Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα στην ΕΡΤ 3 το "αμερικανικη ιστορία" του 2016. Υπέροχη ταινία. 8/10

http://www.ert.gr/ert-protaseis/ert3-mia-amerikaniki-istoria/

Αρκετά καλή ταινία και το σενάριο βγαλμένο από Ελλάδα :whistle:

Last King of Scotland 2006

Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

QUIET PLACE

Καλή περιπέτεια που σε κρατάει στην τσίτα μέχρι το τέλος.

Και διαφορετικό σενάριο από τα συνηθισμένα.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αρκετά καλή ταινία και το σενάριο βγαλμένο από Ελλάδα :whistle:

Last King of Scotland 2006

Την είδες και εσύ; Όντως το σενάριο ταιριάζει αλλά δε μου άρεσε το απότομο τέλος... Δεν κατάλαβα τι έγινε με τον πάτερα ...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Anon (2018)

https://m.imdb.com/title/tt5397194/

Sci-fi αστυνομική περιπέτεια με τον Clive Owen. Αρκετή καλή ταινία που προκαλεί ερωτήματα και ιντριγκάρει τον θεατή για το πώς μπορεί να είναι το μέλλον όσον αφορά την ανωνυμία, τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες. Χωρίς να είναι κάτι το σπουδαίο, βλέπεται άνετα. 7/10 από εμένα γιατί μου άρεσε το όλο concept.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Anon (2018)

https://m.imdb.com/title/tt5397194/

Sci-fi αστυνομική περιπέτεια με τον Clive Owen. Αρκετή καλή ταινία που προκαλεί ερωτήματα και ιντριγκάρει τον θεατή για το πώς μπορεί να είναι το μέλλον όσον αφορά την ανωνυμία, τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες. Χωρίς να είναι κάτι το σπουδαίο, βλέπεται άνετα. 7/10 από εμένα γιατί μου άρεσε το όλο concept.

σε στυλ Blade runner ειναι?

σε στυλ Blade runner ειναι?
Όχι, καμιά σχέση. Ουσιαστικά είναι σαν να διαδραματίζεται σε ένα πολύ κοντινό μέλλον όσον αφορά τα σκηνικά κλπ. Βασικά δεν αναφέρει σε τι εποχή διαδραματίζεται, μπορείς να το πεις και ένα εναλλακτικό παρόν.

Η ταινία έχει να κάνει με την ανωνυμία και τα προσωπικά δεδομένα. Δηλαδή η επιστημονική φαντασία στην υπόθεση είναι ότι η ζωή όλων, τι βλέπουν, τι κάνουν κάθε λεπτό της ημέρας είναι καταγεγραμμένη σε μια βάση δεδομένων και καταγράφονται από τσιπάκι που έχουν στο μάτι. Έτσι, τα πάντα είναι γνωστά πχ σε βλέπω στο δρόμο και βλέπω αναλυτικές πληροφορίες την ώρα που σε κοιτάζω για ποιος είσαι, τι δουλειά κάνεις κλπ. Μπορώ να σου στείλω δεδομένα σε αρχείο του τι είδα να το δεις και εσύ. Οπότε αν κάνει κάποιος ένα έγκλημα δεν μπορεί να διαφύγει. Αλλά γίνονται κάποιοι φόνοι όπου δολοφόνος χακαρει το σύστημα την ώρα που κάνει τους φόνους...

Όχι, καμιά σχέση. Ουσιαστικά είναι σαν να διαδραματίζεται σε ένα πολύ κοντινό μέλλον όσον αφορά τα σκηνικά κλπ. Βασικά δεν αναφέρει σε τι εποχή διαδραματίζεται, μπορείς να το πεις και ένα εναλλακτικό παρόν.

Η ταινία έχει να κάνει με την ανωνυμία και τα προσωπικά δεδομένα. Δηλαδή η επιστημονική φαντασία στην υπόθεση είναι ότι η ζωή όλων, τι βλέπουν, τι κάνουν κάθε λεπτό της ημέρας είναι καταγεγραμμένη σε μια βάση δεδομένων και καταγράφονται από τσιπάκι που έχουν στο μάτι. Έτσι, τα πάντα είναι γνωστά πχ σε βλέπω στο δρόμο και βλέπω αναλυτικές πληροφορίες την ώρα που σε κοιτάζω για ποιος είσαι, τι δουλειά κάνεις κλπ. Μπορώ να σου στείλω δεδομένα σε αρχείο του τι είδα να το δεις και εσύ. Οπότε αν κάνει κάποιος ένα έγκλημα δεν μπορεί να διαφύγει. Αλλά γίνονται κάποιοι φόνοι όπου δολοφόνος χακαρει το σύστημα την ώρα που κάνει τους φόνους...

μαλιστα καταλαβα...σαν το Minority Report

μαλιστα καταλαβα...σαν το Minority Report
Ας πούμε ναι.

Και από ηθοποιία μούφα η ταινία αλλά μόνο και μόνο για το concept αξίζει.

Amazon Fire stick 4k max

Ας πούμε ναι.

Και από ηθοποιία μούφα η ταινία αλλά μόνο και μόνο για το concept αξίζει.

Όντως, από δράση και πλοκή δεν λέει και πολλά, αν και εμένα γενικά ο Clive Owen μου αρέσει και παίζει καλά θεωρώ στην ταινία. Το όλο concept είναι που αξίζει, θα μπορούσε κάλλιστα η κοινωνία μας να οδηγηθεί κατά κάποιο τρόπο προς τα εκεί. Αν και τώρα έχουμε το GDPR, χαχαχα.

Εν τω μεταξύ ξέχασα να αναφέρω, με το που ξεκινά η ταινία, στα πρώτα λεπτά εμφανίζεται διαφήμιση mi. Βλέπει μπροστά η xiaomi, xαχαχα

Edited by zananiro

Red Sparrow

Σενάριο - απόλυτη ψευτιά, ηθοποιία απλά οκ και ανάπτυξη χαρακτήρων απλά ανύπαρκτη. Α ναι, και υποδύονται τους Ρώσους μιλώντας αγγλικά με ρωσική προσφορά.. Το μόνο καλό; Τα όμορφα μέρη της Ρωσίας, και το μάτι που πήραν τα αγόρια από τα αμέτρητα γυμνά. Άλλη μια υπερεκτιμημένη ταινία της υπερεκτιμημένης Lawrence.

5/10

Arachnophobia

Ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά προς το τέλος ήταν σαν παρωδία με την σκηνή της.. τελικής μάχης με την αράχνη.

6/10

Όντως, από δράση και πλοκή δεν λέει και πολλά, αν και εμένα γενικά ο Clive Owen μου αρέσει και παίζει καλά θεωρώ στην ταινία. Το όλο concept είναι που αξίζει, θα μπορούσε κάλλιστα η κοινωνία μας να οδηγηθεί κατά κάποιο τρόπο προς τα εκεί. Αν και τώρα έχουμε το GDPR, χαχαχα.

Εν τω μεταξύ ξέχασα να αναφέρω, με το που ξεκινά η ταινία, στα πρώτα λεπτά εμφανίζεται διαφήμιση mi. Βλέπει μπροστά η xiaomi, xαχαχα

Και Lufthansa διαφήμιση Επίσης.

Amazon Fire stick 4k max

Για τους φιλους της marvel Avengers:infinity world..

Ειχα κανα 1.5 χρονο να παω σινεμα κ το ευχαριστηθηκα.

Ο Θανος απιστευτος με ωραια νοηματα στους διαλογους ενω δεν λειπει φυσικα κ το γελιο!!

Αναμενουμε να βγει σε bray

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειδα στην ΕΡΤ 1 το ''PARTIR /LEAVING'' του 2009. 6/10

Πολύ σεξ... αλλά δείχνει μια ιστορία που είναι πραγματικότητα.

http://program.ert.gr/details.asp?pid=3573446&chid=9

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

εχει δει κανεις το "Cargo" ?
Ναι εγώ. Τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτι πάει να χτίσει αλλά δεν... Καλη ηθοποιία, κακό σενάριο, ωραία φωτογραφία. Είναι δράμα με ελάχιστα στοιχεία θρίλερ.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοεις "πολυ σεξ"?

Πολύ!Σε χωράφια, σε καλύβα και φυσικά σε σπίτι(3 φορές στο σπίτι).

Συγνώμη, αλλά βρε φίλε όπως το γράφεις κάνει για ταινία "αυστηρά ενηλίκων" (δίχως σενάριο).

Το λύκο της Wall Street είδα πρόσφατα και ήταν πραγματικά απόλαυση.

Πολύ!Σε χωράφια, σε καλύβα και φυσικά σε σπίτι(3 φορές στο σπίτι).

Χεχε, ναι αλλα δεν μας λες, το σεξ ειναι πχ σαν το "50 αποχρωσεις" που το εκλεισα στο 10λεπτο, ή "κουμπωνει" καλα με την υποθεση?

Χεχε, ναι αλλα δεν μας λες, το σεξ ειναι πχ σαν το "50 αποχρωσεις" που το εκλεισα στο 10λεπτο, ή "κουμπωνει" καλα με την υποθεση?

Τι να σου πω, δεν έχω δει τις 50 αποχρώσεις..:lol:

Αλλά νομίζω ότι η ερτ έπρεπε να το δείξει στις 12 και όχι στις 11.:rolleyes:

Τώρα αν κουπώνει...εντάξει, ήθελε να δείξει ότι έχει πάθος και παράτησε τον άντρα της.Αλλά , συνολικά 5 σκηνές σε μια ταινία 90 λεπτών;Δεν ξέρω πολλή λύσσα!

Edited by MIKU

A_Quiet_Place_500x760.jpg

A Quiet Place

Απιστευτη ταινια που πιστευω θα απαναπροσδιορισει το ειδος των ταινιων θριλερ.

Πανεξυπνο σεναριο, εξαιρετικα πρωτοτυπο.Ιδιατερη ατμοσφαιρα με ενταση και αγωνια

μεχρι το φιναλε.Συμπασχεις με τους πρωταγωνιστες οι οποιοι μοιαζουν helpless .Μου αρεσε πολυ.

8.5/10

Edited by gtf4270

A_Quiet_Place_500x760.jpg

A Quiet Place

Απιστευτη ταινια που πιστευω θα απαναπροσδιορισει το ειδος των ταινιων θριλερ.

Πανεξυπνο σεναριο, εξαιρετικα πρωτοτυπο.Ιδιατερη ατμοσφαιρα με ενταση και αγωνια

μεχρι το φιναλε.Συμπασχεις με τους πρωταγωνιστες οι οποιοι μοιαζουν helpless .Μου αρεσε πολυ.

8.5/10

Πιστεύω το σενάριο θα ήταν πανέξυπνο αν εξηγούσε και τίποτα. :p:p:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα το θέμα δεν ήταν να εξηγήσει τι ήταν τα όντα αυτά, πώς προήλθαν κλπ αλλά οι καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την παρουσία τους και πως επηρέασαν τις ζωές των ανθρώπων

Εξαιρετική ταινία

Αυτα τα Οντα ελπιζω να μην ειναι εξωγηινοι εεε ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1