Jump to content

Oικιακό ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi και Internet στα Windows)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρειάζεται να "τρέξεις" τον οδηγό Εγκατάστασης δικτύου και στους δύο υπολογιστές για να ενεργοποιήσεις την κοινή χρήση αρχείων, διάβασε εδώ http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-gr/networking.mspx και εάν έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε :)

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρειάζεται να "τρέξεις" τον οδηγό Εγκατάστασης δικτύου και στους δύο υπολογιστές για να ενεργοποιήσεις την κοινή χρήση αρχείων, διάβασε εδώ http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-gr/networking.mspx και εάν έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε :)

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Αλλα απο οτι ειδα αυτο ειναι για τα (σ) βιστα και εγω εχω xp ειδικα στον παλιο που ειναι και δεκαετειας και βαλε με το ζορι τα τρεχει και αυτα....υπαρχει κατι αντιστOιχο για xp ή μηπως ειναι το ιδιο ακριβως και για τα 2??Ρωταω απλα για να μην κανω τσαμπα δουλειες.Και παλι ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, δεν το πρόσεξα :O

Δες εδώ: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/setup/homenet.mspx είναι στα Αγγλικά όμως, στο 12. θα επιλέξεις το "Turn on file and printer sharing"

• 5 months later...

Καλησπέρα!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο και το ασύρματο τηλέφωνο.

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος αλλά ελπίζω να μπορέσει κάποιος να απαντήσει...

Κανονικά κατεβάζω με 1,70-1,80 MB/s...μια σούπερ ταχύτητα με connex .

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο μετά από λίγο πέφτει στα 500kb/s...τραγικό...

και πρέπει να κάνω reboot το μοντεμ για να αυξηθεί πάλι...

Όταν είχα Hol το βγάζαμε από την μπρίζα κάθε φορά...

Φταίει το σταθερό ασύρματο που έχω; Να το βάλω σε άλλη μπρίζα? να πάρω σταθερό με καλώδιο? Εχω μπλεχτεί...

Ευχαριστώ!!!!!!!

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Δεν φαίνεται σαν να είναι θέμα του ασύρματου, αλλά της dsl αυτής καθ' αυτής.

Φαντάζομαι η γραμμή σου είναι pstn (απλή)?

Έχεις βάλει φίλτρα σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές σου (εκτός του router)?

Μήπως έχεις συναγερμό που δεν έχει τοποθετηθεί φίλτρο?

Δεν φαίνεται σαν να είναι θέμα του ασύρματου, αλλά της dsl αυτής καθ' αυτής.

Φαντάζομαι η γραμμή σου είναι pstn (απλή)?

Έχεις βάλει φίλτρα σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές σου (εκτός του router)?

Μήπως έχεις συναγερμό που δεν έχει τοποθετηθεί φίλτρο?

Ειναι pstn ναι..

Έχω άλλη μία μπρίζα για τηλέφωνο αλλά δεν το συνδέουμε...δεν ξέρω τι είναι ο συναγερμός...Αλλά μήπως το ρούτερ μπερδεύει τις συχνότητες του wifi και του ασυρμάτου? Γιατί είδα στο eshop ότι μερικά ρούτερ λένε πως δεν μπερδεύουν τις συχνότηητες...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

To wifi (δηλ. ασύρματο δίκτυο) είναι ίδιο για όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν. Οπότε είναι απίθανο με ένα άλλο ρούτερ να μην έχεις πρόβλημα, μπορεί να φταίει το ασύρματο τηλέφωνο.

Μπορείς να δοκιμάσεις το εξής:

α. σύνδεσε τον υπολογιστή σου καλωδιακά με το ρούτερ και δοκίμασε πάλι εάν επηρεάζεται η ταχύτητα. (το καλύτερο)

β. χρησιμοποίησε ένα καλωδιακό τηλέφωνο και βγάλε από την πρίζα εντελώς το ασύρματο.

Εάν το πρόβλημα συνεχίζει (το πιθανότερο) είναι θέμα τηλεφωνικής γραμμής και συγχρονισμού του adsl. Δεν μου είπες, φίλτρο έχεις πριν την τηλεφωνική συσκευή?

To wifi (δηλ. ασύρματο δίκτυο) είναι ίδιο για όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν. Οπότε είναι απίθανο με ένα άλλο ρούτερ να μην έχεις πρόβλημα, μπορεί να φταίει το ασύρματο τηλέφωνο.

Μπορείς να δοκιμάσεις το εξής:

α. σύνδεσε τον υπολογιστή σου καλωδιακά με το ρούτερ και δοκίμασε πάλι εάν επηρεάζεται η ταχύτητα. (το καλύτερο)

β. χρησιμοποίησε ένα καλωδιακό τηλέφωνο και βγάλε από την πρίζα εντελώς το ασύρματο.

Εάν το πρόβλημα συνεχίζει (το πιθανότερο) είναι θέμα τηλεφωνικής γραμμής και συγχρονισμού του adsl. Δεν μου είπες, φίλτρο έχεις πριν την τηλεφωνική συσκευή?

Αυτό με το να συνδέσω ρούτερ με καλώδιο το έκανα αλλά δεν μπορώ να μείνω με το φορητό για πολύ εκεί ώστε να το τσεκάρω...

Έχω αυτό το φίλτρο που μπαίνουν τα 3 τηλεφωνικά καλώδια μέσα...

Τη γραμμή πώς τη συγχρονίζεις?

Εγώ πάντως αυτό το πρόβλημα το έπαθα όταν έβαλα δεύτερη τηλεφωνική στο σπίτι και δεν είχα φίλτρο.. όταν έβαλα φίλτρο όλα καλά.. δες κι αυτό..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 weeks later...

Φίλε ntinouli για το πρόβλημα σου θα κάνεις τα εξής και μετά πες μας αν όλα είναι οκ.

Κατ' αρχάς οπουδήποτε υπάρχει τηλεφωνο στο σπίτι σου η μπρίζα τηλεφωνου που συνδέεις έστω και περιστασιακά τηλέφωνο να βάλεις ή φιλτράκι ή splitter (ειναι το φίλτρο που μπαίνουν τα 3 τηλεφωνικά καλώδια μέσα...όπως αναφέρεις και πιο πάνω). Και τα δύο κάνουν την ίδια δουλειά. Στη θέση line βάζεις το καλώδιο που έρχετε από το τοιχο, στη θέση dsl το router και στη θέση phone το τηλ. Αυτή τη διάταξη τη κρατάς αυστηρά.

Το πρόβλημα πιστεύω ότι το είχες γιατί προφανώς το τηλ που μιλούσες η βάση του ήτανε συνδεδεμένη στο δίκτυο χωρίς να παρεμβάλετε κάποιο splitter ή φίλτρο. Οι γραμμές dsl το χρειάζονται γιατί αυτά διαχωρίζουν τη φωνή από τα δεδομένα.

Η γραμμή συγχρονίζετε μόνη της όταν ανοίγεις το router δεν κάνεις κάτ6ι γι' αυτό. Όταν το router δεν συγχρονίζει ή κάτι από αυτά που σου είπα δεν έχεις τοποθετήσει σωστά ή η γραμμή στο σπίτι σου έχει προβλημα και πέρνεις τις βλάβες ή το κέντρο που συνδέεσε έχει κάποιο προβλημα. Συνήθως διακοπές γίνονται όταν κάνουν αναβαθμίσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Φίλε ntinouli για το πρόβλημα σου θα κάνεις τα εξής και μετά πες μας αν όλα είναι οκ.

Κατ' αρχάς οπουδήποτε υπάρχει τηλεφωνο στο σπίτι σου η μπρίζα τηλεφωνου που συνδέεις έστω και περιστασιακά τηλέφωνο να βάλεις ή φιλτράκι ή splitter (ειναι το φίλτρο που μπαίνουν τα 3 τηλεφωνικά καλώδια μέσα...όπως αναφέρεις και πιο πάνω). Και τα δύο κάνουν την ίδια δουλειά. Στη θέση line βάζεις το καλώδιο που έρχετε από το τοιχο, στη θέση dsl το router και στη θέση phone το τηλ. Αυτή τη διάταξη τη κρατάς αυστηρά.

Το πρόβλημα πιστεύω ότι το είχες γιατί προφανώς το τηλ που μιλούσες η βάση του ήτανε συνδεδεμένη στο δίκτυο χωρίς να παρεμβάλετε κάποιο splitter ή φίλτρο. Οι γραμμές dsl το χρειάζονται γιατί αυτά διαχωρίζουν τη φωνή από τα δεδομένα.

Η γραμμή συγχρονίζετε μόνη της όταν ανοίγεις το router δεν κάνεις κάτ6ι γι' αυτό. Όταν το router δεν συγχρονίζει ή κάτι από αυτά που σου είπα δεν έχεις τοποθετήσει σωστά ή η γραμμή στο σπίτι σου έχει προβλημα και πέρνεις τις βλάβες ή το κέντρο που συνδέεσε έχει κάποιο προβλημα. Συνήθως διακοπές γίνονται όταν κάνουν αναβαθμίσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ευχαριστώ!

Έβαλα σπλιτερ και στην άλλη τηλεφωνική γραμμή και είναι οκ τώρα.

:)

• 1 month later...

προσφατα πηρα ενα laptop και ενα ρουτερ το Linksys Wag200G Wireless Adsl2+ router και εχω κανει ενα οικιακο δυκτιο στο σπιτι μου και εχω συνδεση σε αυτο το λαπτοπ και τον σταθερο μου υπολογιστη.

Ολα δουλευουν τελεια μπορω και βλεπω και τους δυο υπολογιστες ανταλαζω αρχεια μεταξυ τους, μαλιστα μπορω και μπαινω απο το κινητο μου Nokia Ν80 με το WLAN στο ασυρματο δικτιο που εχω κανει και να μπαινω στο ιντερντ.

Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να συνδεσω και το κινητο μου στο οικιακο δικτιο και να βλέπω τις φοτο και τα αρχεια του κινητου μου στο λαπτοπ και στον σταθερο χωρις το καλωδιο συνδεσης, αλλα ασυρματα .

Στο λαπτοπ εχω τα vista και στον σταθερο υπολογιστη εχω τα xp

Το ξερω οτι αυτο που θελω να κανω ειναι δυσκολο αλλα αν υπαρχει καποιος που μπορει να γνωριζει πως γινετε και αν, καλοδεχουμενη καθε αποψη

ευχαριστω

μπορω να βλεπω ποιος ειναι συνδεδεμενος αλλα και τι κινησεις κανει???σε ποια σαιτ ειναι δλδ???
:w00t:

Έχω ρούτερ speedtouch 585i(είναι ασύρματο) με σύνδεση Tellas(το ρούτερ σχεδόν πάντα κλειδώνει στα 8999Mpbs/999Mbps) και ένα laptop toshiba L10-193. Το τελευταίο καίρο χρησιμοποιώ ασυρμάτα τη σύνδεση.Το πρόβλημα είναι ότι μόλις συνδεθώ το εικονίδιο(αυτό που είναι δίπλα στην ώρα) λέει σαν ταχύτητα 54Μbps(αυτή από τα λίγα που ξέρω είναι η ταχύτητα μεταξύ router-laptop) και μετά από λίγο πέφτει στα 24Mbps και οι σελίδες σέρνονται(μπορεί να κάνει κ λεπτό καμιά φορά για να φορτώσει μια σελίδα που κανονικά φορτώνει σε 2-3 δευτερόλεπτα).

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει η βάση του ασύρματου τηλεφωνoύ(Philips) που είναι σε απόσταση 0.5-1μ από το φορητό καθώς όταν αλλάξω θέση με το φορητό η σύνδεση "ζωντανεύει"(το ίδι γίνεται και αν βγάλω το ασύρματο από τη πρίζα).

Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω ούτε τη θέση της βάσης του τηλεφωνου ούτε τη θέση του φορητού,μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση(πχ κάποιο συγκεκριμένο κανάλι στο ρούτερ ή κάποια ρύθμιση στο φορητο)??

ευχαριτώ εκ των προτέρων

ALFA ROMEO rulezzzzz

Παράξενο, τέτοιο πρόβλημα είχαν συνήθως στις ΗΠΑ όπου τα DECT έπεφταν πάνω στο b/g. Δοκίμασες να παίξεις με τα κανάλια; Δοκίμασε τα 1, 6, 11 και μετά τα ενδιάμεσα. Ίσως βγάζει θόρυβο το τηλέφωνο οπότε τότε είναι λίγο πιο δύσκολα. Πάντως γενικά έχεις πολύ καλές ταχύτητες, με 24 Mbps υπάρχει σελίδα που θέλει "λεπτό" για να κατέβει; Μήπως τρέχει τίποτε άλλο; π.χ. κάνας γείτονας μέσα στην γραμμή σου;
Read The F...ing Manual First

Παράξενο, τέτοιο πρόβλημα είχαν συνήθως στις ΗΠΑ όπου τα DECT έπεφταν πάνω στο b/g. Δοκίμασες να παίξεις με τα κανάλια; Δοκίμασε τα 1, 6, 11 και μετά τα ενδιάμεσα. Ίσως βγάζει θόρυβο το τηλέφωνο οπότε τότε είναι λίγο πιο δύσκολα. Πάντως γενικά έχεις πολύ καλές ταχύτητες, με 24 Mbps υπάρχει σελίδα που θέλει "λεπτό" για να κατέβει; Μήπως τρέχει τίποτε άλλο; π.χ. κάνας γείτονας μέσα στην γραμμή σου;

μπορεί να μην είναι λεπτό αλλά αργεί(για την ακριβεια όταν πέφτει από τα 54 στα 24 Mbps η σύνδεση συμπεριφέρεται σαν να μην ανταποκρίνεται...μετά όταν πατήσω μερικές σελίδες ξαναπάει στα 54 και δουλευει κανονικά).τώρα που είμαι γύρω στα 4μ από τη βάση είναι κολλημένο στα 54 και δεν έχει κανένα πρόβλημα!για να μπαίνει άλλος στη γραμμή(εννοείς να μου "κλέβει" τη σύνδεση) δεν (πιστευώ γιατί ελέγχω το μενού του speedtouch και στα ασύρματα βγάζει μόνο το δικό μου φορητό).για παρεμβολές από άλλα ασύρματα δεν ξέρω.. συνήθως βλεπω γύρω στα 5-6 δίκτυα.

για πες λεπτομέριες για τα κανάλια...πχ θέλω να χρησιμοποιήσω το 6. ρυθμίζω και το ρουτερ και το φορητό στο 6?συνήθως έχω το ρούτερ στην επιλογή αυτόματο κανάλι κ ο φορητός είναι στο κανάλι 1.

ALFA ROMEO rulezzzzz

μπορεί να μην είναι λεπτό αλλά αργεί(για την ακριβεια όταν πέφτει από τα 54 στα 24 Mbps η σύνδεση συμπεριφέρεται σαν να μην ανταποκρίνεται...μετά όταν πατήσω μερικές σελίδες ξαναπάει στα 54 και δουλευει κανονικά).τώρα που είμαι γύρω στα 4μ από τη βάση είναι κολλημένο στα 54 και δεν έχει κανένα πρόβλημα!για να μπαίνει άλλος στη γραμμή(εννοείς να μου "κλέβει" τη σύνδεση) δεν (πιστευώ γιατί ελέγχω το μενού του speedtouch και στα ασύρματα βγάζει μόνο το δικό μου φορητό).για παρεμβολές από άλλα ασύρματα δεν ξέρω.. συνήθως βλεπω γύρω στα 5-6 δίκτυα.

για πες λεπτομέριες για τα κανάλια...πχ θέλω να χρησιμοποιήσω το 6. ρυθμίζω και το ρουτερ και το φορητό στο 6?συνήθως έχω το ρούτερ στην επιλογή αυτόματο κανάλι κ ο φορητός είναι στο κανάλι 1.

ναι, έτσι ακριβώς, πρέπει να τα ρυθμίσεις και τα δύο manually να είναι στο ίδιο κανάλι. Πάντως πολύ ενδιαφέρον, στα 4 μέτρα κανένα πρόβλημα; Ενώ στο μισό πρόβλημα; Μήπως κάτι ηλεκτρικό (τρελές υποθέσεις!!!) από την βάση του τηλεφώνου παρεμβάλει κάποιο κύκλωμα! Καλό είναι επίσης να μην βάλεις ίδιο κανάλι με κάποιου γείτονα γιατί και τότε θα έχεις παρεμβολές.

Το ότι κάνει σαν να μην ανταποκρίνεται είναι γιατί μάλλον έχει πολλά σφάλματα σε πακέτα και καθυστερεί για να τα ξαναστείλει, υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε πρόβλημα μετάδοσης.

Αν έχεις την βάση του ασυρμάτου στο δωμάτιό σου καλά θα κάνεις να την βγάλεις μιας και έχει διαπιστωθεί πως δημιουργεί διαταραχές στον ύπνο.

Εγώ πάλι έχω πρόβλημα όταν το bluetooth μου είναι κοντά στο Linksys WAG200G, δεν δουλεύει σωστά το BT, όπως π.χ. το ασύρματο πληκτρολογιοπόντκο. Όχληση συχνοτήτων. WI-FI, DECT, Bluetooth, όλα δουλεύουν κοντά στα 1800Mhz, γι' αυτό μπορεί και να υπάρχει πρόβλημα.

Συνήθως η συσκευή με την μεγαλύτερη ισχύ "κερδίζει" τις άλλες.

παιδια οτε dsl (4αρα που θα γινει 8αρα) και πριζα τηλεφωνου στο σπιτι σε αποσταση 10 μετρα περιπου απο το σημειο που εχω τον σταθερο Η/Υ (με Vista)

Πως μπορω να εχω ασυρματο ιντερνετ χωρις να χρειαστει να τραβηξω καλωδιο?

τι λυσεις υπαρχουν? και τι παιζει με την ταχυτητα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια οτε dsl (4αρα που θα γινει 8αρα) και πριζα τηλεφωνου στο σπιτι σε αποσταση 10 μετρα περιπου απο το σημειο που εχω τον σταθερο Η/Υ (με Vista)

Πως μπορω να εχω ασυρματο ιντερνετ χωρις να χρειαστει να τραβηξω καλωδιο?

τι λυσεις υπαρχουν? και τι παιζει με την ταχυτητα?

Είχα πάρει προσφορά ασύρματο router (linksys WAG200) μαζί με USB προσαρμογέα. Κάτι τέτοιο θα χρειαστείς κι εσύ, δηλαδή ένα ασύρματο router κοντά στην πρίζα και έναν προσαρμογέα (ή ασύρματη κάρτα δικτύου) για τον υπολογιστή.

Η ταχύτητα πιθανώς μικρότερη από το καλώδιο. Πολύ πιθανώς.

αντί για προσαρμογέα μπορείς να παρεις ένα Access Point, που θα συνδέσεις στον σταθερό με καλώδιο ethernet, μάλλον λίγο πιο ακριβά θα σου βγει.

Ακραία λύση "ταρζάν" να αγοράσεις δύο ασύρματα routers που να υποστηρίζουν WiFi /n ή ασύρματο router και access point που να υποστηρίζουν /n για μεγαλύτερη ταχύτητα. :ninja::ninja::ninja:

Είχα πάρει προσφορά ασύρματο router (linksys WAG200) μαζί με USB προσαρμογέα. Κάτι τέτοιο θα χρειαστείς κι εσύ, δηλαδή ένα ασύρματο router κοντά στην πρίζα και έναν προσαρμογέα (ή ασύρματη κάρτα δικτύου) για τον υπολογιστή.

Η ταχύτητα πιθανώς μικρότερη από το καλώδιο. Πολύ πιθανώς.

αντί για προσαρμογέα μπορείς να παρεις ένα Access Point, που θα συνδέσεις στον σταθερό με καλώδιο ethernet, μάλλον λίγο πιο ακριβά θα σου βγει.

Ακραία λύση "ταρζάν" να αγοράσεις δύο ασύρματα routers που να υποστηρίζουν WiFi /n ή ασύρματο router και access point που να υποστηρίζουν /n για μεγαλύτερη ταχύτητα. :ninja::ninja::ninja:

Φιλε XPHys σε ευχαριστω πολυ

το πρωτο ζευγαρι εχω και εγω ..οταν λες "πολυ πιθανως" ειναι σιγουρο ετσι?

ποσο πιο μικρη ταχυτητα?

το δευτερο εννοεις router στη πριζα και access point στον σταθερο?

τι ειναι αυτο? καμμια προταση ? εδω δε θα εχω απωλειες στη ταχυτητα?

ευχαριστω και παλι

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Το πόσο θα είναι μικρότερη η ταχύτητα εξαρτάται...αν π.χ. στην γειτονιά σου δεν έχεις πολύ κίνηση (πολλούς γείτονες με WiFi) ή άλλες πηγές θορύβου η διαφορά θα είναι μικρή. Το USB δεν πιστεύω να καθυστερεί πολύ την κυκλοφορία. Είναι όλα σχετικά...:wacko:

Αν βάλεις access point στον σταθερό (είναι κάτι που μοιάζει με router αλλά δεν έχει modem, ούτε πολλές λειτουργίες δρομολόγησης αλλά είναι πιο φθηνό) ίσως να έχεις καλύτερη ταχύτητα αλλά αν είναι να το αγοράσεις από την αρχή άστο, δεν αξίζει τον κόπο.

Αφου έχεις το USB δοκίμασέ το και αν δουλεύει ο χρυσός κανόνας λέει "if it works don't fix it!"

Το πόσο θα είναι μικρότερη η ταχύτητα εξαρτάται...αν π.χ. στην γειτονιά σου δεν έχεις πολύ κίνηση (πολλούς γείτονες με WiFi) ή άλλες πηγές θορύβου η διαφορά θα είναι μικρή. Το USB δεν πιστεύω να καθυστερεί πολύ την κυκλοφορία. Είναι όλα σχετικά...:wacko:

Αν βάλεις access point στον σταθερό (είναι κάτι που μοιάζει με router αλλά δεν έχει modem, ούτε πολλές λειτουργίες δρομολόγησης αλλά είναι πιο φθηνό) ίσως να έχεις καλύτερη ταχύτητα αλλά αν είναι να το αγοράσεις από την αρχή άστο, δεν αξίζει τον κόπο.

Αφου έχεις το USB δοκίμασέ το και αν δουλεύει ο χρυσός κανόνας λέει "if it works don't fix it!"

Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες σου....

• 4 weeks later...

Έχω το ACER Aspire 7720G και κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα με οποιοδήποτε router είτε στο σπίτι μου είτε σε σπίτι φίλου, ναι μεν συνδέομαι αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα με πετάει(αποσυνδέεται) και έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα πάλι συνδέεται από μόνο του. Προφανώς και το πρόβλημα δεν βρίσκεται στα routers αλλά μέσα στο laptop. Πήρα το 1242 μήπως και βγάλω άκρη αλλά δεν τα κατάφερα. Και ρωτώ εσάς μήπως έχετε κάτι στα υπόψιν. Υποθέτω πως το πρόβλημα είναι κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με την κάρτα δικτύου μου. Όσο κι αν τις έψαξα δεν έχω βγάλει άκρη. Άλλαξα μερικές αλλά δεν είδα αποτέλεσμα και τισ επανέφερα στις αρχικές ρυθμίσεις και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Κάποιος μου είχε πει κάτι περί πρωτοκόλλων αλλά δεν ξέρω.

Περιμένω τα φώτα σας!!! :cry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• 2 weeks later...
Μπορώ να συνδέσω το κινητό (SE w715) με τον υπολογιστή μέσω wi-fi και να έχω κοινόχηστα αρχεία, να κάνω μεταφορά αρχείων και να πιάνει ίντερνετ το κινητο? Παρακαλώ απαντήστε αναλυτικά!