύτε; Μάλλον όλα μαζί θα τα ανακοινώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Παρασκευή στις 08:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:35 πμ (edited) καπου σε ενα αρθρο ειδα οτι το slim θα το ανακοινωσει Μαρτιο "Η κυκλοφορία του S25 Slim έχει οριστεί επίσης για το δεύτερο τρίμηνο του 2025, ή ένα ολόκληρο τέταρτο πριν από το iPhone 17 Air, έτσι ώστε η Samsung να μπορεί να μετρήσει την αποδοχή του. Θα μπορούσε, ωστόσο, να τροφοδοτείται από το κορυφαίας ποιότητας chipset Snapdragon 8 Elite (Gen 4) της Qualcomm και φέρεται να έχει καλύτερη κάμερα από το iPhone Air, επομένως η αποδοχή της αγοράς της κομψότητας της Samsung το 2025 μπορεί να εξαρτάται μόνο από την αρχική τιμή του." Edited Παρασκευή στις 08:37 πμ by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. Παρασκευή στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:49 πμ Καλησπέρα περιμένω να δω την παρουσιάσει και μετά να κάνω την προπαραγγελία να κάνω την μετάβαση από το s23 ultra που έχω 2 χρονια στο s25 ultra θέλω να ελπίζω ότι θα κάνει καμια προωθητική ενέργεια όπως πέρυσι στην τιμή του 256 να δίνει το 512, από την άλλη ακούστηκε ότι το spen δεν θα έχει λέει πλέον BT άρα δεν θα υποστηρίζει και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που είχαμε μέχρι τώρα για να δούμε μακάρι να μην ισχύ. Πιστεύω ότι αυτό που θα δείξουν στην παρουσίαση πιο πολύ θα είναι τα χαρακτηριστικά με την τεχνητή νοημοσύνη παρα την ίδια την συσκευή γιατί δεν βλέπω και καμια ουσιώδη διαφορα στην συσκευή πέρα από τις λίγο πιο στρογγυλές γωνίες άντε και λίγο η camera αν και πάλι θα έχουμε τους ίδιους αισθητήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. Παρασκευή στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:04 πμ Follow..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. Παρασκευή στις 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:10 μμ skip.Δεν νομιζω να εχει καποιο νοημα απο το s24u-->s25u Με το καλο να παραλαβουν οσοι παραγγειλουν. 1 1 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Παρασκευή στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:41 μμ Θα αναβαθμίσω έχοντας πλήρη γνώση ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ η αναβάθμιση από S24U. Εάν κάποιος μπορεί, ας μας πει πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε κουπόνι 20% (ίσως κανένας υπάλληλος της Samsung που παρακολουθεί) σε DM ή εδώ. Ευχαριστώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. Παρασκευή στις 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:49 μμ Καλό θα ήταν ένα κουπόνι 20% εμένα μου έστειλαν λόγο γενεθλίων πριν λίγες μέρες κουπόνι 5% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Παρασκευή στις 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:04 μμ Έλα, το είχαμε ξεσκίσει το θέμα του s24u, τώρα επιτέλους ένα θέμα να γράφουμε για το s25u. Μέχρι να μπει ο Μάρτιος δηλαδή, γιατί μετά θα γράφουμε εδώ για το s26u. 🤣🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Λεω να το παρω, ένα κουπόνι 20% θα βοηθουσε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Με κουπόνι είτε 20 είτε 15 είτε 10 αν παίξει, εγώ είμαι για παραγγελία αμέσως μετά την παρουσίαση. 🙂 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Παρασκευή στις 08:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:08 μμ Μόνο επίσημη τιμή δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα... Η παρουσίαση του κινητού διέρρευσε πάντως https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_family_stars_in_leaked_promo_video_detailing_ai_and_camera_features-news-66151.php 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:08 μμ 1 hour ago, dimitris1090T said: Μόνο επίσημη τιμή δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα... Η παρουσίαση του κινητού διέρρευσε πάντως https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_family_stars_in_leaked_promo_video_detailing_ai_and_camera_features-news-66151.php Πραγματικά. Ας μας πουν και τις τιμές από τώρα να τελειώνουμε. 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Παρασκευή στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:42 μμ Κάπου διάβασα ότι η TOP έκδοση με το 1TB θα είναι +100€ ποιο ακριβή από πέρισυ δηλαδή κάπου στα 1950€... Λίγες μέρες έμειναν να το δούμε και στην πράξη... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Παρασκευή στις 11:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:09 μμ 9 ώρες πριν, nasosvasedis said: Θα αναβαθμίσω έχοντας πλήρη γνώση ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ η αναβάθμιση από s24 ultra. Όπως και δεν αξιζε τελικα και η μετάβαση από s23 ultra σε s24 ultra.. Οπως: 1) Προβλήματα/παραξενιές στην οθόνη και στο AOD που δεν διορθώθηκαν, οπως κόκκοι, φωτεινότητα, ξεφτισμα επίστρωσης 2) η κυρία καμερα δεν τραβάει καλύτερα παρα τον πιο γρήγορο επεξεργαστή, 3) ο τηλεφακός αξίζει μόνο για 5 έως 9.9 ζουμ 4) Όλα τα AI υπάρχουν και στη σειρά 23 Από τα μέχρι στιγμής χαρακτηριστικά που εχω δει ότι θα έχει το s25 ultra, το μόνο που ζηλεύω είναι το πάχος του , 8.2 χιλιοστά. Η ultrawide παρα τα 50mp, το μέγεθος των στοιχείων θα είναι 0.7, ενώ στα τώρα μοντέλα που έχουν 12mp, το μέγεθος είναι στα 1.4, οπότε στην ουσία οι φωτογραφίες είναι στο ίδιο μέγεθος αν τις εκτυπώσεις. Αισθητικά επισης με χαλάνε οι καμπύλες στις άκρες, αλλα δεν είναι τόσο έντονες όπως στα απλά και plus μοντέλα. Οσον αφορα το πενάκι, δεν το χρησιμοποιησα ποτέ για σοβαρό σκοπό, δεν με νοιάζει αν έχει Bluetooth η όχι. Φοβάμαι παντως για την θερμική συμπεριφορά του επεξεργαστή. Αν θα είναι όπως του snapdragon 888 η 8 gen 1 συμφωνα με φημες. Επίσης τα χρώματα πολύ μουντά ΚΑΙ φέτος, αν εξαιρέσουμε τα ασπρόμαυρα. Στο s22 ultra είχαμε ωραία χρώματα οπως βυσσινί και πράσινο. Με το s23 ultra, τα κάνανε πιο μουντά οπως λαδί και ροζ. Στο 24 ultra κίτρινο και μωβ, και το γκρι που κιτρίνιζε στον ήλιο, σε σχεση με το 15 pro max. Με τις μέχρι τώρα διαρροές, βλέπω ένα γκρι και μπλε , που το ίδιο το μπλε ούτε γαλάζιο δεν το λες τόση ασπριλα που εχει. Εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ να δώσω στα 650 μαξ αν φύγει το 23 ultra , για να πάρω το 25 στα 1300 σφραγισμένο μεταχειρισμένο με τιμολογιο σε ένα με δύο μήνες απο γνωστό site. Δεν αξίζουν τα χαρακτηριστικά ως προς την διαφορά χρημάτων. Περιμένω με ανυπομονησία παντως εντυπώσεις από youtubers , να μας πείσουν για το πόσο καλύτερο από το αμέσως προηγούμενο είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. Σάββατο στις 12:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:13 πμ Εγώ παιδιά μένω στον Καναδά εάν μου δώσει όπως λένε 1000-1100 cad (για το s24 ultra) και άλλα 100 από το κουπόνι ,το χτύπησα αέρα Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Σάββατο στις 12:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:34 πμ 1 hour ago, EricssonyFan said: Εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ να δώσω στα 650 μαξ αν φύγει το 23 ultra , για να πάρω το 25 στα 1300 σφραγισμένο μεταχειρισμένο με τιμολογιο σε ένα με δύο μήνες απο γνωστό site. Δεν αξίζουν τα χαρακτηριστικά ως προς την διαφορά χρημάτων. Για ποιές χωρητικότητες υπολογίζεις αυτές τις τιμές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Σάββατο στις 05:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:53 πμ 5 ώρες πριν, sattack said: Για ποιές χωρητικότητες υπολογίζεις αυτές τις τιμές? Θεωρητικά πρέπει να αναφέρεται για το 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. Σάββατο στις 07:25 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:25 πμ (edited) Εγω εχοντας S23 Ultra αυτη τη στιγμη, αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα να παω σε Oneplus 13 μεσω προπαραγγελίας απο Κωτσοβολο (για να εχω και smartec, συν δωρο το ρολοι που θα διωξω σφραγισμενο) παρα να πληρωσω 200 παραπανω για το ΑΙ μονο, που θα το εχει και με συνδρομή σε λιγο. Μπορουσαν να κανουν καλυτερη δουλειά, οπως πχ μπαταρια νεου τυπου, αντι να μιλανε μονο για το ΑΙ. Το μονο που με κραταει ειναι το οτι πηρα προσφατα το watch Ultra, αλλα και παλι με patch εφαρμογη εχει ιδιο compatibility και με non-samsung συσκευες Edited Σάββατο στις 07:30 πμ by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Σάββατο στις 09:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:59 πμ 2 ώρες πριν, mobrol said: Εγω εχοντας S23 Ultra αυτη τη στιγμη, αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα να παω σε Oneplus 13 μεσω προπαραγγελίας απο Κωτσοβολο (για να εχω και smartec, συν δωρο το ρολοι που θα διωξω σφραγισμενο) παρα να πληρωσω 200 παραπανω για το ΑΙ μονο, που θα το εχει και με συνδρομή σε λιγο. Μπορουσαν να κανουν καλυτερη δουλειά, οπως πχ μπαταρια νεου τυπου, αντι να μιλανε μονο για το ΑΙ. Το μονο που με κραταει ειναι το οτι πηρα προσφατα το watch Ultra, αλλα και παλι με patch εφαρμογη εχει ιδιο compatibility και με non-samsung συσκευες Έχω δελεαστεί και εγώ να επιστρέψω στη OnePlus αλλά το ότι έχω άλλες συσκευές του οικοσυστήματος της Samsung με αποθαρρύνει, συν το γεγονός ότι εκτός της τεχνολογίας μπαταρίας και φόρτισης που οι Κινέζοι έχουν αφήσει τη Samsung και την Apple μίλια πίσω, το λογισμικό και η υποστήριξη χωλαίνουν αρκετά. Όσο fluid και αν είναι το OxygenOS, καταλαβαίνεις παντού ότι είναι "φτηνό". Ταυτόχρονα μην ξεχνάμε ότι όλες οι συσκευές της OnePlus είτε ρολόι είτε τηλέφωνο είτε οτιδήποτε είναι συσκευές της Oppo με άλλη ταμπέλα. Και μάλιστα αντί να σου προσφέρουν το κορυφαίο και οι μεν και οι δε, κάτι κερδίζεις στο OnePlus 13(τον καλύτερο επεξεργαστή Snapdragon αντί για της Mediatek) και κάτι χάνεις (το Find X8 Pro έχει μια περισκοπική κάμερα που το 13 ΔΕΝ έχει). Καλύτερα λοιπόν να μείνω στο "κορυφαίο" της Samsung που φυσικά ΔΕΝ είναι το κορυφαίο που υπάρχει σαν τεχνολογία εκεί έξω, αλλά δέχεται τέτοια υποστήριξη από την εταιρεία (και δυστυχώς αντίστοιχα η τιμή), παρά να σκέφτομαι τι παραχωρώ για να πάω σε ΠΟΙΟ κινέζικο, της OnePlus, της Oppo, της Vivo κτλ, επειδή οι Κινέζοι χρειάζονται αντίστοιχα να στηρίξουν όλες τις θυγατρικές... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Σάββατο στις 11:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:48 πμ Αν υποθέσουμε ότι η τιμή θα είναι 1500 ευρώ. Με την προϋπόθεση ότι θα πετύχουμε κουπόνι 10% και έχουμε και την δυνατότητα για τιμολόγιο δεν το λες και ότι δεν συμφέρει ακριβώς. Δηλαδή 1500 - 10%. - 24%.-100 ευρώ pandas. Από τα 1500 βρισκόμαστε πρώτη μέρα κυκλοφορίας να έχουμε s25 ultra 512 με 999 ευρώ. Ναι χάνεις χρήματα αν μεταβείς από s23 ultra s24 ultra. Ναι δεν θα προσφέρει τόσα όσα τα περισσότερα χρήματα που θα δώσεις. Αλλά παίρνεις το κορυφαίο μοντέλο της Samsung με 1κ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Κάποτε άλλαζα 10 συσκευές τον χρόνο. Όταν αποφάσισα να παίρνω 1 συσκευή ανά έτος, Τα κατάφερα μόνο με Samsung εύκολα. Και με το s23 ultra και με το s24 ultra. Για μένα είναι οι πιο ολοκληρωμένες συσκευές και ας συμπαθώ pixel και oneplus. 🙂 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Σάββατο στις 11:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:56 πμ Θυμάται κανείς πέρυσι στην Ελλάδα πόσο ήταν οι χαμηλότερες τιμες που πουλήθηκαν το 512GB και το 1ΤΒ στο preorder? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Σάββατο στις 12:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:13 μμ 23 minutes ago, kountoura said: Αν υποθέσουμε ότι η τιμή θα είναι 1500 ευρώ. Με την προϋπόθεση ότι θα πετύχουμε κουπόνι 10% και έχουμε και την δυνατότητα για τιμολόγιο δεν το λες και ότι δεν συμφέρει ακριβώς. Δηλαδή 1500 - 10%. - 24%.-100 ευρώ pandas. Από τα 1500 βρισκόμαστε πρώτη μέρα κυκλοφορίας να έχουμε s25 ultra 512 με 999 ευρώ. Ναι χάνεις χρήματα αν μεταβείς από s23 ultra s24 ultra. Ναι δεν θα προσφέρει τόσα όσα τα περισσότερα χρήματα που θα δώσεις. Αλλά παίρνεις το κορυφαίο μοντέλο της Samsung με 1κ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Κάποτε άλλαζα 10 συσκευές τον χρόνο. Όταν αποφάσισα να παίρνω 1 συσκευή ανά έτος, Τα κατάφερα μόνο με Samsung εύκολα. Και με το s23 ultra και με το s24 ultra. Για μένα είναι οι πιο ολοκληρωμένες συσκευές και ας συμπαθώ pixel και oneplus. 🙂 Δυστυχώς η τιμή φαίνεται ότι θα είναι 100 ευρώ παραπάνω στην ευρωπαϊκή αγορά. Έτσι φημολογείται. Το trade-in δίνει αξία του S24U στα 605 ευρώ που έλεγξα σήμερα. Ρίχνει αρκετά την αξία αλλά τέλος πάντων. Αν τρέξει και κανένα ειδικό τύπου +100 τότε ίσως είναι όντως πιο οκ. Αρκεί να δίνουν την δωρεάν αναβάθμιση χώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. Σάββατο στις 12:24 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:24 μμ Εγω να ειμαι ειλικρινης θα ήθελα απο το S23U να παω S25 ή S25+, επειδη με κουρασε το μεγεθος, αλλα αυτα τα 2 απο τo S23 και μετα (μην πως απο το s22) δεν τα αναβαθμιζει σχεδον καθολου περα απο cpu αντε και λιγο την ραμ Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts