scorpio3 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Red Sparrow Πολύ καλή ταινία κ ανατρεπτική!! Φοβερή ερμηνεία απο Τζένιφερ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Red Sparrow Πολύ καλή ταινία κ ανατρεπτική!! Φοβερή ερμηνεία απο Τζένιφερ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠες τα. Συμφωνώ απόλυτα Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Flight (2012) 7/10 Πολύ καλή ταινία με έναν αρκετά καλό Ντενζελ Ουάσιγκτον. Παρα τις δυο ώρες και δώδεκα λεπτά σε απορροφά. Όμως το Χολιγουντ έχει εξετάσει αρκετές φορές το θέμα του αλκοολικου και τη παραδοχη της ασθενειας του. Θα ήθελα πλεον να δω κάτι πιο πρωτότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Miller's Crossing (1990) 7/10 Γκαγκστερικη ταινία. Καλοπαιγμενη και καλή πλοκή. Οι αδελφοι Κοεν εχουν κάνει και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Το Τελευταίο Σημείωμα 10/10 Εκπληκτικη ταινία σεβασμός στους ήρωες Μπράβο στον Βούλγαρη εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο Ανδρέας Κωνσταντίνου Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Three billboards outside ebbing, missouri Πολύ δυνατές ερμηνείες απ' όλους τους ηθοποιούς. Είχα καιρό να δω ταινία με τόσο καλές ερμηνείες, δίκαια νομίζω πήρε τόσα βραβεία. Αξίζει να τη δείτε, 8.5/10 από εμένα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Three billboards outside ebbing, missouri Πολύ δυνατές ερμηνείες απ' όλους τους ηθοποιούς. Είχα καιρό να δω ταινία με τόσο καλές ερμηνείες, δίκαια νομίζω πήρε τόσα βραβεία. Αξίζει να τη δείτε, 8.5/10 από εμένα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk+1 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Red Rock West (1993) 8/10 Πολύ καλή ταινία στο ειδος αστυνομικη/ μυστηριου /αγωνίας. Νικολας Κειτζ και Ντένις Χοπερ παίζουν πολύ καλά υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Τζον Νταλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 The Last Seduction (1994) 8/10 Εξαιρετικό νεονουαρ, καλοπαιγμενο με φινάλε που δε περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 The Nice Guys (2016) 5/10 Προσπάθησα να τη καταλαβω αλλα μετά από ένα σημείο έχασα το ενδιαφέρον. Ο Ράσελ Κροου μου φανηκε ακατάλληλος για το ρολο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 The Weather Man (2005) 8/10 Κοινωνική ταινία με έναν αρκετά καλο Νικολας Κειτζ και εναν εξαιρετικο Μάικλ Κέιν. Καλογυρισμενη και βλέπεται άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 C-C-C-COMBO BREAKER!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 DEN OF THIEVES (2018) Δυνατή αστυνομική περιπέτεια με καλό καστ ληστών και μπάτσων με Gerard Butler και 50 Cent. Θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο γρήγορη, αλλά και μια απίστευτη τελική μάχη και μια τέλεια ανατροπή στο κλείσιμο!! Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Synecdoche, New York (2008) 7/10 Πολύ ιδιαίτερη ταινία. Σίγουρα δεν είναι για όλους. Πολύ καλος ο αδικοχαμένος Φίλιπ Σειμουρ Χόφμαν. Είχε μερικές δυνατές σκηνές και καλους διαλόγους από τον σεναριογράφο Charlie Kaufman του Eternal Sunshine of the Spotless Mind και Being John Malkovich. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 A Serious Man (2009) 7/10 Ταινία των Κοεν. Έχουν κάνει και καλύτερες. Ενδιαφέρουσα πλοκή και καλοι ηθοποιοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 DEN OF THIEVES (2018) Δυνατή αστυνομική περιπέτεια με καλό καστ ληστών και μπάτσων με Gerard Butler και 50 Cent. Θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο γρήγορη, αλλά και μια απίστευτη τελική μάχη και μια τέλεια ανατροπή στο κλείσιμο!! Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 ναι την ειδα...παρα πολυ καλη ταινια με ληστειες Δυομιση ωρες κραταει αλλα δεν κουραζει καθολου...βρισκεσαι συνεχεια σε εγρηγορση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Είδα στο ΣΤΑΡ το ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ (PREDATORS) του 2010 7/10. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Είδα στο ΣΤΑΡ το ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ (PREDATORS) του 2010 7/10.Fan της σειράς! Περιμένοντας με αγωνία την νέα ταινία σε λίγους μήνες. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Επίσης!!! Δεν ήξερα ότι βγαίνει καινούργια! Ωραίο νέο! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Επίσης!!! Δεν ήξερα ότι βγαίνει καινούργια! Ωραίο νέο! Sent from my Mi A1 using TapatalkΝαι! Ήμουν πολύ μικρός όταν είχα δει το Predator στην TV. Από τότε μου χε καρφωθεί στο μυαλό. Σαν πιτσιρίκι που ήμουν το θεωρούσα horror και φοβόμουν να το ξαναδω. Εεε μεγαλώνοντας έχω από blu ray μέχρι funko pop. :p Το The Predator το περιμένουμε προς το Σεπτέμβριο. Μάλιστα ο σκηνοθέτης είναι ο ηθοποιός που κάνει τον Hawkins στην πρώτη ταινία. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ότι έχει βγει μετά τα 2 πρώτα είναι μεγάλες μουφες. Βλεποταν κάπως το Alien vs Predator.και αυτό επειδή είχε και τα Alien.μέσα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ναι! Ήμουν πολύ μικρός όταν είχα δει το Predator στην TV. Από τότε μου χε καρφωθεί στο μυαλό. Σαν πιτσιρίκι που ήμουν το θεωρούσα horror και φοβόμουν να το ξαναδω. Εεε μεγαλώνοντας έχω από blu ray μέχρι funko pop. :p Το The Predator το περιμένουμε προς το Σεπτέμβριο. Μάλιστα ο σκηνοθέτης είναι ο ηθοποιός που κάνει τον Hawkins στην πρώτη ταινία. Mate 10 Pro & Tapatalk ProΘα το περιμένω γιατί μου αρέσει τρελά! Πάντα ήμουν με το μέρος των predators lol Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Full Metal Jacket (1987) 7/10 Πολύ καλή ταινία από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Το πρώτο μέρος αριστουργηματικό. Το δεύτερο μέρος καλομέτριο. Δεν είμαι φαν των πολενικών ταινιών αλλά η συγκεκριμένη αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Full Metal Jacket (1987) 7/10 Πολύ καλή ταινία από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Το πρώτο μέρος αριστουργηματικό. Το δεύτερο μέρος καλομέτριο. Δεν είμαι φαν των πολενικών ταινιών αλλά η συγκεκριμένη αξίζει. Ο λοχίας πέθανε την Δευτέρα που μας πέρασε :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Full Metal Jacket (1987) 7/10 Πολύ καλή ταινία από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Το πρώτο μέρος αριστουργηματικό. Το δεύτερο μέρος καλομέτριο. Δεν είμαι φαν των πολενικών ταινιών αλλά η συγκεκριμένη αξίζει.Και η μοναδική πολεμική ταινια που διαδραματίζεται σε πόλεις του Βιετνάμ και όχι στις ζούγκλες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts