konstantinoslp Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Αυτα τα Οντα ελπιζω να μην ειναι εξωγηινοι εεε ?Ναι αυτά τα έδωσε. Απλά θέλω να πω οτι δεν είναι ενα σενάριο πλήρες από τη στιγμή που αφήνει τόσα ερωτήματα. Επί σκοπού έγινε προφανώς. Μα το θέμα δεν ήταν να εξηγήσει τι ήταν τα όντα αυτά, πώς προήλθαν κλπ αλλά οι καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την παρουσία τους και πως επηρέασαν τις ζωές των ανθρώπων Εξαιρετική ταινίαΔεν ξέρει κανείς. :p Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 The Barber 2015 Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 https://www.imdb.com/title/tt2194826/ Αυτο εννοεις φανταζομαι . Εχει κακες κριτικες . Ειναι καλο ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 https://www.imdb.com/title/tt2194826/ Αυτο εννοεις φανταζομαι . Εχει κακες κριτικες . Ειναι καλο ? Είναι καλή ταινία βασισμένη σε serial killer.Κάτι σαν το Zodiac.Απλά το casting δεν είναι πρωτοκλασσάτο. Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Αυτα τα Οντα ελπιζω να μην ειναι εξωγηινοι εεε ?Τι άλλο θα μπορούσε να είναι, αφού είναι τετράποδα με ιδιαίτερες δυνατότητες; Δεινόσαυροι; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Τι άλλο θα μπορούσε να είναι, αφού είναι τετράποδα με ιδιαίτερες δυνατότητες; Δεινόσαυροι; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0Θα μπορούσε να είναι μια γενετική μετάλλαξη. Η ένα εργαστηριακό πείραμα/μετάλλαξη. Είδα το The Ritual (2018). Αρκετά καλή. Με στοιχεία Blair witch project και The Witch. Ωραία ηθοποιία, δημιουργεί ένα σασπένς και ίσως λίγο τρόμο. Την προτείνω για τουε λάτρεις τέτοιου είδους ταινιών. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Θα μπορούσε να είναι μια γενετική μετάλλαξη. Η ένα εργαστηριακό πείραμα/μετάλλαξη. Είδα το The Ritual (2018). Αρκετά καλή. Με στοιχεία Blair witch project και The Witch. Ωραία ηθοποιία, δημιουργεί ένα σασπένς και ίσως λίγο τρόμο. Την προτείνω για τουε λάτρεις τέτοιου είδους ταινιών. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ από κάποια άλλη διάσταση, όπως στο The mist ας πούμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Είδα το The Ritual (2018). Του 2017 είναι. The Ritual (2017) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Η από κάποια άλλη διάσταση, όπως στο The mist ας πούμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστόςΤου 2017 είναι. The Ritual (2017)Και σωστός. :p Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 ΣωστόςΚαι σωστός. :p Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ απάντηση όμως έχει έρθει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη που έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Πρόκειται για εξωγήινα πλάσματα, που προφανώς ήρθαν από κάποιον πλανήτη που δεν είχε φως για αυτό και είχαν τόσο ευαίσθητη ακοή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Η απάντηση όμως έχει έρθει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη που έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Πρόκειται για εξωγήινα πλάσματα, που προφανώς ήρθαν από κάποιον πλανήτη που δεν είχε φως για αυτό και είχαν τόσο ευαίσθητη ακοή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι για ποιο λόγο δεν αναφέρθηκε ποτέ και έπρεπε να αντρεξω στις συνεντεύξεις του σεναριογράφου; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Και για ποιο λόγο δεν αναφέρθηκε ποτέ και έπρεπε να αντρεξω στις συνεντεύξεις του σεναριογράφου; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήθελε να πετύχει κάτι άλλο από τα συνηθισμένα σε ταινίες με εξωγήινους και έναν ρημαγμένο κόσμο όπου δεν έχει επιβιώσει σχεδον κανείς. Ήθελε απλά να σε βάλει κατευθείαν στο κλίμα της επιβίωσης και του τρόμου που ζουν οι άνθρωποι και η οικογένεια των πρωταγωνιστών στην προκειμένη περίπτωση. Δεν ήθελε να φτιάξει μια ταινία με εξωγήινους, όπου όλοι ενώνονται παρά τις διαφορές τους για να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό, ούτε ήθελε να δείξει προέδρους να βγάζουν λόγους ενότητας και αγάπης πριν πάνε στον πόλεμο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Γιατί όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήθελε να πετύχει κάτι άλλο από τα συνηθισμένα σε ταινίες με εξωγήινους και έναν ρημαγμένο κόσμο όπου δεν έχει επιβιώσει σχεδον κανείς. Ήθελε απλά να σε βάλει κατευθείαν στο κλίμα της επιβίωσης και του τρόμου που ζουν οι άνθρωποι και η οικογένεια των πρωταγωνιστών στην προκειμένη περίπτωση. Δεν ήθελε να φτιάξει μια ταινία με εξωγήινους, όπου όλοι ενώνονται παρά τις διαφορές τους για να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό, ούτε ήθελε να δείξει προέδρους να βγάζουν λόγους ενότητας και αγάπης πριν πάνε στον πόλεμο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒρε προφανώς. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Εγώ απλά σχόλιασα το γεγονός ότι δεν μιλάμε για σεναριακή πληρότητα όταν απλά οι άνθρωποι και τα τέρατα "φυτεύονται" σε ένα σύμπαν και αρχίζουν να αλληλεπιδρούν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Βρε προφανώς. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Εγώ απλά σχόλιασα το γεγονός ότι δεν μιλάμε για σεναριακή πληρότητα όταν απλά οι άνθρωποι και τα τέρατα "φυτεύονται" σε ένα σύμπαν και αρχίζουν να αλληλεπιδρούν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά προφανώς και συμφωνώ με αυτό. Απλά για μένα αυτές οι ταινίες είναι για να περνάω την ώρα μου, οπότε λίγη σημασία δίνω στην σεναριακή τους πληρότητα :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 War Dogs 2016 Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Θα μπορούσε να είναι μια γενετική μετάλλαξη. Η ένα εργαστηριακό πείραμα/μετάλλαξη. Είδα το The Ritual (2018). Αρκετά καλή. Με στοιχεία Blair witch project και The Witch. Ωραία ηθοποιία, δημιουργεί ένα σασπένς και ίσως λίγο τρόμο. Την προτείνω για τουε λάτρεις τέτοιου είδους ταινιών. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμφωνώ για το Ritual ότι έχει κάτι διαφορετικό και αξίζει. Ειδικά η ατμόσφαιρα μέσα στο δάσος Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Allied (2016) 7/10 Πολύ καλή. Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις προσπαθεί, Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ ακολουθούν. Θλιβερό το φινάλε αλλά ταίριαζε με την υπόλοιπη ταινία. The Adventures of Tintin (2011) 7/10 Πολύ καλή. Ανυπομονώ να δω κι άλλες ταινίες Τεντεν. Γιατί καθυστερούν τόσο από το 2011; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Les Misérables (1998) 7/10 Καλή. Σε σύγκριση με το μιούζικαλ του '12 προτιμώ το μιούζικαλ. Από ερμηνείες, πιο πειστικος ως Ιαβέρης ο Τζεφρι Ρας παρα ο Ράσελ Κροου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Inception (2010) 6/10 Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς που ξετρελάθηκαν με αυτή τη ταινία. Ενδιαφέρουσα η γενική ιδέα αλλά το σενάριο ήταν γεμάτο τρύπες και σε κάποια σημεία με κούρασε και δε καταλάβαινα. Προτιμώ άλλες ταινίες που έχει κάνει ο ευφυής Κρίστοφερ Νόλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Κι εγώ δεν ακόμα δεν την κατάλαβα απόλυτα αλλά όχι και 6, ας γελάσω.. Α, και combo breaker* Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Δε νομίζω ότι χρειάζεται να καταλάβεις κάτι. Απλά σε αφήνει να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα. Αν το τέλος ήταν πραγματικότητα ή αν τελικά ο DiCaprio επεσε μια για παντα στον ονειρικό κοσμο.Κι εγώ δεν ακόμα δεν την κατάλαβα απόλυτα αλλά όχι και 6, ας γελάσω.. Α, και combo breaker* Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Δε νομίζω ότι χρειάζεται να καταλάβεις κάτι. Απλά σε αφήνει να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα. Αν το τέλος ήταν πραγματικότητα ή αν τελικά ο DiCaprio επεσε μια για παντα στον ονειρικό κοσμο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙσχύει. Με το που τελείωσε προσπαθούσα να καταλάβω μέσω της σβούρας αλλά χωρίς επιτυχία. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ισχύει. Με το που τελείωσε προσπαθούσα να καταλάβω μέσω της σβούρας αλλά χωρίς επιτυχία. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓι αυτό ακριβώς δεν σου δείχνει αν η σβούρα πέφτει η συνεχίζει να γυρνάει. Με το που αρχίζει και χάνει την ισορροπία της, κόβεται η σκηνη και πέφτουν οι τίτλοι τέλους. Γι αυτό ο θεατής αφήνεται να βγαλει δικά του συμπεράσματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Interstellar (2014) 7/10 Πρωτότυπη, σαφώς ανώτερη του Inception. Αν και δε κατάλαβα πολλά πράγματα μπήκα στο νόημα της υπόθεσης και πέρασαν γρήγορα οι τρεις ώρες. Ο Νολαν σε αυτή τη ταινία τα πήγε καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) Στο interstellar ούτε ο ίδιος ο σεναριογράφος δεν πρέπει να κατάλαβε τι έγινε στην ταινία :) Προσωπικά το inception το θεωρώ αριστούργημα σε σχέση με το interstellar. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 3, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts