Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όσο για το new world που είπε κάποιος.. παιδιά την έχω την ταινία αλλά ακόμα δεν την έχω δει. όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει αρνητικά σχόλια. ο κολλητός μου μάλιστα .. την είχε βάλει σε forward γιατί, αν και ήθελε να τη δει, τη βαριόταν!!!!

:lol:

Και γω που την έχω (δε την εχω δει ακόμα :p ) όταν έβαλα τους υπότιτλους να δω αν είναι συχρονισμένοι, πάταγα συνέχεια κάπου στη τύχη να δω κανα διάλογο και δεν έβρισκα με τίποτα... :blink:

Καλά λέω στο μουγκό τη βγάζουν σ'όλη τη ταινία... :p

Πρέπει να'ναι στυλ Αγγελόπουλος φαντάζομαι :rolleyes:

PS.Ίσως γι'αυτό δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση να τη δω...

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλά παιδιά αυτό στον άρχοντα το έπαθα και εγώ .. αν και οι άνθρωποι δεν είναι κινέζοι... Βεβαίως .. και έχω προσπαθήσει να δω το ring στα κινέζικα σε σημείο που νευρίασα γιατί είχα μπερδέψει τους πρωταγωνιστές και το έκλεισα.. δεν το αντέχω ... μοιάζουν όλοι τόσο πολύ μεταξύ τους!!!

όσο για το new world που είπε κάποιος.. παιδιά την έχω την ταινία αλλά ακόμα δεν την έχω δει. όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει αρνητικά σχόλια. ο κολλητός μου μάλιστα .. την είχε βάλει σε forward γιατί, αν και ήθελε να τη δει, τη βαριόταν!!!!

Aμα μπει εδώ μέσα κανας Xourxoulitsos...μας κρέμασε! :p :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Sillent Hill.Παλιό αλλά το είδα μόλις χθες...Ένα σχόλιο για το τέλος, και κυρίως τι έγινε στο τέλος??? Πέθαναν,μαμα&κόρη???

Oxi, de pethanan!

Aplws den mporoun na doun ton antra tis giati exoun meinei stin alli diastasi!Se autin diladi pou empainan otan akougontousan oi seirines!Alla an prosekseis niwthoun o enas ton allon!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Eida kai to The Ring 1 alla perisotero san psixologiko thriler emiaze...na dw kai ta Japan twra? einai pio tromaktika?

Q: h kaseta pws dhmiougithike? leei tpt sto Ring 0? h mpaaaa.......?

Για μένα το Ring 1 (το τονίζω, το 1 όχι το 2!) το αμερικάνικο είναι μαζί με το What Lies Beneath τα καλύτερα supernatural thrillers που έχω δει...

Από τα Ιαπωνικά το μόνο που αξίζει κατ'εμέ είναι το 0

και αυτό γιατί είναι prequel, και σου δείχνει πως έφτασε να δημιουργηθεί αυτή η κατάρα της Sadako/Samara (πες την όπως θες)...

Αλλά πρέπει να είσαι fan των ιαπωνικών ταινιών τρόμου... Δηλαδή είναι ΚΛΑΣΣΙΚΗ ιαπωνική ταινία τρόμου... Με λίγα λόγια μπορεί π.χ. να μην ακούς φωνή για κανα 10λεπτο, μπορεί ο πρωταγωνιστής να θέλει μισή ώρα να φτάσει μέχρι την πόρτα και άλλα τέτοια σπαστικά!

Πείτε με καμμένο χολιγουντιανόφιλο, αλλά θέλω στα action / thrillers/ horror/ mystery έργα που βλέπω η δράση να είναι γρήγορη...

Αν τώρα εσένα δεν σε νοιάζει αυτό, then be my guest! :p

Den exw dei kamia japanish...tainia...thriler... opote den kserw tin diafora apo ta americanika... alla apo oti fenetai oi americanoi einai kaliteroi...

Q: telika me tin kaseta kserei kaneis tpt pws dhmiourgithike ktlp?

Q2: kai me to The Grudge etsi egine? bgike to japan me titlo Ju-On (1 kai 2) kai meta bgike kai to amerikaniko?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Den exw dei kamia japanish...tainia...thriler... opote den kserw tin diafora apo ta americanika... alla apo oti fenetai oi americanoi einai kaliteroi...

Q: telika me tin kaseta kserei kaneis tpt pws dhmiourgithike ktlp?

Q2: kai me to The Grudge etsi egine? bgike to japan me titlo Ju-On (1 kai 2) kai meta bgike kai to amerikaniko?

Οι ιαπωνικές ταινίες, λόγω χαμηλού budget αλλά και λόγω ιδιοσυγκρασίας των Ιαπώνων είναι ταινίες που στηρίζονται κυρίως στα λόγια παρά στις πράξεις... Δηλαδή δεν έχουν πολλά (μη σου πω και σχεδόν καθόλου) special effects, και ένα άλλο βασικό γνώρισμά τους είναι πως είναι πολύ (για μένα, ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ και εκνευριστικά) αργές στην εξέλιξη της ιστορίας τους.

A1:

Στο αμερικάνικο, βλέποντας το 2, μας αποκαλύπτεται (ή μάλλον επιβεβαιώνεται γιατί το ξέραμε ήδη από το 1) πως η κασέτα είναι απλά οι "σκέψεις" και τα "μέρη" που είδε και έζησε η Σαμάρα καθώς και τα βασανιστήρια στα οποία την επέβαλαν. π.χ. αυτό με το να κοιμάτε στο στάβλο, αποτυπωμένα σε μια βιντεοκασέτα. Τώρα το πως "μπήκαν" εκεί μέσα, δεν νομίζω να το μάθουμε και ποτέ. Θεώρησε το ως κάτι υπερφυσικό (όπως και η Σαμάρα). Με λίγα λόγια, η Σαμάρα είναι μια "τραγική" φιγούρα, αφού η μητέρα της την εγκατέλειψε και η θετή της μητέρα τη δολοφόνησε. Στο 2ο η Σαμάρα ψάχνει μια μητέρα στο πρόσωπο της Rachel...

A2: Έτσι έγινε και με το Grudge, ναι... Βέβαια το Grudge ήταν ΟΛΟΙΔΙΟ το ιαπωνικό, απλά με αμερικανούς ηθοποιούς! Ενώ με το Ring δεν έγινε έτσι (π.χ. στο ιαπωνικό η Σαμάρα είναι ολόκληρη κοπέλα όταν την σκοτώνουν!)

Oxi, de pethanan!

Aplws den mporoun na doun ton antra tis giati exoun meinei stin alli diastasi!Se autin diladi pou empainan otan akougontousan oi seirines!Alla an prosekseis niwthoun o enas ton allon!

Συμφωνω. Σιγουρα δεν πεθαναν γιατι βγαινει και 2, και το videogame Silent Hill 2 ειχε τον πατερα να πηγαινει στο silent Hill και να ψαχνει να τις βρει... :p

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: Spoilers!!!!!!!!!!

Και για όποιον δεν θυμάται ΠΩΣ μπαίνουν θυμίζω

{spoiler}το κείμενό σας{/spoiler}

(αντί για {} βάλτε [])

Μη μας χαλάτε ρε παιδιά...και περιμένω το DVD (ή έστω το DVDrip :p ) για να τη δω!

Σημερα εχει η ΝΕΤ το Καλημερα βιετναμ.

Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλα κλασσικες και ωραιες ταινιες βαζει η Βουλη.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Σημερα εχει η ΝΕΤ το Καλημερα βιετναμ.

Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλα κλασσικες και ωραιες ταινιες βαζει η Βουλη.

Τι να το κάνεις τέτοια ώρα που τη βάλανε... Λες και δεν ξέρουν ότι δουλεύει ο κόσμος. Και είναι και ταινία που σπάνια παίζεται ή τουλάχιστον εγώ δεν την έχω πετύχει.

KCB

Είδα Superman Returns και American Dreamz.

Για τον Σούπερμαν δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη όσον αφορά το σενάριο, αφού δεν διαθέτω αρκετές γνώσεις ως προς τις προηγούμενες ταινίες ή το κόμικ. Η ταινία ήταν πολύ καλή σκηνοθετικά (δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τον Σίνγκερ), με εξαιρετικά ειδικά εφέ, ενώ ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ καλός στον ρόλο του και ταίριαζε ιδιαίτερα με το προφίλ του Σούπερμαν. Η Boswarth ήταν πανέμορφη, αν και όχι ιδιαίτερα καλή στον ρόλο της, ενώ ο Spacey κυμάνθηκε στην μετριότητα κατά τη δική μου γνώμη. Εν τέλει η ταινία σε ορισμένα σημεία κάνει "κοιλιά", ευτυχώς ελαχίστων λεπτών, αλλά σίγουρα κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όσοι μπορούν να την δουν ας το κάνουν άμεσα, οι υπόλοιποι καλή υπομονή... :(

Όσον αφορά το American Dreamz, το περίμενα καλύτερο. Σίγουρα ήταν μια καλή ταινία με αρκετές δόσεις χιούμορ, η οποία σατιρίζει αρκετά καλά τόσο τον πρόεδρο των Η.Π.Α. όσο και τα μουσικά realities. Ο Grant εξαιρετικός, σαρκαστικός και με κοφτερό χιούμορ, άψογος σε ένα ρόλο σχεδόν ραμμένο πάνω του. O Quaid αρκετά καλός, αποδίδει τον πρόεδρο με τον σωστό βαθμό βλακείας και ανοησίας και καλές εκφράσεις, χωρίς ερμηνευτικές υπερβολές. Πολύ καλοί και οι Moore και Golzari (Omar), ιδιαίτερα η πρώτη η οποία ερμηνεύει πολύ καλά τον ρόλο της ως πάση-θυσία-wannabe-αστέρι. Καλοί και οι δευτερεύοντες Defoe και Klein. Όσον αφορά τους τριτεύοντες (:p) Seth Meyers (Chet Krogl) πολύ καλός, John Cho (Ittles) και Judy Greer (Accordo) αρκετά καλοί, Bernard White (Agha Babur) εξαιρετικός και Tony Yalda (Iqbal Riza) καλός. Μέτρια η σκηνοθεσία του Paul Weitz. Γενικά η ταινία αξίζει και συστήνεται ανεπιφύλακτα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Έχει τύχει να βάλει και τσόντα...

Στην ΕΤ3 είχα πετύχει μια φορά το έργο "Ο πορνογράφος" και σε κάποιες σκηνές ήταν "φυσιολογικό" (hardcore θα το χαρακτήριζες αν γινόταν του καραξεσκίσματος με το συμπάθιο, αλλά απλά πηδιόσαντο και η κάμερα τα έδειχνε όλα). Πάλι καλά είχε Χ. Κι όλα αυτά 12:30π.μ. Ιδιωτική τηλεόραση σου λένε μετά και επεμβαίνει το ΕΣΡ

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Παρακολούθησα απόψε στο STAR μία ξεκαρδιστική,απίθανη κωμωδία,πιθανότατα της δεκατίας του 80'.

Δεν έχω ξαναγελάσει τόσο πολύ βλέποντας μία ταινία.Σχεδόν κάθε σκηνή με έκανε να γελώ.

Τροποποίηση:Ευχαριστώ Bayern7 :) .

Δεν μπήκες καν στον κόπο να κοιτάξεις στο site του STAR??

Aν λες για αυτη που είχε στις 22:00.. Αντιγράφω από το site τους.

ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ... ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΤΗΣΗ (AIRPLANE!)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1980

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν τα μέλη του πληρώματος ενός αεροπλάνου εν πτήσει παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση, ο Τεντ Στράικερ φαίνεται να αποτελεί την μοναδική ελπίδα για την σωτηρία των επιβατών καθώς είναι πρώην πιλότος της πολεμικής αεροπορίας. Μόνο που τώρα πια ο Τεντ είναι νευρωτικός, υποχόνδριος και έχει αναπτύξει μια έντονη φοβία για τα... αεροπλάνα και τα ύψη! Παρόλα αυτά, θα κάνει τα πάντα για να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Σικάγο...

Σκηνοθέτης: Τζιμ Έιμπραχαμς, Ντέιβιντ Ζούκερ

Παίζουν/Συμμετέχουν : Λόιντ Μπρίτζες, Πίτερ Γκρέιβς, Τζούλι Χάγκερτι, Λέσλι Νίλσεν

american hauting

δεν ξέρω τι να πω...

είχε κάποιες καλές στιγμές...μερικές για γέλια...απόλα είχε ο μπαξές:bear:

6/10 και πολύ του είναι...:p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Lucky Number S7evin

Πολύ καλή ταινία. Μεστές ερμηνείες από κορυφαίους ηθοποιούς, καλή σκηνοθεσία και σωστό σενάριο. Βαριέμαι να γράφω πολλά, ειδικά εφόσον η ταινία ήταν πολύ καλή. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Στην ΕΤ3 είχα πετύχει μια φορά το έργο "Ο πορνογράφος" και σε κάποιες σκηνές ήταν "φυσιολογικό" (hardcore θα το χαρακτήριζες αν γινόταν του καραξεσκίσματος με το συμπάθιο, αλλά απλά πηδιόσαντο και η κάμερα τα έδειχνε όλα). Πάλι καλά είχε Χ. Κι όλα αυτά 12:30π.μ. Ιδιωτική τηλεόραση σου λένε μετά και επεμβαίνει το ΕΣΡ

Η ετ3 ομως ποτε δεν εχει δωσει αφορμες οπως τα ιδιωτικα καναλια.

Και βαζει πολλες φορες αξιοπρεπης ταινιες.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Είδα σε dvd το wolf creek.

Εντάξει η πρώτη ώρα είναι τελείως βαρετή,και σε αποθαρρύνει τελείως,αλλά το τελευταίο μισάωρο αξίζει αρκετά.Η ταινία νομίζω πως βασίζεται σε αληθινό γεγονός.

6.5/10 από εμένα

Είδα σε dvd το wolf creek.

Εντάξει η πρώτη ώρα είναι τελείως βαρετή,και σε αποθαρρύνει τελείως,αλλά το τελευταίο μισάωρο αξίζει αρκετά.Η ταινία νομίζω πως βασίζεται σε αληθινό γεγονός.

6.5/10 από εμένα

την είδα και εγώ προχθές,πραγματι η πρωτη ωρα ηταν βαρετη,ναι σε αληθινα γεγονοτα ελεγε οτι βασίζεται.