Penelope Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Penelope, καλο ειναι να κατσεις να ριξεις μια ματια στο structure των μαστερ για το καθε πανεπιστημιο και να διαλεξεις με βαση τα μαθηματα που σε ενδιαφερουν. υπαρχουν αρκετα μαστερ σε finance. Διαλεξε αυτο που σ αρεσει. σημ. σημαντικο ρολο παιζει και για ποιο λογο το κανεις. Αν σκοπευεις να κανεις ερευνητικο εργο αργοτερα ως διδακτορικος, το research του York ειναι ενα απο τα καλυτερα. Αν σε ενδιαφερει μια μελλοντικη δουλεια στην Αγγλια και δει στο Λονδινο για μενα προσπαθησε να βρεις ενα μαστερ στο Λονδινο. Αν παλι θες να κανεις ενα διδακτορικο αργοτερα στην Ελλαδα, διαλεξε το πανεπιστημιο που εχει καλο ρανκινκ σε μεγαλα εντυπα μεσα (timesonline.co.uk, guardians.co.uk etc) Oτι θες εδω ειμαστε για να βοηθησουμε. Καλο ειναι να ριξεις και μια ματια στα πρωτα ποστ, θα σε βοηθησουν πολυ. kolabrou, τις δομές των μάστερ τις έχω φάει με το κουτάλι :) Ρώτησα για τα συγκεκριμένα unis, γιατί σε αυτά έχω καταλήξει! Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι γιατί με ενδιαφέρει να εργαστώ στην Αγγλία μετά. Όμως το Λονδίνο είναι ολίγον τι... απόρθητο, γιατί είναι πανάκριβο, οπότε ούτε που το σκέφτομαι. Έχω διαβάσει όλα τα post , αλλά δεν αναφέρονται πουθενά τα πανεπιστήμια της Σκωτίας που με ενδιαφέρουν εξίσου, γι' αυτό είπα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος. Επίσης, κάποια unis έχουν συγκεκριμένα reference note κ άλλα όχι. Αν σε αυτά που έχουν συγκεκριμένα στείλω μια απλή συστατική που θα μου δώσει ο καθηγητής μου θεωρείται "μείον"? Το λέω αυτό , γιατί θα πάω αυτή την εβδομάδα στους καθηγητές κ δεν θέλω να τους πρήζω με πολύ χαρτούρα...είδα κ έπαθα για να βρω κάποιους σχετικά πρόθυμους...μη το τραβήξω κ από τα μαλλιά :O aimilie θεωρείς ότι η Γλασκώβη ...τραβάει μετά για εργασία? Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!!! Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 aimilie θεωρείς ότι η Γλασκώβη ...τραβάει μετά για εργασία?Δυστυχώς δεν γνωρίζω, καθώς δεν το έψαξα και ιδιαίτερα (με έφερε το φανταριλίκι πίσω στη μαμά πατρίδα βλέπεις...). Αλλά δεν νομίζω να έχει και καμία τεράστια αγορά, ίσως του Εδιμβούργου να είναι μεγαλύτερη. Αλλά γιατί θεωρείς απαραίτητο να δουλέψεις εκεί που σπούδασες; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Παιδιά, ξερεί κανεις τίποτα για το BRUNEL ή το Middlesex? επειδή βρίσκονται στο ΛΟνδίνο, μήπως το κόστος διαβίωσης είναι αρκετά υψηλό? To Brunnel ειναι ιδιωτικο και το Middlesex δημοσιο. Τι ακριβως ψαχνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 To Brunnel ειναι ιδιωτικο και το Middlesex δημοσιο. Τι ακριβως ψαχνεις? ε??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unr3al Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Παιδία να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω αλλο thread.. Μπορώ να κάνω αίτηση για να το TOELF αυτοπροσώπος; Και όχι on-line μέσω internet.Αν ναι που; Αθήνα μένω. btw: Αμα κανένας σκοπεύει να πάει το Σεπτέμβρη στο University of Hull ας ρίξει κανα PM :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ε??????? Ασε. Αλλο ηθελα να γραψω, αλλο εγραψα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Αλλά γιατί θεωρείς απαραίτητο να δουλέψεις εκεί που σπούδασες; :confused: Σκέφτηκα απλώς ότι καλό θα ήταν για λόγους ευκολίας (θα έχω ήδη προσαρμοστεί) , η πόλη του μεταπτυχιακού να συμπίπτει με την πόλη εργασίας. Αλλά όχι πως το θεωρώ και απαραίτητο. Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Ούουυυυ..... Ακούει κανείς; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Παιδιά, μια ερώτηση με Αγγλία για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα. Θα πάω το Πάσχα για διακοπές. Θα πρέπει να αλλάξω εδώ στην Ελλάδα τα euro με λίρες; Μήπως θα πρέπει να αλλάξω μέρος του συνολικού ποσού; (δηλαδή μήπως κάποιες αγορές εκεί θα τις κάνω και με ευρό; ) Οχι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ευρω στην Αγγλια.. Εγω οταν πηγα τα αλλαξα στο αεροδρομιο! Ασε. Αλλο ηθελα να γραψω, αλλο εγραψα:p :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Αλλά γιατί θεωρείς απαραίτητο να δουλέψεις εκεί που σπούδασες; :confused: Σκέφτηκα απλώς ότι καλό θα ήταν για λόγους ευκολίας (θα έχω ήδη προσαρμοστεί) , η πόλη του μεταπτυχιακού να συμπίπτει με την πόλη εργασίας. Αλλά όχι πως το θεωρώ και απαραίτητο. Penelope το μεγαλυτερο financial center στο κοσμο ειναι το Λονδινο..ΑΝ το σκεφτεσαι σοβαρα να εργαστεις Αγγλια το Λονδινο ειναι μονοδρομος. Υπαρχει αρκετος ''ρατσισμος'' απο μερια επιχειρησεων, αφου προτιμουν να εχεις πτυχιο απο πανεπιστημιο Λονδινου. Δεν λεω οτι δεν αξιζουν ολα τα υπολοιπα. Το αντιθετο μαλιστα. Η αγορα εργασιας στην Σκωτια ειναι περιορισμενη στην πολη του Εδινβουργου. Προσωπικα το Υορκ εχει ενα απο τα ομορφοτερα campus. Ζητα απο τα πανεπιστημια που σε ενδιαφερουν , να σου στειλουν Prospectus for postgraduate studies. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metzepas Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 postgraduate se oikonomika. ypopsin i vathmologia mou einai gyros to 6.5, tora den gnorizo an tha anevei ypervolika me tin ptyxiaki ergasi (TEI) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 postgraduate se oikonomika. ypopsin i vathmologia mou einai gyros to 6.5, tora den gnorizo an tha anevei ypervolika me tin ptyxiaki ergasi (TEI) Δεν σε κοβω για μεταπτυχιακο! Πιο πολυ για 2ο ετος προπτυχιακα σε βλεπω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Penelope το μεγαλυτερο financial center στο κοσμο ειναι το Λονδινο..ΑΝ το σκεφτεσαι σοβαρα να εργαστεις Αγγλια το Λονδινο ειναι μονοδρομος. Υπαρχει αρκετος ''ρατσισμος'' απο μερια επιχειρησεων, αφου προτιμουν να εχεις πτυχιο απο πανεπιστημιο Λονδινου. Δεν λεω οτι δεν αξιζουν ολα τα υπολοιπα. Το αντιθετο μαλιστα. Η αγορα εργασιας στην Σκωτια ειναι περιορισμενη στην πολη του Εδινβουργου. Προσωπικα το Υορκ εχει ενα απο τα ομορφοτερα campus. Ζητα απο τα πανεπιστημια που σε ενδιαφερουν , να σου στειλουν Prospectus for postgraduate studies. kolabrou εχω ζητησει ηδη prospectus. Τωρα...ειναι καλυτερο να εχω ενα μαστερ απο ενα πανεπιστημιο του Λονδινου που απο οτι βλεπω στα rankings εχουν αρκετα χαμηλες βαθμολογιες ή ενα μαστερ απο ενα πιο ποιοτικο πανεπιστημιο εκτος Λονδινου? Απο οτι καταλαβα εσυ ισχυριζεσαι το πρωτο, σωστα? Γιατι? :) Ειναι θεμα εμπειριας? Ετσι ακουσες? Ειναι κατι που υποθετεις? Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 postgraduate se oikonomika. ypopsin i vathmologia mou einai gyros to 6.5, tora den gnorizo an tha anevei ypervolika me tin ptyxiaki ergasi (TEI) To pio pithano einai na se dextoun kai sto midlesex kai sto Brunel (pio pithano to prwto). Genika me thn vathmologia pou exeis kai oti einai TEI einai sxedwn apithano na se paroun ta kalitera unis gia master, alla sigoura dokimase thn tuxh sou se kapoia panepistimia pou einai pio xamhla sthn lista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Στο θέμα της Penelope δυστυχώς θα διαφωνήσω με το φίλο kolabrou στο ότι "υπάρχει ρατσισμός σε όσους δεν έχουν τελειώσει πανεπιστήμια του Λονδίνου". Το σημαντικότερο είναι να πας σε ένα καλο πανεπιστήμιο με καλο όνομα. Το αν θα είναι στο Λονδίνο η όχι πίστεψε με δεν έχει καμια μα καμια σημασία και φυσικά 100 φορες καλύτερα να πας σε καλο πανεπιστήμιο εκτος Λονδίνου παρα σε μέτριο εντός Λονδίνου. Το να συμπίπτει η πόλη σπουδών με την πόλη μετέπειτα εργασίας αν γίνει θα είναι από σύμπτωση και μονο (μην κρίνεις από την Ελλάδα) οποτε μη σε επηρεάζει στην επιλογή του μεταπτυχιακού. Κατά τα αλλα δεν γνωρίζω πολλά για τα πανεπιστήμια της Σκωτίας για να μπορώ να εκφέρω άποψη. Γιατί δεν κοιτάς και Lancaster, Warwick, Nottingham; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 φιλε GMAC δυστυχως υπαρχει ρατσισμος αν δεν εχεις τελειωσει σε ενα απο τα καλα πανεπιστημια του Λονδινου ( LSE, Imperial) και στα Oxford, Cambridge. Aναφερθηκα στα πανεπιστημια του Λονδινου, καθως υπαρχει προτιμηση σε αυτα για συγκεκριμενες δουλειες στο banking industry. Eννοειται οτι θα πρεπει να προτιμησεις ενα καλο πανεπιστημιο της ''επαρχιας'' παρά ενα μετριο-κακο του Λονδινου. Προσπαθησα να σου δειξω την εικονα που επικρατει γενικως με τα καλα πανεπιστημια του Λονδινου στην αγορα εργασιας του Λονδινου, συμφωνα με προσωπικη μου εμπειρια. Αν ειχα την επιλογη να διαλεξω ξανα πανεπιστημιο για μεταπτυχιακες σπουδες, θα επελεγα ενα καλο πανεπιστημιο οπως του Υορκ αλλα στο Λονδινο και ας ειχε και 7.000 λιρες παραπανω... αυταα.... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 φιλε GMAC δυστυχως υπαρχει ρατσισμος αν δεν εχεις τελειωσει σε ενα απο τα καλα πανεπιστημια του Λονδινου ( LSE, Imperial) και στα Oxford, Cambridge. Aναφερθηκα στα πανεπιστημια του Λονδινου, καθως υπαρχει προτιμηση σε αυτα για συγκεκριμενες δουλειες στο banking industry. Eννοειται οτι θα πρεπει να προτιμησεις ενα καλο πανεπιστημιο της ''επαρχιας'' παρά ενα μετριο-κακο του Λονδινου. Προσπαθησα να σου δειξω την εικονα που επικρατει γενικως με τα καλα πανεπιστημια του Λονδινου στην αγορα εργασιας του Λονδινου, συμφωνα με προσωπικη μου εμπειρια. Αν ειχα την επιλογη να διαλεξω ξανα πανεπιστημιο για μεταπτυχιακες σπουδες, θα επελεγα ενα καλο πανεπιστημιο οπως του Υορκ αλλα στο Λονδινο και ας ειχε και 7.000 λιρες παραπανω... αυταα.... Eee άλλο αυτό. "Ρατσισμός" ως προς τα καλά πανεπιστήμια υπάρχει αλλα είναι "ποιοτικός" όχι τοπικός. Aλλωστε τα καλά πανεπιστήμια στο Λονδίνο είναι ελάχιστα ενώ στο banking industry όπως λες προτιμούν πρώτα Oxbridge - και δεν είναι μονο τα unis που αναφέρεις αλλα και αλλα μερικά (ανέφερα πχ Lancaster, Warwick, Nottingham, Bath) που όλα έχουν καλή απορρόφηση σε investment banking κτλ. Aλλωστε θα το δείτε και από το ποια campus επισκέπτονται οι γνωστες banks και ποια όχι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Παιδια με εχετε προβληματισει εντονα! Τοσο, που σκεφτομαι να κανω το μεταπτυχιακο του χρονου , ετσι ωστε να μαζεψω τα χρηματα για ενα καλυτερο πανεπιστημιο, καθως αυτα που αναφερεις gmac (bath, nottigham) ειναι τσιμπημενα. Νομιζω αξιζει λιγη υπομονη, αφου οπως ειπα με ενδιαφερει να εργαστω Αγγλια κ δε θα ηθελα σε καμια περιπτωση να φαω πορτα λογω επιλογης πανεπιστημιου... Απο την αλλη χαιρομαι που μου τα λετε , γιατι απο εδω που ειμαι που να ξερω τι συμβαινει "εκει πανω". Επισης..η ιδεα να προσπαθησω να βρω μια δουλεια Λονδινο αυτο τον χρονο που μεσολαβει για να μαζεψω πιο ευκολα χρηματα πως ακουγεται? Τι ελπιδες εχω? :rolleyes: Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Γιατί δεν δουλεύεις συγχρόνως με το μεταπτυχιακό τότε; ;) Τόσα part-time μεταπτυχιακά υπάρχουν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Γιατι aimilie εχω βαρεθει να δουλευω κ να σπουδαζω μαζι :) Ασε που στην τελικη δε νομιζω πως κανω κανενα απο τα δυο ετσι οπως θα ηθελα! Το σκεφτηκα κ εγω για part time, αλλα θελω να ειμαι συγκεντρωμενη στο μεταπτυχιακο... Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Παιδια με εχετε προβληματισει εντονα! Τοσο, που σκεφτομαι να κανω το μεταπτυχιακο του χρονου , ετσι ωστε να μαζεψω τα χρηματα για ενα καλυτερο πανεπιστημιο, καθως αυτα που αναφερεις gmac (bath, nottigham) ειναι τσιμπημενα. Νομιζω αξιζει λιγη υπομονη, αφου οπως ειπα με ενδιαφερει να εργαστω Αγγλια κ δε θα ηθελα σε καμια περιπτωση να φαω πορτα λογω επιλογης πανεπιστημιου... Απο την αλλη χαιρομαι που μου τα λετε , γιατι απο εδω που ειμαι που να ξερω τι συμβαινει "εκει πανω". Επισης..η ιδεα να προσπαθησω να βρω μια δουλεια Λονδινο αυτο τον χρονο που μεσολαβει για να μαζεψω πιο ευκολα χρηματα πως ακουγεται? Τι ελπιδες εχω? :rolleyes: Το να βρεις μια δουλεια στο Λονδινο, ειναι ενα αλλο ζητημα που δεν αφορα το συγεκριμενο thread. Εν ολιγοις, μια δουλεια για να επιβιωσεις βρισκεις ευκολα, (μπαρ, σουπερμαρκετ κτλ) ΑΛΛΑ τα εξοδα (ενοικια, μεταφορικα) ειναι αρκετα που σημαινει οτι δεν θα κανεις αποταμιευση. Καλυτερα να μαζεψεις χρηματα ελλαδα που δεν θα εχεις εξοδα ενοικιου... ριξε μια ματια σε αυτο το μαστερ του Bristol. MSc in Finane and Investment. ακριβο (για μαστερ του Bristol) 9540λιρες αλλα προσωπικα πιστευω οτι αξιζει 1000%. (τα τελευταια 3 χρονια γινεται graduate fair στο Uni of Bristol Investment Banking and Management με δεκάδες τραπεζες και asset management εταιριες.) http://www.bristol.ac.uk/prospectus/postgraduate/2008/prog_details/SSLF/461 Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Γιατι aimilie εχω βαρεθει να δουλευω κ να σπουδαζω μαζι :) Ασε που στην τελικη δε νομιζω πως κανω κανενα απο τα δυο ετσι οπως θα ηθελα! Το σκεφτηκα κ εγω για part time, αλλα θελω να ειμαι συγκεντρωμενη στο μεταπτυχιακο...OK then... :D Νομίζω τότε ότι θα πρέπει ψάξεις περισσότερο αυτό που σου λένε τα παιδιά για... επιλεκτικότητα των εργοδοτών ανάλογα με το πανεπιστήμιο, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το είχα ακούσει. Από την άλλη βέβαια, άσχετος με τα οικονομικά και τραπεζικά... :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Παιδια με εχετε προβληματισει εντονα! Τοσο, που σκεφτομαι να κανω το μεταπτυχιακο του χρονου , ετσι ωστε να μαζεψω τα χρηματα για ενα καλυτερο πανεπιστημιο, καθως αυτα που αναφερεις gmac (bath, nottigham) ειναι τσιμπημενα. Νομιζω αξιζει λιγη υπομονη, αφου οπως ειπα με ενδιαφερει να εργαστω Αγγλια κ δε θα ηθελα σε καμια περιπτωση να φαω πορτα λογω επιλογης πανεπιστημιου... :rolleyes: Penelope poio einai to budget sou? Boreis na vreis master sta 5-7 xiliades se ena panepistimio pou den einai sta top 10 kai na vreis eukola douleia meta. To sigouro einai oti apokleiete na mhn vreis douleia epeidh den exeis master apo to top uni. Sigoura to kalitero einai na vreis to kalitero pou boreis, alla polla master einai tromera upertimimena (des LSE ) kai to 'antalagma' den einai antistoixo panta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 kolabrou ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον. Αυτο με ενδιαφερει κυριως. Οπως επισης κ το Msc in Finance & Investments του Aston, το οποιο ειναι κ πιο οικονομικο απο οτι ειδα (7900 λιρες). Graduate fair γινεται σε καθε πανεπιστημιο? Γιατι πιστευεις οτι αξιζει τοσο πολυ? :confused: ispane δεν θελω να πεσω στην παγιδα του budget μου, το οποιο προς το παρον ειναι....ικανοποιητικο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βρω κατι που να μου αρεσει πραγματικα σε συνδυασμο με το να εχει καλη απορροφηση. Αν το βρω, τοτε μετα απο ενα χρονο δουλειας θα τα μαζεψω τα ατιμα, που θα μου πανε..! Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 kolabrou ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον. Αυτο με ενδιαφερει κυριως. Οπως επισης κ το Msc in Finance & Investments του Aston, το οποιο ειναι κ πιο οικονομικο απο οτι ειδα (7900 λιρες). Graduate fair γινεται σε καθε πανεπιστημιο? Γιατι πιστευεις οτι αξιζει τοσο πολυ? :confused: ispane δεν θελω να πεσω στην παγιδα του budget μου, το οποιο προς το παρον ειναι....ικανοποιητικο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βρω κατι που να μου αρεσει πραγματικα σε συνδυασμο με το να εχει καλη απορροφηση. Αν το βρω, τοτε μετα απο ενα χρονο δουλειας θα τα μαζεψω τα ατιμα, που θα μου πανε..! Αξιζει για 3 λογους.1ον η δομη των μαθηματων ειναι πολυ καλη(απο το λιγο που κοιταξα) και ειναι και απαιτητικο προγραμμα (ιελτσ 7.0) 2ον. το επισκεπτονται μεγαλες τραπεζες στα graduate fair,,(πραγμα που σημαινει οτι ειναι ενα απο τα target unis στο investment banking 3ον. γιατι παρομοιο μαστερ σε τοπ 5 πανεπιστημια κοστιζει τα διπλασια ...(μη σου πω και τα τριπλασια) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts