arxontas2323 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου On 3/4/2025 at 5:32 ΜΜ, Tasos19s said: Συμφωνώ αλλά έτσι όπως είναι φτιαγμένη η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν βλέπω να πέφτει η τιμή Ισως με κάποια τροποποίηση μεταγενέστερα 5,5 θα ειναι για ολους. Παράθεση iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 51 minutes ago, arxontas2323 said: 5,5 θα ειναι για ολους. Ναι έγινε αλλαγή Ενημερώθηκα σήμερα σε ένα κατάστημα Γερμανός που πήγα να δω τι μπορούμε να κάνουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Πρώτη φορά σε iphone και έχω μερικές απορίες. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακριβώς με το do not disturb focus mode. Στο android το έβαζα εκεί πριν τον ύπνο και έμπαιναν σε σίγαση και χωρίς δόνηση όλες οι ειδοποιήσεις. Μετά το έβγαζα και έβλεπα κανονικά τις κλήσεις και τα notifications. Στο iphone χθες δοκίμασα να το βάλω σε sleep και do not disturb και είδα ότι οι κλήσεις ή θα χτυπούσαν κανονικά όταν έχω ενεργοποιημενο το repeated calls η θα δείχνει σε αυτόν που με καλεί ότι μιλάω. Πράγμα που θα τους κάνει να με ξανακαλουν. Δοκίμασα μέσω του action button να το βάλω στο silent αλλά η δόνηση συνεχίζεται και δυστυχως στο κομοδίνο ακούγεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έρχονται οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις χωρίς να τις ακούω; Δεν θα ήθελα να καταργήσω μόνιμα τη δόνηση γιατί με βολεύει. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 54 minutes ago, snik said: Πρώτη φορά σε iphone και έχω μερικές απορίες. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακριβώς με το do not disturb focus mode. Στο android το έβαζα εκεί πριν τον ύπνο και έμπαιναν σε σίγαση και χωρίς δόνηση όλες οι ειδοποιήσεις. Μετά το έβγαζα και έβλεπα κανονικά τις κλήσεις και τα notifications. Στο iphone χθες δοκίμασα να το βάλω σε sleep και do not disturb και είδα ότι οι κλήσεις ή θα χτυπούσαν κανονικά όταν έχω ενεργοποιημενο το repeated calls η θα δείχνει σε αυτόν που με καλεί ότι μιλάω. Πράγμα που θα τους κάνει να με ξανακαλουν. Δοκίμασα μέσω του action button να το βάλω στο silent αλλά η δόνηση συνεχίζεται και δυστυχως στο κομοδίνο ακούγεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έρχονται οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις χωρίς να τις ακούω; Δεν θα ήθελα να καταργήσω μόνιμα τη δόνηση γιατί με βολεύει. Μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής έχει πάρα πολλές επιλογές για να το φέρεις στα μέτρα σου Μπορείς να ψάξεις εκεί επεξήγηση έχει από κάτω με μικρά σε πολλά πράγματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, snik said: Πρώτη φορά σε iphone και έχω μερικές απορίες. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακριβώς με το do not disturb focus mode. Στο android το έβαζα εκεί πριν τον ύπνο και έμπαιναν σε σίγαση και χωρίς δόνηση όλες οι ειδοποιήσεις. Μετά το έβγαζα και έβλεπα κανονικά τις κλήσεις και τα notifications. Στο iphone χθες δοκίμασα να το βάλω σε sleep και do not disturb και είδα ότι οι κλήσεις ή θα χτυπούσαν κανονικά όταν έχω ενεργοποιημενο το repeated calls η θα δείχνει σε αυτόν που με καλεί ότι μιλάω. Πράγμα που θα τους κάνει να με ξανακαλουν. Δοκίμασα μέσω του action button να το βάλω στο silent αλλά η δόνηση συνεχίζεται και δυστυχως στο κομοδίνο ακούγεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έρχονται οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις χωρίς να τις ακούω; Δεν θα ήθελα να καταργήσω μόνιμα τη δόνηση γιατί με βολεύει. To Do Not Disturb στο iPhone στέλνει busy tone. Δεν μπρείς να κάνεις κάτι για αυτό. Έτσι δουλεύει. Δυστυχώς ο απέναντι νομίζει ότι μιλάς και συνεχίζει να σε καλεί...μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Εάν και ο απέναντι έχει iPhone (και εφόσον εσύ κοινοποιείς τα focus - υπάρχει και για αυτό ρύθμιση) τότε πρίν σε καλέσει βλέπει ότι είσαι σε DND. Ακόμα και iMessage να πάει να σου στελει, το iPhone του τον ενημερώνει ότι έχεις ενεργό το DND. Όσο για το silent, όπως το είπες...πρέπει να απενεργοποιήσεις την δόνηση. Πρέπει να επιλέξεις το "μή αναπαραγωγή σε αθόρυβη λειτουρία) Edited 5 Απριλίου by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά απενεργοποιησα τη δόνηση στο silent και όλα καλά. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται εξαίρεση για κάποιες εφαρμογές πχ το xiaomi home που έχω το συναγερμό και τις κάμερες και να μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις όταν είναι σε silent; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) 11 ώρες πριν, snik said: Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά απενεργοποιησα τη δόνηση στο silent και όλα καλά. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται εξαίρεση για κάποιες εφαρμογές πχ το xiaomi home που έχω το συναγερμό και τις κάμερες και να μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις όταν είναι σε silent; Δοκίμασε το εξής (δεν ξέρω εάν θα δουλέψει....δεν το έχω δοκιμάσει) : Δημιούργησε μια καινούρια Συγκέντρωση. Στην ΣΙΓΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ εκεί που λέει ΑΤΟΜΑ επέλεξε το "σίγαση γνωστοποιήσεων από" και από κάτω άστο όλο άδειο (να μην έχει επιλογή ατόμων ώστε να επιτρέπονται να περνάνε όλοι) Πάλι στην ΣΙΓΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ εκεί που λέει ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ επέλεξε "Να επιτρέπονται γνωστοποιήσεις από" και βάλε μόνο την εφαρμογή που θες να στέλνει ειδοποιήσεις. Πάνε πάλι πίσω στην Συγκέντρωση, κατέβα χαμηλά, επέλεξε προσθήκη φίλτρου και πρόσθεση την "Αθόρυβη Λειτουργία" Το θέμα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, εάν δουλέψει, θα παίρνεις ειδοποιήσεις από την εφαρμογή που θες, αλλά δεν θα έχεις δόνηση. Γιατί του έχεις πεί ότι στο Αθόρυβο δεν θέλω δόνηση. Γενικά, το Silent της Apple δεν υπάρχει δυνατότητα να το παρακάμψεις (από όσο ξέρω δηλαδή). Edited 6 Απριλίου by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Τρίτη στις 06:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:04 πμ παντως εγω που εχω συναγερμο και βαρανε και κλησεις κτλ κατεληξα να το βαζω στο silent και να κοιμαμαι βαρια και να ξυπναει η γυναικα αμα ακουσει δονηση. Ετσι δε χανω ουτε το συναγερμο ουτε τον υπνο μου.. 4 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. Τρίτη στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:55 μμ Καλησπέρα στην παρέα έχω μια απορία δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε άλλους λόγο του ότι θέλω να δέχομαι πληρωμές μέσω κινητού κ η apple δεν μας το επιτρέπει ακόμα έχω ένα παλιό poco για αυτή την δουλειά όταν συνδεθώ με hotspot το poco μου λέει δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ ενώ το iPhone έχει κανονικά δεδομένα κ ίντερνετ έχει συμβεί σε κανέναν άλλον ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Τετάρτη στις 04:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:26 πμ 11 ώρες πριν, dafly7 said: Καλησπέρα στην παρέα έχω μια απορία δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε άλλους λόγο του ότι θέλω να δέχομαι πληρωμές μέσω κινητού κ η apple δεν μας το επιτρέπει ακόμα έχω ένα παλιό poco για αυτή την δουλειά όταν συνδεθώ με hotspot το poco μου λέει δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ ενώ το iPhone έχει κανονικά δεδομένα κ ίντερνετ έχει συμβεί σε κανέναν άλλον ; Η αλήθεια είναι οτι με ενα λαπτοπ μου το έκανε...εκανα επανεκκίνηση το λαπτοπ και δούλεψε... Καποιος χρήστης ειχε αναφέρει οτι δεν δουλεύει σωστά το Hotspot οπως στο s24u Παράθεση iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. Τετάρτη στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:18 μμ Είχα καιρό να το δουλέψω μπορεί να είναι θέμα της αναβάθμισης οπότε θα περιμένω ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Τετάρτη στις 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:10 μμ (edited) Άρχισαν τα όργανα.., η πηγή είναι έγκυρη, το ίδιο έγινε πριν ένα χρόνο κ έπεσε μέσα …. δεν υπήρχε μόνο το iOS 18. τώρα ,με αυτό ….το τελικό σχέδιο κ την τιμή που θα διαμορφωθεί από τους δασμούς.. οι προβλέψεις για τις πωλήσεις … θα μείνουν μόνο με τους apple fan boys edit: άρχισαν να μεταφέρουν αρον αρον τα iPhone από την Κίνα σε άλλες χώρες ..🙃… γιατί άραγε !!!! Edited Τετάρτη στις 08:17 μμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:16 μμ 5 minutes ago, xabos said: Άρχισαν τα όργανα.., η πηγή είναι έγκυρη, το ίδιο έγινε πριν ένα χρόνο κ έπεσε μέσα …. δεν υπήρχε μόνο το iOS 18. τώρα ,με αυτό ….το τελικό σχέδιο κ την τιμή που θα διαμορφωθεί από τους δασμούς.. οι προβλέψεις για τις πωλήσεις … θα μείνουν μόνο με τους apple fan boys Έχει να γίνει... Ολική καταστροφή θα πάθουν οι αμερικανικές εταιρείες και όχι μόνο με αυτόν που έμπλεξαν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Τετάρτη στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:21 μμ οσο παει και χειροτερα. Ερωτηση. Εχω σοβαρο θεμα με το πληκτρολογιο. Εχω βαλει το swiftkey το οποιο εκτος οτι οποτε θελει το κινητο δε δουλευει και γυρναει σε ενα απλοποιημενο της apple σε ασχετες εφαρμογες και ασχετες στιγμες...συμβαινει και το αλλο..πολλες φορες αρνειται να δουλεψει σωστα. γραφει λαθος λεξεις, ακυρες κτλ κτλ. Γιατι γινεται αυτο ρε παιδια? ειχα χρονια το πληκτρολογιο της σονυ σε android και δουλευε τελεια. τωρα ουτε εκεινο δουλευει σε ανδροιδ βεβαια αλλα ηταν πολυ παλιο apk. Εδω γιατι το swift τρωει φρικες και γραφει ο,τι ναναι? μια απλη λεξη και σε διοθρωνει με εντελως ακυρες και ασχετες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Πέμπτη στις 03:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:57 πμ 8 ώρες πριν, p_k said: Έχει να γίνει... Ολική καταστροφή θα πάθουν οι αμερικανικές εταιρείες και όχι μόνο με αυτόν που έμπλεξαν. Εγώ γιατί δεν το βλέπω έτσι ρε παιδιά; Η Apple να γυρίσει την παραγωγή της στην Αμερική όπως θα ήταν το σωστό και η κάθε apple να κάνει το ίδιο Για το καλό της Αμερικής όχι για εμένα Δηλαδη ότι πήγε τις εγκαταστάσεις στην Κίνα, πουλάει συσκευή 1500€ και τα 1000€ είναι κέρδος έχει κάτι να λέει; Αν στην Ελλάδα γίνει κάτι τέτοιο μαγικό, επιστρέψουν εργοστάσια και βιομηχανίες, επιστρέψει κόσμος για να δουλέψει, μπουνε φόροι στα εισαγώμενα δεν θα είμαστε καλύτερα; Όχι άμεσα αλλά έμμεσα Νομίζω προστατεύει την χώρα του και εφαρμόζει πολιτικές για το καλό της οικονομίας των πολλών όχι των λίγων Εμείς εδώ είμαστε μια πολύ δροσερή χώρα της Αφρικής 4 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:59 πμ (edited) 15 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: Εχω σοβαρο θεμα με το πληκτρολογιο. Εχω βαλει το swiftkey το οποιο εκτος οτι οποτε θελει το κινητο δε δουλευει και γυρναει σε ενα απλοποιημενο της apple σε ασχετες εφαρμογες και ασχετες στιγμες...συμβαινει και το αλλο..πολλες φορες αρνειται να δουλεψει σωστα. γραφει λαθος λεξεις, ακυρες κτλ κτλ. Γιατι γινεται αυτο ρε παιδια? ειχα χρονια το πληκτρολογιο της σονυ σε android και δουλευε τελεια. τωρα ουτε εκεινο δουλευει σε ανδροιδ βεβαια αλλα ηταν πολυ παλιο apk. Εδω γιατι το swift τρωει φρικες και γραφει ο,τι ναναι? μια απλη λεξη και σε διοθρωνει με εντελως ακυρες και ασχετες. Τα ίδια κι εγώ! Χρησιμοποιούσα gboard και τώρα SwiftKey αλλά δε βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ τους πλέον, καθώς γυρίζουν και τα 2 στο default του iPhone. Εφόσον το SwiftKey κάνει και αυτό με τις λέξεις ξαναχρησιμοποιώ το gboard. Δεν ξέρω τι γίνεται και αν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή. Έχει κουράσει... Edited Πέμπτη στις 11:02 πμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Πέμπτη στις 12:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:00 μμ (edited) 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Τα ίδια κι εγώ! Χρησιμοποιούσα gboard και τώρα SwiftKey αλλά δε βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ τους πλέον, καθώς γυρίζουν και τα 2 στο default του iPhone. Εφόσον το SwiftKey κάνει και αυτό με τις λέξεις ξαναχρησιμοποιώ το gboard. Δεν ξέρω τι γίνεται και αν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή. Έχει κουράσει... Αρα δεν ειναι οτι το δικο μου εχει φαει φρικη. θα βαλω gboard και εγω αν και μου τη σπαει αλλα τα χαλια του πληκτρολογιου της apple δεν τα εχει. Edited Πέμπτη στις 12:00 μμ by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 01:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:46 μμ (edited) Ναι, έτσι ακριβώς! Με αυτό το σκεπτικό χρησιμοποιώ κι εγώ το gboard. Αν και το SwiftKey χειροτερεψε με την τελευταία ενημέρωση του... Κάτι άλλο....αυτό με την 18.3 δε θυμάμαι να το είχα δει. Εκτός του ότι το λέει, στο γράφημα φαίνεται και με πορτοκαλί χρωμα Edited Πέμπτη στις 01:49 μμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. Πέμπτη στις 08:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:11 μμ 8 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: Αρα δεν ειναι οτι το δικο μου εχει φαει φρικη. θα βαλω gboard και εγω αν και μου τη σπαει αλλα τα χαλια του πληκτρολογιου της apple δεν τα εχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το SwiftKey στο Android να είναι κλάσεις ανώτερο από το αντίστοιχο στο ios...... Το ίδιο ισχύει και με άλλες βασικές εφαρμογές όπως πχ Chrome (ναυάγιο) και Opera...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. Παρασκευή στις 03:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:02 πμ 6 ώρες πριν, montoya_42 said: Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το SwiftKey στο Android να είναι κλάσεις ανώτερο από το αντίστοιχο στο ios...... Το ίδιο ισχύει και με άλλες βασικές εφαρμογές όπως πχ Chrome (ναυάγιο) και Opera...... Βασίζονται στο μαμά πληκτρολόγιο. Αντίστοιχα οι browser είναι ο σαφάρι μασκαρεμένοι από ο,τι έχω καταλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. Παρασκευή στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:09 μμ 16 ώρες πριν, sneakysneaky said: Βασίζονται στο μαμά πληκτρολόγιο. Αντίστοιχα οι browser είναι ο σαφάρι μασκαρεμένοι από ο,τι έχω καταλάβει. Ναι, κάπως έτσι είναι. Για αυτό αυτή η αναπηρία. Τραγικά πράγματα........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts