Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τοτε μαλλον τα καταφερε! Και να φανταστεις οτι δεν ετρωγα και ποπ κορν (επινα κοκα κολα βεβαια).

Ωραιο το συστηματακι με τα flash backs παντως...σε απορροφα! :p

Εγω παντως το κοβω και για No 2 με τετοιο τελος που ειχε η ταινια :shifty:

Συγκεντρώσουουου! Η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο και [ευτυχώς] στα βιβλία οι συγγραφείς δεν πέφτουν τόσο εύκολα στην παγίδα του...sequel. Άσε που δε νομίζω κανείς να τολμήσει να κάνει non-author-written sequel, ή κατ' ευθείαν κινηματογραφικό σενάριο για sequel απο το μυαλό του!

http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif

Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;..

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Συγκεντρώσουουου! Η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο και [ευτυχώς] στα βιβλία οι συγγραφείς δεν πέφτουν τόσο εύκολα στην παγίδα του...sequel. Άσε που δε νομίζω κανείς να τολμήσει να κάνει non-author-written sequel, ή κατ' ευθείαν κινηματογραφικό σενάριο για sequel απο το μυαλό του!

Ααα!...αυτο δεν το ηξερα!

Βασικα το σκεφτηκα επειδη στο τελος δειχνει τον αλλο που ειναι πνιγμενος μεσα στο κουτι και ειπα μηπως τελικα σκοτωσε αλλο 'αντιγραφο' και οχι τον οριτζιναλ Angier.

:O

Ααα!...αυτο δεν το ηξερα!

Βασικα το σκεφτηκα επειδη στο τελος δειχνει τον αλλο που ειναι πνιγμενος μεσα στο κουτι και ειπα μηπως τελικα σκοτωσε αλλο 'αντιγραφο' και οχι τον οριτζιναλ Angier.

:O

Βρε σύ!

Ο... original Angier είδε τα ραδίκια ανάποδα την πρώτη φορά που...κλωνοποιήθηκε με το μηχάνημα του Tesla... Άν θυμάσαι είχε αφήσει το πιστόλι ακριβώς στο σημείο που θα έβγαινε το αντίγραφό του, το οποιό και όταν βγήκε, άρπαξε το πιστόλι και τον κλάψανε οι ρέγγες τον original. Οι επόμενοι ήταν οι κλώνοι του.

Η αλήθεια είναι πως κάποια κομμάτια του τέλους τα είχα υποψιαστεί κι εγώ, αλλά σίγουρα όχι όλο. Πάντως είχα καιρό να δω ταινία με τόσο καλό κλείσιμο...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Eννοείται πως κάποιες ανατροπές τις ανακαλύπτεις μόνος σου κατά τη διάρκεια της ταινίας και νομίζω πως αυτό θέλει και ο σκηνοθέτης της. Σίγουρα ούτε εγώ προέβλεψα όλο το τέλος, αλλά πέρα απ'την υπέρτατη ανατροπή στο τέλος υπάρχουν κι άλλες καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας. Και δε νομίζω πως μοναδικός σκοπός της ταινίας είναι να σε αφήσει μ' ανοιχτό το στόμα μόνο στο τέλος. ;)

Σκοπός της ταινίας είναι να σε ταξιδέψει, να σε κάνει να σκεφτείς, να σε συνεπάρει απ' το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Και νομίζω τα καταφέρνει πολύ καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Ειδα "Το Κακο"..Ελληνικο σπλατερ, τι περιμενεις...

Πραγματικα ειναι κατω του μηδενος... Δεν εχει σεναριο,ο ηχος ηταν φρικτος, οι ηθοποιοι αγκουρια, με μια λεξη ΑΘΛΙΟ.-

Oπα,μη λεμε και ο,τι θελουμε. Το ΚΑΚΟ ειναι αριστουργημα,απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Eννοείται πως κάποιες ανατροπές τις ανακαλύπτεις μόνος σου κατά τη διάρκεια της ταινίας και νομίζω πως αυτό θέλει και ο σκηνοθέτης της. Σίγουρα ούτε εγώ προέβλεψα όλο το τέλος, αλλά πέρα απ'την υπέρτατη ανατροπή στο τέλος υπάρχουν κι άλλες καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας. Και δε νομίζω πως μοναδικός σκοπός της ταινίας είναι να σε αφήσει μ' ανοιχτό το στόμα μόνο στο τέλος. ;)

Σκοπός της ταινίας είναι να σε ταξιδέψει, να σε κάνει να σκεφτείς, να σε συνεπάρει απ' το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Και νομίζω τα καταφέρνει πολύ καλά.

Βασικός σκοπός είναι να σε ρωτήσει αν παρακολουθείς προσεκτικά και μετά να στην φέρει εκτελώντας ένα τέλειο Prestige! :D

holiday

Night At The Museum

the black dalia

apokalupto

τι γνωμες εχετε?

Το πρώτο είναι πολύ γυναικεία ταινία (την έχει κάνει η σκηνοθέτης του «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες», αλλά η συγκεκριμένη είναι πραγματικά πολύ γυναικεία. Η Κάμερον Ντίαζ είναι καλή, η Γουΐνσλετ κάπως υπερβολική, το ίδιο και ο Μπλακ (στην προσπάθεια του να το παίξει «χύμα» και cool, μέτριος ο Λω. Μόνο για ραντεβού ή μεγάλη παρέα...

Το «Night at the museum» ήταν κάπως υπερβολικό, αλλά ήταν τόσο υπερβολικό που σε έκανε να ξεκαρδίζεσαι. Ειδικά η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπιζε ορισμένες καταστάσεις ο Στίλερ ήταν το κάτι άλλο...

Τα υπόλοιπα δύο δεν τα έχω δει... :(

Βασικός σκοπός είναι να σε ρωτήσει αν παρακολουθείς προσεκτικά και μετά να στην φέρει εκτελώντας ένα τέλειο Prestige! :D

Σωστός! That too! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Βρε σύ!

Ο... original Angier είδε τα ραδίκια ανάποδα την πρώτη φορά που...κλωνοποιήθηκε με το μηχάνημα του Tesla... Άν θυμάσαι είχε αφήσει το πιστόλι ακριβώς στο σημείο που θα έβγαινε το αντίγραφό του, το οποιό και όταν βγήκε, άρπαξε το πιστόλι και τον κλάψανε οι ρέγγες τον original. Οι επόμενοι ήταν οι κλώνοι του.

Ααα, καλα...εγω ο Αστραπογιαννος καταλαβα οτι ο οριτζιναλ ξεκανε τον μουφα! :p :p

Είδα χθες το βράδυ σε DVD το έργο αυτό και έμεινα άφωνος...:shock: , φοβερές ερμηνείες και μια γερή γροθιά στον χουλιγκανισμό και στην βία....

Σας το προτείνω να το δείτε οπωσδήποτε...

(κυκλοφόρησε πρόσφατα σε DVD)

IMDb πληροφορίες!!!

Homepage ...

Trailers ...

Oπα,μη λεμε και ο,τι θελουμε. Το ΚΑΚΟ ειναι αριστουργημα,απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.

Πές τα ρε τρελοκόριτσο... Να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα και να μη μένουμε σε αυτό που νομίζουμε εμείς ότι πάει να το παίξει η ταινία γιατί αυτή είναι η μαγκιά της συγκεκριμένης ταινίας και αρκετών άλλων ταινιών που τις γουστάρω γι αυτό το λόγο: ότι δεν προσπαθεί να το παίξει... Και αυτό είναι ένα μεγαλείο που πρέπει να αναγνωριστεί στην εν λόγω ταινία. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν παλεύει για να είναι κάτι την κάνει αξιόλογη.

Πλακα κανεις ε;:p :X

Ξαναβλεπω για πολλοστη φορα το A Beautiful Mind και θελω να δηλωσω ΠΟΣΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινια ειναι.:respect:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά λέω να πάω με την κοπελια να δω καμια ταινία σήμερα! Πείτε κανένα τίτλο! Εκτος Eragon!
Never Settle 3...

Παιδιά λέω να πάω με την κοπελια να δω καμια ταινία σήμερα! Πείτε κανένα τίτλο! Εκτος Eragon!

The Prestige;)

Eίμαι ανάμεσα:

1) APOCALYPTO (είναι και στην MAX Screen)

2) ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

3) ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Never Settle 3...

Eίμαι ανάμεσα:

1) APOCALYPTO (είναι και στην MAX Screen)

2) ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

3) ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Αυτό που έχω δει και μάρεσε είναι το άρωμα! Πολύ καλό!! :)

Τώρα το Apocalypto θέλω και γω να το δω. (Βέβαια έχω ακούσει από τις καλύτερες έως τις χειρότερες κριτικές.)

Το Μουσείο πάντως δεν θα στο πρότεινα για σινεμά (σε σχέση με τα άλλα 2). Το έχω κρατήσει για dvd. ;)

paidia exete dei to rocky 6? to katebasa simera... pos sas fenete? ego mia xara th vrika! alla o stalone gerasmenos..!:) sthn arxh vevaia mou fanhke ligo vareth.. alla oso pernaei h ora ginetai olo k poio oraia!!:happy:
http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

Μόλις είδα την ταινία "I am Sam"!Ξέρω ότι άργησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά αργότερα:lol: Ήταν πολύ συγκινητική κ πολύ καλή ερμηνεία του Σον Πεν κ το κοριτσάκι που έπαιζε ήταν γλυκύτατο!Προσωπικά μου έμαθε κάποια πράγματα που τελικά δεν εννοούνται στη ζωή μας!:) Με την αγάπη μπορείς να κάνεις τα πάντα!Μόνο αυτή χρειάζεται!

Όποιος δεν την έχει δει την προτίνω!

Μόλις γύρισα από τα Village θεσσαλονίκη και την MAXScreen τους. Αρχικά πριν μιλήσω για την ταινία θα μιλήσω για τον κινηματογράφο που σε παραμυθιάζει ότι η ταινία θα προβληθεί στην μεγάλη οθόνη, πας εκεί και είναι κομμένη για την κανονική! Τι να το κάνω το μεγάλο πανί αν αυτό που βλέπω είναι ΊΔΙΟ με την απλή οθόνη? Κοροϊδία σκέτη!!!

Ας συνεχίσω με την ταινία που ονομάζεται Apocalypto (Άραγε τι ακριβώς να σημαίνει το όνομα τις???) ...

1) Ξεχάστε τα αγγλικά που ξέρατε δεν θα σας χρειαστούν, είναι γυρισμένη σε γλώσσα ούμπα ντούμπα! :)

2) Aν έχετε πρόβλημα με την βία μην την δείτε.

3) Πολύ ωραία τοπία.

4) Πολύ μεγάλη λεπτομέρεια... θα μπορούσαν να είχαν σβήσει αρκετά. Δεν είναι δυνατόν να τον βλέπεις να τρέχει μιση ώρα ας πούμε...

5) Το σενάριο είναι πολύ φτωχό.

6) H σκηνοθεσία και τα κοστούμια ήταν πολύ καλά.

Σε γενικά πλαίσια ήταν μια μέτρια ταινία με αρκετή βία, χωρίς ιδιαίτερο σενάριο αλλα με πολύ ωραία τοπια! Μας δίνει ο Μελ Γκίμπσον την συμπάθεια που τρέφει προς την βία στις ταινίες του! Οι 3 ταινίες που μας έχει δώσει έως τώρα είναι βουτηγμένες στην βία και στο αίμα! Από το επικό "Braveheart" 1995 έως το προσβλητικό θα έλεγα "Τα πάθη Του Χριστού" 2004.

Με άριστα το 10 παίρνει ένα 5...

Ευχαριστώ που διαβάσατε αυτές τις γραμμές!

Never Settle 3...

1) Ξεχάστε τα αγγλικά που ξέρατε δεν θα σας χρειαστούν, είναι γυρισμένη σε γλώσσα ούμπα ντούμπα! :)

Πληροφοριακά να αναφέρω πως η ταινία είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην γλώσσα των Μάγια.

Μόλις γύρισα από τα Village θεσσαλονίκη και την MAXScreen τους. Αρχικά πριν μιλήσω για την ταινία θα μιλήσω για τον κινηματογράφο που σε παραμυθιάζει ότι η ταινία θα προβληθεί στην μεγάλη οθόνη, πας εκεί και είναι κομμένη για την κανονική! Τι να το κάνω το μεγάλο πανί αν αυτό που βλέπω είναι ΊΔΙΟ με την απλή οθόνη? Κοροϊδία σκέτη!!!

Που να την εβλεπες και στο The Mall που το εισιτηριο για την VMax ειναι 1€ παραπανω :ninja:

Ασε, γιατι καθε φορα που παω στα Village σκεφτομαι το χαζο κολπο τους για να ανεβασουν τις τιμες των εισιτηριων και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι :mad:

Ε μην πηγαινετε στα Village ρε παιδια...

Ειδα το Eragon...Το περιμενα αντιγραφη του Αρχοντα αλλα οχι και τοσο...Μετριο σεναριο, με μερικα κενα, οχι τιποτα φοβερο απο σκηνοθεσια αλλα βλεπεται...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε μην πηγαινετε στα Village ρε παιδια...

Ειδα το Eragon...Το περιμενα αντιγραφη του Αρχοντα αλλα οχι και τοσο...Μετριο σεναριο, με μερικα κενα, οχι τιποτα φοβερο απο σκηνοθεσια αλλα βλεπεται...:)

Η αντιγραφή είναι τόσο μεγάλη που απορώ πως έφτασε στον κινηματογράφο... Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Που να την εβλεπες και στο The Mall που το εισιτηριο για την VMax ειναι 1€ παραπανω :ninja:

Ασε, γιατι καθε φορα που παω στα Village σκεφτομαι το χαζο κολπο τους για να ανεβασουν τις τιμες των εισιτηριων και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι :mad:

Eγώ στην Vmax στην Αθήνα, όταν είδα το Superman Returns, ήταν full-screen πάντως... :cool: