spartak Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Καλησπέρα. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, προτίμησε μεταξύ US Robotics και Zyxel. Εταιρίες εγγύηση. Για όλα τα άλλα έχουν ακουστεί κατά καιρούς πολλά. Εγώ πχ έχω ένα D-link και ενώ δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα, τώρα άκουσα ότι δεν υποστηρίζει την μετάδοση SIP πακέτων για το Voip. Τώρα περιμένω πως και πως να το δοκιμάσω για να δώ αν αληθεύει.. Για το Linksys υπάρχει το πρόβλημα που έχουν πάρα πολλοί, με τα συνεχόμενα Disconnects. Εγώ θα πρότεινα το us robotics 9108 αλλά και η zyxel βγάζει δυνατά εργαλεία. Αν είσαι φραγκάτος και διαθέτεις το κονδύλιο, τότε πάρε ένα Cisco :) Εχω adsl και σκέφτομαι να αγοράσω wireless dsl router και ένα stick usb για να το συνδέσω με ενα laptop. Θέλω απλά να πιάνει σε μεγάλη απόσταση (σχετικά). Βρήκα αυτά τα 2 http://www.priveshop.gr/product.php?code=404156 http://www.priveshop.gr/product.php?code=403426 Η να προτιμήσω το 9108 της usr; Η κάτι άλλο; (Cisco δεν αντέχω....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς usr ή zyxel.. Αξιοπιστία. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς usr ή zyxel.. Αξιοπιστία. Eυχαριστώ ALR. Mε νοιάζει και η εμβέλεια όμως και αυτό ισχυρίζεται ότι φτ'ανει στα 400 μέτρα. Εχεις υπόψιν σου κάποιο προιόν της usr (εννοώ usb stick ή κατι τέτοιο) να το συνδυάσω με το 9108; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Eυχαριστώ ALR. Mε νοιάζει και η εμβέλεια όμως και αυτό ισχυρίζεται ότι φτ'ανει στα 400 μέτρα. Εχεις υπόψιν σου κάποιο προιόν της usr (εννοώ usb stick ή κατι τέτοιο) να το συνδυάσω με το 9108; Άλλο τι ισχυρίζεται κι άλλο τι ισχύει στην πραγματικότητα. Εγώ πιστεύω πως ένα καλό router χωρίς εμπόδια και παρεμβολές σε συνθήκες αίθουσας , φτάνει το πολύ μέχρι 70 μέτρα και πολλά λέω. Για να το δούμε το θέμα με παράδειγμα, σε μια μεζονέτα , και με προϊπόθεση ότι θα έχεις στήσει το ρούτερ σε καλό μέρος ( κάπου κεντρικά δηλαδή), δύσκολα θα καλύψεις ολόκληρους τους 2 ορόφους. Θα υπάρχουν σημεία χωρίς σήμα. Σε ένα σπίτι 150 τετραγωνικών, για να έχεις παντού σήμα θα πρέπει το ρούτερ να στηθεί στο κέντρο αλλιώς αν το έχεις στο δωμάτιο σου, πάλι δεν θα έχεις σήμα στην άλλη άκρη( σκέψου ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και οι τοίχοι) ή αν είναι μονοκατοικία, πιθανόν να μην πιάνεις στον κήπο. Αν αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να ενώσεις 2 σημεία σε 400 μέτρα τότε 100% θα χρειαστείς το λιγότερο ακόμα ένα Access Point. Σχετικά με τα μηχανάκια της USR, έχουν δοκιμαστεί από πολλούς και δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας για θέματα εμβέλειας ή διακοπής της συνέχειας της ασύρματης επικοινωνίας. Αντιθέτως έχουν ακουστεί μόνο καλά σχόλια. Η εταιρία όπως είπα και πιο πάνω είναι εγγύηση. Τώρα για usb stick ασύρματο δεν έχω ψάξει ποτέ για να σου προτείνω:O Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Μπηκα στον router και ειναι ηδη PPPoA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ 1394 ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η FORTHNET. Σύνδεση 1394 :?: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Eυχαριστώ ALR. Mε νοιάζει και η εμβέλεια όμως και αυτό ισχυρίζεται ότι φτ'ανει στα 400 μέτρα. Εχεις υπόψιν σου κάποιο προιόν της usr (εννοώ usb stick ή κατι τέτοιο) να το συνδυάσω με το 9108; Όπως πολύ σωστά έγραψε ο ALR παραπάνω, μπορείς να ξεχάσεις την εμβέλεια αυτή σε κλειστούς χώρους. Άσε που πολλές φορές τα usb sticks έχουν μικρή εμβέλεια λόγο της μικρής τους κεραίας (σε σύγκριση με φορητά με ενσωματομένη κεραία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Σύνδεση 1394 :?: :!: Και στο δικό μου φορητό η αρχική σύνδεση προεγκατεστημένη αυτό το όνομα είχε..Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κάνει connect Κάθε φορά που συνδέεται αφού το προτόκολλο είναι pppo_a όπως λέει..Ίσως κάποιος με το ίδιο router Mπορεί να βοηθήσει. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ναι αν ξερει καποιος ας βοηθησει, οχι τιποτα αλλο την δουλεια μας την κανουμε, κανει συνδεση στο ιντερνετ, αλλα γιατι πριν θα πρεπει να μπαινουμε στον router και να του κανουμε connect? Αυτο ειναι το θεμα. Αν ξερει λοιπον καποιος ας δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Σύνδεση 1394 :?: :!: Αυτό δεν είναι το καλώδιο της φωτιάς (aka Firewire...)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αυτό δεν είναι το καλώδιο της φωτιάς (aka Firewire...)? Μάλλον αυτό εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Και εγώ γι' αυτό παραξενεύτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 εχω ενα προβληματακι. εχω το linksys wag354g(κλασικα) και οταν ενεργοποιω το wifi στο pc ενω δειχνει να συνδεεται με το ρουτερ, μου βγαζει στο status της συνδεσης οτι η συνδεση ειναι "limited or no connecivity" και το παραθυρακι της συνδεσης στο taskbar εχει ενα θαυμαστικο. δε μπορω να καταλαβω τι φταιει. με το προηγουμενο pc συνδεομουν κανονικα ασυρματα. τωρα συνδεομαι με ethernet αλλα οχι ασυρματα. φανταζεται καποιος κατι; ευχαριστω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioRgio_ Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Για το wireless Router μια καλή λύση είναι το Wireless-G της Linksis.Περιεχεται-όπως ίσως γνωρίζεις-στα πακέτα της Fothnet.Πολύ καλή λύση και δοκιμασμένη όσον αφορά την συγκεκριμένη σύνδεση που θές να κάνεις....Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεν έχεισ επιλέξει το Routeraki.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/10959/cat/3094 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Προσφατα αγορασα το πακετο της οτενετ Dsl on a kit. Για να φτιαξω ασυρματο δικτυο μεταξυ Laptop και Desktop το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα ασυρματο access point, ετσι δεν ειναι? Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο? Ευχαριστω!:) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Με όλα θα κάνεις δουλειά. Ανάλογα και τι κάρτα έχει ο φορητός σου, αν είναι πολύ μεγάλο το σπίτι σου, κλπ/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Πηγα χθες απο το πλαισιο να αγορασω ενα wireless access point. Ο πωλητης μου ειπε οτι δεν θα μπορεσω να συνδεω το laptop στο ιντερνετ wireless μεσω του pc γιατι το μοντεμ που εχω δεν εχει θυρα ethernet. Ισχυει κατι τετοιο? Μου ειπε οτι πρεπει να παρω wireless modem router για να κανω τη δουλεια μου. Please help!! :O Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Πηγα χθες απο το πλαισιο να αγορασω ενα wireless access point. Ο πωλητης μου ειπε οτι δεν θα μπορεσω να συνδεω το laptop στο ιντερνετ wireless μεσω του pc γιατι το μοντεμ που εχω δεν εχει θυρα ethernet. Ισχυει κατι τετοιο? Μου ειπε οτι πρεπει να παρω wireless modem router για να κανω τη δουλεια μου. Please help!! :O Ναι ισχυει. Aμα δεν εχει θυρα ethernet που θα συνδεσεις το AP?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ναι ισχυει. Aμα δεν εχει θυρα ethernet που θα συνδεσεις το AP?? Εχω θυρα ethernet αλλα οχι στο modem εχω μια pci. Δεν γινεται ετσι? :rolleyes: Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Στο σπίτι μου έχω 3 υπολογιστες. Συχνά όμως κάποιος χρήστης χρειάζεται κάποιο αρχείο που υπάρχει στον υπολογιστή του άλλου χρήστη. Να κάνω συνδέση με απλό lan καλώδιο το ξεχνάω επειδή ... δεν θέλω αλλά καλώδια. Μπορώ να αγοράσω 3 κάρτες PCI wifi και να έχω ταυτόχρονα σύνδεση και με τους 3 υπολογιστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Kalimera paidia exw ena laptop kai ena pc kai ta dyo exoyn wifi kartes exw loipon sto pc dsl me aplo modem kai thelw na mou peite pws mporesw na moirasw thn dsl syndesi tou pc kai sto laptop me tis kartes pou diathetoun. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Φτανει απλως να κανεις μια συνδεση των 2 καρτων. Υπαρχει λειτουργεια στην καρτες να συνδεθουν μεταξυ τους χωρις access point. Για 2 καρτες είναι σίγουρο για περισσοτερες δεν ξερω αν γινεται χωρις Access Point Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 S eyxaristw poly file mou mipws xereis kai kapoio programma pou tha xreiastw wste na oriothetisw thn taxytita tou laptop? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Ψαξε στο google για netlimiter (ετσι νομιζω γράφεται) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszah Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Παίδες έχω πρόβλημα: Είχα στήσει ώραια και κάλα το ασύρματο δίκτυο μου σε όλο το σπίτι ξαφνικά εκεί που είχα πολύ καλό σήμα στο δωμάτιο μου (παρέμβαινουν 2 τοιχοι) τώρα δεν συνδέεται! Τι φταίει??? εχώ το linksys wag354g thnx for help Παράθεση http://img262.imageshack.us/img262/7971/pub68112179146481597828td2.png ------------------------------ Wii number: 3236 8718 1653 5956 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts