olympiakos7 GR Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου On 27/4/2026 at 11:26 ΠΜ, dasnowy said: Και εγώ με το T5400+ έχω θέμα, μια φορά μέσα σε 1-2 μέρες θέλει restart γιατί κολλάει και χάνει τη σύνδεση με το mc889a. Τώρα είδα έβαλαν μια λειτουργία, το watchdog, και το ρύθμισα να κάνει ping κάθε δύο λεπτά και να κάνει restart μετά από τρία αποτυχημένα ping. Θα δω πως θα πάει τώρα. Κρίμα πάντως γιατί, αν και είναι πιο ακριβή από της nova, είναι πολύ καλή υπηρεσία και τα router που δίνουν την καταστρέφει. Καλησπέρα δοκιμάζω μία λύση αν πετύχει θα ενημερώσω, για το πως και τι λίγο υπομονή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutrosl Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Καλημέρα, είναι εφικτό στο zte mc889 να κλειδώσουμε συγκεκριμένη κεραία? Καθημερινές 8.15 με 20:15 κλειδώνει σε απομακρυσμένη κεραία και είναι χαλια το ίντερνετ, αργίες, σαβ/και και από τις 20:15 έως τις 8.15 τις καθημερινές έχω σταθερά 330/30. Σε άπειρες επικοινωνίες μαζί τους δε το παραδέχονται ότι το κάνουν εσκεμμένα και ότι αυτό γίνεται λόγω συμφόρησης της κεραίας.οταν έγινε η σύνδεση για 2 μήνες ήμουν μια χαρά.μετα ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα.τι προτείνετε να κάνω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 48 minutes ago, moutrosl said: Καλημέρα, είναι εφικτό στο zte mc889 να κλειδώσουμε συγκεκριμένη κεραία? Καθημερινές 8.15 με 20:15 κλειδώνει σε απομακρυσμένη κεραία και είναι χαλια το ίντερνετ, αργίες, σαβ/και και από τις 20:15 έως τις 8.15 τις καθημερινές έχω σταθερά 330/30. Σε άπειρες επικοινωνίες μαζί τους δε το παραδέχονται ότι το κάνουν εσκεμμένα και ότι αυτό γίνεται λόγω συμφόρησης της κεραίας.οταν έγινε η σύνδεση για 2 μήνες ήμουν μια χαρά.μετα ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα.τι προτείνετε να κάνω? Μπορείς να δεις εδώ οδηγίες σε ρούτερ της ίδιας εταιρείας: https://youtu.be/KGJK8IzXaPA?is=KDmMVTtfDLnw2_0R 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7 GR Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Καλημέρα ενημέρωση ή λύση για το cosmote 5g wifi, που δοκιμάζω για το ρουτερ που κάνει αποσυνδέσεις προχωράει, με θετικά βήματα θα ενημερώσω σύντομα για τυχόν εξέλιξη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Καλημέρα σε όλους. Θα μετακομίσω στην Χαλκιδική, συγκεκριμένα στην Ν. Φώκαια, και στο σπίτι δεν υπάρχει δυνατότητα οπτικής ίνας. Σκέφτομαι για Cosmote 5G Wifi. Το σκέφτομαι γιατί στα 70 μέτρα από το σπίτι υπάρχει κεραία της κοσμοτέ. Θα χρησιμοποιώ το ιντερνετ για online μαθήματα μέσα σε όλο το καλοκαίρι. Πιστεύετε οτι θα μου είναι αρκετό; Θα έχω θέματα όταν κατα τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχει πολύ κόσμο; Πείτε την εμπειρία σας καθώς θα το χρειάζομαι για επαγγελματικό σκοπό. Με τέστ που έχω κάνει με το κινητό, μέσα στο σπίτι πιάνει κοντά στα 300/100 και έξω από αυτό 400-500/150. (DOWN/UP). 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7 GR Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Η λύση βρέθηκε δοκιμάζω με το 5G το cosmote wifi, που είχε αποσυνδέσεις και με ένα Mesh δεν ξανά έκανε τίποτα οπότε η λύση βρέθηκε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 4 ώρες πριν, one2377 said: Καλημέρα σε όλους. Θα μετακομίσω στην Χαλκιδική, συγκεκριμένα στην Ν. Φώκαια, και στο σπίτι δεν υπάρχει δυνατότητα οπτικής ίνας. Σκέφτομαι για Cosmote 5G Wifi. Το σκέφτομαι γιατί στα 70 μέτρα από το σπίτι υπάρχει κεραία της κοσμοτέ. Θα χρησιμοποιώ το ιντερνετ για online μαθήματα μέσα σε όλο το καλοκαίρι. Πιστεύετε οτι θα μου είναι αρκετό; Θα έχω θέματα όταν κατα τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχει πολύ κόσμο; Πείτε την εμπειρία σας καθώς θα το χρειάζομαι για επαγγελματικό σκοπό. Με τέστ που έχω κάνει με το κινητό, μέσα στο σπίτι πιάνει κοντά στα 300/100 και έξω από αυτό 400-500/150. (DOWN/UP). Σαν υπηρεσία είναι καλή, εγώ έχω την 50αρα σε επαρχία και πιάνει σταθερά 55/5,5 και ping 15ms. Απλά κάτι γίνεται με το router και θέλει επανεκκίνηση κάποιες φορές. Άλλες φορές έτυχε να θέλει και 2 φορές τη μέρα, τώρα έχω έχω να το κάνω 1 εβδομάδα+. Αυτά στο router, η εξωτερική κεραία κλείνει μόνο όταν έχει διακοπή ρεύματος. Μπορείς να το βάλεις να κάνει αυτόματα restart το βράδυ αν θες. Η υπηρεσία έχει προτεραιότητα από τα κινητά οπότε το πολύ να μην πιάνεις τα 300 όταν έχει κίνηση. Αν βάλεις άλλη κάρτα sim με απεριόριστα σε router δικό σου θα έχεις θέμα αν έχει πολύ κόσμο. Άλλες λύσεις είναι το starlink και το nova 5g home internet (αλλά προσοχή, ρώτα μόνο για 300αρα ή 500αρα γιατί σε αυτές δίνουν SA, στην 100αρα ίσως έχεις θέμα αν έχει πολύ κόσμο. Επίσης ρώτα αν έχει κόφτη και δες αν σε βολεύει ή όχι με τον κόφτη). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 hour ago, dasnowy said: Σαν υπηρεσία είναι καλή, εγώ έχω την 50αρα σε επαρχία και πιάνει σταθερά 55/5,5 και ping 15ms. Απλά κάτι γίνεται με το router και θέλει επανεκκίνηση κάποιες φορές. Άλλες φορές έτυχε να θέλει και 2 φορές τη μέρα, τώρα έχω έχω να το κάνω 1 εβδομάδα+. Αυτά στο router, η εξωτερική κεραία κλείνει μόνο όταν έχει διακοπή ρεύματος. Μπορείς να το βάλεις να κάνει αυτόματα restart το βράδυ αν θες. Η υπηρεσία έχει προτεραιότητα από τα κινητά οπότε το πολύ να μην πιάνεις τα 300 όταν έχει κίνηση. Αν βάλεις άλλη κάρτα sim με απεριόριστα σε router δικό σου θα έχεις θέμα αν έχει πολύ κόσμο. Άλλες λύσεις είναι το starlink και το nova 5g home internet (αλλά προσοχή, ρώτα μόνο για 300αρα ή 500αρα γιατί σε αυτές δίνουν SA, στην 100αρα ίσως έχεις θέμα αν έχει πολύ κόσμο. Επίσης ρώτα αν έχει κόφτη και δες αν σε βολεύει ή όχι με τον κόφτη). Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Όπως καταλαβαίνεις η μεγάλη μου ανησυχία είναι αν θα μπορώ να έχω σταθερή βιντεοκλήση για τα μαθήματα. Και επίσης της κοσμοτέ δεν έχει κόφτη. Για τη Νόβα δεν ξέρω. Για την Βόντα νομίζω είναι μέχρι 300 γκίγκα. 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 8 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Από τον ισολογισμό του ΟΤΕ. Πολύ σημαντικό αυτό. Μεγάλη μάζα μάζεψε σε 1 χρόνο. " Ευρυζωνικές Υπηρεσίες - Fixed Wireless Access (FWA): Η υπηρεσία COSMOTE 5G WiFi, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Fixed Wireless Access (FWA) μέσω των προηγμένων δικτύων 5G και 5G+ του ΟΤΕ, συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η υιοθέτηση της υπηρεσίας FWA συνεχίστηκε δυναμικά, με τη συνολική βάση συνδρομητών να φτάνει τις 100 χιλιάδες από 35 χιλιάδες το Α’ τρίμηνο του 2025. Η αυξανόμενη υιοθέτηση του FWA υποστηρίζει τη συνολική ευρυζωνική συνδρομητική βάση, επιτρέποντας στον ΟΤΕ να θωρακίσει το μερίδιό του στην αγορά. " 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου On 6/5/2026 at 1:36 ΜΜ, one2377 said: Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Όπως καταλαβαίνεις η μεγάλη μου ανησυχία είναι αν θα μπορώ να έχω σταθερή βιντεοκλήση για τα μαθήματα. Και επίσης της κοσμοτέ δεν έχει κόφτη. Για τη Νόβα δεν ξέρω. Για την Βόντα νομίζω είναι μέχρι 300 γκίγκα. Η nova εκεί κόφτη στο 1TB 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 8 ώρες πριν, MIKU said: Από τον ισολογισμό του ΟΤΕ. Πολύ σημαντικό αυτό. Μεγάλη μάζα μάζεψε σε 1 χρόνο. " Ευρυζωνικές Υπηρεσίες - Fixed Wireless Access (FWA): Η υπηρεσία COSMOTE 5G WiFi, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Fixed Wireless Access (FWA) μέσω των προηγμένων δικτύων 5G και 5G+ του ΟΤΕ, συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η υιοθέτηση της υπηρεσίας FWA συνεχίστηκε δυναμικά, με τη συνολική βάση συνδρομητών να φτάνει τις 100 χιλιάδες από 35 χιλιάδες το Α’ τρίμηνο του 2025. Η αυξανόμενη υιοθέτηση του FWA υποστηρίζει τη συνολική ευρυζωνική συνδρομητική βάση, επιτρέποντας στον ΟΤΕ να θωρακίσει το μερίδιό του στην αγορά. " Εχει βρωμίσει ο τόπος FWA. Στο πηλιο έχουν δώσει με το τσουβάλι. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 19 ώρες πριν, mixtri said: Εχει βρωμίσει ο τόπος FWA. Στο πηλιο έχουν δώσει με το τσουβάλι. Καλό αυτό. Να προχωρήσουν γρηγορότερα οι επενδύσεις του δικτύου κινητής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αίτηση για 5G Wifi... παρέλαβα τον εξοπλισμό, και μου ήρθε σήμερα μήνυμα οτι υπάρχει ραντεβού κλεισμένο με τον τεχνικό στις 30 Ιουνίου !!! Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να έρθει νωρίτερα γιατί το χρειάζομαι για τη δουλειά μου; Ίσως κάποιο τηλέφωνο να καλέσω;;;... Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου 8 minutes ago, one2377 said: Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αίτηση για 5G Wifi... παρέλαβα τον εξοπλισμό, και μου ήρθε σήμερα μήνυμα οτι υπάρχει ραντεβού κλεισμένο με τον τεχνικό στις 30 Ιουνίου !!! Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να έρθει νωρίτερα γιατί το χρειάζομαι για τη δουλειά μου; Ίσως κάποιο τηλέφωνο να καλέσω;;;... Λογικά μπορούν να το ενεργοποιήσουν ακόμα και χωρίς την επίσκεψη τεχνικού, εάν δεν χρειάζεσαι βοήθεια στην εγκατάσταση... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου 59 minutes ago, minast said: Λογικά μπορούν να το ενεργοποιήσουν ακόμα και χωρίς την επίσκεψη τεχνικού, εάν δεν χρειάζεσαι βοήθεια στην εγκατάσταση... Ναι. Αν δεν χρειάζεται βοήθεια, την ίδια ημέρα η γραμμή ενεργοποιείται. Αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο η εγκατάσταση, θέλει λίγη προσοχή (μη γίνει τρύπα και χαλάσει καλώδιο ρεύματος ή να γίνει εγκατάσταση σε ταράτσα). 1 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου Μετά από αναζήτηση που έκανα, υπάρχει εφαρμογή που σε βοηθάει να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση, χωρίς κάποιον τεχνικό. Φαίνεται εύκολη διαδικασία. Το έχει κάνει κανένας; Πως του φάνηκε; (το λέω όλο αυτό για να μην περιμένω τεχνικό για να έχω ίντερνετ, γιατί αν κάνω μόνος την διαδικασία ενεργοποιείται κατευθείαν) 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 2 minutes ago, one2377 said: Μετά από αναζήτηση που έκανα, υπάρχει εφαρμογή που σε βοηθάει να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση, χωρίς κάποιον τεχνικό. Φαίνεται εύκολη διαδικασία. Το έχει κάνει κανένας; Πως του φάνηκε; (το λέω όλο αυτό για να μην περιμένω τεχνικό για να έχω ίντερνετ, γιατί αν κάνω μόνος την διαδικασία ενεργοποιείται κατευθείαν) Εγώ μόνος μου το πέρασα. Εύκολο ήταν. Το πιο δύσκολο ήταν να βρω πως να περάσω το καλώδιο στο μπαλκόνι με τον πιο διακριτικό τρόπο. Αν το βάλεις σε σκεπή θα είναι πιο δύσκολο θεωρώ. Επίσης, αν δεν άλλαξε κάτι, η εγκατάσταση χρεώνεται 70 ευρώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 6 minutes ago, one2377 said: Μετά από αναζήτηση που έκανα, υπάρχει εφαρμογή που σε βοηθάει να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση, χωρίς κάποιον τεχνικό. Φαίνεται εύκολη διαδικασία. Το έχει κάνει κανένας; Πως του φάνηκε; (το λέω όλο αυτό για να μην περιμένω τεχνικό για να έχω ίντερνετ, γιατί αν κάνω μόνος την διαδικασία ενεργοποιείται κατευθείαν) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cosmote.wnc Αν έχεις το WNC. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου Πήρα την cosmote για το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις και μου είπαν ότι θα στείλουν νέα εξωτερική μονάδα. Για να δούμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, dasnowy said: Εγώ μόνος μου το πέρασα. Εύκολο ήταν. Το πιο δύσκολο ήταν να βρω πως να περάσω το καλώδιο στο μπαλκόνι με τον πιο διακριτικό τρόπο. Αν το βάλεις σε σκεπή θα είναι πιο δύσκολο θεωρώ. Επίσης, αν δεν άλλαξε κάτι, η εγκατάσταση χρεώνεται 70 ευρώ. Δωρεάν είναι πλέον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 27 minutes ago, Gv2008 said: Δωρεάν είναι πλέον Πρόσφατα ζήτησαν από γνωστό 70€ πάντως... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου 8 ώρες πριν, minast said: Πρόσφατα ζήτησαν από γνωστό 70€ πάντως... Άλλαξε πολύ πρόσφατα, πριν περίπου μια εβδομάδα. Έκανα εγώ και ήρθε δωρεάν ο τεχνικός για την εγκατάσταση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts