gtf4270 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Predator 2018 7.5/10 Αρκετα καλη θα ελεγα...ενα κλικ πιο κατω απο την πρωτη. Καλη σκηνοθεσια, ωραια ατμοσφαιρα. Αυτη τη φορα η δραση εκτυλισεται σε urban περιβαλλοντα και σε labs Edited November 24, 2018 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Predator 2018 7.5/10 Αρκετα καλη θα ελεγα...ενα κλικ πιο κατω απο την πρωτη. Καλη σκηνοθεσια, ωραια ατμοσφαιρα. Αυτη τη φορα η δραση εκτυλισεται σε urban περιβαλλοντα και σε labs Όποιος έχει δει τα παλιά, θεωρεί την καινούρια μια αηδία και μισή. Και εσύ την θεωρείς λίγο πιο κάτω από την πρώτη; Είναι με διαφορά η χειρότερη από όλα τα remake, ακόμα και από τα AvP. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Όποιος έχει δει τα παλιά, θεωρεί την καινούρια μια αηδία και μισή. Και εσύ την θεωρείς λίγο πιο κάτω από την πρώτη; Είναι με διαφορά η χειρότερη από όλα τα remake, ακόμα και από τα AvP. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk φιλε μου εγραψες τη γνωμη σου για την ταινια? μπορω να γραψω τη δικη μου? ...ευχαριστω εμενα μ'αρεσε η ταινια...τι να κανουμε τωρα δηλαδη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 http://www.star.gr/tv/shows/home-alone/ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (HOME ALONE) 17:45 Κυριακή στο σταρ. Έχει λίγη ώρα που ξεκίνησε ξανά. Εννοείται τη βλέπω για ν-ιοστη φορά!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Κι εγωωωω Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Κι εγωωωω Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώωωω Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 The accountant (2016) https://m.imdb.com/title/tt2140479/ Πολύ καλή ταινία που σε κρατάει καθηλωμένο καθώς ξετιλύγεται η υπόθεση, με το σενάριο να έχει πολλές ανατροπές. Οι ταινίες που παίζει ο Μπεν Αφλεκ γενικά είναι ψιλοεγγύηση. 7/10 από εμένα. Εννοείται βλέπουμε Home Alone! Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Laura (1944) 7/10 Κλασσικό νουάρ, πολύ καλό. Κάνει κοιλιά σε ορισμένα σημεία αλλά γενικά είναι άνω του μέτριου. Ladri di biciclette - Κλέφτης Ποδηλάτων (1948) 8/10 Πολύ καλή. Η ταινία είναι 70 ετών αλλά παρακολουθείται με ενδιαφέρον ακόμα και σήμερα. Ούτε που κατάλαβα πως πέρασε 1,5 ώρα. Καλές ερμηνείες, το παιδάκι (Enzo Staiola) είναι το μόνο από τους συντελεστές εν ζωή σήμερα στα 79. The Shape of Water (2017) 7/10 Πιστεύω η συγκεκριμένη ταινία ξεχνιέται εύκολα και δε θα αντέξει στο χρόνο. Είχε ωραία μουσική και πολύ καλές ερμηνείες. Το οσκαρ καλύτερης ταινίας μου φάνηκε υπερβολικό. Πιο πολύ άξιζε το "Τρεις πινακίδες..." που είδα πρόσφατα παρα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 φιλε μου εγραψες τη γνωμη σου για την ταινια? μπορω να γραψω τη δικη μου? ...ευχαριστω εμενα μ'αρεσε η ταινια...τι να κανουμε τωρα δηλαδη???Δεν έγραψα την γνώμη μου. Έγραψα τι λέει η πλειοψηφία των χρηστών για την συγκεκριμένη. Δεν σου είπε κανείς να μην γράφεις την γνώμη σου. Υπάρχει λόγος και αντίλογος ξέρεις. Στην τελική το 5.7 σκορ για την συγκεκριμένη λέει πολλά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Laura (1944) 7/10 Κλασσικό νουάρ, πολύ καλό. Κάνει κοιλιά σε ορισμένα σημεία αλλά γενικά είναι άνω του μέτριου. Η Λαουρα ηταν και μια βασικη ιδεα και κολλημα του τεραστιου Νικου Νικολαιδη για να φτιαξει το καταπληκτικο Singapore Sling. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Δεν έγραψα την γνώμη μου. Έγραψα τι λέει η πλειοψηφία των χρηστών για την συγκεκριμένη. Δεν σου είπε κανείς να μην γράφεις την γνώμη σου. Υπάρχει λόγος και αντίλογος ξέρεις. Στην τελική το 5.7 σκορ για την συγκεκριμένη λέει πολλά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk το 5.7 ειναι πολυ κοντα στο δικο μου 7.5 οποτε αυτο λει πολλα...σε καθε περιπτωση εμενα η ταινια μ'αρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Aριστουργηματικη. απο τις καλυτερες κατασκοπευτικες ταινιες. χωρις πολλα εφε, η ταινια εχει συνεχη δραση, ωραια πλοκη , σεναριο και πολυ καλη σκηνοθεσια... 8.5/10 full tort coverage Edited November 25, 2018 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Δεν έγραψα την γνώμη μου. Έγραψα τι λέει η πλειοψηφία των χρηστών για την συγκεκριμένη. Δεν σου είπε κανείς να μην γράφεις την γνώμη σου. Υπάρχει λόγος και αντίλογος ξέρεις. Στην τελική το 5.7 σκορ για την συγκεκριμένη λέει πολλά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι, και συγκεκριμένα λέει ότι οι βαθμολογίες του imdb είναι για τον... Κανονικά αυτό το έκτρωμα θα έπρεπε να έχει το πολύ 1.7 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ναι, και συγκεκριμένα λέει ότι οι βαθμολογίες του imdb είναι για τον... Κανονικά αυτό το έκτρωμα θα έπρεπε να έχει το πολύ 1.7 5.7 σημαινει οτι η ταινια ηταν παραπανω απο μετρια...αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Είδα στο νετφλιξ το ''ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ''. Πολύ βαρετό.110' διάρκεια.Ασαφές τέλος και υπόθεση. 4/10. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Είδα στο νετφλιξ το ''ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ''. Πολύ βαρετό.110' διάρκεια.Ασαφές τέλος και υπόθεση. 4/10. Κοίτα σύμπτωση μόλις την τελείωσα και εγώ θα γράψω αύριο το review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Κοίτα σύμπτωση μόλις την τελείωσα και εγώ θα γράψω αύριο το review. Οκ περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις για να δω αν , γενικά δεν αρέσει..:D Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Aριστουργηματικη. απο τις καλυτερες κατασκοπευτικες ταινιες. χωρις πολλα εφε, η ταινια εχει συνεχη δραση, ωραια πλοκη , σεναριο και πολυ καλη σκηνοθεσια... 8.5/10 full tort coverage Και η προηγούμενη ταινία και αυτή, ήταν μοναδικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 το 5.7 ειναι πολυ κοντα στο δικο μου 7.5 οποτε αυτο λει πολλα...σε καθε περιπτωση εμενα η ταινια μ'αρεσεΜάλλον δεν έχεις ακριβώς καταλάβεις πώς δουλεύουν οι βαθμολογίες. Το 5.7 κοντά στο 7.5?? Καμία σχέση. Το 5.7 είναι κοντα στο 5 που σημαίνει μια μετριότητα. Το 7.5 είναι κοντά στο 8 που σημαίνει κοντά στο εξαιρετική. Με λίγα λόγια, οι 2 βαθμολογίες που εσύ βλέπεις κοντά, απέχουν έτη φωτός. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 50 First Dates (2004) 6/10 Καλομετρια κωμωδία με Ανταμ Σαντλερ. Κάποτε γελούσα με τις ταινίες του, τώρα όχι τόσο. Προβληματίζει λίγο η ασθενεια της πρωταγωνίστριας με την απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης. Kingsman: The Secret Service (2014) 6/10 Παρα τα καλά λογια που είχα ακούσει δε βρήκα κάτι ιδιαίτερο. Σήμερα η νοβα έχει το δεύτερο μέρος, μπορεί και να το δω μήπως είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 (edited) Χτες είδα την ταινία A Prayer Before Dawn (2017) - imdb 6.9/10 https://www.imdb.com/title/tt4080956 Αξίζει μόνο και μόνο για να δείτε τις συνθήκες των φυλακών στην Ταϊλάνδη... Πολύ καλή και αληθινή ιστορία.... Για μένα 9/10 Edited November 26, 2018 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Μάλλον δεν έχεις ακριβώς καταλάβεις πώς δουλεύουν οι βαθμολογίες. Το 5.7 κοντά στο 7.5?? Καμία σχέση. Το 5.7 είναι κοντα στο 5 που σημαίνει μια μετριότητα. Το 7.5 είναι κοντά στο 8 που σημαίνει κοντά στο εξαιρετική. Με λίγα λόγια, οι 2 βαθμολογίες που εσύ βλέπεις κοντά, απέχουν έτη φωτός. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ποιο ειναι πιο κοντα στο 5,7 ? το 1 που εβαλες εσυ η το 7,5 που εβαλα εγω? απλα μαθηματικα...μη μπερδευεσαι. Το 5.7 ειναι κοντα στο 6 που σημαινει παραπανω απο μετρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 22 july (2018) Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Άχρωμη, μουντή, αργή, βαρετή. Η διάρκεια της 2 ώρες. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε καλά, μετά το 20λεπτο πήρε την κάτω βόλτα. Δε θα την ξαναεβλεπα. Please stand by (2017) Μια γυναίκα με ειδικές εναγκες, διατεθημενη να περάσει τα "πάνδεινα" ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρο της! Είχε κάποιες στιγμές γέλιου (αν μπορουν να χαρακτηριστούν έτσι) αλλά το δράμα επικρατεί καθόλη τη διάρκεια της. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 (edited) Annihilation http://thisguywrites.com/wp-content/uploads/2018/02/Annihilation-poster-e1519599458589.jpg https://www.imdb.com/title/tt2798920/?ref_=nv_sr_1 Προσπαθησε να πει πολλα αλλα τελικα ειπε πολυ λιγα και αυτα τα εβγαλε με το τσιγκελι. Δυσκολη ταινια που ξεκιναει με πολυ μυστηριο μπλεκετε με συνδιασμο DNA και μιξη ειδων αλλα το χανει. Το τελευταιο 15λεπτο ειναι οπτικα οτι καλυτερο σε ταινια αλλα οτι συμβαινει δεν εξηγειτε ποτε. Ισως αφηνει τον θεατη να βγαλει το πορισμα της ταινιας. Γενικα σηκωνει συζητηση κυριως το τελος. Εκανε μια κοιλια στη μεση. 7/10 Predator[1987] https://www.imdb.com/title/tt0093773/?ref_=nv_sr_2 Θα την χαρακτηριζα κλασικη μετα απο τοσα χρονια οσες φορες και να την δω παντα την βλεπω με την ιδια αγωνια. Η καινουργια πρεπει να ειναι αισχος μπροστα σε αυτη και ντροπη που την κυκλοφορησαν. 8/10 Home Alone https://www.imdb.com/title/tt0099785/?ref_=nv_sr_1 https://www.imdb.com/title/tt0104431/?ref_=nv_sr_2 Μιας και ερχονται τα Χριστουγεννα καθε χρονο θα δουμε ολη απο μια φορα τα 2 Home Alone. Το πρωτο ειναι εξαιρετικο και τοσο οικειο σε ολους μας. Σου βγαζει μια ζεστασια. Το δευτερο δεν πιανει σε καμια περιπτωση το πρωτο εχει και αυτο πολυ καλες ατακες ομως και οι 2 κακοι τραβανε αρκετα περισσοτερα απο την πρωτη ταινια. 8/10 για το 1 και 6.5/10 για το 2. Edited November 26, 2018 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Διαφωνώ με τη βαθμολογία στο 2ο μόνος στο σπίτι.Είναι εξίσου καλό με το 1ο !Δεν είναι , βέβαια στο σπίτι αλλά και πάλι είναι άψογο!Σε βάζει στο κλίμα των γιορτών με την ιστορία που δείχνει με την γυναίκα στο πάρκο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts