Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή σχολιάστηκε πριν η σκηνή με το αλεξίπτωτο στο Fast 7.

Δεν ξέρω πόσοι είδατε σκηνές από τα γυρίσματα, αλλά οι σκηνές που πετάνε τα αμάξια από το αεροπλάνο, είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Βέβαια δεν ήταν μέσα οι ηθοποιοί, αλλά οι σκηνές είναι πραγματικές μέχρι και που τα αυτοκίνητα κοντεύουν να πατήσουν γη.

Μάλιστα μαζί με τα αμάξια βούτηξαν και αλεξιπτωτιστές με κάμερες στο κεφάλι για να τραβήξουν όλα τα στροβιλισματα των αμαξιων στον αέρα.

Στα της ταινίας, ήξερα τι να περιμένω και την ευχαριστήθηκα. Πολλές σκηνές δράσης, πολύ ξύλο, εμφάνιση χαρακτήρων που είχαν παίξει στα παλιότερα επεισόδια (Hector, Han, Sean), ωραίες γυναίκες και όμορφα αμάξια, έστω και για λιγότερη ώρα από ότι θα ήθελα.

Εννοείται ότι η σειρά έγινε γνωστή για τις κόντρες, αλλά μετά άλλαξε σε ταινίες δράσης.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παραδόξως είναι η μόνη ταινία που ο statham δεν δείχνει το σώμα του (τι να φτουρίσει βέβαια μπροστά στον TheRock:p) πάντως πολλά μούσκουλα και κοιλιακοί παρά γλουτοί και boobs..:rolleyes:

Furious 7: Αν και υπάρχουν αρκετές σκηνές που ξεπερνούν την υπερβολή, ουδόλως επηρεάστηκα. Η δράση είναι καταιγιστική και η παρουσία του Kurt Russell δίνει και κάποια extra points στην ταινία. Ίσως είναι η καλύτερη της σειράς!:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Furious 7: Αν και υπάρχουν αρκετές σκηνές που ξεπερνούν την υπερβολή, ουδόλως επηρεάστηκα. Η δράση είναι καταιγιστική και η παρουσία του Kurt Russell δίνει και κάποια extra points στην ταινία. Ίσως είναι η καλύτερη της σειράς!:)

Ωπα ιεροσυλία αυτό που είπες στο τέλος.

Η σειρά καθιερώθηκε ως κοντραδικη, όχι ως action movies. Πάντα στο μυαλό των fans θα υπερισχύουν οι πρώτες ταινίες μέχρι το Tokyo Drift.

Δεν είναι κακό να σου αρέσει το action, και εγώ το γουστάρω.

Αλλά μην ξεχνάμε και τις ρίζες.

Amazon Fire stick 4k max

είδα το dead snow 2... πολύ καλή ταινία με αρκετό χιούμορ για λάτρεις των ταινιών με ζόμπι και μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη! προτείνεται ανεπιφύλακτα αλλά δείτε και το 1 πρώτα για μπείτε στο κλίμα

Το πρώτο ήτανε επικό. Το δεύτερο, κατά τη γνώμη μου είναι κάτω του μετρίου.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ωπα ιεροσυλία αυτό που είπες στο τέλος.

Η σειρά καθιερώθηκε ως κοντραδικη, όχι ως action movies. Πάντα στο μυαλό των fans θα υπερισχύουν οι πρώτες ταινίες μέχρι το Tokyo Drift.

Δεν είναι κακό να σου αρέσει το action, και εγώ το γουστάρω.

Αλλά μην ξεχνάμε και τις ρίζες.

Ετσι ακριβώς.κατέληξαν περιπέτειες με αρκετή φαντασία αφήνοντάς πίσω τις ρίζες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μη παραβλέπετε τον τίτλο: "Furious 7". Και δε νομίζω πως έλειψε η παρουσία των αυτοκινήτων στην ταινία, απλώς είχαν μικρότερο μερίδιο.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν είναι μόνο αυτό. Το franchise εξελίχθηκε, κανένας δεν θα πήγαινε να δει οκτώ συνεχόμενες ταινίες για κόντρες...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Πολύ σωστός.

Είδα το INSURGENT,

Το 2ο μέρος της τριλογίας του DIVERGENT.

Δεν συγκρίνεται Φυσικά με το βιβλίο, αλλά προσφέρεται για σινεμά γιατί έχει τρομερά εφέ.

Amazon Fire stick 4k max

Είδα χτες σε 3D το νέο AVENGERS.

Απολαυστικά εφέ, πολύ ξύλο, ενδιαφέρον η νέα ιστορία, αλλά το έχασα λίγο εκεί με

τα gems.

Πανέμορφη η νέα προσθήκη της ORSON, αλλά πιστεύω χάλασαν λίγο τον HULK που τον έκαναν λίγο αγκαλίτσα.

Επίσης πολλά κωμικά στοιχεία όπως στο πρώτο.

Γενικά αξίζει πολύ για σινεμά.

Edited by VeCo
Προσθήκη spoilers.

Amazon Fire stick 4k max

Είδα χτες σε 3D το νέο AVENGERS.

Απολαυστικά εφέ, πολύ ξύλο, ενδιαφέρον η νέα ιστορία, αλλά το έχασα λίγο εκεί με

τα gems.

Πανέμορφη η νέα προσθήκη της ORSON, αλλά πιστεύω χάλασαν λίγο τον HULK που τον έκαναν λίγο αγκαλίτσα.

Επίσης πολλά κωμικά στοιχεία όπως στο πρώτο.

Γενικά αξίζει πολύ για σινεμά.

δηλαδη το 3d αξιζει να το δεις; η καλυτερα στο κανονικο

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

είδα προχτές με παρέα στο σπίτι το interstellar.απορώ τόσες ώρες τι βλέπαμε.

είδα προχτές με παρέα στο σπίτι το interstellar.απορώ τόσες ώρες τι βλέπαμε.

Μόλις το είδα. Μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν Και συγκινητικό σε αρκετά σημεία. Επίσης, οι θεωρίες που αναφέρθηκαν μέσα υποτίθεται ότι είναι πραγματικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Όσο μπορούν φυσικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις το είδα. Μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν Και συγκινητικό σε αρκετά σημεία. Επίσης, οι θεωρίες που αναφέρθηκαν μέσα υποτίθεται ότι είναι πραγματικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Όσο μπορούν φυσικά.

Τεκμηριωμένες μπορεί να μην είναι, αλλά βασίζονται σε πραγματικές θεωρίες.

Η ταινία είναι ένα έπος του σύγχρονου κινηματογράφου!!!!

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

δηλαδη το 3d αξιζει να το δεις; η καλυτερα στο κανονικο

Αξίζει σε 3D λόγω των γραφικών.

Amazon Fire stick 4k max

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο Christopher Nolan άλλωστε έχει αποδείξει την αξία του, όλες οι ταινίες του είναι εξαιρετικές

Τεκμηριωμένες μπορεί να μην είναι, αλλά βασίζονται σε πραγματικές θεωρίες.

Η ταινία είναι ένα έπος του σύγχρονου κινηματογράφου!!!!

Υπάρχει θεωρεία που λέει πως όποιος μπαίνει σε μαύρη τρύπα, γυρνάει πίσω στον χρόνο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

The Water Diviner. Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Russell Crowe, στην οποία πρωταγωνιστεί κιόλας.

Αν είχε γυριστεί η ταινία αποκλειστικά με χρήματα του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών θα υπήρχε μια κάποια δικαιολογία για την ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ των Τούρκων και κατά των Ελλήνων σε αυτήν την ταινία.

Πέρα από τα παραπάνω η ταινία είναι πολύ μέτρια ως ταινία καθ' αυτή. Είχα πολύ καιρό να εκνευριστώ τόσο βλέποντας μία ταινία, σε αυτό τουλάχιστον η ταινία πέτυχε τον στόχο της.

Μάκης

Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια θεωρία,πάντως 5 άτομα απογοητευτηκαμε.όχι ότι περίμενα και τίποτα από ταινία επιστημονικής φαντασίας καθώς δεν μου αρέσουν καθόλου ταινίες με σχέση το διάστημα,αλλά τουλάχιστον οι υπόλοιποι 4 της παρέας πού τους αρέσουν κάτι θετικό θα έλεγαν,τίποτα όμως.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια θεωρία,πάντως 5 άτομα απογοητευτηκαμε.όχι ότι περίμενα και τίποτα από ταινία επιστημονικής φαντασίας καθώς δεν μου αρέσουν καθόλου ταινίες με σχέση το διάστημα,αλλά τουλάχιστον οι υπόλοιποι 4 της παρέας πού τους αρέσουν κάτι θετικό θα έλεγαν,τίποτα όμως.

Δεν μου άρεσε καθόλου το Interstellar. To Gravity για ΄μένα, πολύ καλύτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Mια που πιασαμε το interstellar εγω για καποιο περιεργο λογο στο μισαωρο πανω δεν αντεξα και το σταματησα...δεν μου κατσε καθολου καλα η ροη τι να πω.Γουστα ειναι αυτα να μου πεις.