Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, mivechris said:

Ναι ισχύει εγώ το έγραψα.

Με ρώτησε ενα παλικάρι αν εχω δει κάτι και δοκίμασα να πληρώσω 2η φορά κάπου όπου ξέρω οτι περνάει κανονικά και δεν!

Ευτυχώς ειχα και το ρολόι μαζί θα γινόμουν ρεζίλι.

Αντίθετα, κάρτες διαβάζει η συσκευή! πχ λεωφορείων η την χρεωστική μου!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ.

Προσωπικά οι αλλαγές δεν με τρελαίνουν, ούτε οι κινήσεις στο μενού.

Θα ζούσα και χωρίς την αναβάθμιση δηλαδή.

Η μπαταρία όμως είναι τρομερά καλύτερη.

Κάτι άλλο που παρατήρησα, αργεί μερικές φορές να ειδοποιήσει για κάτι και σου χτυπάει μόλις ενεργοποιηθεί η οθόνη η λιγα δευτερόλεπτα μετά το ξεκλείδωμα. Ίσως να το διορθώσουν και αυτό πιο μετά μαζί με τα υπόλοιπα.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! 

Έχοντας έτσι τα πράγματα λέω να μην προχωρήσω προς το παρών στην αναβάθμιση. Το wallet το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά δεν έχω καμία διάθεση να με παιδεύει! Όσο για τη μπαταρία, ωραία τα νέα αλλά με τη δική μου χρήση βγάζω άνετα την ημέρα! 

• Απαντήσεις 627
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 minutes ago, Titarasaudi said:

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! 

Έχοντας έτσι τα πράγματα λέω να μην προχωρήσω προς το παρών στην αναβάθμιση. Το wallet το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά δεν έχω καμία διάθεση να με παιδεύει! Όσο για τη μπαταρία, ωραία τα νέα αλλά με τη δική μου χρήση βγάζω άνετα την ημέρα! 

Για το wallet διάβασα ότι θέλει καθαρισμό εφαρμογής και πέρασμα καρτών ξανά και λένε οτι δουλεύει. Προσωπικά εχω κάνει μονο clear app data + cache αλλά τις κάρτες τις ειχε κρατημένες μέσα. Αύριο αμα πληρώσω θα το δοκιμάσω πάλι.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

15 ώρες πριν, gmarvel said:

Εμένα δεν έχει πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι με το wallet .

τι εκδοση συσκευής και ενημέρωση;

εμένα δυστυχώς δεν λειτουργεί με καθαρισμό εφαρμογής και πέρασμα καρτών ξανά.

Reset της συσκευής δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει υπάρχουν 2FA της δουλειάς και πράγματα που χρειάζομαι, συνεπώς δεν παίζει να περαστούν ξανά εαν δεν υπάρχει ανάγκη.

Μιας και δεν ειχα κάτι παραπάνω να χάσω, δοκίμασα αυτό που λένε με την ενημέρωση αρχείων συστήματος με vpn.

Είδε την ενημέρωση επι τόπου και την κατέβασε και την πέρασα.

Δεν εχω δοκιμάσει να πληρώσω ακόμα, λογικά αύριο μιας και δε νομίζω να βγω αλλο σήμερα.

Θα ενημερώσω ξανά.

Screenshot_2025-11-17-16-33-45-35_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Παιδες, οσοι περασατε το Oxygen OS 16 και εχετε λιγο χρονο να μου απαντησετε στο θεμα : Oxygen OS 16

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

patch04 πληρώνεις κανονικά με την συσκευή!

Σε 12αρι εχει τα θεματακια της και τρωει κατι περιεργα λαγκαρισματα....

Θελει δυστυχως πολυ δουλεια και βελτιωσεις ακομα.

και εγώ έχω το πρόβλημα με το wallet, πάλι καλά κουβαλούσα και την κάρτα μαζί μου αλλιώς θα είχα πρόβλημα.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

13 ώρες πριν, psail said:

και εγώ έχω το πρόβλημα με το wallet, πάλι καλά κουβαλούσα και την κάρτα μαζί μου αλλιώς θα είχα πρόβλημα.

υπάρχει workaround που λέμε και στο χωριό μου αλλά θα χρειαστείς vpn (σύνδεση με ινδία) και να ενημερωθούν τα αρχεία συστήματος της συσκευής.

29 minutes ago, mivechris said:

υπάρχει workaround που λέμε και στο χωριό μου αλλά θα χρειαστείς vpn (σύνδεση με ινδία) και να ενημερωθούν τα αρχεία συστήματος της συσκευής.

έχω vpn, που βρίσκω οδηγίες;

πολύ μυστήριο bug και αυτό σε τόσο μεγάλη αναβάθμιση

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

1 hour ago, psail said:

έχω vpn, που βρίσκω οδηγίες;

πολύ μυστήριο bug και αυτό σε τόσο μεγάλη αναβάθμιση

Συνδέεσαι με Ινδία 

πας Σύστημα και ενημέρωση, Ενημέρωση Λογισμικού, 3 τελιτσες πάνω δεξια, αυτόματες ενημερώσεις και λεει ενημέρωση αρχείων συστήματος.

Εκεί θα σου εμφανίσει (αφού κάνει έλεγχο) για κάποια patch. Εμένα πέρασε το 04 και λειτουργούν οι πληρωμές.

Πάντως, απ ότι βλέπω έχει βγει νεα αναβάθμιση συστήματος 16.0.1.304 και είναι διαθέσιμη για Ινδία και global. Για τα EU λογικά δεν θα αργήσει να έρθει. Πιστεύω ότι βλακεία είχαν αφημένη στην .201 το έχουν φτιάξει τώρα. Αν θες να περιμενεις δηλαδή 2-3 ημερες να περάσεις αυτήν, αλλιώς κάνε αυτό που γράφω πάνω με το VPN.

ΥΠΟΨΙΝ, κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει με το patch και γενικότερα με τις αναβαθμίσεις αυτες, αν θα προκαλέσει πχ πρόβλημα για την επόμενη αναβάθμιση η όχι!

Πάντως σ εμένα δεν έχει έρθει ακόμα η 16. Ευρωπαϊκό, απ το επίσημο κατάστημα. Ίσως λόγω του bug να έρθει νέα ενημερωμένη έκδοση. 

Τούμπανο η 16. Άλλο τηλέφωνο έγινε.. 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

17 ώρες πριν, Lorgan21 said:

Πάντως σ εμένα δεν έχει έρθει ακόμα η 16. Ευρωπαϊκό, απ το επίσημο κατάστημα. Ίσως λόγω του bug να έρθει νέα ενημερωμένη έκδοση. 

πιθανότατα την απέσυραν μετά το κράξιμο που έπεσε.

Απορώ πως είναι δυνατόν να δίνουν προβληματικές εκδόσεις λες και κυνηγάνε να προλάβουν κάτι.

Δηλαδή αν καθυστερούσε και 2 ημέρες ακόμα τι θα γινόταν;

OxygenOS 16.0.1.304 for the OnePlus 13 [EU ADDED]

Λογικά αυτήν θα πάρεις με τη μια.

Εγώ πάντως που κοίταξα, δεν την έχω διαθέσιμη είτε απο ρυθμίσεις συστήματος είτε απο oxygen updater.

ένα άλλο τρελό bug που έχω, είναι στις ρυθμίσεις άλλοτε είναι στα αγγλικά, άλλοτε στα ελληνικά, ή είναι στα ελληνικά το αρχικό μενού και όταν ανοίγω ένα υπομενού πχ τις ενημερώσεις, είναι στα αγγλικά. Κουφό εντελώς.

1 hour ago, psail said:

ένα άλλο τρελό bug που έχω, είναι στις ρυθμίσεις άλλοτε είναι στα αγγλικά, άλλοτε στα ελληνικά, ή είναι στα ελληνικά το αρχικό μενού και όταν ανοίγω ένα υπομενού πχ τις ενημερώσεις, είναι στα αγγλικά. Κουφό εντελώς.

Αυτό το είχα και στο 15. Ενώ την γλώσσα την έχω στα αγγλικά σε διάφορα σημεία μου πέταγε κάτι άκυρα ελληνικά.

3 ώρες πριν, psail said:

Έχεις περασμένες στις γλώσσες συστήματος ελληνικά και αγγλικά (μάλλον για το πληκτρολόγιο). Δεν σου χρειάζονται τα αγγλικά.

Μόλις το αφαιρέσεις γυρνάνε στην γλώσσα που θες.

ήρθε η .304. δουλεύει το nfc. Θα έκραζα αλλά η αλήθεια είναι ότι την 201 δεν την έλαβα επίσημα αλλά από oxygen updater.

Εγώ πάντως μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα δουλεύουν τέλεια φοβάμαι να προχωρήσω! 

Η ενημέρωση συστήματος μου βγάζει ακόμη την .210 αλλά το Oxygen σήμερα μου έβγαλε την .304.

2 ώρες πριν, Titarasaudi said:

Εγώ πάντως μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα δουλεύουν τέλεια φοβάμαι να προχωρήσω! 

Η ενημέρωση συστήματος μου βγάζει ακόμη την .210 αλλά το Oxygen σήμερα μου έβγαλε την .304.

με την 1.304 παιζουν ολα μεχρι στιγμης, πληρωσα κανονικα

μετα την αναβαθμιση παρατηρησα οτι εχει αλλαξει η ανταποκριση του κινητου οταν το μετακινεις ..πριν με το παραμικρο αγγιγμα αναβε η lock screen και εβλεπες αν εχεις καποια ειδοποιηση τωρα πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να δεις .

20 minutes ago, dexter85 said:

μετα την αναβαθμιση παρατηρησα οτι εχει αλλαξει η ανταποκριση του κινητου οταν το μετακινεις ..πριν με το παραμικρο αγγιγμα αναβε η lock screen και εβλεπες αν εχεις καποια ειδοποιηση τωρα πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να δεις .

ναι έχει γίνει λίγο πιο ..μουλάρι που λέμε.

δουλευει το AOD αλλά όχι τόσο άμεσα όπως πριν.

Επίσης, μετά απο κάθε επανεκκίνηση, η ρύθμιση του διπλού πατήματος του power button σταματά να λειτουργεί και πρέπει να του ορίσεις τι θα κάνει.

Η μπαταρία μου τελειώνει μέσα σε 2_3 ώρες. . έχω κλείσει όλες τις εφαρμογές να μην τρέχουν στο παρασκήνιο. . Κ εξακολουθεί κάτι να την καταβροχθίζει...

Να φταίει η ενημέρωση. .;

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!