musictracer Δημοσιεύτηκε 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 5 Νοέμβριος Με πήραν σήμερα από Vodafone να μου προτείνουν να αλλάξω το καρτοκινητό σε συμβόλαιο με 9,70€ το μήνα. Το καλοκαίρι είχα απορρίψει πρόταση για 8,30 το μήνα το 1ο χρόνο. Είχα έρθει στη Voda για το liquid που ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε σε καρτοκινητό , όπου με 13€/2μηνο μου μέναν και καβάτζα. Τεσπά, της λέω στο τηλ ότι δεν ενδιαφέρομαι (θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από δεσμεύσεις συμβολαίου) και τι μου λέει... Η διάρκεια των 60 ημερών του χρόνου ομιλίας (ευρω ) θα γίνει 25 ημέρες!!!! Μα καλά είναι δυνατόν?? Υπάρχει κράτος να επέμβει σε αυτή την αισχροκέρδια των καρτέλ?? Ό,τι τους κατέβει χρεώνουν?? Με λέει στο τηλ, μα όλα ανεβαίνουν, της λέω πες μου ένα προιόν που πήρε 100% αύξηση σε 6 μήνες!!! Μούγκα.... Τεσπα, δε ξέρω τι θα γίνει, από voda βλέπω να φεύγω γιατί το σήμα είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει. Έχετε να προτέινετε κάτι εναλλακτικό και οικονομικό? Κατά προτίμηση καρτοσυμβόλαιο γτ είμαι σίγουρος ότι όλες οι εταιρείες θα ακολουθήσουν τη μείωση σε 25 μέρες, αφού όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα είναι καρτέλ και χειραγωγούν τις τιμές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 52 minutes ago, musictracer said: Με πήραν σήμερα από Vodafone να μου προτείνουν να αλλάξω το καρτοκινητό σε συμβόλαιο με 9,70€ το μήνα. Το καλοκαίρι είχα απορρίψει πρόταση για 8,30 το μήνα το 1ο χρόνο. Είχα έρθει στη Voda για το liquid που ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε σε καρτοκινητό , όπου με 13€/2μηνο μου μέναν και καβάτζα. Τεσπά, της λέω στο τηλ ότι δεν ενδιαφέρομαι (θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από δεσμεύσεις συμβολαίου) και τι μου λέει... Η διάρκεια των 60 ημερών του χρόνου ομιλίας (ευρω ) θα γίνει 25 ημέρες!!!! Μα καλά είναι δυνατόν?? Υπάρχει κράτος να επέμβει σε αυτή την αισχροκέρδια των καρτέλ?? Ό,τι τους κατέβει χρεώνουν?? Με λέει στο τηλ, μα όλα ανεβαίνουν, της λέω πες μου ένα προιόν που πήρε 100% αύξηση σε 6 μήνες!!! Μούγκα.... Τεσπα, δε ξέρω τι θα γίνει, από voda βλέπω να φεύγω γιατί το σήμα είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει. Έχετε να προτέινετε κάτι εναλλακτικό και οικονομικό? Κατά προτίμηση καρτοσυμβόλαιο γτ είμαι σίγουρος ότι όλες οι εταιρείες θα ακολουθήσουν τη μείωση σε 25 μέρες, αφού όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα είναι καρτέλ και χειραγωγούν τις τιμές. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για κάτι τέτοιο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Μην πιστεύεις ότι σου λέει ο κάθε πωλητής για να σου πλασάρει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση που να αναφέρει κάτι τέτοιο, όπως είπε και ο @sou_d . Εμένα μια φορά μου είχαν πει ότι θα καταργηθεί ολόκληρο το CU! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 1 hour ago, musictracer said: Με πήραν σήμερα από Vodafone να μου προτείνουν να αλλάξω το καρτοκινητό σε συμβόλαιο με 9,70€ το μήνα. Το καλοκαίρι είχα απορρίψει πρόταση για 8,30 το μήνα το 1ο χρόνο. Είχα έρθει στη Voda για το liquid που ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε σε καρτοκινητό , όπου με 13€/2μηνο μου μέναν και καβάτζα. Τεσπά, της λέω στο τηλ ότι δεν ενδιαφέρομαι (θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από δεσμεύσεις συμβολαίου) και τι μου λέει... Η διάρκεια των 60 ημερών του χρόνου ομιλίας (ευρω ) θα γίνει 25 ημέρες!!!! Μα καλά είναι δυνατόν?? Υπάρχει κράτος να επέμβει σε αυτή την αισχροκέρδια των καρτέλ?? Ό,τι τους κατέβει χρεώνουν?? Με λέει στο τηλ, μα όλα ανεβαίνουν, της λέω πες μου ένα προιόν που πήρε 100% αύξηση σε 6 μήνες!!! Μούγκα.... Τεσπα, δε ξέρω τι θα γίνει, από voda βλέπω να φεύγω γιατί το σήμα είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει. Έχετε να προτέινετε κάτι εναλλακτικό και οικονομικό? Κατά προτίμηση καρτοσυμβόλαιο γτ είμαι σίγουρος ότι όλες οι εταιρείες θα ακολουθήσουν τη μείωση σε 25 μέρες, αφού όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα είναι καρτέλ και χειραγωγούν τις τιμές. Από εταιρεία εξωτερικού συνεργάτη είναι, που για να πουλήσει συμβόλαια θα σου πει ένα κάρο λαλακίες. Μόνο που δεν μου είχαν πει ότι θα κατέβουν οι εξωγήινοι και τα συμβόλαια θα δουλεύουν μόνο 🤣🤣🤣🤣🤣 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musictracer Δημ. 5 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις καθησυχαστικές απαντήσεις σας. Ελπίζω να ήταν όντως απλά σκόπιμα επιτηδευμένο ψέμα από μεριάς της υπαλλήλου και να μην ισχύσει (μου είπε ότι θα γίνει στο μέλλον, όχι ότι ισχύει από τώρα). Απλά τελευταίους μήνες υπάρχει ασύστολη αύξηση (έστω κι εμμέσως) στις χρεώσεις από όλους τους παρόχους και προς αυτό η επιφύλαξη μου. Προς το παρόν με κρατάει στην εταιρεία οι προσφορές που μου δίνουν , γιατί από σήμα... άσ' τα να πανε. Αν σταματήσουν οι προσφορές με βλέπω να φεύγω. Το liquid που κατήργησαν ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε, αλλά χωρίς αυτό πλέον δεν αξίζει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 28 minutes ago, musictracer said: Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις καθησυχαστικές απαντήσεις σας. Ελπίζω να ήταν όντως απλά σκόπιμα επιτηδευμένο ψέμα από μεριάς της υπαλλήλου και να μην ισχύσει (μου είπε ότι θα γίνει στο μέλλον, όχι ότι ισχύει από τώρα). Απλά τελευταίους μήνες υπάρχει ασύστολη αύξηση (έστω κι εμμέσως) στις χρεώσεις από όλους τους παρόχους και προς αυτό η επιφύλαξη μου. Προς το παρόν με κρατάει στην εταιρεία οι προσφορές που μου δίνουν , γιατί από σήμα... άσ' τα να πανε. Αν σταματήσουν οι προσφορές με βλέπω να φεύγω. Το liquid που κατήργησαν ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε, αλλά χωρίς αυτό πλέον δεν αξίζει... Σε 20 μέρες που είναι η black, ίσως βγει δυνατή προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musictracer Δημ. 5 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 39 minutes ago, sou_d said: Σε 20 μέρες που είναι η black, ίσως βγει δυνατή προσφορά Εννοείς για συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 3 minutes ago, musictracer said: Εννοείς για συμβόλαιο? Βγάζει κάτι προσφορές η vodafone με το cu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musictracer Δημ. 5 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 8 minutes ago, sou_d said: Βγάζει κάτι προσφορές η vodafone με το cu Α, οκ . Θα το έχω υπόψιν, σ' ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Εδώ και ένα χρόνο ακούγεται ότι η κάρτα ανανέωσης θα ξεκινά από τα 15€ και ακόμα το περιμένω. Ο κάθε υπάλληλος λέει ότι ψέμα τον βολεύει για να πουλήσει συμβόλαια. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση ο πάροχος δεν πρέπει να πιστεύουμε Κανέναν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Παρασκευή στις 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:37 πμ On 6/11/2024 at 10:33 ΜΜ, Sakis077 said: Εδώ και ένα χρόνο ακούγεται ότι η κάρτα ανανέωσης θα ξεκινά από τα 15€ και ακόμα το περιμένω. Ο κάθε υπάλληλος λέει ότι ψέμα τον βολεύει για να πουλήσει συμβόλαια. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση ο πάροχος δεν πρέπει να πιστεύουμε Κανέναν. Ήδη από το 2022 η Vodafone πήγε την ελάχιστη ανανέωση από 12€ στα 15€ το Νοέμβριο του 2022 άλλα μετά το 2023 το πήγε στα 13€ λόγω της NOVA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Παρασκευή στις 09:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:09 μμ 10 ώρες πριν, eridion25 said: Ήδη από το 2022 η Vodafone πήγε την ελάχιστη ανανέωση από 12€ στα 15€ το Νοέμβριο του 2022 άλλα μετά το 2023 το πήγε στα 13€ λόγω της NOVA Το κείμενο που παραθέτεις, γράφει ξεκάθαρα για καταστήματα. Ενώ για online στα 12€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 10:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:30 μμ Ετοιμαστείτε και έρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Κυριακή στις 10:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:48 μμ Στο Βέλγιο ακόμα υπάρχει 5€ κάρτα εκτός αν το recharge.com είναι απάτη 41 minutes ago, hercoulis said: Ετοιμαστείτε και έρχεται.. Και όχι δεν θα ρθει γιατί θα χτυπήσει η Volton η τουλάχιστον ασ ελπίζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Κυριακή στις 11:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:18 μμ Edo ειναι +20% πιο ακριβα η min καρτα ανανεωσης 2μηνου/3 μηνου: https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ Ξ€περασαμε τας ευρωπας στον "εξευρωπαισμο"!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts