Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, cocu said:

Ρυθμισεις προγραμματιστών βάζεις sa+nsa, λειτουργία δικτύου 5G.

Στο 12 και με την σημερινή αναβαθμιση την 702 πάλι δεν εδωσαν

Αυτή η δυνατότητα (nsa+sa) λειτουργεί μόνο σε cosmote;

• Απαντήσεις 633
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έκανε κανείς το update στην 701; Διαβάζω για θεματακια με την μπαταρία κ διστάζω.. 

• 2 weeks later...
On 26/3/2026 at 10:08 ΜΜ, Lorgan21 said:

Έκανε κανείς το update στην 701; Διαβάζω για θεματακια με την μπαταρία κ διστάζω.. 

Ναι κανονικά. Κανένα πρόβλημα με την μπαταρία, αντιθέτως κρατάει περισσότερο!

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον nova launcher και τώρα είπα να δοκιμάσω τον μαμά launcher υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησουμε την οθόνη ειδήσεων τέρμα αριστερά χωρίς να κάνουμε απενεργοποιηση της εφαρμογής Google; 

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά τι παίζει με το Playstore? Χθες μου κατανάλωσε 2.55gb κ σήμερα πάνω από 500mb.. Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών απενεργοποιημενη όπως και αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο από πάντα. Επίσης έχω απενεργοποιησει απο τις ρυθμίσεις τη χρήση δεδομένων από το υπόβαθρο αλλά αυτό συνεχίζει να τρώει δεδομένα και μπαταρία. Επίσης, εκανα χθες εκκαθάριση προσωρινής μνήμης + δεδομένων στο Playstore μήπως κ είχε φάει κάνα κόλλημα αλλά εξακολουθεί και σήμερα να τρώει δεδομένα, αν κ λιγότερο.. 

Καμιά ιδέα κάποιος? 

Έχει φτάσει ήδη τα 750mb σήμερα χωρίς να έχω κάνει ούτε ενημερώσεις ούτε τίποτα.. 

Edited by Lorgan21

5 ώρες πριν, Lorgan21 said:

Ρε παιδιά τι παίζει με το Playstore? Χθες μου κατανάλωσε 2.55gb κ σήμερα πάνω από 500mb.. Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών απενεργοποιημενη όπως και αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο από πάντα. Επίσης έχω απενεργοποιησει απο τις ρυθμίσεις τη χρήση δεδομένων από το υπόβαθρο αλλά αυτό συνεχίζει να τρώει δεδομένα και μπαταρία. Επίσης, εκανα χθες εκκαθάριση προσωρινής μνήμης + δεδομένων στο Playstore μήπως κ είχε φάει κάνα κόλλημα αλλά εξακολουθεί και σήμερα να τρώει δεδομένα, αν κ λιγότερο.. 

Καμιά ιδέα κάποιος? 

Έχει φτάσει ήδη τα 750mb σήμερα χωρίς να έχω κάνει ούτε ενημερώσεις ούτε τίποτα.. 

Μάλλον κόλλημα, όπως υποψιαζομουν.. 

Έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων απ τις ρυθμίσεις εφαρμογής (3 τελείες πάνω δεξιά) και μάλλον συνήλθε. 

Είχε την 51.6. 23-31 και τώρα έχει την 51.7. 21-31.

Για την ώρα δεν καταναλώνει δεδομένα, ελπίζω να έφτιαξε. 

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Αξίζει το η αγορά του κινητού 2 χρόνια μετά ή να κοιτάξω προς 15;

Επίσης με προβληματίζει λίγο και η έξοδος της Oneplus από την αγορά της Ευρώπης.