DesertSMisSRaiN Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Ίσως να διατύπωσα λάθος το μήνυμά μου. Εννοείται πως δεν είναι κωμωδία το Je Vais Bien..., αλλά είναι ρομαντική ταινία (κατά βάση) ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Το (500) Days of Summer, μοιάζει πολύ περισσότερο με το Jeux D'Enfants. Βασικά, σαν αίσθηση, τώρα που το σκέφτομαι μοιάζουν όντως πάρα πολύ. Και έχει βγει σε αξιοπρεπέστατη ποιότητα. Προσωπικά το είδα σε Blu-ray rip. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Μόλις γύρισα από το Avatar. Αρκετά καλή μου φάνηκε προσωπικά. Εντυπωσιακά εφέ. Η ταινία είχε μεγάλη διάρκεια αλλά ούτε που καταλάβαινες πώς πέρασες. Είχε βέβαια κάτι αστείες σκηνές αλλά γενικά άξιζε. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Μόλις γύρισα από το Avatar. Αρκετά καλή μου φάνηκε προσωπικά. Εντυπωσιακά εφέ. Η ταινία είχε μεγάλη διάρκεια αλλά ούτε που καταλάβαινες πώς πέρασες. Είχε βέβαια κάτι αστείες σκηνές αλλά γενικά άξιζε. Μια ακομα ταινια που δυστυχως αποδεικνυει οτι ειναι κριμα που τα σεναριια δεν μπορουν να γραφτουν απο υπολογιστες γιατι εκτος του σεναριου η ταινια ειναι καλλιτεχνικα ασυναγωνιστη.Αν δεν υπαρχουν οι γνωστες αμερικανιες και κατι αλλα περιεργα που λεει και ο Dead Angel τοτε θα μιλουσα για ενα 9,5/10 αλλα επειδη υπαρχουν και επειδη η ταινια ειναι οτι πιο ομορφο αισθητικα εχω δει ποτε τοτε 8.5/10 νομιζω ειναι το σωστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλά ρε παιδιά εγώ γιατί πιστεύω ότι ήταν ωραίος ο κόσμος του Παρνασους? Μπορεί να είναι κ γούστο,μπορεί να είναι κ ότι είχα όρεξη αλλά είχα μπει τέρμα στο νόημα και με εξέπληξε ευχάριστα σε αρκετά σημεία. Ναι είναι δυσνόητη ταινία που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί και γιατί αλλά το προτιμώ από το να μου τα παρουσιάζουν όλα στο πιάτο. Για μένα αυτή η ταινία ήταν μία ωραία εμπειρία.... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 καλησπερα. θελω να παω να δω το avatar. ειχα ακουσει οτι πρεπει να παρεις και γυαλια 3D τα οποια ειναι εξτρα το κοστος και τα προμηθευεσαι στα εκδοτηρια. ισχυει κατι τετοιο? αν ναι τι κοστος εχουν..? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 καλησπερα. θελω να παω να δω το avatar. ειχα ακουσει οτι πρεπει να παρεις και γυαλια 3D τα οποια ειναι εξτρα το κοστος και τα προμηθευεσαι στα εκδοτηρια. ισχυει κατι τετοιο? αν ναι τι κοστος εχουν..? Ισχυει,σου δινουν γυαλια εχεις δεν εχεις και τα χρεωνουν εξτρα 2 ευρω + 10 το εισιτηριο =12 (στα village τουλαχιστον)... αλλα για την συγκεκριμενη ταινια αξιζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλά ρε παιδιά εγώ γιατί πιστεύω ότι ήταν ωραίος ο κόσμος του Παρνασους? Μπορεί να είναι κ γούστο,μπορεί να είναι κ ότι είχα όρεξη αλλά είχα μπει τέρμα στο νόημα και με εξέπληξε ευχάριστα σε αρκετά σημεία. Ναι είναι δυσνόητη ταινία που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί και γιατί αλλά το προτιμώ από το να μου τα παρουσιάζουν όλα στο πιάτο. Για μένα αυτή η ταινία ήταν μία ωραία εμπειρία.... Θα παω να το δω τοτε... By the way, το Avatar ηταν απιστευτα τελειο! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ... By the way, το Avatar ηταν απιστευτα τελειο! Το είδα και γω πριν λίγο και ομολογώ ότι ήταν μια εμπειρία!!!! (σε 3d το είδα) Αν και σχεδόν 3 ώρες έργο μου φάνηκε μισάωρο , μακάρι να είχε άλλο τόσο! Ο Κάμερον έκανε το θαύμα του πάλι , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσο σε μεταφέρει σε ένα άλλο κόσμο και σε κάνει να θες να πας να μείνεις και συ εκεί! Μου άρεσε πολύ και το περιβαλλοντικό μήνυμα που περνάει σε όλους... Τα εφέ ήταν τόσο αληθινά , που με το Real 3D μαζί σε έβαζε μέσα... (σας προτείνω να κάτσετε στις πίσω θέσεις, θα έχετε καλύτερη αίσθηση του 3d , αλλά και δεν θα σας κουράσει καθόλου!) Όλοι οι ηθοποιοί παίξαν πάρα πολύ ωραία , ωστόσο εμένα μου άρεσε απίστευτα ο "κακός" της υπόθεσης o Stephen Lang, μιλάμε θα σας τσιτώσει τα νεύρα σε σημείο που θα τον χαστουκίζατε αν τον βλέπατε στον δρόμο!!! Γενικά το έργο δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ... απλά καταπληκτικό!!! Σπάνια βλέπει κανείς να χειροκροτάτει όλος ο κόσμος σχεδόν μέσα στην αίθουσα , στο τέλος της ταινίας...!!! Θα σας κάνει να γελάσετε , να δακρύσετε και θα νευριάσετε σίγουρα με τα επιφωνήματα που θ' ακούτε από τους γύρω σας σε κάθε σκηνή σχεδόν ...(ουάα, πςςςς, ωωώ ..)!!! Ελπίζω να είναι η αρχή για να κάνουν και άλλα παρόμοια έργα!!!! Όσοι δεν το είδατε ακόμα ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ 3D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Αχ και λυπάμαι τα λεφτάαααα!!!!!! Χάθηκε να το φέρει ο άλλος κινηματογράφος μας εδώ στο Ηράκλειο??? 12 εγώ + 12 τις κοπέλας μου πάει 24! Αν δεν αξίζει σας έφαγα! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 το αβαταρ ηταν καλο. ειχε καποια περιβαλλοντολογικα μηνυματα, ειχε φανταστικα εφε, πολυ ομορφα (εστω και ψηφιακα) τοπικα, ειχε καλες ερμηνιες (αυτη η μισελ ροντριγκεζ γιατι πεθαινει παντα?? και στο FnF πεθανε!!!) αλλα σε καποια σημεια με χαλασε η αμερικανια του θεματος. αλλα μπροστα στα υπολοιπα, αυτο ειναι πταισμα... σε γενικες γραμμες θεωρω πως αξιζε τα 12 ευρω. αν ηταν απλο χωρις 3D ισως και να το εβλεπα σε dvd. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Είδα και το "Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ" .. αρκετά καλό θα έλεγα! Όχι από τα καλύτερα , αλλά βλέπετε ευχάριστα για να περάσει η ώρα! Έχει και ένα μικρό φιλμάκι πριν το έργο , από Έλληνες δημιουργούς που μπορεί να είναι και ότι χειρότερο έχει γυριστεί ποτέ! Είναι τόσο γελοίο που απορείς πως το προβάλουν ... αν είναι δυνατόν!!! Πάντως είχε γέλιο τα σχόλια που έκανε όλη η αίθουσα..! Ίσως αυτός ήταν και ο σκοπός που το βάλανε ..:wacko::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Είδα και το "Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ" .. αρκετά καλό θα έλεγα! Όχι από τα καλύτερα , αλλά βλέπετε ευχάριστα για να περάσει η ώρα! Έχει και ένα μικρό φιλμάκι πριν το έργο , από Έλληνες δημιουργούς που μπορεί να είναι και ότι χειρότερο έχει γυριστεί ποτέ! Είναι τόσο γελοίο που απορείς πως το προβάλουν ... αν είναι δυνατόν!!! Πάντως είχε γέλιο τα σχόλια που έκανε όλη η αίθουσα..! Ίσως αυτός ήταν και ο σκοπός που το βάλανε ..:wacko::p Βασικά ήταν μάλλον κάτι τέτοιο Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Είδα και το "Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ" .. αρκετά καλό θα έλεγα! Όχι από τα καλύτερα , αλλά βλέπετε ευχάριστα για να περάσει η ώρα! Έχει και ένα μικρό φιλμάκι πριν το έργο , από Έλληνες δημιουργούς που μπορεί να είναι και ότι χειρότερο έχει γυριστεί ποτέ! Είναι τόσο γελοίο που απορείς πως το προβάλουν ... αν είναι δυνατόν!!! Πάντως είχε γέλιο τα σχόλια που έκανε όλη η αίθουσα..! Ίσως αυτός ήταν και ο σκοπός που το βάλανε ..:wacko::p Και γω το είδα και η ταινία ήταν καλούτσικη. Για ποιό φιλμάκι λες? Για ένα με ένα δηνόσαυρο και κάτι τζιπ? Γιατί όταν την είδα την ταινία κάτι τέτοιο έδειξε στην αρχή. Τι ακριβώς ήταν εκείνη η αηδία??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Και γω το είδα και η ταινία ήταν καλούτσικη. Για ποιό φιλμάκι λες? Για ένα με ένα δεινόσαυρο και κάτι τζιπ? Γιατί όταν την είδα την ταινία κάτι τέτοιο έδειξε στην αρχή. Τι ακριβώς ήταν εκείνη η αηδία??:mad: Ναι αυτό λέω Στέφανε ... :X:blink: Εμένα αν μου έδιναν την δυνατότητα , θα έφτιαχνα ένα έπος σε σχέση με αυτό!!! :D Βασικά ήταν μάλλον κάτι τέτοιο Όντως κάτι τέτοιο ... :lol: Άντε να έρθει και η "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" σε 3d με τον Τζιμ Κάρεϊ να γελάσουμε λίγο! http://www.villagecinemas.gr/media/Movies09/AChristmasCarol/Poster_sm.jpgΠρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μόλις γύρισα και εγώ από τον κινηματογράφος όπου είδα την "Κληρονόμο". Συμπαθητική ταινία, βλέπεται ευχάριστα, όχι κάτι ιδιαίτερο.:) Η ταινία με τα Rav4 και τους δεινόσαυρους θα μπορούσε να πάρει σίγουρα 1 τουλάχιστον "χρυσό βατόμουρο" ή όπως λένε τέλος πάντων τα "αντιόσκαρ"! :lol: Απίστευτη βλακεία!:p Αλλά πέτυχε να προσεχτεί και να συζητηθεί που μάλλον ήταν και το ζητούμενο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Ειδα χτες βραδυ το Gamer! Ευτυχως που δεν πληρωσαμε να παμε να το δουμε στο σινεμα οταν επαιζε..... μεγαλη πατατα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Συμφωνώ απολύτως. Εντελώς ανούσιο και μάλλον κακοφτιαγμένο. Δεν θα το πρότεινα ούτε για dvd ενοικίαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Θα σας κάνει να γελάσετε , να δακρύσετε και θα νευριάσετε σίγουρα με τα επιφωνήματα που θ' ακούτε από τους γύρω σας σε κάθε σκηνή σχεδόν ...(ουάα, πςςςς, ωωώ ..)!!! Ετσι ακριβως,για αυτο προτιμηστε μεταμεσονυκτιες ωρες,θα εχετε λιγοτερους μαθητες,λιγοτερους καφρους και λιγοτερη βλαχια. Inglourious Basterds Δεν ξερω αν οι φανς του ταραντινο ειναι πολλοι,δεν ξερω το οτι επειδη ειναι αντιδραστικος ειναι απαραιτητα και κουλ και οτι γυρναει ειναι αξιο προσοχης,ξερω οτι αυτη ειναι μια κακη ταινια.Απλα ο κυριος εχει τα μεσα να γυρισει μια ταινια 2 ωρων για να πει το τιποτα,και να εχει να πει κατι θα ηθελα να το δω χωρις να ψαχνω στην ομιχλη και πανω στο ψαξιμο να γινεται και κατι σοκαριστικο για να πω ''α οκ μου προκαλεσαι κατι αρα ειναι καλη ταινια''.Τρελοι διαλογοι,τεραστιοι και ανουσιοι,ανυπαρξια ρυθμου,σκηνοθεσια που ακολουθει τις προηγουμενες ταινιες του χωρις εκλαμψεις και τελος νομιζω το καλυτερο απο ολα,το soundtrack..Ειχα διαβασει μια συνεντευξη του που ελεγε γιατι να γραφουν λεει μουσικη για τις ταινιες μου απο τη στιγμη που δεν ειναι δικες τους και μπορω εγω να χρησιμοποιησω κομματια της επιλογης μου??Ε αν στο kill bill το πειραμα πετυχε,εδω εβαλα 3-4 φορες τα γελια ακουγοντας cash στον 2ο παγκοσμιο και τα λοιπα..Μονο ο Christopher Waltz αξιζει ενα οσκαρ,τιποτα αλλο,στην μαυρη λιστα για μενα ο indie σκηνοθετης..5/10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ετσι ακριβως,για αυτο προτιμηστε μεταμεσονυκτιες ωρες,θα εχετε λιγοτερους μαθητες,λιγοτερους καφρους και λιγοτερη βλαχια. Inglourious Basterds Δεν ξερω αν οι φανς του ταραντινο ειναι πολλοι,δεν ξερω το οτι επειδη ειναι αντιδραστικος ειναι απαραιτητα και κουλ και οτι γυρναει ειναι αξιο προσοχης,ξερω οτι αυτη ειναι μια κακη ταινια.Απλα ο κυριος εχει τα μεσα να γυρισει μια ταινια 2 ωρων για να πει το τιποτα,και να εχει να πει κατι θα ηθελα να το δω χωρις να ψαχνω στην ομιχλη και πανω στο ψαξιμο να γινεται και κατι σοκαριστικο για να πω ''α οκ μου προκαλεσαι κατι αρα ειναι καλη ταινια''.Τρελοι διαλογοι,τεραστιοι και ανουσιοι,ανυπαρξια ρυθμου,σκηνοθεσια που ακολουθει τις προηγουμενες ταινιες του χωρις εκλαμψεις και τελος νομιζω το καλυτερο απο ολα,το soundtrack..Ειχα διαβασει μια συνεντευξη του που ελεγε γιατι να γραφουν λεει μουσικη για τις ταινιες μου απο τη στιγμη που δεν ειναι δικες τους και μπορω εγω να χρησιμοποιησω κομματια της επιλογης μου??Ε αν στο kill bill το πειραμα πετυχε,εδω εβαλα 3-4 φορες τα γελια ακουγοντας cash στον 2ο παγκοσμιο και τα λοιπα..Μονο ο Christopher Waltz αξιζει ενα οσκαρ,τιποτα αλλο,στην μαυρη λιστα για μενα ο indie σκηνοθετης..5/10. Εγω εδω θα διαφωνησω..την ειδα προχθες και ισως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που ειδα τελευταια...Μπορει να μην ειχε γρηγορο ρυθμο, ωστοσο εμενα στο τελος μου αφησε μια εντυπωση ικανοποίησης. Ισως να επηρεάστηκα και απο το θεμα της ταινιας δεν ξερω...Ισως και να ειδα πολλές πατατες τελευταια και γι αυτο μου αρεσε αλλα εγω του βαζω ενα 7.5-8 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 "Avatar"=sci-fi "Ποκαχοντας",με αναλαφρες πινελιες απο την παλεττα του "Princess Mononoke",στο δρομο για να συναντηθει με καποιο "Final Fantasy".Δεν απογοητευτηκα,επειδη δεν περιμενα κατι καλυτερο. Τεχνικα αρτια η 3D απεικονιση,αν και κουραζε λιγο τα ματια οταν δεν επικεντρωνες στα εστιασμενα αντικειμενα του καδρου. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ταινιες σαν την Κληρονομο εχουν επινοηθει για να αδιαζει η τσεπη του αντρα κατα 20 ευρω περιπου..Ειναι ταινιες που σε βγαζουν απο την δυσκολη θεση του να πεις κατι με την κοπελα σου ή να πας σε ενα αλλο μερος να διασκεδασεις (κατι που θα σου φαει εξισου 20 ευρω ισως και περισσοτερα).Κατα τ'άλλα δεν ειναι τιποτα,μονο 2 ζευγαρια αξιοπροσεκτικα ζυζια..ευχομαι σε ολους τους πτωχους να γυρναει ο τροχος απο το να βλεπουν τετοιες ταινιες..6/10 και καλες εορτες:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Το Avatar σε 3D ,παιζεται μονο στα village?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ναι αυτό λέω Στέφανε ... :X:blink: Εμένα αν μου έδιναν την δυνατότητα , θα έφτιαχνα ένα έπος σε σχέση με αυτό!!! :D Όντως κάτι τέτοιο ... :lol: Άντε να έρθει και η "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" σε 3d με τον Τζιμ Κάρεϊ να γελάσουμε λίγο! http://www.villagecinemas.gr/media/Movies09/AChristmasCarol/Poster_sm.jpgΠρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 Τι; Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα..;; Πλάκα κάνεις!! Έχω ένα μήνα που την έχω δει.. ήταν πολύ καλή ... είχε το γέλιο του, είχε και το "κλάμα" του (τη συγκίνηση δηλαδή) ... και άξιζε και το 3D experience!!!! Και εγώ αμερικάνικη παραγωγή θα σου προτείνω αλλά αξίζει 1000%. (500) Days of Summer. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ταινία. Ωστόσο αν θέλεις ρομαντική κωμωδία ευρωπαϊκού κινηματογράφου σου προτείνω ανετότατα τα γαλλικά "Jeux D' Enfants" και "Je Vais Bien, Ne T' En Fais Pas". Επίσης, πάρα πολύ καλές ρομαντικές κωμωδίες και αυτό γιατί (και οι τρεις) ξεφεύγουν από τα κλασικά μοτίβα των rom-com. διάβασα το σχόλιο σου για το 500 days of Summer, και το είδα με τη συγκάτοικο ... σαν ταινία ... τα σπάει όντως .. Σίγουρα δεν μπορώ με την καμία να ταυτιστώ με την τύπισσα ... αλλά δεν μπορώ και να απαρνηθώ το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες γυναίκες ανάμεσά μας / σας .. (τι βρισίδι της έριξα.. δεν λέγεται.. ) Άξιζε από το πρώτο δευτερόλεπτο - κυριολεκτικά ( εκεί που κάνει έναρξη) μέχρι το τελευταίο ... ( με την "επόμενη εποχή" .. ) ... !! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Με μεγαλη καθυστερηση ειδα το Drag Me to Hell.Αν εξαιρεσεις τα σημεια που θα πεταχτει κατι στην πρωταγωνιστρια και (κλασσικα) θα ειναι λες και εχεις διπλασιασει το volume με αποτελεσμα να τρομαζεις, ηταν απο τις πιο γελοιες ταινιες που εχω δει.Αν καιγεστε να το δειτε, τολμηστε το μονο με παρεα για να σχολιαζετε αυτα που βλεπετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ταινιες σαν την Κληρονομο εχουν επινοηθει για να αδιαζει η τσεπη του αντρα κατα 20 ευρω περιπου..Ειναι ταινιες που σε βγαζουν απο την δυσκολη θεση του να πεις κατι με την κοπελα σου ή να πας σε ενα αλλο μερος να διασκεδασεις (κατι που θα σου φαει εξισου 20 ευρω ισως και περισσοτερα).Κατα τ'άλλα δεν ειναι τιποτα,μονο 2 ζευγαρια αξιοπροσεκτικα ζυζια..ευχομαι σε ολους τους πτωχους να γυρναει ο τροχος απο το να βλεπουν τετοιες ταινιες..6/10 και καλες εορτες:) σε ελληνικη ταινια ουτε που εχω δωσει ποτε φραγκο σε σινεμα για να την δω,κι ουτε και προκειται:)ειναι ιδεολογια μου αυτη που δε προκειται να σπασω.δεν μου αρεσουν οι ελληνικες ταινιες <<περα απο τις παλιες και μεχρι το 90>>. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts