Johny-B Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!:) Έχω μια απορία...λίγο κουφή ίσως.:secret: Όταν κάποιος έχει μυωπία, τα γυαλιά για τις 3D ταινίες τα φοράει πάνω από τα μυωπικά του ή τα τελευταία δεν του χρειάζονται;;; :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!:) Έχω μια απορία...λίγο κουφή ίσως.:secret: Όταν κάποιος έχει μυωπία, τα γυαλιά για τις 3D ταινίες τα φοράει πάνω από τα μυωπικά του ή τα τελευταία δεν του χρειάζονται;;; :geek: Πάνω από τα γυαλιά μυωπίας. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Είδα την Χριστουγεννιάτικη Ιστορία αλλά όχι σε 3D. Μου άρεσε πολύ, αν και λογικά θα αξίζει να την δει κανείς τρισδιάστατη. Παρόλα αυτά την προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά και λόγω των ημερών!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Πάνω από τα γυαλιά μυωπίας. :) To δοκιμασα πριν αρχισει το Avatar και δεν παλευεται.Τελικα εβαλα τους φακους επαφης Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 To δοκιμασα πριν αρχισει το Avatar και δεν παλευεται.Τελικα εβαλα τους φακους επαφης Φαντάζομαι εξαρτάται από τα γυαλιά. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα ως τώρα πάντως σε 3D... Όροι Πρόσβασης και Χρήσης, 5.3.3. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του myphone.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στους Administrators του myphone.gr, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Όταν κάποιος έχει μυωπία, τα γυαλιά για τις 3D ταινίες τα φοράει πάνω από τα μυωπικά του ή τα τελευταία δεν του χρειάζονται;;; μόνο τα 3d γυαλιά και πρώτες σειρές.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Από πάνω. Μπορεί να είναι άβολο στην αρχή αλλά μάλλον το συνηθίζεις μετά από μερικά λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 "departures" Τελευταια ταινια που ειδα ειναι η γιαπωνεζικη ταινια "departures", σε αγγλικη μεταφραση. Περιγραφει τη ζωη ενος ανεργου που αναγκαζεται χωρις να το καταλαβει να δουλεψει για τη προετοιμασια ταφης των πεθαμενων. Παραξενη ταινια, πηρε το οσκαρ ξενογλωσσης ταινιας, περυσι. Παρα τη μακαβριοτητα της δειχνει μια πολυ γλυκια οπτικη του θεματος. Οποιος αγαπαει κατι μπορει να το μεταμορφωσει σε κατι ομορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Sherlock holmes:χιλιοπαιγμενο σεναριο,αισθητικη & σκηνοθεσια.....σα να εβλεπα περιπετεια της Disney...αν εξαιρεσουμε την ερμηνεια του downey junior η ταινια ηταν σκετος υπνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ξέρετε κάποιο βιντεοκλαμπ εντός Αθήνας που να έχει το The circle ??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Έλεος με αυτό το District9!!! Σιχαμερό,βαρετό,αστείο κτλ κτλ... Κρίμα τα λεφτά μου, αφού έφυγα στη μέση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Sherlock holmes:χιλιοπαιγμενο σεναριο,αισθητικη & σκηνοθεσια.....σα να εβλεπα περιπετεια της Disney...αν εξαιρεσουμε την ερμηνεια του downey junior η ταινια ηταν σκετος υπνος. Δεν κοιμηθηκα καθολου,το σεναριο ακολουθει αυτα αλλων περιπετειων,οπως και η αισθητικη και η σκηνοθεσια που λες αλλα ολα αυτα δωσμενα με ενα δικο τους αγγλικο στυλ.Ξες οτι πας να δεις μια καλουτσικη ταινια μυστηριου και οχι ενα κινηματογραφικο επος οποτε δικαιη η βθμολογια του imdb και αδικος ο υπνος που λες.. gergerman Έλεος με αυτό το District9!!! Σιχαμερό,βαρετό,αστείο κτλ κτλ... Κρίμα τα λεφτά μου, αφού έφυγα στη μέση!!! Απορος πορωμενος οπαδος του Στιβεν Σιγκαλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Εμένα στο Σέρλοκ που άρεσε η όλη φάση με τους 3 συνπρωταγωνιστές. Ο τρόπος που την ψιλο-λέγανε ο ένας στον άλλο κ οι ατάκες του γενικά. Το υπόλοιπον έργο,κλασσικό στόρυ ναι,προβλέψιμο ναι, δεν βαρεθηκα καθόλου πάντως. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 διάβασα το σχόλιο σου για το 500 days of Summer, και το είδα με τη συγκάτοικο ... σαν ταινία ... τα σπάει όντως .. Σίγουρα δεν μπορώ με την καμία να ταυτιστώ με την τύπισσα ... αλλά δεν μπορώ και να απαρνηθώ το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες γυναίκες ανάμεσά μας / σας .. (τι βρισίδι της έριξα.. δεν λέγεται.. ) Άξιζε από το πρώτο δευτερόλεπτο - κυριολεκτικά ( εκεί που κάνει έναρξη) μέχρι το τελευταίο ... ( με την "επόμενη εποχή" .. ) ... !! Την ειδα χθες και με τραβηξε από το πρωτο δευτερολεπτο μεχρι το τελευταιο με ενα διαρκες χαμογελο στο προσωπο μου..Λες να φταιει οτι ειχα ζησει προσφατα παρομοια ιστορια;:p Οσο για το Σερλοκ Χολμς, ουτε εγω ξετρελαθηκα με την πλοκη, αλλα εχει πολυ καλά σκηνικα και ατμοσφαιρα και κλασικη σκηνοθεσια Γκαι Ριτσι που νομιζω εδωσε το κατι παραπανω στην ταινια... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourounh Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Dogville του Lars von Trier , με την Nicole Kidman, Harriet Andersson, Lauren Bacall Η τελευταία ταινία του Δανού σκηνοθέτη, σίγουρα δεν είναι μια ταινία για όλους. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε από τον σκηνοθέτη των τόσων αμφιλεγόμενων ταινιών. Το Dogville πήρε εξαιρετικές κριτικές κατά την προβολή της στο τελευταίο φεστιβάλ Κανών. Σίγουρα στην μεγάλη δημοσιότητα που πήρε συνέβαλε κατά πολύ και η παρουσία της Nicole Kidman, αφού ο Trier σπάνια διαλέγει γνωστούς ηθοποιούς για τις παραγωγές του. Η ταινία μας παρουσιάζει μια μικρή απομονωμένη Αμερικάνικη πόλη, στην οποία βρίσκει καταφύγιο μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από αυτούς που την κυνηγούν. Στην αρχή γίνεται δεκτή απο την μικρή κοινωνία όμως τα πράγματα δεν εξελίσονται όπως θα ή8ελε. Όλοκληρη η ταινία διαδραματίζεται σε ένα και μόνο σκηνικό. Οι τοίχοι των σπιτιών δεν υπάρχουν ώστε να μπορούμε κάθε στιγμή να βλέπουμε τις αντιδράσεις των κατοίκων όσο βρίσκονται στα σπίτια τους. Τα δέντρα είναι ζωγραφιστά, πόρτες δεν υπάρχουν, και γενικά ο σκηνοθέτης θέλει να επικεντρωθεί το βλέμμα του θεατή στα πρόσωπα και όχι στα αντικείμενα. Η ερμηνεία της Kidman είναι πάρα πολύ καλή σε έναν ρόλο που δεν την είχαμε συνηθίσει. Γενικά είναι μια αυστηρά cinefil ταινία που όμως στο τέλος καταφέρνει να μας μεταφέρει αυτό που θέλει να δείξει ο Trier, και αυτό είναι η κατάντια της Αμερικάνικης κοινωνίας. Βέβαια περιέρχει και διαλογους που κουράζουν τον θεατή και σίγουρα οι 2 ώρες και 50 λεπτά δεν περνάνε και τόσο εύκολα. Σιγουρα όμως είναι μια πρόταση για όσους θέλουν να δούν κάτι διαφορετικό. την λατρεύω κυριολεκτικά αυτήν την ταινία...Βέβαια την πρώτη φορά που έβαλα να την δω την έκοψα στην μέση... Αλλά αυτή η αλλαγή της βαρεμάρας στο πρώτο μισάωρο που προσπαθείς να συνηθίσεις την έλλειψη σκηνικών με τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις στο τέλος είναι κορυφαία και μοναδική. Επίσης πιστεύω πως η ταινία αυτή είτε θα σου αρέσει είτε θα την μισήσεις. Μάλλον δεν υπάρχει μέση λύση... Πάντως απεικονίζει ακριβώς την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των ανθρώπων κάθε κοινωνίας όχι μόνο της αμερικάνικης. Περισσότερο παρατηρούμε την φύση των ανθρώπων στο συνολό τους! ο Λαρς φον τριερ είναι απίστευτος πάντως. Το χορεύοντας στο σκοτάδι και το δαμάζοντας τα κύμματα είναι απλά απίστευτες!!!!!! Έχω ρίξει κλάμα στο δαμάζοντας τα κύμματα!! Σας παρακαλώ να με συγχωρήσετε για τον τρόπο που σχολιάζω. Πρώτη φορά συμμετέχω σε forum και ειδικά σε θέματα που αφορούν ταινίες και σχολιασμό οπότε δεν έχω και μεγάλη εξοικίωση!! Εμένα στο Σέρλοκ που άρεσε η όλη φάση με τους 3 συνπρωταγωνιστές. Ο τρόπος που την ψιλο-λέγανε ο ένας στον άλλο κ οι ατάκες του γενικά. Το υπόλοιπον έργο,κλασσικό στόρυ ναι,προβλέψιμο ναι, δεν βαρεθηκα καθόλου πάντως. Είναι από της καλύτερες ταινίες που έχω δεί στο σινεμά φέτος και πέρισυ!! έξυπνο,γρήγορο και ανατρεπτικό. Καλά βοηθάει λίγο και ο ηθοποιός!!Γοητευτικότατος!!! Πάντως άλλες τανίες του γκαι ριτσι έχω δει το snatch και μ'άρεσε πολύ. Αλλά ο sherlok holmes μ'άρεσε πολύ περισσότερο Έλεος με αυτό το District9!!! Σιχαμερό,βαρετό,αστείο κτλ κτλ... Κρίμα τα λεφτά μου, αφού έφυγα στη μέση!!! το σιχάθηκα κυριολεκτικά το district 9. και έβρισα πολύ τον φίλο που μου το πρότεινε με τον οποίο κανονικά έχουμε τα ίδια γούστα στις ταινίες. Του το είχα πεί από το τρειλερ που είδα πως δεν θα μ 'αρέσει κι εκείνος επέμενε να το δω και πως θα ξετρελαθώ όπως ξετρελάθηκε κι αυτός... Δεν θα τον εμπιστευτώ πάντως ξανά. Πρώτον την έβλεπα και περίμενα πότε επιτέλους θα τελειώσει γιατί είχα βαρεθεί και το τέλος ήταν τόσο αναμενόμενο.. Γενικά δεν είμαι φαν των ταινιών φαντασίας και ο σχεδιασμός των εξωγήηων δεν ήταν καθόλου πρωτότυπος Δεν ξέρω αν είμαι off-topic ή αν αυτό το thread είναι μόνο για καινούργιες ταινίες (αν δεν αρμόζει το post εδω ας με διορθώσει κάποιος από τους Mod) Χτές είδα το αρκετά αμφιλεγόμενο έργο (αν κρίνω απο τις γνώμες που έχω ακούσει) "Οι ώρες) (The Hours http://www.imdb.com/title/tt0274558/ ) Είμαι περιέργος να ακούσω πως σας φάνηκε... Μ'άρεσε πολύ αλλά είχα πέσει σε κατάθλιψη με αυτήν την ταινία... BIG FISH Νομίζω ό,τι καλύτερο είδα φέτος μαζί με το Kill bill.... Ονειρικό όσο δε πάει...Δεν έχουν άδικο που το εξυμνήσαν παντού ! Να το δείτε....Καταπληκτικό , τόσο που δε ξέρεις αν βλέπεις παραμύθι η πιστή αντιγραφή της ζωής...! :cool: Εννοείται!!! tim burton και ξερό ψωμί!!!! τον λατρεύω... Οι πιο σκοτεινές και ατμοσφαιρικές ταινίες ever!!! η αγαπημένη μου δική του είναι πάντως το sweeney todd το σενάριο απίστευτο ,η μουσική και τα τραγούδια τέλεια, ωραίο μακάβριο χιούμορ, και ο γιαννάκης ο βαθύς μαζί με την άλλη που την λατρεύω αλλά ποτέ δεν θυμάμαι πως την λένε΄ΦΟΒΕΡΟΙ!!!! Λοιπον θελω τη βοηθεια σας, επειδη ημουν τυφλος και βρηκα το φως μου. Μεσα σε 2 εβδομαδες ειδα τις πιο γνωστες ταινιες ενος εκ των κορυφαιων σκηνοθετων του αειμνηστου STANLEY KUBRIC.Οι ταινιες διαμαντια που ειδα ειναι-space odisey-cukus nest-ματια ερμητικα κλειστα-λαμψη-full metal jacket-κουρδιστο πορτοκαλι.Πραγματικα εκπληκτικες ταινιες γι αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω an γνωριζεται αλλες αξιολογες ταινιες του stanley να μου προτεινεται. και δεν είσαι ο μόνος...ο κιουμπρικ είναι απίστευτος...το κουρδιστό πορτοκάλι είναι ΗΗΗΗ αγαπημένη μου ταινία... Δεν έχω λόγια να την περιγράψω. Δεν νομίζω ποτέ ξανά μία ταινία να την περάσει. Την είχα δει και είχα μείνει μ*******΅ς.. Δεν υστερεί ούτε σε ένα μονάδικό σημείο . Επίσης είμαι της άποψης,και συγχωρέσ'τε με, σε όποιον δεν αρέσει αυτή η ταινία απλώς δεν ξέρει να εκτιμάει τις καλές ταινίες!!! το μάτια ερμητικά κλειστά δεν μ'άρεσε τόσο πολύ. Η φωλίά του κούκου δεν θυμόμουν πως ήταν του κιούμπρικ. Καταπληκτική ταινία και καταπληκτική ερμηνεία απο τον νικολσον!!η οδύσσεια του διαστήματος αν και είναι καταπληκτική με κούρασε λίγο και σε μερικά σημεία το προχωρούσα γρήρορα... Και πάλι δεν έλεγαν να τελειώσουν οι σκηνές εκεί στο διάστημα... Η λάμψη δεν το συζητώ... Αυτή η ταινία πραγματοποιήθηκε για να έχει επιτυχία. Βρήκε την συνταγή τι να πω!! Υπόθεση βασισμένη σε βιβλίο του stephen king σκηνοθεσία stanley kioubric, πρωταγωνιστής jack nicholson... τι θα μπορούσε να πάει στραβά εδώ?μου λέτε??? "Avatar"=sci-fi "Ποκαχοντας",με αναλαφρες πινελιες απο την παλεττα του "Princess Mononoke",στο δρομο για να συναντηθει με καποιο "Final Fantasy".Δεν απογοητευτηκα,επειδη δεν περιμενα κατι καλυτερο. Τεχνικα αρτια η 3D απεικονιση,αν και κουραζε λιγο τα ματια οταν δεν επικεντρωνες στα εστιασμενα αντικειμενα του καδρου. χαχαχαχαχαχ.... σου θύμισε κι εσένα ποκαχόντας το avatar????χαχαχχαχαχα.... κι εμένα.. βέβαια μιας και ήταν τρισδιάστατη την παρακολουθούσες ευχάριστα.. Είχε πολύ όμορφες εικόνες Να σας πω τις αγαπημένες μου ταινίες και αν κάποιος έχει το ίδιο γούστο με μένα θα με βοηθούσε αν μου πρότεινε κάποια ταινία παλιά ή κανούρια... Λοιπόν¨...TOP 5 κουρδιστό πορτοκάλι η ζωή είναι ωραία(μπενινι) χαμένες αγάπες(ιναριτου) fight club dofville/δαμάζοντας τα κύμματα όλες οι άλλες που προανέφερα είναι αγαπημένες. Από ''παιδικά'' το τερατόσπιτο,o shrek και το ice age είναι κορυφή για μένα. κωμωδίες δεν γελάω σχεδόν πουθενά.μόνο στην σειρά φιλαράκια... Άρχοντας των δαχτυλιδιών και πειρατές της καραιβικής.... Κλασσικές απίστευτες παραγωγές!! τελευταία έξοδος ριτα χειθγουορθ το μωρό της ροζμαρη ψυχώ.... Αυτές μου έρχονται τώρα στο μυαλό μου!!!! Λοιπόν/?? Υπάρχει κανείς με τα ίδια γούστα να μου προτείνει ταινίες να δω? γιατί στο dvd club κάθομαι με τις ώρες και δεν αποφασίζω... Edited January 25, 2010 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δεν ξέρω αν είμαι off-topic ή αν αυτό το thread είναι μόνο για καινούργιες ταινίες (αν δεν αρμόζει το post εδω ας με διορθώσει κάποιος από τους Mod) Χτές είδα το αρκετά αμφιλεγόμενο έργο (αν κρίνω απο τις γνώμες που έχω ακούσει) "Οι ώρες) (The Hours http://www.imdb.com/title/tt0274558/ ) Είμαι περιέργος να ακούσω πως σας φάνηκε... Δε νομίζω πως το Hours είναι "αμφιλεγόμενο". Θεωρείται μια εξαιρετική ταινία, με πάρα πολύ καλό σενάριο και άριστες ερμηνείες από τις Streep, Moore, Kidman. Στο metacritic.com μάλιστα έχει μέσο όρο 81%. Όσο για το ότι είναι καταθληπτική, ναι είναι και πολύ μάλιστα. Αλλά τι θα πει αυτό; Είπε κανείς πως όλες οι ταινίες πρέπει να είναι χαζοχαρούμενες σαν το (π.χ.) Scary Movie ή ανούσιες σαν τους (π.χ.) Πειρατές της Καραϊβικής; Δεν το παίζω δήθεν, καλές είναι και αυτές οι ταινίες για το κοινό που απευθύνονται και για να διασκεδάσεις, αλλά σινεμά δεν είναι μόνο διασκέδαση, πρέπει να είναι και ψυχαγωγία. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourounh Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δε νομίζω πως το Hours είναι "αμφιλεγόμενο". Θεωρείται μια εξαιρετική ταινία, με πάρα πολύ καλό σενάριο και άριστες ερμηνείες από τις Streep, Moore, Kidman. Στο metacritic.com μάλιστα έχει μέσο όρο 81%. Όσο για το ότι είναι καταθληπτική, ναι είναι και πολύ μάλιστα. Αλλά τι θα πει αυτό; Είπε κανείς πως όλες οι ταινίες πρέπει να είναι χαζοχαρούμενες σαν το (π.χ.) Scary Movie ή ανούσιες σαν τους (π.χ.) Πειρατές της Καραϊβικής; Δεν το παίζω δήθεν, καλές είναι και αυτές οι ταινίες για το κοινό που απευθύνονται και για να διασκεδάσεις, αλλά σινεμά δεν είναι μόνο διασκέδαση, πρέπει να είναι και ψυχαγωγία. κοίτα ψυχαγωγία δεν σημαίνει όμως και κατάθλιψη.... επειδή πολλοί ταυτίζουν τις καταθλιπτικές ταινίες με την ψυχαγωγία. Ε ,καλά, και στο α walk to remember έκλαιγα όλη την ώρα..αυτό δεν σημαίνει πως μιλάμε για μια ψυχαγωγική ταινία. Και στο η ζωή είναι ωραία στην αρχή γέλαγα.. Αυτό αναιρεί το πόσο ψυχαγωγική είναι η ταινία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 gourounh εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου, χρησιμοποιείς την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς την πολλαπλή παράθεση (http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif / http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif) Το forum δεν είναι chat και συνεπώς, απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmamba Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Να σας πω τις αγαπημένες μου ταινίες και αν κάποιος έχει το ίδιο γούστο με μένα θα με βοηθούσε αν μου πρότεινε κάποια ταινία παλιά ή κανούρια... Λοιπόν¨...TOP 5 κουρδιστό πορτοκάλι η ζωή είναι ωραία(μπενινι) χαμένες αγάπες(ιναριτου)fight club dofville/δαμάζοντας τα κύμματα όλες οι άλλες που προανέφερα είναι αγαπημένες. Από ''παιδικά'' το τερατόσπιτο,o shrek και το ice age είναι κορυφή για μένα. κωμωδίες δεν γελάω σχεδόν πουθενά.μόνο στην σειρά φιλαράκια... Άρχοντας των δαχτυλιδιών και πειρατές της καραιβικής.... Κλασσικές απίστευτες παραγωγές!! τελευταία έξοδος ριτα χειθγουορθ το μωρό της ροζμαρη ψυχώ.... Αυτές μου έρχονται τώρα στο μυαλό μου!!!! Λοιπόν/?? Υπάρχει κανείς με τα ίδια γούστα να μου προτείνει ταινίες να δω? γιατί στο dvd club κάθομαι με τις ώρες και δεν αποφασίζω... η ζωη ειναι ωραια-κουρδιστο πορτοκαλι ειναι οι 2 αγαπημενες μου ταινιες! :happy: και το χαμενες αγαπες το λατρεψα,αν δεν εχεις δει τη babel που ειναι επισης του ιναριτου να το κανεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 κοίτα ψυχαγωγία δεν σημαίνει όμως και κατάθλιψη.... επειδή πολλοί ταυτίζουν τις καταθλιπτικές ταινίες με την ψυχαγωγία. Ε ,καλά, και στο α walk to remember έκλαιγα όλη την ώρα..αυτό δεν σημαίνει πως μιλάμε για μια ψυχαγωγική ταινία. Και στο η ζωή είναι ωραία στην αρχή γέλαγα.. Αυτό αναιρεί το πόσο ψυχαγωγική είναι η ταινία? Φυσικά και όχι. Υπάρχουν ταινίες που σε ψυχαγωγούν χωρίς να σε καταθλίβουν, όπως και ταινίες που είναι καταθλίπτικές αλλά σε μαθαίνουν κάτι ή έχουν κάτι να σου πούνε. Το μόνο που λέω εγώ είναι πως είναι λάθος να "αποφεύγει" κσνεις ταινίες που έχουν κάτι να του πουν, επειδή είναι καταθλιπτικές. Αααα και εγώ έκλαιγα στο A Walk To Remember. Από τα γέλια. Η ερμηνεία της Mandy Moore και η κλισέ υπόθεση ήταν απίστευτα διασκεδαστικές. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αααα και εγώ έκλαιγα στο A Walk To Remember. Από τα γέλια. Η ερμηνεία της Mandy Moore και η κλισέ υπόθεση ήταν απίστευτα διασκεδαστικές. εγω πάλι ούτε έκλαιγα ούτε γέλαγα: χασμουριόμουνα :yawn: μα δε βαριούνται και οι ίδιοι να χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή ξανά και ξανα? είπαμε, είδαμε το "λαβ στόρι" (τιν τιντιντιντιιιν τιν τιν τιντιν τιν τιντιν τιν τιντιν τιντιιιιν:whistle:) - καλά εγώ ούτε εκεί δεν έκλαψα αλλα τελος πάντων - και μετά από την επιτυχία αυτού την έχουνε ξεσκίσει τη συνταγούλα... τουλάχιστον η κοπελια στο λαβ στορι ειχε προσωπικότητα, ετουτη εδώ η παρθενοπιπιτσα του κατηχητικού ήταν για φάπες! παρομοιως και η ταινια που ειδα χθες βράδυ: "if only" με τη Jennifer Love Hewitt. Όλα τα χε η συνταγή, και τον κίνδυνο του θανάτου να πλανάται απειλητικά πάνω απ τον έρωτα, και λίγο μεταφυσικό στοιχείο μπλεγμένο με το (αγαπημένο μου) θέμα του "μια στιγμή/μια επιλογή μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου για πάντα", και Λονδίνο με εμβόλιμα τοπία της Αγγλικής επαρχίας και ανατροπή στο τέλος... Όλα τα χε η συνταγή αλλά δεν μ εκανε να νιώσω τίποτα. Την είδα δεν την είδα την ταινία καμία διαφορά. Δεν έπειθαν οι ηθοποιοί (δε θελω να γινομαι κακιά αλλά είναι ασχημούλα αυτή η κοπέλα, καθόλου δε μ αρέσει), δεν έπειθε το σενάριο...ανευρο πράγμα τελείως...στον "κάδο ανακύκλωσης" κι αυτή, μαζί με το a walk to remember που κι αυτό πρόσφατα το είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ε μήπως να σταματήσεις να βλέπεις ταινίες του είδους να βρεις την υγειά σου;; :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ε μήπως να σταματήσεις να βλέπεις ταινίες του είδους να βρεις την υγειά σου;; :rolleyes: απευθύνεσαι σε ένα τυπικό δείγμα του είδους "tainiofagus maniakus" που βλέπει όλες τις ταινίες, όλων των ειδών, γλωσσών, κλιμάκων/μεγεθών, underground, overground κλπ. που έχει πλήρη συνείδηση των αναπόφευκτων πιθανών side-effects (δυσπεψία, νύστα, νεύρα κλπ) :p. Πέρα απ την πλάκα - όχι οτι σαβουριάζω και οτι ταινία πέσει στα χέρια μου, απλά τις δύο προαναφερθείσες τις είδα στο πλαισιο του "δως τους άλλη μία ευκαιρία - μπορεί καμιά φορά οι ελαφριές ρομαντικές ταινίες να μην είναι τόσο κακές" και σε φάση που δεν είχα και όρεξη να δω κάτι πιο σοβαρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billover Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αγαπημενες ειναι η σειρα Transporter, Ronin, 88λεπτα, Fight Club, Seven και γενικα αγαπημενες απο Robert Deniro και Al Pacino!!! Κορυφαιοι...(τουλαχιστον για μενα) Αρωμα Γυναικας!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Ειδα το UP IN THE AIR .Ειχα δει το τρειλερ και θα λεγα πως ψιλοαδικειται η ταινια απο αυτο.Βλεποντας το τρειλερ δηλαδη νομιζεις πως πας να δεις αλλη μια ανουσια ρομαντικη κομεντι στις τοσες που ειπαρχουν.Ελα ντε ομως που μονο αυτο δεν ειναι η συγκεκριμενη ταινια.Και οχι μονο ανουσια και βαρετη θα τη χαρακτηριζες αλλα μια απο τις καλυτερες ταινιες αυτης της σεζον. Τι να πω για τη σκηνοθεσια ποσο σωστα τοποθετημενη ειναι, για τις τελειες ερμηνειεσ ιδιως του κλουνει που ο τυπος δινει το καλυτερο του εαυτο σε αυτο το εργο,<και περιμενω τωρα να δω αν θα πεξει και τιποτα και στα οσκαρ απο αυτο> Η για το στορι της που ενω στην αρχη προσπαθεις να καταλαβεις που παει να καταληξει στη πορεια αρχιζεις και συμπονεις τους χαρακτηρες συγκηνησε απο την ιστορια τους και μενεις καθηλωμενος μεχρι το τελος Η ταινια οπως ειπα και πριν δεν ειναι απλα μια κωμωδια χωρις ομως να λειπουν και οι αστειες σκηνες της.Eιναι μια ταινια που πεζει με το δραμα το προβληματισμο, και μας παρουσιαζει τις σχεσεις ανθρωπων και θυσιες που πρεπει να γινονται στο βωμο της επαγγελματικησ επυτιχιας Ισως το τελος το περιμενα προσωπικα καλυτερο αλλα και παλι παρολη τη μεγαλη δειαρκεια της 2 ωρες και κατι αξιζει η παρακολουθηση της σε σινεμα για μενα περνει ενα 8 Edited February 8, 2010 by manolissinger Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts