rose_9 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Τωρα ειμαι 3ο ετος στο bachelor οποτε δεν μπορω να εχω αποψη για το msc αν και ειναι αρκετοι φιλοι μου οι οποιοι ειναι ικανοποιημενοι. Γενικα εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος καθως το προγραμμα σπουδων ειναι πολυ κοντα στο ΕΜΠ (πολυ σημαντικο για το Δημοσιο Ιδρυμα Κακης Αντιμετωπισης Των Σπουδαστων Αλλοδαπης) για το οποιο φροντησε ενας Ελληνας καθηγητης ο οποιος βεβαια εφυγε περσι :( Ξέρω το σύστημα γι'αυτό και είχα το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο μέσα στις επιλογές μου. Η πραγματικότητα είναι ότι στην αρχή τα βρήκα λίγο "σκούρα" στο Leicester γιατί και το θέμα ήταν δύσκολο, αλλά τελικά είχα αρκετή υποστήριξη από τους καθηγητές....:happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Eχω κανει αιτηση για τα εξης μαστερ..και θα ήθελα την γνωμη όσων τα γνωρίζουν εστω και λιγο..οσον αφορα τον βαθμο δυσκολιας 1. YORK - MANAGEMENT WITH BUSINESS FINANCE 2. SOUTHAMPTON- MANAGEMENT SCIENCES AND FINANCE 3. LEICESTER - BUSINESS ANALYSIS WITH FINANCE 4. READING - BUSINESS ECONOMICS WITH FINANCE 5. SURREY -INTERNATIONAL BUSINESS AND FINANCE Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Eχω κανει αιτηση για τα εξης μαστερ..και θα ήθελα την γνωμη όσων τα γνωρίζουν εστω και λιγο..οσον αφορα τον βαθμο δυσκολιας 1. YORK - MANAGEMENT WITH BUSINESS FINANCE 2. SOUTHAMPTON- MANAGEMENT SCIENCES AND FINANCE 3. LEICESTER - BUSINESS ANALYSIS WITH FINANCE 4. READING - BUSINESS ECONOMICS WITH FINANCE 5. SURREY -INTERNATIONAL BUSINESS AND FINANCE Θα το κάνεις part-time or full-time? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Eχω κανει αιτηση για τα εξης μαστερ..και θα ήθελα την γνωμη όσων τα γνωρίζουν εστω και λιγο..οσον αφορα τον βαθμο δυσκολιας 1. YORK - MANAGEMENT WITH BUSINESS FINANCE 2. SOUTHAMPTON- MANAGEMENT SCIENCES AND FINANCE 3. LEICESTER - BUSINESS ANALYSIS WITH FINANCE 4. READING - BUSINESS ECONOMICS WITH FINANCE 5. SURREY -INTERNATIONAL BUSINESS AND FINANCE Τι 1ο πτυχίο έχεις και από ποιο πανεπιστήμιο; Πάντως γενικά τα μαστερ στα περισσότερα πανεπιστήμια της Αγγλίας στον τομέα του Business δεν είναι δύσκολα ειδικά αν έχεις τελειώσει κάποιο σοβαρό πανεπιστήμιο ή (θα το πω κι ας πέσετε να με φάτε) κάποια σοβαρή σχολή στην Ελλάδα, από αυτές που πρέπει να βρέξεις κ*λο για να φας ψάρι (εξαιρούνται δλδ τα διάφορα ΔΕΟΠΣ, ΔΕΟΣ κτλ :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 full time .......για το ετος 2006/07. (τελειωνω τωρα τον Ιουνη το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ( οικονομικων επιστημων στο πανεπιστημιο θεσσαλιας-βολος)) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 full time .......για το ετος 2006/07. (τελειωνω τωρα τον Ιουνη το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ( οικονομικων επιστημων στο πανεπιστημιο θεσσαλιας-βολος)) Δε νομίζω να δυσκολευτείς με κάποιο από τα παραπάνω μαστερ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Σχετικά με το ΔΕΟΠΣ για το οποίο μπορώ να εκφέρω άποψη ο gmac έχει ένα δίκιο. Όσοι ακολούθησαν την οικονομική κατεύθυνση και μετά πήγαν για MBA τα βρήκαν λίγο σκούρα. Δεν είχαν πρόβλημα με Διεθνή Οικονομικά όμως τα οποία βέβαια είναι άλλη ιστορία. Για την πολιτική κατεύθυνση βέβαια του ΔΕΟΠΣ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν συνεχίσεις πάνω σε Διεθνείς Σχέσεις κλπ Ίσα ίσα εγώ που ακολούθησα το παραπάνω μονοπάτι δεν είχα καμία δυσκολία. Είχα μάλιστα περισσότερες γνώσεις από άλλους με παρόμοια πτυχία. Βέβαια πάντα παίζει ρόλο και το τι φοιτητής είσαι.. Να μην το ξεχνάμε αυτό.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 full time .......για το ετος 2006/07. (τελειωνω τωρα τον Ιουνη το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ( οικονομικων επιστημων στο πανεπιστημιο θεσσαλιας-βολος)) Δέν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα συγκεκριμένα Πανεπιστήμια. Συμφωνώ όμως και με τον φίλο CarpeNoctum ότι εξαρτάται πόσο συνεπής θα είσαι.. Good luck!!!! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 thanx guyz για τα ενθαρυντικα σας λόγια...περιμένω και από άλλους που γνωρίζουν κάποια επιπλέον στοιχεία και μπορούν να με συμβουλεύσουν....(more infos please) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Όσον αφορά τα πανεπιστήμια...ποια είναι η γνώμη σας? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αν σε πάρουν όλα σε ποιό έχεις αποφασίσει να πας ως πρώτη επιλογή? Για τα πανεπιστήμια δε μπορώ να σου πω γιατί δεν είσαι στον τομέα μου. Μην ακούς σχόλια του τύπου καλό ή κακό πανεπιστήμιο. Ένα καλό πανεπιστήμιο μπορεί στον τομέα σου να είναι χάλια. Θα ψάξω να βρω ένα επίσημο rating που έχω ανά τομέα, αν και αυτά μπορείς να τα βρεις και στο δίκτυο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Λοιπόν τα βρήκα, τα είχα αποθηκευμένα στον υπολογιστή. Είναι βαθμολογίες των Times της Αγγλίας. Rated world class for research BUSINESS Αccounting and Finance: Bangor; Bristol; Durham; Edinburgh; Essex; Exeter; Glasgow; LSE*; Manchester*; Newcastle; Paisley; Stirling; Strathclyde; West of England. Business and Management Studies Aston; Bath; Cambridge; Cardiff; City; Imperial; Lancaster*; Leeds; LSE; Manchester; Umist; Nottingham; Oxford; Reading; Warwick*. Degree courses rated excellent - England and Northern Ireland Business and Management Studies: Arts London (London College of Fashion, London College of Communication); Aston; Barnsley; Bath; Bournemouth; Buckinghamshire Chilterns; Central Lancashire; Chester; City; Coventry; De Montfort; Derby; East Anglia; Edge Hill; Exeter; Hertfordshire; Hull; Kingston; Lancaster; Leeds; Leeds Metropolitan; Liverpool; Liverpool Hope; Liverpool John Moores; London Metropolitan; Imperial; LSE; Loughborough; Manchester; Umist; Manchester Metropolitan; Middlesex; Northumbria; Nottingham; Nottingham Trent; Open; Oxford Brookes; Queen’s Belfast; St Mark & St John; Southampton Institute; Southampton; Sunderland; Surrey; Ulster; Warrington; Warwick; West of England; Winchester; Wolverhampton; York. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 τα ranking των TIMES τα εχω υπόψιν μου,,αλλα αναφερεται στα 20 πρωτα σε καθε τομεα... στο "Degree courses rated excellent - England and Northern Ireland" αναφέρεις 40,περίπου, πανεπιστημια....και τα 40 είναι καλα? αλφαβητικά είναι η με την σειρά κατάταξης? thanx παντως Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αλφαβητικά είναι απλά το Imperial τους έχει ξεφύγει σε λάθος θέση. Είναι πανεπιστήμια που έχουν βαθμολογηθεί από τη συγκεκριμένη εφημερίδα ως excellent στο συγκεκριμένο τομέα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ώρα να ξεκινήσω να κάνω ένα draft για το personal statement που πρέπει να στείλω μαζί με την αίτηση...:ninja: Ελπίζω να μη γελάσει και το παρδαλο-british κατσίκι (:p) με αυτά που θα γράψω... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 I may be able to help ;) ...Check your PMs Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για τις όποιες απόψεις σας!! Δυστυχώς όσων αφορά υποτροφίες κλπ. δεν υπάρχουν για Networks&Telecommunications που θα ήθελα να κάνω έξω!:( Πήγα σήμερα σε μια έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που έγινε στο Hilton και βρήκα 3-4 πανεπιστήμια που μου φάνηκαν ενδιαφέρων.. το Bristol, Hartforsheire, Lancaster, Liverpool Hope University τα οποία είχαν καλές ειδικότητες πάνω στην Πληροφορική/Τηλεπικοινωνίες! Βέβαια το κόστος δεν έπεσε καθόλου..:( Αν έχει πάει κανείς σε κάποιο από τα παραπάνω ας γράψει κάποια γνώμη..;) Η αλήθεια είναι πως κλείνω να κάνω ένα μεταπτυχιακό εδω, και μάλιστα στο παράρτημα του Hartforsheire μέσο του IST studies!:) :) Καλή τύχη και στον φίλο kolabrou με την συνέχεια τον σπουδών του!! Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Φίλε j_silver, εγώ βρίσκομαι στο Lancaster, στο τμήμα Communication Systems που ασχολείται με τηλεπικοινωνίες και ICT. Θα σου στείλω σχετικό ΠΜ σύντομα με πληροφορίες, τις οποίες φυσικά μπορώ να σου δώσω και μέσα από MSN messenger, αν θελήσεις να με προσθέσεις εκεί. Προκαταβολικά πάντως λέω ότι θέλει προσοχή η υπόθεση, και ειδικότερα όταν μπλέκεις με ελληνικά "κολέγια" που τάζουν τα πάντα χωρίς να μπορούν να τα κάνουν...Για περισσότερα, στο ΠΜ που θα σου στείλω (ή από MSN). -Γιάννης Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Πηγα κι εγω στην εκθεση αλλα δεν καθησα να πολυψαξω ιδιαιτερα το θεμα, γιατι σπαστηκα με κατι μαναδες που χωνονταν παντου και επαιρναν σειρα με το ετσι θελω χωρις να ξερουν καν αγγλικα να συνεννοηθουν με τους υπευθυνους :mad: Οποτε πηγα ντουγρου στο Essex το οποιο μαλλον ηταν και το μοναδικο που ειχε αρκετα μεταπτυχιακα πανω σε λογοτεχνια, κινηματογραφο, θεατρο και Teaching English as a foreign language που με ενδιαφερουν εμενα. Θα το επεξεργαστω λιγο περισσοτερο το θεμα, θα αποφασισω πάνω σε τι θα το κανω το μεταπτυχιακο και μετα θα αρχισω να κυνηγαω καθηγητες για συστατικες. Ο υπευθυνος μου ειπε παρολο που ενδιαφερομαι για Σεπτεμβρη 2007 να κανω αιτηση απο τον επομενο μηνα για να παρω σειρα. Ξερετε πανω κατω εκτος απο συστατικες, αναλυτικη βαθμολογια, μεταφρασμενο πτυχιο κλπ. τι αλλο χρειαζεται; Eπισης κατι ακουσα οτι το Proficiency δεν ισχυει μετα απο δυο χρονια. Εγω που το πηρα το 2003, πρεπει να δωσω TOEFL; Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Οντως...το προφισιενσυ, δεν ισχυει αν εχει περασει διετια(και εφόσον είναι του cambridge... για το michigan ούτε λόγος) ...βεβαια το toefl δεν ειναι και κατι το φοβερο για καποιον που εχει παρει προφισιενσι...θα σου προτεινα το ielts..dokimase to.... αλλα μην βιάζεσαι...έχεις πολύ καιρο για να ψάξεις και να βρεις αυτό που θες. είναι τοσα πολλά τα μαστερ..που πραγματικά θα μπερδευτείς... ( Ευχαριστω j_silver για τις ευχες σου! ) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 To ielts που εδωσα, οντως δεν ειναι δυσκολο και ειχα μονο lower με c αλλα τα αγγλικα παντα μου αρεσαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Παιδιά το έχω ξαναπεί. Το proficiency δεν το δέχονται ΣΧΕΔΟΝ σε κανένα πανεπιστήμιο είτε είναι Cambridge είτε είναι Michigan. Και μάλιστα αν κάποιος το δέχεται σου ζητάνε να κάνεις και προπαρασκευαστικά μαθήματα. Δώστε ένα toefl να τελειώνετε. Είναι αστείο αν έχεις γνώσεις Proficiency και το μόνο πρόβλημα είναι τα 100 ευρώ περίπου που στοιχίζει. Οποτε πηγα ντουγρου στο Essex το οποιο μαλλον ηταν και το μοναδικο που ειχε αρκετα μεταπτυχιακα πανω σε λογοτεχνια, κινηματογραφο, θεατρο και Teaching English as a foreign language που με ενδιαφερουν εμενα. Θα το επεξεργαστω λιγο περισσοτερο το θεμα, θα αποφασισω πάνω σε τι θα το κανω το μεταπτυχιακο και μετα θα αρχισω να κυνηγαω καθηγητες για συστατικες. Ο υπευθυνος μου ειπε παρολο που ενδιαφερομαι για Σεπτεμβρη 2007 να κανω αιτηση απο τον επομενο μηνα για να παρω σειρα. Ξερετε πανω κατω εκτος απο συστατικες, αναλυτικη βαθμολογια, μεταφρασμενο πτυχιο κλπ. τι αλλο χρειαζεται; Επίσης Δέσποινα επειδή θες να φύγεις για Σεπτέμβρη 2007... Αυτός που σου είπε να κάνεις αίτηση τώρα ήταν πιθανότατα άσχετος. Δεν θα τη δεχτούν τώρα την αίτηση σου. Οι αιτήσεις για τότε θα ανοίξουν Σεπτέμβρη/Οκτώβρη 2006 και τότε κάνε την αίτησή σου αν θες να στείλεις νωρίς. Επίσης τα περισσότερα πανεπιστήμια λένε ότι όσο νωρίς και να στείλεις τις πρώτες τις ανοίγουν περίπου γύρω στο Γενάρη. Οπότε είτε στείλεις Σεπτέμβρη είτε Γενάρη ένα και το αυτό. Θεωρώ ότι καλά κάνεις και ψάχνεις από τώρα αλλά μη βιάζεσαι. Ετοίμασε την αίτησή σου τον Σεπτέμβρη και στείλτη γύρω στο Δεκέμβρη. Δεν υπάρχουν σειρές και χαζομάρες τέτοιες. Απλά αν στείλεις αργά και έχουν ήδη πάρει αρκετούς πρέπει να έχεις πολύ καλή αίτηση για να σε δεχθούν. Νωρίς ναι.. αλλά όχι και από φέτος.. Μην τρελαθούμε με αυτά που ακούμε! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Πεστα Carpenoctum...!!!!! (εγω που τα εστειλα 20 Μαρτιου για ακαδημαικο ετος 2006/07 ..αργησα?) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Πεστα Carpenoctum...!!!!! (εγω που τα εστειλα 20 Μαρτιου για ακαδημαικο ετος 2006/07 ..αργησα?) Όχι δεν άργησες. Αν και όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Σίγουρα αν έστελνες Γενάρη θα ήταν σαφώς καλύτερα αλλά και πάλι, ο περισσότερος κόσμος τέτοια εποχή στέλνει. Βέβαια από την άλλη το να στείλεις νωρίς είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι. Γιατί αν η αίτησή σου είναι μέτρια και δεν έχουν πάρει άλλους πολλούς ακόμα μπορεί να θεωρήσουν ότι θα έχουν καλύτερες αιτήσεις από τη δική σου στο διάστημα που θα ακολουθήσει και να σε απορρίψουν. Αλλά αν έχεις καλή αίτηση και νωρίς να τη στείλεις καλά θα κάνεις. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 αν θες να σπουδασεις το ετος 2007, τοτε την αιτηση σου μεσω ucas την στελνεις περιπου στις 15 δεκεμβρη του 2006 για παραδειγμα, και παλι ειναι νωρις... η απαντηση θα σου ερθει μετα απο 1 ή 2 μηνες, σε μερικα πανεπιστημια και 3- με 4 μηνες αργοτερα. εγω εστειλα μεσω ucas το application form μου, 15 δεκεμβρη 2005, και πηρα απαντηση 15 ιανουαριου 2006, τα χαρτια απο το πανεπιστημιο που ηρθαν φεβρουαριο-μαρτιο και την απαντηση μου πως θα παω αλλα και το application για τις εστιες το εστειλα πριν ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts