makliag Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ Καλημέρα! Λοιπόν πήγα River west. Δίνουν από τον Κωτσόβολο το κινητό 1099€ συν το ρολόι και επιπλέον 100€ δωροεπιταγη για αγορά διπλάσιας αξίας. Τέλος δίνουν θερμός ή νεσεσερ δώρο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. Σάββατο στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:35 μμ 2 ώρες πριν, makliag said: Καλημέρα! Λοιπόν πήγα River west. Δίνουν από τον Κωτσόβολο το κινητό 1099€ συν το ρολόι και επιπλέον 100€ δωροεπιταγη για αγορά διπλάσιας αξίας. Τέλος δίνουν θερμός ή νεσεσερ δώρο. 1099?? το ριξανε κ αλλο?? 1199 το θυμαμαι πριν λιγες ημερες Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makliag Δημ. Σάββατο στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:53 μμ 17 minutes ago, jpcupra said: 1099?? το ριξανε κ αλλο?? 1199 το θυμαμαι πριν λιγες ημερες Ναι έξτρα 100€ έκπτωση για σήμερα μέχρι τις 8 επειδή είναι το event της OnePlus. Δεν ξέρω αν θα είναι και αύριο που είναι ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:14 μμ Κάποιοι που ειχαν πάει απο νωρίς και αγόρασαν το τηλέφωνο απο τον Κώτσο, με την επίδειξη της απόδειξης στα παιδιά έξω τους έδιναν δώρο το Bang & Olufsen ηχείο (το επίσημο δηλαδή) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:58 μμ On 11/1/2025 at 10:25 ΠΜ, Arinos said: Μην ξεχνάτε και το κουπόνι του newsletter πέφτει στα 999€ μέσω oneplus η 16/512. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 10:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:14 μμ Πάντως αυτό που βλέπω σε διάφορα βίντεο στο Youtube είναι ότι θα ρθει πολύς κόσμος από Samsung εδώ λόγω δυσαρέσκειας και κάποιοι Youtubers το λένε κιόλας αν θέλετε να τιμωρήσετε την Samsung είναι ότι καλύτερο μπορείτε να πάρετε...Κάπως έτσι το σκέφτηκα και γω αλλά με πολύ δυσκολία δεν το έχω ανοίξει ακόμα περιμένοντας την παρουσίαση της Samsung (όχι ότι περιμένω κάτι ιδιαίτερο).Απο κει και πέρα είναι στο χέρι της Oneplus να κρατήσει τον κόσμο με αναβαθμίσεις και υποστήριξη γιατί πραγματικά η συσκευή δείχνει να είναι πολύ τίμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Κυριακή στις 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:24 πμ 10 ώρες πριν, George6633 said: Πάντως αυτό που βλέπω σε διάφορα βίντεο στο Youtube είναι ότι θα ρθει πολύς κόσμος από Samsung εδώ λόγω δυσαρέσκειας και κάποιοι Youtubers το λένε κιόλας αν θέλετε να τιμωρήσετε την Samsung είναι ότι καλύτερο μπορείτε να πάρετε...Κάπως έτσι το σκέφτηκα και γω αλλά με πολύ δυσκολία δεν το έχω ανοίξει ακόμα περιμένοντας την παρουσίαση της Samsung (όχι ότι περιμένω κάτι ιδιαίτερο).Απο κει και πέρα είναι στο χέρι της Oneplus να κρατήσει τον κόσμο με αναβαθμίσεις και υποστήριξη γιατί πραγματικά η συσκευή δείχνει να είναι πολύ τίμια. μόνο στο κομμάτι του τηλεφακού θα πονάει το 13, το 3Χ δεν είναι αρκετό για μερικούς που χρησιμοποιούν την κάμερα. Αν δεν σε νοιάζει πχ να βγάζεις το φεγγάρι η να φέρνεις την κορυφή του βουνού στο πρόσωπό σου και να περιμένεις να δεις λεπτομέρειες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Ασύρματη φόρτιση έχει επίσης, και ένα βασικό είναι το σέρβις που είναι και το ίδιο με τα samsung, οπότε ούτε από αυτό έχεις να φοβάσαι κάτι. Τώρα αν θες να έχεις πρώτος τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού και δεν θες πίξελ, η 1+ (όπως και η oppo) είναι γνωστές ότι δεν βγάζουν κάθε μήνα και γενικότερα bugs υπάρχουν που διορθώνονται με τον καιρό. Λάθη δεν κάνει κανείς όπως και να το κάνουμε. Πχ τώρα στο 13αρι με την τελευταία ενημέρωση, είτε το συνδέσεις σε 10 βατ φορτιστή είτε στα 80 είτε στα 100 το χρώμα της μπαταρίας στην φόρτιση δεν αλλάζει παραμένει πράσινο. Κάποιος dev ξέχασε να ενεργοποιήσει την αλλαγή στα χρώματα (αφού η συσκευή διαβάζει σωστά τους φορτιστές σύμφωνα με αυτό που γράφει στην οθόνη κατά τη σύνδεση) 1 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Κυριακή στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:49 πμ Καλημέρα παιδιά! Άραγε μέχρι πότε θα υπάρχει στον Κωτσόβολο η προσφορά των μείον 100€ και του ρολογιού δώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 11:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:04 πμ 14 minutes ago, Titarasaudi said: Καλημέρα παιδιά! Άραγε μέχρι πότε θα υπάρχει στον Κωτσόβολο η προσφορά των μείον 100€ και του ρολογιού δώρο; Θεωρητικά μέχρι 22/1 που λέει προπαραγγελια... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. Κυριακή στις 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:22 πμ Βλέπω λίγη γκρίνια αναφορικά με την ποιότητα βίντεο, σταθεροποιηση, νυχτερινή λειτουργία.. Έχω το S23 Ultra, φαντάζομαι θα δω βελτίωση σε όλα ή όχι? Σκέφτομαι να το παραγγείλω απ το επίσημο store σήμερα ή αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ 7 ώρες πριν, Lorgan21 said: Βλέπω λίγη γκρίνια αναφορικά με την ποιότητα βίντεο, σταθεροποιηση, νυχτερινή λειτουργία.. Έχω το S23 Ultra, φαντάζομαι θα δω βελτίωση σε όλα ή όχι? Σκέφτομαι να το παραγγείλω απ το επίσημο store σήμερα ή αύριο. Προσωπικά δεν εχω παρατηρήσει κάτι, ισα ισα που το βιντεο ειδικά τη νύχτα ειναι τρομερά καλύτερο σε σχέση με το 11αρι που είχα όπως και οι φωτογραφίες συνολικά. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. Κυριακή στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:09 μμ 8 minutes ago, mivechris said: Προσωπικά δεν εχω παρατηρήσει κάτι, ισα ισα που το βιντεο ειδικά τη νύχτα ειναι τρομερά καλύτερο σε σχέση με το 11αρι που είχα όπως και οι φωτογραφίες συνολικά. Σ ευχαριστώ πολύ! Έχεις κάνει κάποια σύγκριση με S24 Ultra ή iphone 16 pro max? Έχω δει πολλά βίντεο στο YouTube αλλά μ ενδιαφέρει κ η γνώμη των κατόχων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Κυριακή στις 07:54 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:54 μμ On 18/1/2025 at 7:14 ΜΜ, mivechris said: Κάποιοι που ειχαν πάει απο νωρίς και αγόρασαν το τηλέφωνο απο τον Κώτσο, με την επίδειξη της απόδειξης στα παιδιά έξω τους έδιναν δώρο το Bang & Olufsen ηχείο (το επίσημο δηλαδή) Έχει παραλάβει κάνεις από Κωτσόβολο με προπσραγγελια?? Το παραπάνω σχόλιο ισχύει; Εγώ 7 του μήνα έκανα την προπαραγγελια μου .. μου έστειλαν μόνο ρολόι.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Κυριακή στις 08:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:10 μμ 14 minutes ago, STATYSS said: Έχει παραλάβει κάνεις από Κωτσόβολο με προπσραγγελια?? Το παραπάνω σχόλιο ισχύει; Εγώ 7 του μήνα έκανα την προπαραγγελια μου .. μου έστειλαν μόνο ρολόι.. αυτο που εγραψα ισχύει για το event. Ο κώτσος εκει πέρα το είχε ετοιμοπαράδοτο και ειδα με τα μάτια μου κόσμο να δειχνει την αποδειξη και να τους δινουν δώρο το ηχειο απο το περίπτερο. Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να το κάνω κ εγώ😂 1 hour ago, Lorgan21 said: Σ ευχαριστώ πολύ! Έχεις κάνει κάποια σύγκριση με S24 Ultra ή iphone 16 pro max? Έχω δει πολλά βίντεο στο YouTube αλλά μ ενδιαφέρει κ η γνώμη των κατόχων. Δυστυχώς όχι, αλλά αν σε ενδιαφέρει ο τηλεφακός, το 3Χ του 13 ΔΕΝ θα σε καλύψει σε σχέση με το 5Χ του S24U πχ 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Κυριακή στις 08:47 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:47 μμ Ευχαριστώ πολύ. . Αν κάποιος του έχει σταλεί με προπαραγγελια να μου πει.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 12 ώρες πριν, STATYSS said: Ευχαριστώ πολύ. . Αν κάποιος του έχει σταλεί με προπαραγγελια να μου πει.. Εγώ έχω παραλάβει από Κωτσόβολο με προπαραγγελια εδώ σχεδόν μία εβδομάδα πακέτο με το ρολόι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boxeur Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν καλημέρα, μετά από πολλή σκέψη, παρακολούθηση πολλών reviews και προβληματισμούς για το αν θα έπρεπε να κάνω μετάβαση σε iOS και 16pro, έκανα κι εγώ προπαραγγελία σήμερα το 13 σε μαύρο, με αποφορολόγηση, γιατί τελικά νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα το κινητο είναι no brainer για τα χαρακτηριστικά του κι ελπίζω να μη με διαψεύσει..έχω εδώ και 3,5 χρόνια το 8Τ, το οποίο είναι ακόμα σκυλί και απλά έχει πέσει λίγο η μπαταρία του, αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν ήμουν σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω, ωστόσο το αποφάσισα.. ίσως να αλλάξω την μπαταρία και το πίσω τζάμι στο 8Τ (που έχει ραγίσει) και να το βάλω αγγελία, αν και αμφιβάλλω αν θα πουληθεί εύκολα λόγω παλαιότητας.. θέλω να ρωτήσω για θήκες, αν έρχεται τουλάχιστον μια μαμά θήκη στο κουτί ή πρέπει ήδη να ψαχτώ ; Επίσης, έρχεται όντως με εργοστασιακό screen protector η συσκευή; όσοι το έχουν ήδη ή/και έχουν μεριμνήσει για τα παραπάνω, θα ήθελα τη συνδρομή σας! Παράθεση Oneplus 8T - Poco F2 Pro - Redmi 8 - Redmi Note 4X - Samsung Galaxy J5 - Coolpad F1 - Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Δεν έχει θήκη στο κουτί, έχει όμως περασμένη μεμβράνη η οποία τραβάει την σκόνη σαν μαγνήτης! Έχω πάρει άλλη μεμβράνη γι αυτόν τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Στο river west λόγω του event το είχε ετοιμοπαράδοτο και το αγόραζε επί τόπου ο κόσμος. Αλλά πρέπει να ήταν ειδικά για την μέρα, γιατί μέσα ο υπάλληλος στο σύστημα το έβλεπε μόνο με προπαραγγελία και του είπε ο υπεύθυνος της oneplus που ήταν εκείνη την μέρα εκεί ότι έχουν ετοιμοπαράδοτα εκείνη την μέρα και είδε κάπου αλλού και τα βρήκε. Εμένα από oneplus που έχω παραγγείλει δείχνει άφιξη 24/1. Αναμένω. Αν ισχύει ότι δέχεται και τα ευρωπαικά oneplus η smartec είναι μεγάλο συν γιατί η αποστολή στο εξωτερικό και η επιστροφή είναι 20 μέρες μόνο αυτά. Πουλάει ένα τζαμάκι ο κωτσόβολος, το έχει δοκιμάσει κανείς; Εγώ για θήκη πήρα την spigen hybrid που την έχω και στο 8 pro και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Edited 17 ώρες πριν by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, boxeur said: καλημέρα, μετά από πολλή σκέψη, παρακολούθηση πολλών reviews και προβληματισμούς για το αν θα έπρεπε να κάνω μετάβαση σε iOS και 16pro, έκανα κι εγώ προπαραγγελία σήμερα το 13 σε μαύρο, με αποφορολόγηση, γιατί τελικά νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα το κινητο είναι no brainer για τα χαρακτηριστικά του κι ελπίζω να μη με διαψεύσει..έχω εδώ και 3,5 χρόνια το 8Τ, το οποίο είναι ακόμα σκυλί και απλά έχει πέσει λίγο η μπαταρία του, αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν ήμουν σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω, ωστόσο το αποφάσισα.. ίσως να αλλάξω την μπαταρία και το πίσω τζάμι στο 8Τ (που έχει ραγίσει) και να το βάλω αγγελία, αν και αμφιβάλλω αν θα πουληθεί εύκολα λόγω παλαιότητας.. θέλω να ρωτήσω για θήκες, αν έρχεται τουλάχιστον μια μαμά θήκη στο κουτί ή πρέπει ήδη να ψαχτώ ; Επίσης, έρχεται όντως με εργοστασιακό screen protector η συσκευή; όσοι το έχουν ήδη ή/και έχουν μεριμνήσει για τα παραπάνω, θα ήθελα τη συνδρομή σας! Εγώ σήμερα παρέλαβα αυτήν που προστάτευει και την πίσω κάμερα αγορά από Αμαζον.τζαμι για μπροστά δεν έχω βρει ακόμα και είναι με την ζελατίνα. Και εγώ από 8τ έκανα μετάβαση Edited 16 ώρες πριν by vegetto_raging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Παρέλαβα μόλις και εγώ από OnePlus το 13ρι μαζί με ρολογάκι. Δυστυχώς η Spigen δεν θα βγάλει την Liquid Air για το OnePlus 13. Κρίμα, σε τόσα κινητά που είχα, ήταν η πρώτη αγορά που έκανα. Ποιοτική και μαζεμένη. https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/1hya729/spigen_has_no_plans_to_release_a_liquid_air_case/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 5 ώρες πριν, psail said: Αν ισχύει ότι δέχεται και τα ευρωπαικά oneplus η smartec είναι μεγάλο συν γιατί η αποστολή στο εξωτερικό και η επιστροφή είναι 20 μέρες μόνο αυτά. Πουλάει ένα τζαμάκι ο κωτσόβολος, το έχει δοκιμάσει κανείς; Θα σου έλεγα μακριά απο τα συγκεκριμένα, όσοι είχαν πάρει και για το 11 και το 12 τα αντίστοιχα εκλαιγαν τα λεφτά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. 6 ώρες πριν, boxeur said: καλημέρα, μετά από πολλή σκέψη, παρακολούθηση πολλών reviews και προβληματισμούς για το αν θα έπρεπε να κάνω μετάβαση σε iOS και 16pro, έκανα κι εγώ προπαραγγελία σήμερα το 13 σε μαύρο, με αποφορολόγηση, γιατί τελικά νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα το κινητο είναι no brainer για τα χαρακτηριστικά του κι ελπίζω να μη με διαψεύσει..έχω εδώ και 3,5 χρόνια το 8Τ, το οποίο είναι ακόμα σκυλί και απλά έχει πέσει λίγο η μπαταρία του, αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν ήμουν σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω, ωστόσο το αποφάσισα.. ίσως να αλλάξω την μπαταρία και το πίσω τζάμι στο 8Τ (που έχει ραγίσει) και να το βάλω αγγελία, αν και αμφιβάλλω αν θα πουληθεί εύκολα λόγω παλαιότητας.. θέλω να ρωτήσω για θήκες, αν έρχεται τουλάχιστον μια μαμά θήκη στο κουτί ή πρέπει ήδη να ψαχτώ ; Επίσης, έρχεται όντως με εργοστασιακό screen protector η συσκευή; όσοι το έχουν ήδη ή/και έχουν μεριμνήσει για τα παραπάνω, θα ήθελα τη συνδρομή σας! θήκη και φορτιστή ΔΕΝ εχει στο κουτί, μην βλέπεις τα κινέζικα / αμερικάνικα unboxings. Υπάρχει εργοστασιακή ζελατίνα ναι, τρομερά καλής ποιότητας θα προσθέσω όπως είχα και στο 11(και την φοράει ακόμα μπορώ να πω!) 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Έκανε κανείς προπαραγγελία από Κωτσόβολο το μαύρο; Πήγα να ρωτήσω στο κατάστημα της πόλης μου και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες, επομένως αναμονή περίπου μήνα! Edited 9 ώρες πριν by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 51 minutes ago, Titarasaudi said: Έκανε κανείς προπαραγγελία από Κωτσόβολο το μαύρο; Πήγα να ρωτήσω στο κατάστημα της πόλης μου και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες, επομένως αναμονή περίπου μήνα! Ρώτα για το άσπρο άμα το θες λογικά θα έχουν πουλήσει 2-3😂 Το μαύρο και το μπλε φεύγει πανεύκολα έχω να σου πω. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 7 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, mivechris said: Ρώτα για το άσπρο άμα το θες λογικά θα έχουν πουλήσει 2-3😂 Το μαύρο και το μπλε φεύγει πανεύκολα έχω να σου πω. Άσπρο πήρα εγώ. Περιμένω αυριο Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts