Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα 

2-3 ερωτησεις

--Στη global έκδοση τρόπος για ηχογράφηση κλήσης υπάρχει?

--Κατα τη συνομιλία ακούγεται δυνατά η άλλη πλευρά?Γενικα οι ήχοι είναι δυνατοί?

--Οσον αφορά την κάμερα έχει εμφανή διαφορά από τα κορυφαία ή πρέπει να το παλέψεις πολύ για να δεις διαφορές?

ευχαριστω 

• Απαντήσεις 627
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

-Για ηχογράφηση δεν ξέρω, δεν το χω ψάξει

-η συνομιλία είναι άψογη και μάλιστα σε περιβάλλοντα με πολύ θόρυβο σε ακούει τέλεια ο συνομιλητής σου

- η κάμερα είναι εφάμιλλη με τις κορυφαίες, είναι θέμα γούστου αν σ'αρέσει η ρύθμιση. Το βίντεο είναι ελαφρώς χειρότερο από iphone αλλά όχι ότι θα απογοητευτείς.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

On 28/6/2025 at 11:06 ΜΜ, Arinos said:

Αν είναι όλα σωστά μετά είναι σχεδόν αυτόματη όλη η διαδικασία, ειδοποιείς την ups πως έχεις πακέτο με shipping label επιλέγεις ένα διάστημα χρόνου που σε βολεύει και την επόμενη ημέρα είναι Πολωνία. Το πρόβλημα είναι στο πότε θα το κοιτάξει το service.

Τι φάση εδώ; Προχθές το απόγευμα ήρθε το κούριερ. Το έφτιαξαν κιόλας;

Screenshot_20250704-183948.jpg

Καλησπέρα σας , έχετε να προτείνετε κάποια καλή μεμβράνη για το κινητό ; Η εργοστασιακή έχει αρχίσει και χαλάει 

2 ώρες πριν, Lux said:

Τι φάση εδώ; Προχθές το απόγευμα ήρθε το κούριερ. Το έφτιαξαν κιόλας;

Screenshot_20250704-183948.jpg

Μάλλον; Εμένα έφτασε σε αυτό το στάδιο περίπου 3-5 μήνες μετά 

Και ήταν για αντικατάσταση...

1 ώρα πριν, Arinos said:

Μάλλον; Εμένα έφτασε σε αυτό το στάδιο περίπου 3-5 μήνες μετά 

Και ήταν για αντικατάσταση...

Μου ηρθε μηνυμα, ηδη το εστειλαν πισω Ελλαδα! Εχω παθει πλακα με το ποσο γρηγοροι ειναι! Και μιλαμε για κινητο εκτος εγγυησης. Δευτερα,Τριτη λογικα θα το εχω!

8 ώρες πριν, Lux said:

Μου ηρθε μηνυμα, ηδη το εστειλαν πισω Ελλαδα! Εχω παθει πλακα με το ποσο γρηγοροι ειναι! Και μιλαμε για κινητο εκτος εγγυησης. Δευτερα,Τριτη λογικα θα το εχω!

Όταν είχα το 7 Pro είχα μείνει ενθουσιασμένος όταν χρειάστηκα το Service. Από δική υπαιτιοτητα (πτώση αλλά με τη γνήσια Nylon Bumper case) ο μηχανισμός της δόνησης ετριζε μερικές φορές, προφανώς κάτι χαλάρωσε με την πτώση. Όλα αυτά 1 μέρα πριν λήξει η διετής εγγύηση. Ανοίγω άμεσα ticket στο service μην έχοντας κ πολλές ελπίδες. Μου απαντούν την επόμενη, τελευταία μέρα της εγγύησης, μου ζητούν συγνώμη που η συσκευή εμφάνισε πρόβλημα κ να τους στείλω φωτογραφίες για να δουν την κατάσταση της συσκευής. Τους στέλνω κ εγώ καθώς η συσκευή ήταν σε άψογη εξωτερική κατάσταση, πάντα σε θήκη κ με προστασία οθόνης. Μου απαντούν μια μέρα μετά τη λήξη της εγγύησης πως θα μου στείλουν τη ups να την παραλάβει κ να τη συσκευασω καλά. Τους ρώτησα αν καλύπτεται στα πλαίσια της εγγύησης και απάντησαν θετικά! Εκεί είπα να πιέσω λίγο ακόμα την τύχη μου κ τους είπα πως και η μπαταρία μάλλον έχει αρχίσει να φθείρεται (όχι πως είχα παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο βέβαια αλλά ήταν ευκαιρία κ ήξερα πως η OnePlus την καλύπτει για δυο χρόνια, ακούς Sammy??). Μου είπα θα το τσεκάρουν κ αυτό κ μου έστειλαν το label της ups. 

Αποτέλεσμα : η συσκευή έφυγε για Πολωνία 4 μέρες αφού είχε παρέλθει η εγγύηση, έμεινε 3 ημέρες εκεί και γύρισε με αλλαγμένο μοτέρ δόνησης, νέα μπαταρία, νέο πίσω γυάλινο καλλυμα κ τσιμούχα. Όλα δωρεάν εντός εγγύησης. 

Respect στον πελάτη στο 100% και ήταν κ δικό μου το φταίξιμο. 

Είχα διαβάσει τόσα θετικά κι εγώ, γιαυτό είχα αγοράσει το 12. Μερικών ημερών ήταν και είχε χοντρό πρόβλημα η οθόνη. Μου πρότειναν αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, επέλεξα αντικατάσταση και το έστειλα Πολωνία ακολουθώντας όλες τις οδηγίες μου μου δόθηκαν. Μην τα πολυλογώ, πέρασαν 2-3 μήνες και επειδή δεν το είχαν δει καν ακόμα και σε ότι επικοινωνία είχα μαζί τους κάθε μα κάθε φορά μου έλεγαν πως έγινε escalate η υπόθεση έκανα αίτημα για αμφισβήτηση συναλλαγής και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Αυτοί ακόμα έκαναν escalate...

καλημερα. αν εχει καποιος watch 2r σφραγισμενο με ενδιαφερει.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

10 ώρες πριν, gsir said:

καλημερα. αν εχει καποιος watch 2r σφραγισμενο με ενδιαφερει.

Βλέπω συχνά πυκνά αγγελίες στην ομαδική στο facebook.

ίσως να έχεις εκεί καλύτερη τύχη.

OnePlus Greek Community

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Σήμερα έχω τρομερή κατανάλωση από "Πλαίσιο υπηρεσιών Google" και "Υπηρεσίες Google Play".. Έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν.. Έφυγα με 75% μπαταρία απ το σπίτι στις 8 το πρωί κ γύρισα στις 15:00 περίπου με 12% με λίγο πάνω από 2 ώρες οθόνη.. Σε κάποια φάση οι "υπηρεσίες Google Play" ήταν πρώτες σε κατανάλωση σε ποσοστο 83%.. Πραγματικά δε ξέρω τι φρίκη έφαγε.. Πρώτη φορά ήμουν με το άγχος να κάνω οικονομία να με βγάλει μέχρι το σπίτι.. 

Ξενέρωσα λίγο.. 

2 ώρες πριν, Lorgan21 said:

Σήμερα έχω τρομερή κατανάλωση από "Πλαίσιο υπηρεσιών Google" και "Υπηρεσίες Google Play".. Έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν.. Έφυγα με 75% μπαταρία απ το σπίτι στις 8 το πρωί κ γύρισα στις 15:00 περίπου με 12% με λίγο πάνω από 2 ώρες οθόνη.. Σε κάποια φάση οι "υπηρεσίες Google Play" ήταν πρώτες σε κατανάλωση σε ποσοστο 83%.. Πραγματικά δε ξέρω τι φρίκη έφαγε.. Πρώτη φορά ήμουν με το άγχος να κάνω οικονομία να με βγάλει μέχρι το σπίτι.. 

Ξενέρωσα λίγο.. 

με ποια ενημέρωση είσαι;

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

5 ώρες πριν, mivechris said:

με ποια ενημέρωση είσαι;

Play services, Έκδοση 25.25.31 (260400-773747813) 

Έκδοση λογισμικού 15.0.0.831

Τώρα το απόγευμα συνήλθε που βγήκα.. Δεν είχε battery drain.. 

7 ώρες απ τη φόρτιση με 1.5 ώρα οθόνη έχασε 18%..

Ελπίζω να ήταν παροδικό το θέμα.. 

Edited by Lorgan21

13 ώρες πριν, Lorgan21 said:

Play services, Έκδοση 25.25.31 (260400-773747813) 

Έκδοση λογισμικού 15.0.0.831

Τώρα το απόγευμα συνήλθε που βγήκα.. Δεν είχε battery drain.. 

7 ώρες απ τη φόρτιση με 1.5 ώρα οθόνη έχασε 18%..

Ελπίζω να ήταν παροδικό το θέμα.. 

Ισως σου ειχε γινει ενηνερωση των services γιατι σ' εμενα ειναι 25.24.31

20 ώρες πριν, FoT1s said:

Ισως σου ειχε γινει ενηνερωση των services γιατι σ' εμενα ειναι 25.24.31

εγώ που το τσέκαρα μολις ειμαι στην ιδια εκδοση με σενα και πατησα για ενημερωση και μου λεει να κανω ρισταρτ για να γινει!

και... εκανα το restart και με δειχνει ακόμα στην 25.24.31

Έχει κάποιος από εσάς και τα buds pro 3; έχετε παρατηρήσει ότι έχει μεγάλο delay όταν βλέπεις video από youtube?

διαβάζω ότι είναι καιρό έτσι, το έχουν δεχθεί ότι είναι bug αλλά δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. Είναι λίγο τραγικό αυτό που συμβαίνει με την καθυστέρηση στην διόρθωση των bugs. Δεν λέω να μην υπάρχουν, αλλά να διορθώνονται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Έχεις τις 2 τελευταίες και κορυφαίες συσκευές τους, το oneplus 13 και το buds pro 3 και δεν μπορείς να δεις video στο youtube εδώ και μήνες και δεν κάνουν τίποτα.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

μια γνωμη ρε παιδια αν θετε,oneplus 13 ή xiaomi 15 ultra...αναποφασιστος φουλ,βγαλτε το κοστος εξω...δωστε μια βοηθεια🙏

50 minutes ago, vasilis69 said:

μια γνωμη ρε παιδια αν θετε,oneplus 13 ή xiaomi 15 ultra...αναποφασιστος φουλ,βγαλτε το κοστος εξω...δωστε μια βοηθεια🙏

Προσωπικη εντελως αποψη.

Αν ηθελα κορυφαιες καμερες,μεταξυ των δυο θα επελεγα σιγουρα το Xiaomi 15 ultra απο τα specs κυριως.

Αν ηθελα κινητο τηλεφωνο,παλι μεταξυ των δυο,θα επελεγα σιγουροτατα το Oneplus 13...κυριως λογω του λειτουργικου.

Εχω Realme κινητο (ιδιο λειτουργικο σχεδον με Οppo/Oneplus) και Xiaomi ταμπλετ.Το HyperOS δεν παλευεται με τιποτα ,ειδικα με τα gesture apps ειναι εκνευριστικο, αντιθετα το UI6 ειναι τελειο απο καθε αποψη ..ποτε ξανα Xiaomi απο μενα παρα το οτι τοσα χρονια με το δυστροπο MIUI ημουν αρκετα ικανοποιημενος.

10 minutes ago, jbelsan said:

Προσωπικη εντελως αποψη.

Αν ηθελα κορυφαιες καμερες,μεταξυ των δυο θα επελεγα σιγουρα το Xiaomi 15 ultra απο τα specs κυριως.

Αν ηθελα κινητο τηλεφωνο,παλι μεταξυ των δυο,θα επελεγα σιγουροτατα το Oneplus 13...κυριως λογω του λειτουργικου.

Εχω Realme κινητο (ιδιο λειτουργικο σχεδον με Οppo/Oneplus) και Xiaomi ταμπλετ.Το HyperOS δεν παλευεται με τιποτα ,ειδικα με τα gesture apps ειναι εκνευριστικο, αντιθετα το UI6 ειναι τελειο απο καθε αποψη ..ποτε ξανα Xiaomi απο μενα παρα το οτι τοσα χρονια με το δυστροπο MIUI ημουν αρκετα ικανοποιημενος.

σ ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να μου πεις την γνωμη σου🙏

1 ώρα πριν, vasilis69 said:

Θα σου πω το εξής, είχα το OnePlus, το 13R και τώρα, έχω το Xiaomi 15. Λοιπόν, σε θέμα κάμερας, ξεκάθαρα Xiaomi, πόσο μάλλον το 15 Ultra που ζαχαρώνεις. Το 13 πάλι, κρίνοντας από το 13R που ειχα, είναι όπως προανέφερε ο συνάδελφος, ένα πολύ καλό all rounder. 

Όσον αφορά την αναφορά στο HyperOS, επειδή έχει τύχει να το δουλέψω πέρυσι σε midrange και τώρα το δουλεύω στο 15αρι, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι πιο ραφιναρισμένο στις ακριβές συσκευές, επειδή είναι βαρύ ως λογισμικό, τρέχει καλύτερα σε ακριβές συσκευές και επίσης, δεν θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί του, είχα εμπειρία και με το MIUI, αυτό που θα θεωρούσα ως κακό, είναι ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη διαχείριση στο θέμα μπαταρία, κάτι το οποίο νομίζω ότι καταφέρνει καλύτερα το λογισμικό της OnePlus. 

4 ώρες πριν, tsimisde said:

Θα σου πω το εξής, είχα το OnePlus, το 13R και τώρα, έχω το Xiaomi 15. Λοιπόν, σε θέμα κάμερας, ξεκάθαρα Xiaomi, πόσο μάλλον το 15 Ultra που ζαχαρώνεις. Το 13 πάλι, κρίνοντας από το 13R που ειχα, είναι όπως προανέφερε ο συνάδελφος, ένα πολύ καλό all rounder. 

Όσον αφορά την αναφορά στο HyperOS, επειδή έχει τύχει να το δουλέψω πέρυσι σε midrange και τώρα το δουλεύω στο 15αρι, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι πιο ραφιναρισμένο στις ακριβές συσκευές, επειδή είναι βαρύ ως λογισμικό, τρέχει καλύτερα σε ακριβές συσκευές και επίσης, δεν θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί του, είχα εμπειρία και με το MIUI, αυτό που θα θεωρούσα ως κακό, είναι ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη διαχείριση στο θέμα μπαταρία, κάτι το οποίο νομίζω ότι καταφέρνει καλύτερα το λογισμικό της OnePlus. 

Σ ευχαριστω πολυ,διαβαζω και δινω σημασια πολυ στα γραφομενα ολων των φιλων,που βοηθανε εναν αναποφασιστο οπως εγω🙏,ευχαριστω

28 minutes ago, Titarasaudi said:

Έχουμε νέα ενημέρωση συστήματος! Την .840!

Θα την κάνω το βραδάκι. Την έκανε κάνεις; 

Τώρα την κατέβασα και την περνάω...έχει πολλές διορθώσεις στην κάμερα και στο σύστημα διαβαζω

1 hour ago, Titarasaudi said:

Έχουμε νέα ενημέρωση συστήματος! Την .840!

Θα την κάνω το βραδάκι. Την έκανε κάνεις; 

Νομίζω έγινε πιο σκοτεινό το χρώμα της οθόνης του κινητού....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

2 ώρες πριν, STATYSS said:

Νομίζω έγινε πιο σκοτεινό το χρώμα της οθόνης του κινητού....

Δηλαδή;

Την περνάω κ εγώ τώρα να δω, αν το καταλάβω αυτό που λες θα απαντήσω οτι το κατάλαβα, Αν δεν γράψω κάτι συνεχίζει η απορία😂