Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

simera eida epitelous ta paidia ton anthropon. emena pantos ektos apo to perivallon kai ta skinika i tainia den mou arese katholou.

aurio ehei seira to the departed :)

Καλά , για το "departed" δεν το συζητάμε καθόλου! Martin Scorsese, Jack Nicholson :respect: ...

Όσο για το Children of Men , μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες, μιας και οι κριτικές στο web είναι πολύ καλές...

IMDb... 7.9/10 (5,486 votes)

filmfocus.co.uk...5/5

futuremovies.co.uk...7/10

abc.net.au...5/5

rottentomatoes...80%

cinemanews.gr...3.5/5 (σπάνια βάζει πάνω από 1/5 :p )

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

loipon paides to the departed einai kali tainia. genika pernaei i ora kai den se kourazei oute variese kai to telos tis einai diaforetiko kai aprosmeno. apo skinothesia ti na po, ta leei ola to onoma touskinotheti.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

λοιπον μόλις είδα και το πριν το ηλιοβασίλεμα πολύ ωραίο ρε παίδες πραγματικά απο τις καλύτερες ταινίες, ειναι η συνέχεια του πριν το ξημέρωμα δεν ξέρω αλλα μαγεύτικα πραγματικά, η julie delpy όλα τα λευτά και ο ethan hawke
mobile fan user

Όσο για το Children of Men , μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες, μιας και οι κριτικές στο web είναι πολύ καλές...

Νομίζω ότι οι περισσότεροι που το κρίνουν αρνητικά το κάνουν επειδή πάνε και περιμένουν αν δουν μία περιπέτεια (αυτό βγάζει λίγο - πολύ το trailer) και φυσικά η ταινία κάθε άλλο παρά περιπέτεια είναι. Οπότε απογοητεύονται.

Φυσικά, την ταινία δεν την έχω δει ακόμη για να μπορέσω να την κρίνω... :O

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Έχει δει κανείς το Pulse (το αμερικάνικο) ??

Καλά, βέβαια θα το δω έτσι και αλλιώς γιατί παίζει η Kristen Bell (aka Veronica Mars) αλλά απλά να είμαι...προετοιμασμένος για το τι θα δω!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Νομίζω ότι οι περισσότεροι που το κρίνουν αρνητικά το κάνουν επειδή πάνε και περιμένουν αν δουν μία περιπέτεια (αυτό βγάζει λίγο - πολύ το trailer) και φυσικά η ταινία κάθε άλλο παρά περιπέτεια είναι. Οπότε απογοητεύονται.

Φυσικά, την ταινία δεν την έχω δει ακόμη για να μπορέσω να την κρίνω... :O

ohi den perimena kamia peripeteia , apla den xero emena me apogoiteuse

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

ohi den perimena kamia peripeteia , apla den xero emena me apogoiteuse

Δεν έλεγα για σένα συγκεκριμένα φίλε μου, αλλά γενικά. Νομίζω πως οι περισσότεροι έτσι την πατάνε...

edit: Πλάκα θα 'χει να την δω και να πω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα... :p

Έχει δει κανείς το Pulse (το αμερικάνικο) ??

Καλά, βέβαια θα το δω έτσι και αλλιώς γιατί παίζει η Kristen Bell (aka Veronica Mars) αλλά απλά να είμαι...προετοιμασμένος για το τι θα δω!

Κυκλοφορησε στα torrentadika και ρωτας ???lol και εγω το κατεβασα και περιμενο να το δω μες στην βδομαδα.

καλά το είχα κατεβάσει και πιο πριν σε cam...αλλά ναι...τώρα κυκλοφόρησε screener!

Αλλά δεν είναι για τους fan των Bridget Jones Diary ή Love Actually (κορυφαίες κατ' εμέ ρομαντικές ταινίες!!), είναι για εκείνους που ενδιαφέρονται να ακούσουν (κυρίως) και να δουν μια ταινία που μιλάει για τα πάντα σε 1.30 ώρα

Εμενα μου αρεσε παντως, παρ’ολο που λατρευω και τη Βridget και το Love Actually. Δεν θα το επελεγα βεβαια για επαναλαμβανομενες προβολες οπως τα αλλα δυο που τα dvd τους κοντευουν να καταστραφουν (:p ) αλλα ηταν αρκετα καλη ταινια. Ακομα καλυτερη ομως ειναι η πρωτη ταινια το Πριν το Ξημερωμα. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

εμένα με απογοήτευσε στο πριν το ηλιοβασίλεμα οτι δεν έγινε και κάποια φάση πιο ρομαντική, και με λύπησε αφάνταστα

οτι πάλι χώρισαν

mobile fan user

Εμενα μου αρεσε παντως, παρ’ολο που λατρευω και τη Βridget και το Love Actually. Δεν θα το επελεγα βεβαια για επαναλαμβανομενες προβολες οπως τα αλλα δυο που τα dvd τους κοντευουν να καταστραφουν (:p ) αλλα ηταν αρκετα καλη ταινια. Ακομα καλυτερη ομως ειναι η πρωτη ταινια το Πριν το Ξημερωμα. ;)

Συμφωνώ μαζί σου. Και εμένα το ίδιο μου άρεσαν -από άλλη οπτική,βέβαια - και τα Bridget Jones Diaries και το Love Actually και το After the Sunset!

Aπλά σου λέω τι σχόλια κάνανε οι περισσότεροι/ες φίλοι/ες μου που τα έχουν δει! ;)

Πήγα και είδα το "Ιλουστρασιόν" και έχω να πω το εξής:

Είναι τέλειο. Είναι κωμωδία που πραγματικά βγάζει γέλιο. Αξίζει τον κόπο και άνετα θα το ξανάβλεπα και μια και δυο φορές.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Πήγα και είδα το "Ιλουστρασιόν" και έχω να πω το εξής:

Είναι τέλειο. Είναι κωμωδία που πραγματικά βγάζει γέλιο. Αξίζει τον κόπο και άνετα θα το ξανάβλεπα και μια και δυο φορές.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή! Από υπόθεση δεν ήταν κάτι το συγκεκριμένο (απλά ηταν ένας ψυχολόγος, ένας μάνατζερ, μία δημοσιογράφος, ένας βουλευτής και μία σταρ που ζουν κανονικά τις ζωές τους...) αλλά οι ατάκες και τα κωμικά στοιχεία ήταν άφθονα. Δείτε το, αξίζει!

ΥΓ: Την παράσταση δεν θα την κλέψει ο Καπουτζίδης, πιστέψτε με!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

simera eida epitelous ta paidia ton anthropon. emena pantos ektos apo to perivallon kai ta skinika i tainia den mou arese katholou.

aurio ehei seira to the departed :)

+1 apo mena. Moufa h tainia. Deite thn kai 8a katalabete :happy:

Departed:Φοβερές ερμηνείες,σενάριο με ενναλαγές-ανατροπές και ρυθμό που δεν κουράζει,flat πλοκή υπό την ένοια ότι δεν προσφέρει κάτι καινούριο στο συγκεκριμένο είδος ταινιών και ένα αριστουργηματικό all time classic grand finale....τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ταινία που είναι Directed straight for the Oscars.

υ.γ. 1 η f word πρέπει να ακούστηκε περισσότερες από 500 φορές :p

υ.γ. 2 Μέχρι και η ερμηνεία του damon ήταν οσκαρική :p

Match Point:Επιτέλους μια ταινία χωρίς happy end και με έντονο προβληματισμό.......απολαυστικοι διάλογοι και ανάμικτα συναισθήματα...είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εμάς θα δουν στον πρωταγωνιστή μια μικρογραφία του εαυτού τους.Ταινία σπουδή στην ανθρώπινη ματαιοδοξία....Δείτε το....αριστούργημα!!

Match Point:Επιτέλους μια ταινία χωρίς happy end και με έντονο προβληματισμό.......απολαυστικοι διάλογοι και ανάμικτα συναισθήματα...είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εμάς θα δουν στον πρωταγωνιστή μια μικρογραφία του εαυτού τους.Ταινία σπουδή στην ανθρώπινη ματαιοδοξία....Δείτε το....αριστούργημα!!

μου κινησες την περιεργεια τωρα...θα την δω κι εγω!!

για το lonely hearts ξερουμε τπτ?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Departed:Φοβερές ερμηνείες,σενάριο με ενναλαγές-ανατροπές και ρυθμό που δεν κουράζει,flat πλοκή υπό την ένοια ότι δεν προσφέρει κάτι καινούριο στο συγκεκριμένο είδος ταινιών και ένα αριστουργηματικό all time classic grand finale....τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ταινία που είναι Directed straight for the Oscars.

Η πλάκα είναι να μην το πάρει ούτε φέτος το Oscar σκηνοθεσίας... Πάντως είναι φαβορί (όπως και οι ηθοποιοί).

Το Match Point ήταν ένα από τα διαμαντάκια της περσινής σεζόν. Τώρα που το λέμε πρέπει να το «τσιμπήσω» σε DVD...

Συμφωνώ μαζί σου. Και εμένα το ίδιο μου άρεσαν -από άλλη οπτική,βέβαια - και τα Bridget Jones Diaries και το Love Actually και το After the Sunset!

Aπλά σου λέω τι σχόλια κάνανε οι περισσότεροι/ες φίλοι/ες μου που τα έχουν δει! ;)

After the Sunset :lol: :lol:

Before Sunset ή Before Sunrise εννοείς.

Tο "Πριν το Ηλιοβασίλεμα" είναι μια από τις πιο φλύαρες ταινίες που έχω δει ποτέ. Παρεξήγησαν την έννοια του σινεμά που σε αντίθεση με το θέατρο δείχνουμε κιόλας, δεν περιγράφουμε μόνο. Κρίμα το Παρίσι δηλαδή.

Και η Delpy ήταν επιεικώς εκνευριστική - κατά τη γνώμη μου πάντα.

Φαντάζομαι ότι το Before Sunrise θα είναι κάπως καλύτερο (έστω και στο ίδιο στυλ) αλλά η ανάμνηση του δευτέρου με αποτρέπει από το να το νοικιάσω.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Συμφωνω κι εγω μαζι σου...Εχω δει μονο το δευτερο και αν και ηταν μικρο σε διαρκεια με κουρασε υπορβολικα...Περπατουσαν και μιλουσαν, μιλουσαν και περπατουσαν και δεν ελεγαν τιποτα...Μετα επιναν και κανα καφε...Μονο το σκηνικο του Παρισιου ελεγε...Το ειχα δει και με παρεα και το τι ακουσα μετα για την επιλογη μου δε λεγεται...

κατα την γνωμη μου η ταινια ειναι απλα κατω του μετριου...

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

After the Sunset :lol: :lol:

Before Sunset ή Before Sunrise εννοείς.

Tο "Πριν το Ηλιοβασίλεμα" είναι μια από τις πιο φλύαρες ταινίες που έχω δει ποτέ. Παρεξήγησαν την έννοια του σινεμά που σε αντίθεση με το θέατρο δείχνουμε κιόλας, δεν περιγράφουμε μόνο. Κρίμα το Παρίσι δηλαδή.

Και η Delpy ήταν επιεικώς εκνευριστική - κατά τη γνώμη μου πάντα.

Φαντάζομαι ότι το Before Sunrise θα είναι κάπως καλύτερο (έστω και στο ίδιο στυλ) αλλά η ανάμνηση του δευτέρου με αποτρέπει από το να το νοικιάσω.

:p :p :D :lol:

Πάντα μπερδεύομαι! Eμένα αυτή η ακατάπαυστη πάρλα μου άρεσε - αν και ομολογουμένως με ψιλοκούρασε. Αλλά έτσι είναι αυτή η ταινία!

εμένα το the departed με απογοήτευσε.. είχα διαβάσει κριτικές στο Imdb και πήγα με άλλες προσδοκίες.. αστυνομική περιπέτεια κ νομίζω με πολλά κενά και απορίες στο τέλος..
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Crank

πολύ καλό :D 8/10 απο μένα;)

+1 , Crank κορυφαίο!

Είδα 2 ταινίες των οποίων δε θυμάμαι το ακριβές όνομα αλλά βγήκαν πρόσφατα σε dvd.

Η πρώτη είναι από τους παραγωγούς "Κάντο όπως ο μπέκαμ" και αναφέρεται σε έναν μύθο της ινδίας για τα μπαχαρικά και τις μαγικές τους ιδιότητες. Πραγματικά πολύ

όμορφη ταινία με ιδιαίτερο στύλ και χαρακτήρα, κάτι διαφορετικό από τις ταινίες της σειράς που συνηθίζουμε να βλέπουμε. Κόκκινο εξώφυλο από λουλούδια νομίζω.

Η δεύτερη πρέπει να λέγεται στα Ελληνικά: "Ερωτευμένοι ναυαγοί" και είναι ακόμα μια χαζοαμερικάνικη ταινία. Είναι το κλασσικό σενάριο του φίλου που γουστάρει την φίλη και το λέει στο τέλος:p Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές οι ταινίες γιατί μου θυμίζουν τον αγαπημένο μου ηθοποιό Steven Seagal:lol:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB