Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS

Recommended Posts

Δημ.
1 hour ago, mivechris said:

νομίζω διορθώθηκε η μεγάλη κατανάλωση ισχύος της συσκευής.

Απο χτες στις 10 που περασα την ενημέρωση με 100% μπαταρία το πρωί σήμερα.

Δεν ξέρω πόσο θα έβγαζε, το εβαλα να φορτίσει γιατι θα φυγω σε λίγο.

496624393_1963820707719480_5159912053950210842_n.jpg

Καλά νέα! Την .831 έχεις περάσει; 

Σήμερα λέω να την κάνω και εγώ. 

• Απαντήσεις 633
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δημ.
3 ώρες πριν, Titarasaudi said:

Καλά νέα! Την .831 έχεις περάσει; 

Σήμερα λέω να την κάνω και εγώ. 

831 ναι.

έπρεπε να το αναφέρω, δεν ξέρω πως μου ξέφυγε.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Δημ.

Σας το ειπα Μια χαρά η 831. 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Δημ.
4 ώρες πριν, Lux said:

Γιατι το 13R δεν εχει την ιδια δημοφιλια; Η μονη μεγαλη διαφορα ειναι στην καμερα.

Τα R φοράνε μια γενιά πίσω σε όλα σχεδόν.

Ουσιαστικά είναι ενα op12 σε κέλυφος 13αριου.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Δημ. (edited)

Επειδή το δούλευα για κάμποσο καιρό, δύο είναι τα τινά με το 13R και για τα οποία δεν τσουλαει εμπορικά:

-Ναι, είναι μια πολύ καλή συσκευή, δεν ξεχωρίζει όμως σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα, πρακτικά μιλώντας. Το θέμα επιδόσεων και τα υψηλά AnTuTu scores, δε νομίζω να πολυενδιαφέρουν τον περισσότερο κόσμο, είναι καθαρά για συζητήσεις μεταξύ των geeks. Επίσης, δεν έχει πολυδιαφημιστεί, ενώ το 13αρι το βλέπαμε παντού, το 13R, ήταν άφαντο στο θέμα promotion και μιλώντας για promotion....

-.... Με αυτή την τιμή, πως να τσουλήσει στην αγορά. Σύμφωνοι, έχει τα χαρακτηριστικά της περσινής ναυαρχίδας, σε αυτά τα χρήματα όμως, δύσκολα να στραφεί κάποιος προς το 13R. Δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, αν ήταν κάνα 100αρι φθηνότερο, πιστεύω θα είχε καλύτερη μοίρα, είναι ουτοπικό, το ξέρω, το αναφέρω ομως. Νομίζω όμως ότι στην επίσημη σελίδα, δεν έχει μεγάλη διαφορά από το περσινό 12αρι συνεπώς, πολλοί μπορεί να πήγαιναν προς τα εκεί. 

Edited by tsimisde
Δημ.

Εμένα με είχε πάει στην.822, πριν 5 μέρες ήρθε αναβάθμιση, νόμιζα ότι ήταν η .831 και τελικά με γύρισε πίσω στην .821. Περίμενα αλλά βαρέθηκα και τελικά πέρασα την .831 σήμερα μέσω oxygen. Ήταν και λίγο τραγική η κατανάλωση. Μου θύμιζε το 8 pro που είχα στην 5ετία. Τώρα συμπεράσματα για την .831 σε λίγες μέρες.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Δημ.

Καλησπέρα σε όλους , ξέρει κανείς αν με κάποιον άλλο φορτιστή εκτός τον original της one plus πιάνει 100 w ταχύτητα φόρτισης το κινητό. ;

Δημ.
4 ώρες πριν, saragias1990 said:

Καλησπέρα σε όλους , ξέρει κανείς αν με κάποιον άλλο φορτιστή εκτός τον original της one plus πιάνει 100 w ταχύτητα φόρτισης το κινητό. ;

μπορείς να πάρεις τον 80αρη της oppo και τον 120αρη realme ο,τι βρεις φτηνότερο.

Αν εννοείς με τέρμα άλλον, δεν ξέρω προσωπικά δεν το έχω ψάξει.

Δημ.

Εχει αγορασει καποιος την κινεζικη εκδοση και να ακολουθησει τον οδηγο για να περασει κανονικα global rom με oxygen os; Στο xda forum υπαρχει ενα θεμα με 300+ σελιδες, υπαρχουν εκατονταδες ατομα που το εχουν κανει.

Γλυτωνεις 200-300 ευρω ετσι, αλλα και παλι δε ξερω κατα ποσο ασφαλες θα ειναι ενα κινητο rooted , και επισης εαν στο μελλον στις επομενες αναβαθμισεις android δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα.

Για να καταλαβω, παιρνουν το κινητο που ειναι CN version + rom , και το βαζουν global ;;

Το πρωτο μου oneplus ηταν αγορασμενο απο κινα ( Oneplus 5 ) και δεν ειχα κανενα θεμα. Αλλα ηταν ετοιμο με αγγλικα, καθολου κινεζικα. Οποτε ηταν global rom, αλλα τη εκδοση ηταν το κινητο; Γενικα ειναι ενα μπερδεμα.. 

Ρωταω γιατι πχ τωρα που βλεπω την κινεζικη εκδοση για το 13, ερχεται με κινεζικα, εχει επιπλεον κινεζικες εφαρμογες, η AI ειναι στα κινεζικα κτλ.. 

Δημ.
15 minutes ago, Lux said:

Εχει αγορασει καποιος την κινεζικη εκδοση και να ακολουθησει τον οδηγο για να περασει κανονικα global rom με oxygen os; Στο xda forum υπαρχει ενα θεμα με 300+ σελιδες, υπαρχουν εκατονταδες ατομα που το εχουν κανει.

Γλυτωνεις 200-300 ευρω ετσι, αλλα και παλι δε ξερω κατα ποσο ασφαλες θα ειναι ενα κινητο rooted , και επισης εαν στο μελλον στις επομενες αναβαθμισεις android δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα.

Για να καταλαβω, παιρνουν το κινητο που ειναι CN version + rom , και το βαζουν global ;;

Το πρωτο μου oneplus ηταν αγορασμενο απο κινα ( Oneplus 5 ) και δεν ειχα κανενα θεμα. Αλλα ηταν ετοιμο με αγγλικα, καθολου κινεζικα. Οποτε ηταν global rom, αλλα τη εκδοση ηταν το κινητο; Γενικα ειναι ενα μπερδεμα.. 

Ρωταω γιατι πχ τωρα που βλεπω την κινεζικη εκδοση για το 13, ερχεται με κινεζικα, εχει επιπλεον κινεζικες εφαρμογες, η AI ειναι στα κινεζικα κτλ.. 

Και για να γλυτώσεις αυτά τα 200-300€ θα πάρεις μια συσκευή με μηδενική υποστήριξη σέρβις στην χώρα μας;

Μην ξεχνάμε τα oppo/1+ τα φτιάχνει η  smartec! εντος κ εκτος εγγυησης

Δημ.

απαράδεκτη μπαταρία με .831, το φόρτισα στο 100% στις 9 το πρωί και τώρα είμαι στο 20% με πολύ χαλαρή χρήση.  

Screenshot_2025-06-27-20-43-51-16.jpg

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Δημ.
9 ώρες πριν, psail said:

απαράδεκτη μπαταρία με .831, το φόρτισα στο 100% στις 9 το πρωί και τώρα είμαι στο 20% με πολύ χαλαρή χρήση.  

Screenshot_2025-06-27-20-43-51-16.jpg

Απο χτες με 4ωρες οθονη και λιγη χρήση δεδομένων ήμουν κοντά στο 65% πριν λίγο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ  να στο αποδείξω μιας και  το έβαλα για φόρτιση πριν λίγο.

Δημ. (edited)
20 ώρες πριν, mivechris said:

Και για να γλυτώσεις αυτά τα 200-300€ θα πάρεις μια συσκευή με μηδενική υποστήριξη σέρβις στην χώρα μας;

Κατσε τι εννοεις τα φτιαχνει η smartec και εκτος εγγυησης; Γιατι πριν λιγες ημερες μου εβγαλε το Oneplus 8T πρασινη γραμμη στην οθονη και εστειλα αιτημα για service στο επισημο site. Την Δευτερα θα το στειλω μεσω UPS εξωτερικο. Εαν διαπιστωσουν οτι η βλαβη δεν οφειλεται σε εμενα θα μου φτιαξουν την οθονη δωρεαν.

Θα μπορουσα να το στειλω εδω Ελλαδα για επισκευη; Να παρω τηλεφωνο;; 

20 ώρες πριν, mivechris said:

Οταν λες εκτος εγγυησης, θα μου κανουν αλλαγη στην οθονη δωρεαν;; 

Edited by Lux
Δημ.
4 ώρες πριν, Lux said:

Κατσε τι εννοεις τα φτιαχνει η smartec και εκτος εγγυησης; Γιατι πριν λιγες ημερες μου εβγαλε το Oneplus 8T πρασινη γραμμη στην οθονη και εστειλα αιτημα για service στο επισημο site. Την Δευτερα θα το στειλω μεσω UPS εξωτερικο. Εαν διαπιστωσουν οτι η βλαβη δεν οφειλεται σε εμενα θα μου φτιαξουν την οθονη δωρεαν.

Θα μπορουσα να το στειλω εδω Ελλαδα για επισκευη; Να παρω τηλεφωνο;; 

Οταν λες εκτος εγγυησης, θα μου κανουν αλλαγη στην οθονη δωρεαν;; 

Απο το 11 και μετά, που είναι oppo/1+ ένα εργοστάσιο.

Απο το 10αρι και πίσω πάνε πολωνία.

Δημ.
1 ώρα πριν, mivechris said:

Απο το 11 και μετά, που είναι oppo/1+ ένα εργοστάσιο.

Απο το 10αρι και πίσω πάνε πολωνία.

Εννοεις οτι το παω στην Smartec και αυτη το στελνει Πολωνια;

Δημ.
1 minute ago, Lux said:

Εννοεις οτι το παω στην Smartec και αυτη το στελνει Πολωνια;

όχι.

Απο το 11 και μετά αναλαμβάνει η σμαρτεκ.

Για το 10 και πισω μιλάς με πολωνία.Δεν αναλαμβάνει τίποτα το σέρβις εδώ είναι ΑΛΛΟ εργοστάσιο τελείως, άλλη γραμμή παραγωγής.Μετά έγινε η συγχώνευση οπότε έχουν και σχετικά κοινά ανταλλακτικά.

(πχ το find x5 pro έχει την ιδια οθονη με το op11)

Δημ.
2 ώρες πριν, mivechris said:

όχι.

Απο το 11 και μετά αναλαμβάνει η σμαρτεκ.

Για το 10 και πισω μιλάς με πολωνία.Δεν αναλαμβάνει τίποτα το σέρβις εδώ είναι ΑΛΛΟ εργοστάσιο τελείως, άλλη γραμμή παραγωγής.Μετά έγινε η συγχώνευση οπότε έχουν και σχετικά κοινά ανταλλακτικά.

(πχ το find x5 pro έχει την ιδια οθονη με το op11)

Ok, οποτε δευτερα θα μιλησω με ups να δω τι θα γινει, εαν ερχονται αυτοι να το παραλαβουν ή πρεπει να παω εγω καπου.

Δημ.

Έρχονται οι ίδιοι, μπορείς να κλήσεις και κάποιες ώρες μέσω της ιστοσελίδας τους για να έρθουν.

Σου έχουν στείλει barcode ή τίποτα άλλο;

Δημ.
33 minutes ago, Arinos said:

Έρχονται οι ίδιοι, μπορείς να κλήσεις και κάποιες ώρες μέσω της ιστοσελίδας τους για να έρθουν.

Σου έχουν στείλει barcode ή τίποτα άλλο;

Εχει ερθει μεσω e-mail αλλα δεν εχει την διευθυνση μου, οποτε εστειλα e-mail στο support για να φτιαξουν καινουρια καρτελα.

Δημ.

Αν είναι όλα σωστά μετά είναι σχεδόν αυτόματη όλη η διαδικασία, ειδοποιείς την ups πως έχεις πακέτο με shipping label επιλέγεις ένα διάστημα χρόνου που σε βολεύει και την επόμενη ημέρα είναι Πολωνία. Το πρόβλημα είναι στο πότε θα το κοιτάξει το service.

Δημ.

εφαγα ενα τρελό bug και δεν ξερω αν ειναι της 831 η απλά εσκασε κατι κατι ειχα καιρό να του κανω επανεκκίνηση.

Δεν δεχόταν το μοτίβο για ξεκλείδωμα, εννοώ ότι κ αν του εβαζες απλα εμενε λευκό και δεν το επαιρνε ποτέ.

και μετά δεν διαβαζε ουτε δακτυλικο, κολλούσε η μια μεθοδος πάνω απο την άλλη. 

Ευτυχώς συνήλθε με force restart.

Δημ.

ένα bug που έχω βρει εγώ είναι ότι όταν το βγάζω από την φόρτιση στο 100% το πρωί σκάνε όταν φτάνω στο 98% και στο 95% τα μηνύματα που κανονικά σκάνε όταν φτάνει σε αυτά τα ποσοστά κατά την φόρτιση και όχι κατά την αποφόρτιση. Τα μηνύματα είναι τα γνωστά, ότι φτάνει στο 98% και θα σταματήσει την φόρτιση κλπ κλπ

Δημ.
2 ώρες πριν, psail said:

ένα bug που έχω βρει εγώ είναι ότι όταν το βγάζω από την φόρτιση στο 100% το πρωί σκάνε όταν φτάνω στο 98% και στο 95% τα μηνύματα που κανονικά σκάνε όταν φτάνει σε αυτά τα ποσοστά κατά την φόρτιση και όχι κατά την αποφόρτιση. Τα μηνύματα είναι τα γνωστά, ότι φτάνει στο 98% και θα σταματήσει την φόρτιση κλπ κλπ

Ναι αυτό το παρατήρησα και εγώ! Το βγάζω το πρωί απ' τη φόρτιση και μετά από κανένα 2ωρο σκάει το μήνυμα "Η φόρτιση συνεχίστηκε απ' το 95% κτλ. κτλ...." 😊

Δημ.
57 minutes ago, Titarasaudi said:

Ναι αυτό το παρατήρησα και εγώ! Το βγάζω το πρωί απ' τη φόρτιση και μετά από κανένα 2ωρο σκάει το μήνυμα "Η φόρτιση συνεχίστηκε απ' το 95% κτλ. κτλ...." 😊

Το επιβεβαιώνω κι εγω ! οπως και οτι παλι καπως η αυτονομια της μπαταριας εχει θεμα με κυρια εφαρμογη καταναλωσης το ινσταγκραμ