Jump to content

billover

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About billover

  • Ημ. Γέννησης 23/06/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

billover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πριν λιγες μερες απεκτησα και γω το C5-03 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο. Το αγορασα ομως απο καταστημα Γερμανος και ειχε προεγκατεστημενο το View. Βασικα δεν ξερω κιολας, αλλα για να ειχε μεσα λογοτυπα της Cosmote, λογικα καποιος εχει επεμβει. Και αυτο ειναι που με ανησυχει για το μελλον. Δεν ξερω πολλα σε σχεση με τα συγχρονα SmartPhones (εχω μεινει λιγο πισω), αλλα αναρωτιεμαι αν εχω καποιο προβλημα σε σχεση με το παραπανω, απο το γεγονος οτι δεν ειναι Real απο τη Nokia... Παντως, φοβερο κινητακι!!! Πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας!
  2. Εδω σου χρειαζεται ενα καλο ανηψακι που σπουδαζει Η/Υ!!! :lol: Βασικα αφου εισαι του web, υπαρχουν στο γουγλη πολλα πολλα φορουμ με καμενους pcακιδες! Ηδη εχουν ρωτησει παρα πολλοι περι σχεδιασμου ιστοσελιδων και φορουμ! Μαζεψε απο κει πληροφοριες για το τι σου τεριαζει και πηγεναι μετα στον καταλληλο ανθρωπο! Αλλα οχι και σε εταιρια οπως ακουσα! Σιγα μην απευθυνθεις και στην ΕΕ για μια ιστοσελιδα! :rolleyes:
  3. Δεν ειναι αυτος ο ορισμος της αξιοπιστιας ομως! Με αυτη τη λογικη ΚΑΝΕΝΑ δεν ειναι αξιοπιστο και ολα μαζι ειναι αξιοπιστα ταυτοχρονα! Η αξιοπιστια ειναι η οσο το δυνατον λιγοτερη αντιμετωπιση προβληματων με οποιαδηποτε χρηση και σε οποιεσδηποτε συνθηκες! ;)
  4. Μαλλον μυθος! Εκτος αν το ψυγειο ΔΕΝ εχει υγρασια! Που νομιζω ολοι συμφωνητε οτι εχει... :rolleyes: Βρε τα καλα πουρα (και οχι πουρά :lol: :lol:) γιατι τα εχουν σε ελεγχομενη υγρασια??? ;)
  5. Και καλα θα κανεις Raver :clap: Εγω το περισσοτερο που το χω αφησει χωρις reboot ειναι 5-6 μερες! Μετα απλα σερνεται...και αν του κανεις σε τακτα χρονικα διαστηματα, πχ αν το κλεινεις το βραδυ, θα δεις μια διαφορα! Οσο για το speedtest.net, φιλαρακια μεταξυ μας ε??? Ειναι ΑΠΑΤΗ!!! Καποτε μου χε δειξει 24+ και 26...ε οκ, δεν πιστευω να το λαβετε υποψην αυτο! Απλα δεν παιζει! Και αυτο που ειχα πει, ισχυει ετσι...??? Ρυθμιζουν τις ταχυτητες! Αν εχεις 2play παει καλυτερα απο το απλο internet 24αρι! ;)
  6. Καλο ειναι να κανεις ενα απλο reboot και οχι απλα disconnect! Επισης το μοντεμ σου μη το αφηνεις τοσο καιρο συνεχεια online χωρις να κανεις αυτο το reset-reboot ;) Και κατι ακομα, για να δεις την πραγματικη σου ταχυτητα, δες την απο τη διαχειριση εργασιων, στην καρτελα δικτυο! Εσυ απο που ειδες το 18??? :wacko: Χοντρικα χοντρικα να πω οτι το ταχυτερο download που εχω κανει ειναι με 1.9~2Mbps...που σημαινει οτι εφτασα καπως ψηλα! Κατα τα αλλα η forthnet μου βαραει περιπου στα 8Μbps μεσο ορο! Σχετικα καλα για μενα που ειμαι ενας απλος χρηστης και οχι gamer :rolleyes:
  7. Το ψυγειο εχει υγρασια, την οποια θες να την αποφυγεις :shifty:
  8. Μα δε δουλευεις 8ωρο! 4ωρα συνηθως σου προσφερουν! Οσο περι ασφαλειας, σημερα οτι και να κανεις...αν εισαι απροσεκτος...εεε ;) Θα δεχτω οτι θελει μια ιδιαιτερη προσοχη, αλλα οχι και να αποφυγεις αυτη τη δουλεια για το λογο αυτο...
  9. Καμια 8αρα με 10 το πολυ! Τουλαχιστον στο κεντρο της Θεσσαλονικης ετσι ειναι! Σημειωση, εχω παρατηρησει οτι οι ταχυτητες διαφερουν καπως αναλογα με τον τυπο συνδεσης! Οι 2play πχ απο τις απλε! Ατομο στην ιδια πολυκατοικια, στον ιδιο οροφο, στο διπλανο διαμερισμα, τα ιδια modemακια, αυτος με συνδεση απλου internet και γω με 2play (24αρες και οι δυο, λεμε τωρα...ακου 24:lol:)...εεεε...μερα με την νυχτα! Εγω παω πολυ καλυτερα! Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο ή αν μαγειρευουν κατι με τις ταχυτητες...αλλα ειναι απαραδεκτο! Γενικα ειναι απαραδεκτο το dsl στην Ελλαδα, αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο! :lol:
  10. Αγαπημενες ειναι η σειρα Transporter, Ronin, 88λεπτα, Fight Club, Seven και γενικα αγαπημενες απο Robert Deniro και Al Pacino!!! Κορυφαιοι...(τουλαχιστον για μενα) Αρωμα Γυναικας!!! :happy:
  11. Εγω απ οτι εχω ακουσει, το delivery βγαζει φραγκα! Δυστηχως δεν εχω διπλωμα για μηχανακι, οποτε το ξεχναω και γω! Παντως ειλικρινα ειναι απο τις "καλες" δουλειες που μπορει να κανει ενας φοιτητης!
  12. Εγω παλι κανω Silk Cut μοβ αλλα που και που παιρνω και μια κασετινα χρυση Karelia! Ωραιο και σερτικο τσιγαρο το καρελακι :shifty:
×
×
  • Create New...