Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράλληλα βλέπω κάποια πρότυπα δείγματα από το S26 edge ….

Δεν λέω πολλά , αλλά αν αληθεύει αυτό που διέρρευσε…

χαχα θα γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι…

6 ώρες πριν, valantis_8 said:

Κύκλοι φόρτισης 256

ποσοστό μπαταρίας 98%
Ειναι φυσιολογικό λετε;

255 κύκλοι 98% και εγω

Galaxy Z fold 5

1 hour ago, dimtz said:

Θέλετε να μάθετε πόσο έχω εγώ και 1000 αλλα άτομα εδώ μέσα;

Ριχτο

Edited by ernesto1983
I Want To Believe

1 ώρα πριν, dimtz said:

Θέλετε να μάθετε πόσο έχω εγώ και 1000 αλλα άτομα εδώ μέσα;

Πετσωσ'το που λένε και στο χωριό μου 😛

Σκέφτομαι να αγοράσω το καινούριο iPhone. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει φορτιστή και καλώδιο φορτισης, γιατί προέρχομαι από anroid και φοβάμαι να χρησιμοποιήσω έναν οποιδήποτε φορτιστή που θα μου κοστίσει από την υγεία της μπαταρίας. Θα τον προτιμούσα με δύο θύρες.

Για να είσαι σίγουρος και να μην αγχώνεσαι, καλώδιο το κουτί έχει (ελπίζω), παίρνεις έναν αντάπτορα της Apple και είσαι ξέγνοιαστος. Βέβαια, οποιονδήποτε επώνυμο αν αγοράσεις, δε νομίζω να έχεις θέμα, για κάθε ενδεχόμενο όμως, πάρε αυτον της Apple για να είσαι σίγουρος.

Έχω ένα παλιά αγορασμένο powerbank της xiaomi που γράφει: 3,85V (10000mah) και γράφει επίσης μεταξύ κινέζικων, 5.0V-2.0A 9V/12V-18W και από κάτω 5.1V-2.4A 9V/12V-15W MAX. Αυτό είναι safe για το κινητό ? Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από φορτιστές

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

7 minutes ago, Strofigkas said:

Ξέρει κανείς πως μηδενιζει αυτό; 

IMG_3855.png

Τέρμα κάτω επαναφορά στατιστικών 

Καλησπέρα παιδιά.Σας αρέσει έτσι όπως έγινε το μενού με τα μηνύματα τώρα με το ιός 26? Με ζαλιιζει κ βλέπω πρέπει να κάνω παραπάνω κλικ είτε για να στείλω απλό σμσ είτε imessage

rcs το έχω ενεργό αλλά πως δουλεύει? είναι μόνο για να στείλεις σε άλλον που έχει αντροιντ?

On 14/9/2025 at 6:21 ΜΜ, Antwny said:

Έχω ένα παλιά αγορασμένο powerbank της xiaomi που γράφει: 3,85V (10000mah) και γράφει επίσης μεταξύ κινέζικων, 5.0V-2.0A 9V/12V-18W και από κάτω 5.1V-2.4A 9V/12V-15W MAX. Αυτό είναι safe για το κινητό ? Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από φορτιστές

Είναι μια χαρά! Τώρα αναλογώ ποια από τις ενδείξεις που αναφέρεις είναι στο output έχει τη δυνατότητα να φορτίσει τη συσκευή σου με ισχύ έως 18W  ή 15W. Δεν είναι σούπερ γρήγορο, αλλά δεν είναι και πολύ αργό. Σημασία όμως έχει ότι τη δουλειά του θα την κάνει άψογα!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

On 17/9/2025 at 11:09 ΠΜ, kastorakos84 said:

Είναι μια χαρά! Τώρα αναλογώ ποια από τις ενδείξεις που αναφέρεις είναι στο output έχει τη δυνατότητα να φορτίσει τη συσκευή σου με ισχύ έως 18W  ή 15W. Δεν είναι σούπερ γρήγορο, αλλά δεν είναι και πολύ αργό. Σημασία όμως έχει ότι τη δουλειά του θα την κάνει άψογα!

Για το 17 pro max τι φορτιστη θα χρειαστουμε γιατι εχω μπερδευτει

33 minutes ago, strathgos said:

Για το 17 pro max τι φορτιστη θα χρειαστουμε γιατι εχω μπερδευτει

Ότι φορτιστή θέλεις, το κινητό έχει δυνατότητα φόρτισης μέχρι 50W, οπότε ανάλογα με τα watt του φορτιστή, όσο πιο πολλά, τόσο πιο γρήγορα θα φορτίζει και η συσκευή, π.χ. με 5w φόρτιση θα θέλει 6 ώρες, με 50w μία ώρα. Εγώ προσωπικά επιλέγω κάτι ενδιάμεσο, για να φορτίζει σχετικά γρήγορα, και να μη ζεσταίνεται πολύ η συσκευή. 

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

Εκτός από την μπαταρία όλα τα άλλα εμένα προσωπικά μου αρέσουν κ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα 

On 19/9/2025 at 1:53 ΜΜ, dafly7 said:

Εκτός από την μπαταρία όλα τα άλλα εμένα προσωπικά μου αρέσουν κ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα 

Εχει κανεις προβλημα με aple walet στην Eurobank; Με iOS 26;

15 ώρες πριν, strathgos said:

Εχει κανεις προβλημα με aple walet στην Eurobank; Με iOS 26;

Εγώ πληρώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα με eurobank 

Galaxy Z fold 5