Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Strofigkas said:

Είναι ανακαλυψιμο.Στο λαπ τοπ το βλέπει το WiFi του κινητού βάζω και τον κωδικό επιχειρεί να κάνει την σύνδεση αλλά στο τέλος δεν....

Θα το δοκιμάσω όμως και με ενεργό το wifi

Κάνε κανένα hard reset και ξαναπροσπαθησε. Δεν χάνεις τπτ από αρχεία κλπ.

Edited by Kostas_Ts_86

23 ώρες πριν, Tasos19s said:

Αρχικά μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου χρειάζεται 

Μία απλή επανεκκίνηση έκανα στο τηλ και τελικά συνδεθηκε

Galaxy Z fold 5

Ένα δίλημμα που έχει προκύψει. Η βασική έκδοση του 16 Pro, κοστίζει κατά τι παραπάνω από την αντίστοιχη βασική έκδοση του 15 Pro Max. Το 15 Pro Max έχει μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης (256 Gb έναντι 128 του Pro) & μεγαλύτερη οθόνη. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ίδια. Θεωρητικά, το 15 Pro Max είναι κάπως πιο συμφέρουσα αγορά η είναι ιδέα μου; Για διαφορά περίπου στα 40€ μιλάμε το ένα μοντέλο με το άλλο. Τι θα επιλέγατε; 

Edited by tsimisde

απο την  18,5 και μετα το κινητο ανεβαζει παραπανω θερμοκρασια και εχει μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια...και σε ipad pro και σε ultra 2

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Από τότε που πέρασα την τελευταία αναβάθμιση (18.5) παρατηρώ πως στην εφαρμογή του Facebook τα βιντεάκια δεν ξεκινάνε αυτόματα παρά μόνο αν σκρολαρω πολύ αργά. Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές στην εφαρμογή. Στο 15 pro max της γυναίκας μου δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

21 ώρες πριν, tsimisde said:

Ένα δίλημμα που έχει προκύψει. Η βασική έκδοση του 16 Pro, κοστίζει κατά τι παραπάνω από την αντίστοιχη βασική έκδοση του 15 Pro Max. Το 15 Pro Max έχει μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης (256 Gb έναντι 128 του Pro) & μεγαλύτερη οθόνη. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ίδια. Θεωρητικά, το 15 Pro Max είναι κάπως πιο συμφέρουσα αγορά η είναι ιδέα μου; Για διαφορά περίπου στα 40€ μιλάμε το ένα μοντέλο με το άλλο. Τι θα επιλέγατε; 

Εγώ θα πήγαινα στο μικρό. Καθαρά λόγω μεγέθους.

21 ώρες πριν, tsimisde said:

Λογικό να έχει μεγαλύτερη μπαταρία το max αφού έχει μεγαλύτερη οθόνη . αναλογικά είναι το ιδιο

Galaxy Z fold 5

On 26/5/2025 at 10:07 ΜΜ, tsimisde said:

Το απλό και το pro είναι πραγματικά ανέκδοτο με την τόσο μικρή οθόνη. 

Προσωπική άποψη πάντα. 

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είχα 15 Pro Max και τo έδωσα και πήρα 16 Pro.
Με κούρασε πολύ το μέγεθος και το βάρος του Pro Max. Ήθελα κάτι πιο μαζεμένο.

Τώρα, περί μπαταρίας...
Αυτό που ισχυρίζονται μερικοί ότι η μπαταρία των Pro είναι αρκετά κοντά στα Max είναι τεράστιο λάθος.
Όποιος νομίζει ότι θα πάρει 16 Pro, και έχοντας 1000+ Mah διαφορά από το 15 Pro Max (η το 16 Pro Max) θα έχει απόδοση σε διάρκεια μπαταρίας παρόμοια με αυτήν των Max...θα απογοητευτεί.
Εάν δεν είχες ποτέ Pro Max...τότε θα πάρεις το 16 Pro και θα πείς...ναι...διαρκεί περισσότερο από τα παλαιότερα "μικρά". Πραγματικότητα.
Αλλά εάν πας από Pro Max σε Pro...θα φάς τέτοια ήττα (σε θέμα διάρκειας μπαταρίας) που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

Με απλά λόγια : 
το 15 Pro Max...ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ. Βαράς αβέρτα όλη μέρα και ΔΕΝ λέει να χαμπαριάσει. Για να χάσει 1% πρέπει να τελειώσουν οι διαφημίσεις από 17 έργα του STAR channel. Και φαντάζομαι ότι στο 16 Pro Max τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Το 16 Pro, οκ, σαφώς καλύτερο από τα παλιά μικρά, αλλά εάν το ζορίσεις...σε κουνάει μαντίλι προς το τέλος της μέρας χαλαρά.

Άρα αυτά τα "είναι πολύ κοντά" πλέον τα Pro Max με τα Pro σε θέμα μπαταρίας...να σας φύγει από το κεφάλι.
Ναι, το 16 Pro έχει μια πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας για το μέγεθός του, αλλά μην το συγκρίνετε με τα Max. Εάν πιστέψετε αυτούς που ισχυρίζονται ότι "έλα μωρέ πλέον είναι κοντά τα δύο Pro"...θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ!

Και μην τύχει και πέσετε σε κάνα κακό δίκτυο ή σε περιοχή με χαμηλό σήμα ε...εκεί η διαφορά γιγαντώνεται (αν και για αυτό δεν ξέρω εάν ευθύνεται αποκλειστικά η διαφορά στα mah της μπαταρίας).

Επίσης, μιλάω για εντός Ελλάδος. Το τί θα γινόταν εάν ήμασταν σε δίκτυα της Αμερικής ή της Γερμανίας ή της Κίνας...αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Αυτά από εμένα στα περί μπαταρίας.  😎

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

3 ώρες πριν, pavlidisc said:

Είχα 15 Pro Max και τo έδωσα και πήρα 16 Pro.
Με κούρασε πολύ το μέγεθος και το βάρος του Pro Max. Ήθελα κάτι πιο μαζεμένο.

Τώρα, περί μπαταρίας...
Αυτό που ισχυρίζονται μερικοί ότι η μπαταρία των Pro είναι αρκετά κοντά στα Max είναι τεράστιο λάθος.
Όποιος νομίζει ότι θα πάρει 16 Pro, και έχοντας 1000+ Mah διαφορά από το 15 Pro Max (η το 16 Pro Max) θα έχει απόδοση σε διάρκεια μπαταρίας παρόμοια με αυτήν των Max...θα απογοητευτεί.
Εάν δεν είχες ποτέ Pro Max...τότε θα πάρεις το 16 Pro και θα πείς...ναι...διαρκεί περισσότερο από τα παλαιότερα "μικρά". Πραγματικότητα.
Αλλά εάν πας από Pro Max σε Pro...θα φάς τέτοια ήττα (σε θέμα διάρκειας μπαταρίας) που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

Με απλά λόγια : 
το 15 Pro Max...ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ. Βαράς αβέρτα όλη μέρα και ΔΕΝ λέει να χαμπαριάσει. Για να χάσει 1% πρέπει να τελειώσουν οι διαφημίσεις από 17 έργα του STAR channel. Και φαντάζομαι ότι στο 16 Pro Max τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Το 16 Pro, οκ, σαφώς καλύτερο από τα παλιά μικρά, αλλά εάν το ζορίσεις...σε κουνάει μαντίλι προς το τέλος της μέρας χαλαρά.

Άρα αυτά τα "είναι πολύ κοντά" πλέον τα Pro Max με τα Pro σε θέμα μπαταρίας...να σας φύγει από το κεφάλι.
Ναι, το 16 Pro έχει μια πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας για το μέγεθός του, αλλά μην το συγκρίνετε με τα Max. Εάν πιστέψετε αυτούς που ισχυρίζονται ότι "έλα μωρέ πλέον είναι κοντά τα δύο Pro"...θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ!

Και μην τύχει και πέσετε σε κάνα κακό δίκτυο ή σε περιοχή με χαμηλό σήμα ε...εκεί η διαφορά γιγαντώνεται (αν και για αυτό δεν ξέρω εάν ευθύνεται αποκλειστικά η διαφορά στα mah της μπαταρίας).

Επίσης, μιλάω για εντός Ελλάδος. Το τί θα γινόταν εάν ήμασταν σε δίκτυα της Αμερικής ή της Γερμανίας ή της Κίνας...αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Αυτά από εμένα στα περί μπαταρίας.  😎

ετσι ακριβως ειναι, με τη διαφορα οτι το 13prο ειχε τοσο καλη μπαταρια που δε σε ενοιαζε να πας σε μαξ..στα επομενα ηταν χειροτερη νομιζω..τουλαχιστον απο τη δικη μου εμπειρια που τα δοκιμαζω απο το 12 και επειτα. (το 12 το κρατησα ελαχιστα).

Οσο για το μεγεθος, αν σε βγαζει η μπαταρια με το μικρο, δεν εχεις λογο να ταλαιπωρεις το χερι σου με το μεγαλο, ειναι βαρυ, κουραστικο και ενοχλητικο πια χωρις να προσφερει κατι.. εκτος απο τη μεγαλυτερη οθονη που δε λεει τιποτα,αν θες να κανεις δουλεια ανοιγεις pc. για ολα τα αλλα η διαφορα στις ιντσες ειναι ελαχιστη για να δουλεψεις, αλλα πολυ κουραστικη για να θυσιαζεις αυτο το πραγμα. Εμενα το pro max με βγαζει ανετα με υπολοιπο απο 20 εως 40% τη μερα, αν με εβγαζε ετσι και το μικρο θα πηγαινα σιγουρα εκει. τωρα εχω κωλωσει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Ακόμη και αν το μικρό βγάζει τη μέρα, αυτό σημαίνει καθημερινή φόρτιση. Στο μεγάλο θα φορτίζεις κάθε δύο μέρες, οπότε σε ένα χρόνο το μικρό θα έχει διπλάσιους κύκλους φόρτισης από το μεγάλο.

3 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

Οσο για το μεγεθος, αν σε βγαζει η μπαταρια με το μικρο, δεν εχεις λογο να ταλαιπωρεις το χερι σου με το μεγαλο, ειναι βαρυ, κουραστικο και ενοχλητικο πια χωρις να προσφερει κατι.. εκτος απο τη μεγαλυτερη οθονη που δε λεει τιποτα,αν θες να κανεις δουλεια ανοιγεις pc. για ολα τα αλλα η διαφορα στις ιντσες ειναι ελαχιστη για να δουλεψεις, αλλα πολυ κουραστικη για να θυσιαζεις αυτο το πραγμα. 

AAAAAAκριβώς! 😎
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Με μια υποσημείωση:
Αυτό ίσχυει για εμάς (για εμένα σίγουρα) που είμαστε PCάκηδες. Εγώ το κινητό το έχω μόνο για τα απαραίτητα και για να κάνω το κάτι παραπάνω σε ώρα ανάκγης. Κατά 90% (μην πώ 99%) εάν θέλω να κάνω δουλειά (έστω και την πιο μικρή) ανοίγω τον υπολογιστή.
Εάν όμως είσαι ΚΙΝΗΤΑάκιας (αντί για PCάκιας) τότε θές μεγαλύτερη οθόνη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία.

1 ώρα πριν, leo06 said:

Ακόμη και αν το μικρό βγάζει τη μέρα, αυτό σημαίνει καθημερινή φόρτιση. Στο μεγάλο θα φορτίζεις κάθε δύο μέρες, οπότε σε ένα χρόνο το μικρό θα έχει διπλάσιους κύκλους φόρτισης από το μεγάλο.

...ναι...και μάλιστα με το κόστος αντικατάστασης για αλλαγή μπαταρίας σε μικρό και μεγάλο να είναι τα ίδια.
Οκ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιλέξω κινητό ανάλογα με τους πόσους κύκλους θα έχει σε έναν χρόνο. Θα επιλέξω σύμφωνα με αυτό που μου είναι πιο χρηστικό στην καθημερινότητά μου. Εάν μου χρειάζεται μεγάλο, θα πάρω μεγάλο. Αλλιώς, τα μικράκια είναι μπιμπελό και πανάλαφρα (ειδικά τα μη-Pro).
Και μην ξεχνάς και κάτι άλλο. Κάποτε το Max ήταν 6,5'' (11 Pro Max) και ήμασταν οκ.
Τώρα το μικρό Pro έφτασε τις 6,3''.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

4 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

Εμενα το pro max με βγαζει ανετα με υπολοιπο απο 20 εως 40% τη μερα, αν με εβγαζε ετσι και το μικρο θα πηγαινα σιγουρα εκει. τωρα εχω κωλωσει.

Έχει να κάνει με την χρήση που το κάνει ο καθένας . με το 16 pro και την φόρτιση μέχρι το 90% το τηλ βγήκε απ την πρίζα στις 6 το πρωί και τώρα είμαι στο 36%

Και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν είναι και τόσο μικρό στο μέγεθος τελικά...

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

Και ίσως γι' αυτό έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το Pro Max και έχει φτάσει στις 7 ιντσες. Κάποτε στις 7 ιντσες έπαιζαν τα τάμπλετ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πόσο μικρό μέγεθος είχαν τα smartphone, ειδικά τα πρώτα iPhone οπότε ναι, αυτό που λέμε τώρα ως μικρό, είναι μικρό με βάση τα τωρινά δεδομένα, σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρό αντικειμενικά μιλώντας....

7 ώρες πριν, tsimisde said:

Και ίσως γι' αυτό έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το Pro Max και έχει φτάσει στις 7 ιντσες. Κάποτε στις 7 ιντσες έπαιζαν τα τάμπλετ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πόσο μικρό μέγεθος είχαν τα smartphone, ειδικά τα πρώτα iPhone οπότε ναι, αυτό που λέμε τώρα ως μικρό, είναι μικρό με βάση τα τωρινά δεδομένα, σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρό αντικειμενικά μιλώντας....

Συνηθίσαμε έτσι πλέον 

Οι 6.3 ίντσες μας φαίνονται λίγες 

Πήγαμε 6.7 και βάλε για να λέμε έχω αξιόλογο κινητό όμως έχουν και πολύ βάρος πέρα από το μέγεθος 

Nokia 8800 Scirocco

Πλέον τα περισσότερα κινητά της αγοράς παίζουν στις 6,7 ιντσες, παρόλα αυτά, τα Pro Max φαντάζουν μεγαλύτερα και από αυτό, ακόμα πιο ογκώδη, είναι πιο φαρδιά, είναι πιο βαριά, δεν ξέρω. 

Σίγουρα επειδή είναι πιο βαρύ, δίνει πιο premium αίσθηση, παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι άβολο και βαρύ. Περί ορεξεως βέβαια, για κάποιον που έχει μεγάλα χέρια, προφανώς και είναι τυραννία τα μικρά κινητά, ειδικά η Apple νομίζω το τερμάτισε πριν λίγα χρόνια με τα mini της, ήδη τα βασικά μοντέλα είναι compact, παραηταν μικρά τα υπόλοιπα...

1 ώρα πριν, tsimisde said:

Πλέον τα περισσότερα κινητά της αγοράς παίζουν στις 6,7 ιντσες, παρόλα αυτά, τα Pro Max φαντάζουν μεγαλύτερα και από αυτό, ακόμα πιο ογκώδη, είναι πιο φαρδιά, είναι πιο βαριά, δεν ξέρω. 

Σίγουρα επειδή είναι πιο βαρύ, δίνει πιο premium αίσθηση, παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι άβολο και βαρύ. Περί ορεξεως βέβαια, για κάποιον που έχει μεγάλα χέρια, προφανώς και είναι τυραννία τα μικρά κινητά, ειδικά η Apple νομίζω το τερμάτισε πριν λίγα χρόνια με τα mini της, ήδη τα βασικά μοντέλα είναι compact, παραηταν μικρά τα υπόλοιπα...

Παίζει ρόλο και η αναλογία της οθόνης όχι μόνο οι ίντσες 

Άλλες είναι πιο στενές άλλες πιο φαρδιές αλλά στις ίδιες ίντσες 

Τέλος πάντων ας υπάρχουν συσκευές για όλα τα γούστα αυτό είναι το σημαντικό 

Nokia 8800 Scirocco

Δείτε το και εσείς ρε παιδιά με το iphone που έχετε. Μου είπαν στο chat της cosmote πως είναι σε στάδιο προκαταρτικών ελέγχων και πως έχει ενεργοποιηθεί. Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως μείναμε στα...προκαταρτικά πάλι;;;; Σήμερα το πρωί έγινε η κουβέντα. 

IMG_0018.png

IMG_0017.png

IMG_0016.png

6 ώρες πριν, Tasos19s said:

Παίζει ρόλο και η αναλογία της οθόνης όχι μόνο οι ίντσες 

Άλλες είναι πιο στενές άλλες πιο φαρδιές αλλά στις ίδιες ίντσες 

Τέλος πάντων ας υπάρχουν συσκευές για όλα τα γούστα αυτό είναι το σημαντικό 

Σωστο, ειχα το Xperia 1 και ηταν τρομερα πιο βολικο. αν ηθελα να δω ενα βιντεο το ξαπλωνα και ηταν μια χαρα ενω στην καθημερινοτητα ως κινητο ηταν απιστευτα πιο πρακτικο για κλησεις και πληκτρολογηση. 

Το 5αρι βεβαια παρα ηταν στενο και κουραζε αν ηθελες να διαβασεις κατι. Ομως αντκειμενικα τα κινητα ειναι βαρια και δυσχρηστα για τον πολυ κοσμο και θα μπορουσαν να σταματησουν λιγο πιο πισω σε μεγεθος. Πιθανον αυτο να τους εμποδιζε να δωσουν τετοιες καμερες και γιαυτο να συμβαινει ολο αυτο.

22 ώρες πριν, pavlidisc said:

AAAAAAκριβώς! 😎
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Με μια υποσημείωση:
Αυτό ίσχυει για εμάς (για εμένα σίγουρα) που είμαστε PCάκηδες. Εγώ το κινητό το έχω μόνο για τα απαραίτητα και για να κάνω το κάτι παραπάνω σε ώρα ανάκγης. Κατά 90% (μην πώ 99%) εάν θέλω να κάνω δουλειά (έστω και την πιο μικρή) ανοίγω τον υπολογιστή.
Εάν όμως είσαι ΚΙΝΗΤΑάκιας (αντί για PCάκιας) τότε θές μεγαλύτερη οθόνη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία.

...ναι...και μάλιστα με το κόστος αντικατάστασης για αλλαγή μπαταρίας σε μικρό και μεγάλο να είναι τα ίδια.
Οκ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιλέξω κινητό ανάλογα με τους πόσους κύκλους θα έχει σε έναν χρόνο. Θα επιλέξω σύμφωνα με αυτό που μου είναι πιο χρηστικό στην καθημερινότητά μου. Εάν μου χρειάζεται μεγάλο, θα πάρω μεγάλο. Αλλιώς, τα μικράκια είναι μπιμπελό και πανάλαφρα (ειδικά τα μη-Pro).
Και μην ξεχνάς και κάτι άλλο. Κάποτε το Max ήταν 6,5'' (11 Pro Max) και ήμασταν οκ.
Τώρα το μικρό Pro έφτασε τις 6,3''.

Το εχω φιλοσοφησει επειδη εχω λογιστικο γραφειο. καθε μερα θα με παρει καποιος να μου ζητησει κατι επειδη....μπαινει απο το κινητο και δεν μπορει να το κανει. Αρα δεν τιθεται θεμα οτι "αν εισαι Pcακιας.." Μονο στην ελλαδα ειμαστε αμπαλοι και ασχετοι απο υπολογιστες. Ολος ο κοσμος εχει ενα λαπτοπ να κανει τη δουλεια του και το κινητο για τα βασικα. οταν θες να κανεις ολοκληρο ΕΣΠΑ απο κινητο, ε ναι θα βρισεις. Αρα οχι, ειναι η λαθος κατευθυνση που παιρνει ο κοσμος. ΠΡοσωπικα ουτε email δε γραφω απο κινητο (οπως και στο φορουμ 95% απο υπολογιστη). 

21 ώρες πριν, Strofigkas said:

Έχει να κάνει με την χρήση που το κάνει ο καθένας . με το 16 pro και την φόρτιση μέχρι το 90% το τηλ βγήκε απ την πρίζα στις 6 το πρωί και τώρα είμαι στο 36%

Και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν είναι και τόσο μικρό στο μέγεθος τελικά...

Προσωπικα τα φορτιζω ολα στο 100%. δε θα σωθω αν πεσει η μπαταρια λιγο λιγοτερο σε 2-3 χρονια..ετσι και αλλιως θα πεσει. Η αληθεια βεβαια  ειναι οτι το τελευταιο  pro max επειδη το εστησα απο το μηδεν, το αφησα να φορτιζει ως το 85% και δεν ξεμεινα απο μπαταρια εκτος απο οταν πηγα ταξιδι, οπου το αλλαξα και απο τοτε το ξεχασα εκει. Ομως αν ειχα το μικρο θα το εβαζα στο 100% με την λειτουργια που το φορτιζει αργα στο τελος, και δε θα παθει τιποτα. εχω tesla και το φορτιζω οπως μου χρειαζεται, δε θα κατσω να τρελαθω για τη μπαταρια, ποσο μαλλον για το κινητο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Τις ρεαλιστικές γνώσεις σας παρακαλώ:

Διαβάζω σε διάφορα σημεία για overheating, από την κυκλοφορία με μετά την αναβάθμιση 18.2 ακόμα χειρότερα.

Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Overheating ακόμα και σε απλές διεργασίες, οπως πχ browsing 

Δε συζητάμε για φόρτιση και ταυτόχρονη χρήση κάμερας ή χάρτη φυσικά

On 29/5/2025 at 2:31 ΜΜ, pickup said:

Δείτε το και εσείς ρε παιδιά με το iphone που έχετε. Μου είπαν στο chat της cosmote πως είναι σε στάδιο προκαταρτικών ελέγχων και πως έχει ενεργοποιηθεί. Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως μείναμε στα...προκαταρτικά πάλι;;;; Σήμερα το πρωί έγινε η κουβέντα. 

Εγώ πάντως που δοκίμασα σήμερα στο chat , δεν πήρα απάντηση …!!!!

εσένα σου το ενεργοποίησε η Cosmote…???

Edited by xabos

On 30/5/2025 at 12:20 ΠΜ, EvanLux said:

Τις ρεαλιστικές γνώσεις σας παρακαλώ:

Διαβάζω σε διάφορα σημεία για overheating, από την κυκλοφορία με μετά την αναβάθμιση 18.2 ακόμα χειρότερα.

Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Overheating ακόμα και σε απλές διεργασίες, οπως πχ browsing 

Δε συζητάμε για φόρτιση και ταυτόχρονη χρήση κάμερας ή χάρτη φυσικά

Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ overheating σε 16 pro max, μόνο η λογική αύξηση θερμοκρασίας κατά την φόρτιση. 

On 2/6/2025 at 10:18 ΠΜ, depmode said:

Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ overheating σε 16 pro max, μόνο η λογική αύξηση θερμοκρασίας κατά την φόρτιση. 

Το ίδιο και εγώ δεν έχω δει καμιά διαφορά

Edited by TRACKBYTRACK
Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro

Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με cosmote hotspot; Eνώ συνδέομαι κανονικά απο το macbook στο iphone. δεν μου δίνει internet.Eίμαι με esim cosmote.Με την δέυτερη sim την φυσική που είναι nova δεν έχω θέμα,δουλεύει άψογα το hotspot.Υπάρχει περίπτωση να το έχουν κλειδωμένο απο την cosmote; 

Edited by TRACKBYTRACK
Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro