kolabrou Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεδομένου ότι το CBT TOEFL καταργήθηκε και τη θέση του πήρε το ΙΒΤ που είναι και παλούκι.μπορεί κανείς να με βοηθήσει δίνοντας μου πληροφορίες, tips κτλ για το IELTS? Είναι δύσκολο;;;Πόση προετοιμασία χρειάζεται για κάποιον με γνώσεις Lower (σκορ > 7);; Πως μπορώ να προετοιμαστώ (Υπάρχουν βιβλία στο εμπόριο ή πρέπει να πάω φροντιστήριο);;;;; Ευχαριστώ Nymphetamine Overdose ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες..και θα σου λυθουν οι αποριες... κανε και μια επισκεψη το http://www.britishcouncil.org εχει καποια test για να δεις σε τι επιπεδο βρισκεται... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες..και θα σου λυθουν οι αποριες... κανε και μια επισκεψη το http://www.britishcouncil.org εχει καποια test για να δεις σε τι επιπεδο βρισκεται... Σε ευχαριστω. By the way, το υλικο που παρεχει το Βρετανικο Συμβουλιο είναι αξιοπιστες;;; Τα ιδιαιτερα που κανουν;;; Ξερει τιποτα κανεις;;; Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Σε ευχαριστω. By the way, το υλικο που παρεχει το Βρετανικο Συμβουλιο είναι αξιοπιστες;;; Τα ιδιαιτερα που κανουν;;; Ξερει τιποτα κανεις;;; ειναι ακρως αξιοπιστες...., τωρα για τα ιδιαιτερα που κανουν δεν γνωριζω..αλλα προσωπικη μου αποψη , αν θες να κανεις φροντιστηριο εκτος britishcouncil, να ρωτησεις αν κανουν για το συγκεκριμενο πτυχιο...μονο σε μεγαλες πολεις θα βρεις.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 παιδια καλυτερη πολη το Southampton η Leicester ? ξερει κανεις? to leicester einai mikri alla simpathitiki poli (einai sti diadromi mou apo londino - nottingham kai ti vlepo). episis..exei poli konta to notitngham..kapou 30 lepta, pou einai poli pio megalo kai exei pio pollous tropous diaskedasis kai to eisitirio einai poli ftino gia to pigaine-ela. to southampton den to ksero, den exo paei..exo akousei omos oti oraia poli. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 ειναι ακρως αξιοπιστες...., τωρα για τα ιδιαιτερα που κανουν δεν γνωριζω..αλλα προσωπικη μου αποψη , αν θες να κανεις φροντιστηριο εκτος britishcouncil, να ρωτησεις αν κανουν για το συγκεκριμενο πτυχιο...μονο σε μεγαλες πολεις θα βρεις.. Φιλε kolabrou να σου κανω και μια ερωτηση μιας και δειχνεις την καλη διαθεση να με βοηθησεις απαντωντας μου;Μετρανε στην Αγγλια τον βαθμο του πτυχίου;;; Ρωτω γιατι ενδιαφερομαι για LSE,Imperial και City αλλά τα παραπάνω πανεπιστήμια ζητουν good honours degree (φανταζομαι βαθμο πτυχιου 7 και πανω) Εγω εχω 6.75.Πιστευεις οτι εχω πιθανοτητες να με παρουν η να μην ασχοληθω καν με αυτα τα πανεπιστημια (αλλα να βρω καποια αλλα για το Master που θελω να κανω);; Ευχαριστω προκατβολικα ολους οσους θα μπουν στον κοπο να απαντησουν Nympetamine Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Με ταυτότητα μόνο λέτε να εχώ πρόβλημα στον έλεγχο ή να βγάλω διαβατήριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 αν αναφερεσαι στον ελεγχο στο αεροδρομιο, απο τα γεγονοτα που εγιναν πριν λιγες βδομαδες, το διαβατηριο πλεον ειναι -υποχρεωτικο. ενω τον απριλιο του 2006 πηγα αγγλια μονο με την ταυτοτητα μου, πριν μια βδομαδα πηρα τηλεφωνο, και ρωτησα και μου ειπαν πως τωρα πια για αγγλια -ΜΟΝΟ με διαβατηριο. ενας φιλος μου, που σπουδαζει στο Newport τωρα θα μπει 2ο χρονο, του ειπαν να βγαλει απο το πανεπιστημιο του, αλλιως θα σε "περασουν με πολλη γκρινια" που καλυτερα να αποφυγεις. εγω το Σαββατο πηγα και εβγαλα στην Ν. Φιλαδελφια, εκει υπαγεται το τμημα διαβατηριων για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Φιλε kolabrou να σου κανω και μια ερωτηση μιας και δειχνεις την καλη διαθεση να με βοηθησεις απαντωντας μου;Μετρανε στην Αγγλια τον βαθμο του πτυχίου;;; Ρωτω γιατι ενδιαφερομαι για LSE,Imperial και City αλλά τα παραπάνω πανεπιστήμια ζητουν good honours degree (φανταζομαι βαθμο πτυχιου 7 και πανω) Εγω εχω 6.75.Πιστευεις οτι εχω πιθανοτητες να με παρουν η να μην ασχοληθω καν με αυτα τα πανεπιστημια (αλλα να βρω καποια αλλα για το Master που θελω να κανω);; Ευχαριστω προκατβολικα ολους οσους θα μπουν στον κοπο να απαντησουν Nympetamine To good honours degree ειναι σαν να λεει καλο πτυχιο, δεν υποννοει κανενα βαθμο. Δοκιμασε τη τυχη σου λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Φιλε kolabrou να σου κανω και μια ερωτηση μιας και δειχνεις την καλη διαθεση να με βοηθησεις απαντωντας μου;Μετρανε στην Αγγλια τον βαθμο του πτυχίου;;; Ρωτω γιατι ενδιαφερομαι για LSE,Imperial και City αλλά τα παραπάνω πανεπιστήμια ζητουν good honours degree (φανταζομαι βαθμο πτυχιου 7 και πανω) Εγω εχω 6.75.Πιστευεις οτι εχω πιθανοτητες να με παρουν η να μην ασχοληθω καν με αυτα τα πανεπιστημια (αλλα να βρω καποια αλλα για το Master που θελω να κανω);; Ευχαριστω προκατβολικα ολους οσους θα μπουν στον κοπο να απαντησουν Nympetamine Μερικα καλα πανεπιστημια , γνωριζουν την αντιστοιχια της βαθμολογιας των ελληνικων πανεπιστημιων με τα δικα τους. Τα LSE k Imperial , απο τι εχω ακουσει απο παιδια που γραφουν σ αυτο το θεμα, ειναι πολυ αυστηρα με τον βαθμο...και συνηθως μπαινουν παιδια με 8 και ανω...αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις την αιτηση σου ...που ξερεις... Καλο ειναι παντως να ψαχτεις και σε αλλα πανεπιστημια...100 πανεπιστημια ειναι ...στα 3 κολλησες!??? (ενταξει , μην τα κοιτας ολα, κοιταξε τα 30 πρωτα...) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Φιλε kolabrou να σου κανω και μια ερωτηση μιας και δειχνεις την καλη διαθεση να με βοηθησεις απαντωντας μου;Μετρανε στην Αγγλια τον βαθμο του πτυχίου;;; Ρωτω γιατι ενδιαφερομαι για LSE,Imperial και City αλλά τα παραπάνω πανεπιστήμια ζητουν good honours degree (φανταζομαι βαθμο πτυχιου 7 και πανω) Εγω εχω 6.75.Πιστευεις οτι εχω πιθανοτητες να με παρουν η να μην ασχοληθω καν με αυτα τα πανεπιστημια (αλλα να βρω καποια αλλα για το Master που θελω να κανω);; Ευχαριστω προκατβολικα ολους οσους θα μπουν στον κοπο να απαντησουν Nympetamine Για το LSΕ (όπως λογικά θα ισχύει και για τα άλλα), όπως έχω αναφέρει σε άλλο post στο thread για τις συστατικές επιστολές, δεν είναι ο βαθμός το θέμα. Είναι σε ποιό πρόγραμμα θα κάνεις αίτηση. Με 7 για παράδειγμα δε σε παίρνουν στο Finance αν θες οικονομικά ή στο International Relations αν θες πολιτικά. Αν κάνεις αίτηση σε πρόγραμμα μεγάλης ζήτησης πρέπει να έχεις πάνω απο 8 (ειδικά LSE και Imperial). Βέβαια σε όλα αυτά προστίθενται και άλλα πράγματα, τα οποία θα τα δεις αν διαβάσεις το thread των συστατικών. Απο κει και πέρα όπως αναφέρθηκε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. To be honest though, δύσκολο το βλέπω για LSE και Imperial με 6.75 Μ.Ο. (Για το City δε γνωρίζω οπότε δε θα πω αερολογίες) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Για το LSΕ (όπως λογικά θα ισχύει και για τα άλλα), όπως έχω αναφέρει σε άλλο post στο thread για τις συστατικές επιστολές, δεν είναι ο βαθμός το θέμα. Είναι σε ποιό πρόγραμμα θα κάνεις αίτηση. Με 7 για παράδειγμα δε σε παίρνουν στο Finance αν θες οικονομικά ή στο International Relations αν θες πολιτικά. Αν κάνεις αίτηση σε πρόγραμμα μεγάλης ζήτησης πρέπει να έχεις πάνω απο 8 (ειδικά LSE και Imperial). Βέβαια σε όλα αυτά προστίθενται και άλλα πράγματα, τα οποία θα τα δεις αν διαβάσεις το thread των συστατικών. Απο κει και πέρα όπως αναφέρθηκε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. To be honest though, δύσκολο το βλέπω για LSE και Imperial με 6.75 Μ.Ο. (Για το City δε γνωρίζω οπότε δε θα πω αερολογίες) Σε ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα κανω αιτηση για το προγραμμα Health Policy απο ο,τι ειδα το προηγουμενο ετος 171 εκαναν αιτηση και πηραν 41.Επειδη η γνωμη σου με προβληματισε επισκεφτηκα τις ιστοσελιδες των πανεπιστημιων και ειδα οτι ζητανε good honours degree (City,Birmingham,Imperial), 2:1 (LSE) Upper second class honours degree (York).Μπορεις εγκυρα να μου πεις την αντιστοιχια σε κλιμακα του 10;;;Επισης στο LSE αναφεροταν οτι ως requirement ειναι βαθμος πτυχιου not below 7.Με βαση αυτο πιστευεις οτι το 6.75 εχει τυχη;;;; Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Για το York που εχω κανει αιτηση και με δεχτηκαν.., στο τμημα του management(για MSc) προυποθεση ειναι ειναι το 7.(η αντιστοιχια του upper second class honours degree ειναι το 7...) για το leicester αν ενδιαφερεσαι ειναι το 6.5 .... Sτειλε ενα email στο καθε graduate office ..του καθε πανεπιστημιου και ρωτα τους για την αντιστοιχια..θα σε ενημερωσουν αμεσα. για ποτε σκεφτεσαι να κανεις master? επειδη οι θεσεις εχουν ηδη κλισει για φετος,στα περισσοτερα πανεπιστημια.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Sta perisotera panepistimia-eidika sta top20 sunithws gia master zhtane vathmo 2.1, eidika se perizitita tmhmata, enw se alla borei na exeis tuxh kai me 2.2. Sunithws san 2.1 pernete vathmos pou einai panw apo 7 se Ellhnika panepistimia-h estw arketa konta se auto. Gia to LSE opou o sunagwnismos einai megalos mallon me katw apo 7 den se pernoun, alla den exeis na xaseis kai tipota ama stileis mia aithsh (ektos apo 30£ pou zhthane na thn aiksetasoun-ean isxuei akoma auto). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Για το York που εχω κανει αιτηση και με δεχτηκαν.., στο τμημα του management(για MSc) προυποθεση ειναι ειναι το 7.(η αντιστοιχια του upper second class honours degree ειναι το 7...) για το leicester αν ενδιαφερεσαι ειναι το 6.5 .... Sτειλε ενα email στο καθε graduate office ..του καθε πανεπιστημιου και ρωτα τους για την αντιστοιχια..θα σε ενημερωσουν αμεσα. για ποτε σκεφτεσαι να κανεις master? επειδη οι θεσεις εχουν ηδη κλισει για φετος,στα περισσοτερα πανεπιστημια.. Φίλε kolabrou όπως έγραψα προηγουμένως άλλα πανεπιστήμια ζητούν good honours (τι διάολο είναι αυτό?????) και άλλα upper second class honours degree. Θα έστελνα email αλλά φαντάζομαι όλα θα πουν 'στείλε εσύ και βλέπουμε!'.Δεν είναι λογικό να στέίλω email λέγοντας έχω 6.75 πτυχίο, εσείς ζητάτε 7, τι λέτε να κάνω αίτηση;;;Θα γελάνε και οι ρέγγες!Βασική ερώτηση μου είναι κατά πόσο θα μετράει ο βαθμός πτυχίου σε όλη τη διαδικασία επιλογής.Δεν λαμβάνουν υπ' οψη work experience,statement of purpose,βαρβάτες συστατικές;;Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αντισταθμιστεί ο βαθμός του πτυχίου με κάτι άλλο;;Και τελικά πως μπορώ να συγκριθώ εγώ και το πτυχίο μου (δεν είμαι οικονομολόγος) με οικονομολόγους που παραδοσιακά έχουν μεγαλύτερους βαθμούς από τους φαρμακοποιους και τους γιατρούς;;Δεν παίζει και αυτό ρόλο;;; Σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό του χρόνου αλλά επειδή είμαι και στρατό αρχίζω νωρίς την διαδικασία... Το αστείο είναι πως το city λέει ότι δέχεται και υποψηφίους χωρίς πτυχίο αλλά με εμπειρία...Δηλ το 6.75 το δικό μου τους πείραξε;;;Λεφτά θα τους δώσουμε σε τελική ανάλυση..... Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση.όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί ειλικρινά έχω αγχωθεί με το όλο θέμα του βαθμού πτυχίου που ζητάνε... Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Σου ξαναλεω λοιπον πως το good honours degree= Καλο πτυχιο, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω! Το upper second class honours degree στην Αγγλια ειναι πανω απο 60%, την αντιστοιχια δεν την γνωριζω. Για το οτι δεν εχεις τους αντιστοιχους βαθμους, δεν ειναι απαραιτητο να μη σε δεχτουν. Μπορει να τους αρεσει το βιογραφικο σου, και οι εμπειριες που εχεις. Ακομα και αν εισαι υψηλοβαθμος στο στρατο μετραει! Οπως σου ειπαν και ολοι οι αλλοι, κανε τις αιτησεις, δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ να χασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Mου είπε κάποιος φίλος ότι υπάρχουν μεταπτυχιακα που ξεκινούν το Φλεβάρη. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maroulini Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Οι αιτήσεις για τα master γίνονται συνήθως μέχρι το Πάσχα - για να ξεκινήσει κάποιος τον επόμενο Σεπτέμβριο. Εγώ είχα βολέψει θέση από Φεβρουάριο για να πάω Οκτώβρη... Ο ξάδερφος μου που πήγε Εδιμβούργο πριν 2 χρόνια, έκανε αίτηση Σεπτέμβριο και τον πήραν... για να καταλάβετε, δε μπορούσε να βρει εισητήριο για να φύγει, γιατί τα κανόνισε κάπου μια βδομάδα πριν αρχίσουν τα μαθήματα... Οπότε, ο χρόνος που κάνει κάποιος αίτηση είναι υποκειμενικός... Βέβαια, οι θέσεις στα καλά πανεπιστήμια κλείνουν νωρίς... Για αυτό καλό είναι ότι είναι να γίνει να έχει γίνει μέχρι το Μάιο. Γενικά από ότι έχω καταλάβει, τα τελευταία χρόνια - μετά την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εδώ στην Ελλάδα - οι Άγγλοι έχουν γίνει αρκετά ελαστικοί μιας κ έχουν χάσει αρκετή από την 'πελατεία' τους... Colabrou, θα πας τελικά York? Εκεί έκανα master εγώ. :) Παράθεση What you can't have, you can't resist... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Φίλε kolabrou όπως έγραψα προηγουμένως άλλα πανεπιστήμια ζητούν good honours (τι διάολο είναι αυτό?????) και άλλα upper second class honours degree. Θα έστελνα email αλλά φαντάζομαι όλα θα πουν 'στείλε εσύ και βλέπουμε!'.Δεν είναι λογικό να στέίλω email λέγοντας έχω 6.75 πτυχίο, εσείς ζητάτε 7, τι λέτε να κάνω αίτηση;;;Θα γελάνε και οι ρέγγες!Βασική ερώτηση μου είναι κατά πόσο θα μετράει ο βαθμός πτυχίου σε όλη τη διαδικασία επιλογής.Δεν λαμβάνουν υπ' οψη work experience,statement of purpose,βαρβάτες συστατικές;;Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αντισταθμιστεί ο βαθμός του πτυχίου με κάτι άλλο;;Και τελικά πως μπορώ να συγκριθώ εγώ και το πτυχίο μου (δεν είμαι οικονομολόγος) με οικονομολόγους που παραδοσιακά έχουν μεγαλύτερους βαθμούς από τους φαρμακοποιους και τους γιατρούς;;Δεν παίζει και αυτό ρόλο;;; Σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό του χρόνου αλλά επειδή είμαι και στρατό αρχίζω νωρίς την διαδικασία... Το αστείο είναι πως το city λέει ότι δέχεται και υποψηφίους χωρίς πτυχίο αλλά με εμπειρία...Δηλ το 6.75 το δικό μου τους πείραξε;;;Λεφτά θα τους δώσουμε σε τελική ανάλυση..... Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση.όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί ειλικρινά έχω αγχωθεί με το όλο θέμα του βαθμού πτυχίου που ζητάνε... ego sou leo na kaneis aitisi opou thes..oti vathmo kai na zitane. sto master pou kano fetos eixan entry requirement to 2:1. omos piran paidia kai me 2:2, akoma kai me third. paizoun polloi paragontes pou de mporeis na fantasteis. apo to na min kanoun arketoi me 2:1 aitiseis, apo to na aposiroun to endiaferon tous kapoia stigmi, kai alla polla. na sou po px giati edo pairnoun akoma kai me third? epeidi enas ellinas pou eixe third, ekane to master, pire distinction kai sinexise kai me phd pou episis dieprepse. opote o ipeuthinos edo eide oti akoma kai third na exei kapoios, mporei na exei potential na paei poli kala. i diki mou simvouli..kane opou thes kai mporeis aitisi..pote den ksereis. alloste sta master den exeis orio aitiseon opos gia bachelor..opote einai kirile. episis..auto me ta xrimata, paizei rolo, alla mono otan episis tous menoun kenes theseis, tote tha koitaksoun na gemisoun, oxi px na paroun osous kanoun aitiseis gia na auksisoun esoda. auta apo mena..elpizo na voithisa. an exeis kapoia alli erotisi, edo eimai :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 παιδια πριν φυγω να παρω ανάπτορες για κινητο, λαπτοπ, κτλ? πως τα ζητανε και απο που? ειναι ειδικα για την αγγλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 den ksero an poulane se magazia me ilektrologika..xlomo mou fainetai. isos sto aerodromio. allios tha mporeis na pareis apo magazia edo stin agglia. apla tha peis oti theleis apo european se uk. einai oi monoi anapodoi stin evropi me to ilithio fis me ta 3 pins, so you cant go wrong about it :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 παιδια πριν φυγω να παρω ανάπτορες για κινητο, λαπτοπ, κτλ? πως τα ζητανε και απο που? ειναι ειδικα για την αγγλια? παρε δυο πολυμπριζα και ψαξε να βρεις βισμα αγγλικο. πολυ καλα ηλεκτρολογια διαθετουν τετοια βισματα. μετα ειτε το φτιαχνεις μονος σου ειτε λες τον ηλεκτρολογο και σου το φτιαχνει.;) οι ανταπτορες εδω ειναι αρκετα ακριβη 3,5 λιρες ο ενας οποτε με 5 ευρω στην ελλαδα εχεις δυο πολυμπριζα ετοιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 einai oi monoi anapodoi stin evropi me to ilithio fis me ta 3 pins Και στην Κύπρο το ίδιο υπάρχει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 παιδια πριν φυγω να παρω ανάπτορες για κινητο, λαπτοπ, κτλ? πως τα ζητανε και απο που? ειναι ειδικα για την αγγλια? Η μπορεις να χρησιμοποιησεις τον αλλο και δωρεαν τροπο. Παρε ένα πλαστικο βαλτο στη πανω τρυπα της πριζας να σηκωθεί το πλαστικο και βαζεις μια χαρα μετα το plug inside. ;) Easy and free of charge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Εμπεριέχει όμως κινδύνους... Καλύτερα ο αντάπτορας. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Εμπεριέχει όμως κινδύνους... Καλύτερα ο αντάπτορας. None. I'm still alive you know :D Λιγο προσοχη θελει μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts