Bayern4 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Link imdb; https://www.imdb.com/title/tt3659786/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Dark Waters[1993] https://www.imdb.com/title/tt0109550/?ref_=nv_sr_srsg_3 Μια ταινια horror απο Ρωσια που προσφερει μια πρωτόγνωρη εμπειρια πανω στο ειδος και αν αναλογιστουμε το ποτε βγηκε θεωρω οτι δεν πηρε την αναγνωριση που της αξιζε. Πολυ δυνατες στιγμες που θα μεινουν χαραγμενες στο μυαλο του θεατη και μαζι με την μουσικη επενδυση φτιαχνουν μια αρκετα κλειστοφοβικη και dark ατμοσφαιρα. Το μυστηριο παραμενει μεχρι και το τελευταιο λεπτο και αν και ξεδιπλωνεται πολυ αργα η ταινια δεν κανει κοιλια πουθενα. Κριμα που η μαζα αρεσκεται περισσοτερο σε πιο εμπορικες ταινιες και χανει αυτα τα μικρα αριστουργηματα. Για σινεφιλ και horror fan η ταινια ειναι must. 8.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Downton Abbey (2019) 5/10 Από τις πιο βαρετές ταινίες που εχω δει και δε μου πρόσφερε απολύτως τίποτα. Ήδη τη ξέχασα. Δεν έχω δει τη σειρά και ούτε πρόκειται. Eddie the Eagle (2015) 7/10 Αρκετά καλή. Αληθινή ιστορία καλά παιγμένη από γνωστούς ηθοποιούς. Ο Taron Egerton προβλέπω να μας απασχολήσει και στο μέλλον. Dumbo (2019) 6/10 Άλλο ένα αχρείαστο ριμέικ κλασσικού κιν. σχεδίου. Καλό παίξιμο από τους ηθοποιούς, κυρίως από Danny DeVito και Alan Arkin. Το όραμα του σκηνοθέτη μου φάνηκε πολύ φτωχό. Από Tim Burton περίμενα περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Dolemite Is My Name (2019) 6/10 Ο Eddie Murphy καλός πρωταγωνιστής σε μια ταινία που δε λέει πολλά και ήταν κουραστική σε μεγάλο μέρος. Στο ίδιο στυλ ήταν περίπου οι ταινίες The Disaster Artist (2017) και Ed Wood (1994) που ήταν αρκετά καλύτερες. Akira Kurosawa's Dreams (1990) 6/10 Αφορά κάποια όνειρα του σκηνοθέτη Akira Kurosawa. Κάποια είχαν ενδιαφέρον, κάποια άλλα εντελώς αδιάφορα. Έχει κάνει και καλύτερες ταινίες πχ. Ran (1985). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 8½ (1963) 5/10 Δυστυχώς δε κατάλαβα τι υπόθεση είχε αυτή η ταινία και με ταλαιπώρησε. Μάλλον δε μου ταιριάζει ο Federico Fellini. Από την άλλη, είχα δει πιο παλιά το La strada (1954) του ίδιου σκηνοθέτη και μου φάνηκε πιο προσβάσιμο οπότε το εκτίμησα καλύτερα. Elephant (2003) 7/10 Καλό θρίλερ μυστηρίου από τον Gus Van Sant ο οποίος έχει κάνει κάποιες καλές ταινίες όπως το Good Will Hunting (1997). Άγνωστοι οι ηθοποιοί με εξαίρεση τον Timothy Bottoms που τον θυμάμαι από το εξαιρετικό Johnny Got His Gun (1971). Ο τίτλος Elephant δεν κατάλαβα πως ταιριάζει στο φιλμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 8½ (1963) 5/10 Δυστυχώς δε κατάλαβα τι υπόθεση είχε αυτή η ταινία και με ταλαιπώρησε. Μάλλον δε μου ταιριάζει ο Federico Fellini. Από την άλλη, είχα δει πιο παλιά το La strada (1954) του ίδιου σκηνοθέτη και μου φάνηκε πιο προσβάσιμο οπότε το εκτίμησα καλύτερα. Ο Φελινι ειναι αρτιστας. Μην περιμενεις να εχει ροη ή συγκεκριμενο φορματ η "υποθεση". Εστιασε στην ατμοσφαιρα. Δες την αλλη μια φορα, σε μεγαλη οθονη, και κυριως με ανεση χρονου και προσοχης. Ακομα κι εγω που ειμαι αμυητος,τον εκτιμησα τον Φελινι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ο Φελινι ειναι αρτιστας. Μην περιμενεις να εχει ροη ή συγκεκριμενο φορματ η "υποθεση". Εστιασε στην ατμοσφαιρα. Δες την αλλη μια φορα, σε μεγαλη οθονη, και κυριως με ανεση χρονου και προσοχης. Ακομα κι εγω που ειμαι αμυητος,τον εκτιμησα τον Φελινι. Ακριβως αυτο στις περισσοτερες ταινιες του Φελινι ολη η μαγεια ειναι στην ατμοσφαιρα. Ειχε μια πολυ ωραια αισθητικη και στο γραψιμο στο πως να σκηνοθετει μια ταινια... ξεφευγει απο τα τετριμμενα. Ειδικα στη σκηνοθεσια βαζει και παρα πολλα θεατρικα στοιχεια μεσα, τα οποια ομως βγαινουν στην καμερα κατι το οποιο ειναι παρα πολυ δυσκολο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Doctor Sleep[2019][Director's Cut] https://www.imdb.com/title/tt5606664/?ref_=nv_sr_srsg_0 Ταινια υμνος πανω στο The Shining συνεχιζοντας την αυθεντικη ιστορια προσθετοντας αρκετα δικα της στοιχεια κρατωντας τον χαρακτηρα της μεχρι το τελος. Ο Mike Flanagan που τον γνωρισαμε απο το The Haunting of Hill House βαζει την δικη του σφραγιδα στην σκηνοθεσια και δημιουργει μια αρκετα βαρια ατμοσφαιρα που δενει με το ολο background της ταινιας. Η DC εκδοση παρολο τις 3 ωρες της δεν με εκανε να βαρεθω λεπτο και δενει πολυ σωστα το backstory της λαμψης με τα νεα στοιχεια της ταινιας. Στα αρνητικα θα εβαζα την καπως ρηχη στους δευτερευοντες χαρακτηρες αναπτυξη θα ηθελα καλυτερη δουλεια εδω. Δυνατες στιγμες κρατωντας το horror κομματι και μπολικη φαντασια με το υπερφυσικο κομματι της ταινιας. Αξιζει να την δειτε τουλαχιστον οι λατρεις του The Shining θα την λατρεψετε. 8/10 Edited February 27, 2020 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Ο Φελινι ειναι αρτιστας. Μην περιμενεις να εχει ροη ή συγκεκριμενο φορματ η "υποθεση". Εστιασε στην ατμοσφαιρα. Δες την αλλη μια φορα, σε μεγαλη οθονη, και κυριως με ανεση χρονου και προσοχης. Ακομα κι εγω που ειμαι αμυητος,τον εκτιμησα τον Φελινι. Ακριβως αυτο στις περισσοτερες ταινιες του Φελινι ολη η μαγεια ειναι στην ατμοσφαιρα. Ειχε μια πολυ ωραια αισθητικη και στο γραψιμο στο πως να σκηνοθετει μια ταινια... ξεφευγει απο τα τετριμμενα. Ειδικα στη σκηνοθεσια βαζει και παρα πολλα θεατρικα στοιχεια μεσα, τα οποια ομως βγαινουν στην καμερα κατι το οποιο ειναι παρα πολυ δυσκολο. Να σας πω η ατμόσφαιρα δε μου είναι αρκετή για να ευχαριστηθώ ένα έργο. Στο συγκεκριμένο δε κατάλαβα ποια ήταν η υπόθεση. Εκτιμώ τη τέχνη του Φελίνι αλλά μάλλον δεν είναι για μένα. Θα δώσω ξανά ευκαιρία σε άλλες ταινίες του πχ. La dolce vita (1960) σε αργότερο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Escape Plan (2013) 6/10 Καλογυρισμένη περιπέτεια με βετεράνους πρωταγωνιστές. Ειδικά ο Σβαρτσενέγκερ στις καλές του εμφανίσεις. Από υπόθεση όχι κάτι πρωτότυπο αλλά περνά ευχάριστα η ώρα και μέχρι εκεί. Ernest et Celestine (2012) 7/10 Χαριτωμένο κινούμενο σχέδιο και πρωτότυπο. Δε φτάνει στα επίπεδα της pixar αλλά έχει το δικό του ρυθμό και αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Έτερος εγώ (2016), ελληνική ταινία, υπάρχει free στο YouTube. https://m.imdb.com/title/tt5221894/ Αν και είμαι πολύ δύσπιστος με τις ελληνικές ταινίες, ήταν αρκετή καλή και προσεγμένη για τα ελληνικά δεδομένα. Πολύ καλό σενάριο και σκηνοθεσία, ενώ είχε και ένα σκοτεινό ύφος που μου άρεσε αρκετά. 7/10 από εμένα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Elysium (2013) 7/10 Καλή περιπέτεια επιστ. φαντασίας με αρκετή δράση. Κρατάει το ενδιαφέρον. Event Horizon (1997) 6/10 Ενδιαφέρουσα ταινία επιστ. φαντασίας με καλή ατμόσφαιρα. Το σενάριο δε βοηθά ιδιαίτερα αλλά περνά η ώρα χωρίς να το καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Edge of Darkness (2010) 6/10 Καλός ο Μελ Γκίμπσον, η ταινία μέτρια. Μετά από ένα σημείο το κουράσανε. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018) 7/10 Χαριτωμένο ρομαντικό δράμα με καλές ερμηνείες. Όχι τίποτα σπουδαίο αλλά αξίζει μια θέαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Them That Follow[2019] https://www.imdb.com/title/tt7313348/?ref_=nv_sr_srsg_0 Μια καθαρα θρησκευτικη ταινια η οποια αργει παρα παρα πολυ να παρει μπρος. Σε μια πολυ κλειστη κοινωνια κυριαρχει η θρησκεια και τα φιδια εχουν τον πρωτο ρολο στη δοκιμη των ανθρωπων για να τους αποδεχτει ο θεος. Αρχηγος σε ολο αυτο ειναι ο πατερας μιας κοπελας που κρυβει ενα μυστικο που θεωρειτε τεραστια αμαρτια στον κυκλο τους. Τι θα γινει οταν μαθευτει? Παρολη τη μικρη διαρκεια της η ταινια γινεται βαρετη μεχρη λιγο μετα τη μεση που αναλωνεται στο ποσο πιστοι ειναι οι ανθρωποι σε αυτο το μερος και ταυτοχρονα υποβοσκει και το μυστικο της κοπελας. Στο τελευταιο 20λεπτο περνει μπρος με 2-3 δυνατες σκηνες και το τελος τιμιο και οπως επρεπε να τελειωσει η ταινια. Μερικες καλες ερμηνειες και η αρκετα δραματικη ατμοσφαιρα καπως την σωζουν. 5.8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 6 Underground (2019) https://www.imdb.com/title/tt8106534/ Ταινία δράσης που θυμίζει επικίνδυνες αποστολές και κάτι από αναλώσιμους. Σκηνοθεσία με Bay είναι πάντα εγγύηση για εξαιρετικές λήψεις και σκηνές, αλλά και για το κλασικό χαζοχιούμορ του. Επίσης ταινία με Ρέυνουολντς (Deadpool, Green Lantern κλπ) δεν μπορεί να είναι σοβαρή ταινία. Πάντως, αν και πρώτο όνομα, η ταινία μοιράζεται σχεδόν εξίσου σε όλους τους πρωταγωνιστές κι όχι σε έναν μόνο. Στο σύνολο, παρά το χαζοχιούμορ που δεν χρειάζεται σε τέτοιο είδος ταινίας κατά την γνώμη μου, ήταν αρκετά απολαυστική ταινία δράσης που δεν θα την βαρεθείτε. Κι όσο προχωράει η ταινία, το χαζοχιούμορ μειώνεται, οπότε βελτιώνεται και η ταινία. Αρκετά καλή που δεν θα τη βαρεθείτε. 6.5-7/10 από μένα, κι αν δεν είχε τα χαζά, θα έπιανε μέχρι και 7.5/10. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 6 Underground (2019) https://www.imdb.com/title/tt8106534/ Ταινία δράσης που θυμίζει επικίνδυνες αποστολές και κάτι από αναλώσιμους. Σκηνοθεσία με Bay είναι πάντα εγγύηση για εξαιρετικές λήψεις και σκηνές, αλλά και για το κλασικό χαζοχιούμορ του. Επίσης ταινία με Ρέυνουολντς (Deadpool, Green Lantern κλπ) δεν μπορεί να είναι σοβαρή ταινία. Πάντως, αν και πρώτο όνομα, η ταινία μοιράζεται σχεδόν εξίσου σε όλους τους πρωταγωνιστές κι όχι σε έναν μόνο. Στο σύνολο, παρά το χαζοχιούμορ που δεν χρειάζεται σε τέτοιο είδος ταινίας κατά την γνώμη μου, ήταν αρκετά απολαυστική ταινία δράσης που δεν θα την βαρεθείτε. Κι όσο προχωράει η ταινία, το χαζοχιούμορ μειώνεται, οπότε βελτιώνεται και η ταινία. Αρκετά καλή που δεν θα τη βαρεθείτε. 6.5-7/10 από μένα, κι αν δεν είχε τα χαζά, θα έπιανε μέχρι και 7.5/10.Είχα ενδοιασμούς για να τη δω αλλά με έπεισες. Ο Bay είναι εγγύηση στις ταινίες δράσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Είχα ενδοιασμούς για να τη δω αλλά με έπεισες. Ο Bay είναι εγγύηση στις ταινίες δράσης. Όπως έγραψα, είχε και χαζά μέσα, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά αν τη δεις χαλαρά ως ταινία δράσης, βλέπεται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Doctor Sleep[2019][Director's Cut] Δε ξέρω τι διαφορά έχει το director's cut από την κανονική, αλλά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα... Στη λάμψη του Κιούμπρικ θα έβαζα 8-8.5/10, αλλά σε αυτό, το πολύ 7/10... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Troll Hunter[Trolljegeren][2010] https://www.imdb.com/title/tt1740707/?ref_=nv_sr_srsg_3 Δεν το περιμενα αλλα εχουμε μια πολυ ευχαριστη εκπληξη απο Νορβηγια. Η σκηνοθεσια ειναι ιδια με του Cloverfield και παταει πανω σε μονοκαμερα ειναι δηλαδη σαν να ειμαστε εκει και να ζουμε τα γεγονοτα μεσα απο τα ματια των ηθοποιων. Πρωτη ταινια με Troll που βλεπω και μαθαινουμε πολλα πραγματα για αυτα. Ειναι αργη αλλα εχει μερικες πολυ δυνατες στιγμες και το τελος μου αρεσε πολυ οπως το εφτιαξαν. Μπραβο στους Νορβηγους μια τιμια προσπαθεια χωρις χαζα κλισε με ενα αρκετα δυνατο lore story που παταει η ταινια μεχρι το τελος. 7.5/10 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως έγραψα, είχε και χαζά μέσα, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά αν τη δεις χαλαρά ως ταινία δράσης, βλέπεται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε ξέρω τι διαφορά έχει το director's cut από την κανονική, αλλά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα... Στη λάμψη του Κιούμπρικ θα έβαζα 8-8.5/10, αλλά σε αυτό, το πολύ 7/10... Δες την DC φιλε μου https://screenrant.com/doctor-sleep-movie-directors-cut-better-why/ Edited March 3, 2020 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Eight Below (2006) 7/10 Ευχάριστη οικογενειακή ταινία με Paul Walker. Όχι τίποτα σπουδαίο. Ο αγώνας των σκυλιών είχε περισσότερο ενδιαφέρον από τις σκηνές με τους ανθρώπους. Enter the Void (2009) 7/10 Πολύ καλό δράμα μυστηρίου του Gaspar Noe που σκηνοθέτησε μεταξύ άλλων το Irreversible (2002). Πρωτότυπο σενάριο και σκηνοθεσία. Καλές ερμηνείες από άγνωστους ηθοποιούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Elmer Gantry (1960) 7/10 Έχει να κάνει με την εμπορευματοποίηση της θρησκείας. Σε ένα τέτοιο θέμα είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά τελικά το αποτέλεσμα καλομέτριο. Πολύ καλός ο Burt Lancaster που τιμήθηκε με όσκαρ. Προς τη μέση η ταινία έκανε κοιλιά αλλά προς το τέλος ξανά προσέλκυσε το ενδιαφέρον. Everybody Knows (2018) 7/10 Ο Asghar Farhadi έχει αποδειχθεί μάστορας στην κατηγορία δράμα μυστηρίου και στην ανάπτυξη χαρακτήρων από προηγούμενες δουλειές του. Η συγκεκριμένη ταινία αρκετά καλοπαιγμένη με πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 The Aeronauts (2019) https://www.imdb.com/title/tt6141246/ Ταινία βασισμένη σε ιστορικά στοιχεία και στα ξεκινήματα των πτήσεων με αερόστατο όπου ήθελαν να φτάσουν όλο και ψηλότερα και να ανακαλύψουν νέους ανεξερεύνητους κόσμους πάνω από τα σύννεφα. Πολύ καλή η εισαγωγή και η μεταφορά στην εποχή του 19ου αιώνα στην Αγγλία με όλα τα ρούχα, και το όλο ύφος της εποχής. Ένας επιστήμονας που από μικρός ήθελε να πάει λίγο πιο κοντά στα αστέρια, να εξερευνήσει την ατμόσφαιρα και να μελετήσει τη μετεωρολογία και την αστρονομία πετώντας μια μέρα με αερόστατο. Η θέληση αυτή τον οδήγησε τελικά στη συνεργασία με τη χήρα πλέον πιλότο που στην τελευταία πτήση της έχασε τον άντρα της. Πολεμώντας λοιπόν τους δικούς της εφιάλτες κάνει μια ακόμη προσπάθεια να ξαναπετάξει και να δώσει την ευκαιρία στο νέο μετεωρολόγο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Ένα περιπετειώδες και συναρπαστικό ταξίδι στην κατάρριψη ρεκόρ και στην καταγραφή παραμέτρων της ατμόσφαιρας σε διαφορετικά ύψη καταλήγει σε εν πτήσει διαπληκτισμό των δύο και σε αγώνα επιβίωσης. Εν τέλει δουλεύουν μαζί για να παλέψουν και να γυρίσουν πίσω σώοι. Αρκετά καλή ταινία εποχής, περιπέτειας/ταξιδιού και επιβίωσης που τη συστήνω σε όλους. Καλοί και οι δύο πρωταγωνιστές και εξαιρετική η σκηνοθεσία. 7-7.5/10 από μένα Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 A taxi driver https://www.imdb.com/title/tt6878038/?ref_=nv_sr_srsg_6 Ότι και να πω για την ταινία θα είναι λίγο. Σκηνοθεσία, ερμηνείες, φωτογραφία απλά φανταστικά. Βασισμένη σε αληθινα γεγονότα, είναι μια ταινία γροθιά στο στομάχι, που την θυμάσαι για αρκετό καιρό μετά την προβολή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Andhadhun (2018) 7/10 Πρωτότυπο θρίλερ με ενδιαφέρουσα πλοκή. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά αξίζει μια θέαση. Do the Right Thing (1989) 7/10 Πολύ καλή ταινία του Spike Lee που έχει να κάνει με το ρατσισμό. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους μέχρι το κορυφαίο φινάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 A taxi driver https://www.imdb.com/title/tt6878038/?ref_=nv_sr_srsg_6 Εξαιρετική ταινία αναφερόμενη σε ιστορικά γεγονότα της δικτατορίας της Κορέας μέσα από τη ματιά ενός βιοπαλαιστή ταξιτζή ο οποίος ζώντας στο μικρόκοσμό του και στις δυσκολίες της καθημερινότητας, χήρος με το μικρό κοριτσάκι του μόνο, δεν αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατεί, παρά μόνο όταν χωρίς να το καταλάβει, βρεθεί κι ο ίδιος μέσα σε αυτή. Η παρουσία ενός Γερμανού ρεπόρτερ δίνει τεράστια ελπίδα στον κόσμο καθώς είναι ο μόνος τρόπος να δουν οι απ'έξω το τι γίνεται, μιας και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι απολύτως ελεγχόμενα και κρύβουν τα εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος άμαχου πληθυσμού. Πολύ καλή και ποιοτική ταινία χωρίς να είναι βαρετή ή πολύ "βαριά", απεικονίζει ένα κομμάτι της πραγματικότητας της δικτατορίας της εποχής εκείνης. Στο τέλος της ταινίας εμφανίζεται και ο πραγματικός Γερμανός δημοσιογράφος σε ένα σύντομο κομμάτι και ζητάει να βρει εκείνον το φτωχό ταξιτζή που δεν θα τα είχε καταφέρει χωρίς αυτόν. 8.5-9/10 από μένα Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Upside Down (2012) τι φοβερη ταινια οντως.εξυμνει την δυναμη της αγαπης μεσα απο ενα τρελλο σεναριο και σκηνοθεσια.πραγματικα προτωτυπη και γεματη συναισθηματα! αριστουργημα για μενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts