Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, pavlidisc said:

Στο Dual Standby και οι δυο κάρτες είναι ενεργές αλλά όταν η μια λειτουργεί η άλλη βγαίνει εκτός.
Στο Dual Active και οι δύο κάρτες είναι ενεργές και όταν λειτουργεί η μία μπορεί να δεχτεί κλήση και η άλλη.

Άρα, ότι έχει το Huawei P30 Pro έχει και το 16 Pro Max.

Έτσι ακριβώς!

Άρα είμαι OK. Ρωτάω επειδή δεν είχα ποτέ μου iPhone σε dual standby, μήπως υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να γνωρίζω. Αν καταλαβαίνω σωστά απ' την απάντησή σου, θα είμαι OK, όπως με το Huawei P30 Pro.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Just now, DrMobile said:

Έτσι ακριβώς!

Άρα είμαι OK. Ρωτάω επειδή δεν είχα ποτέ μου iPhone σε dual standby, μήπως υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να γνωρίζω. Αν καταλαβαίνω σωστά απ' την απάντησή σου, θα είμαι OK, όπως με το Huawei P30 Pro.

Θεωρητικά καλά τα λέω...αλλά ποτέ μου δεν έχω χρησιμοποιήσει σε κινητό 2πλή κάρτα. 😁
Οπότε περίμενε να το σιγουρέψει και κάποιος που το ξέρει από πρώτο χέρι.
Να σου πει και κατά πόσο δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Θα σου πω εγω που ειχα oneplus με 2 sim και πηγα 16 pro max ποια ειναι η εμπειρία μου μεχρι στιγμής. Ξεκιναμε στο οτι η 1 sim πρεπει να γινει e-sim μετα στο οταν θελεις να διαλέξεις με ποια sim θελεις να καλεσεις τον αριθμο που θελεις το κανεις απο το menu τον επαφών οχι απο memu με της προσφατες κλήσεις. Και οι 2 sim ειναι κανονικά ενεργές και οι 2 sim ειναι κανονικά με WiFi calling. Επισης στο να διαλεγω με ποια sim θελω να ανοιγω τα δεδομένα το διαλέγω απο την δεύτερη μπάρα που εχει το control center δεν γίνεται αλλιως.

Edited by Klaudio97

Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσεις σας σχετικά με την ερώτησή μου για το dual standby.

Σχετικά με την αγορά του iPhone 16 Pro Max, απλά Skroutz-άρω κι αγοράζω ή πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο (λόγω Apple); Έχω να αγοράσω iPhone από το 2011 (iPhone 4).🤪

4 minutes ago, Klaudio97 said:

Θα σου πω εγω που ειχα oneplus με 2 sim και πηγα 16 pro max ποια ειναι η εμπειρία μου μεχρι στιγμής. Ξεκιναμε στο οτι η 1 sim πρεπει να γινει e-sim μετα στο οταν θελεις να διαλέξεις με ποια sim θελεις να καλεσεις τον αριθμο που θελεις το κανεις απο το menu τον επαφών οχι απο memu με της προσφατες κλήσεις. Και οι 2 sim ειναι κανονικά ενεργές και οι 2 sim ειναι κανονικά με WiFi calling. Επισης στο να διαλεγω με ποια sim θελω να ανοιγω τα δεδομένα το διαλέγω απο την δεύτερη μπάρα που εχει το control center δεν γίνεται αλλιως.

Χρήσιμη η απάντησή σου. Η γενική σου εμπειρία με dual-SIM πάντως είναι θετική, δηλαδή είναι αξιόπιστο, δεν χάνεις κλήσεις κτλ., σωστά; Ρωτάω επειδή η συσκευή είναι (και) εργαλείο στην εργασία μου και πρέπει να έχω αξιοπιστία. Εννοείται ότι όταν μιλάς στη μία SIM, δεν δέχεται η άλλη, το οποίο είναι λογικό και αποδεκτό (dual standby).

Ευχαριστώ και πάλι.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

1 hour ago, DrMobile said:

Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσεις σας σχετικά με την ερώτησή μου για το dual standby.

Σχετικά με την αγορά του iPhone 16 Pro Max, απλά Skroutz-άρω κι αγοράζω ή πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο (λόγω Apple); Έχω να αγοράσω iPhone από το 2011 (iPhone 4).🤪

Χρήσιμη η απάντησή σου. Η γενική σου εμπειρία με dual-SIM πάντως είναι θετική, δηλαδή είναι αξιόπιστο, δεν χάνεις κλήσεις κτλ., σωστά; Ρωτάω επειδή η συσκευή είναι (και) εργαλείο στην εργασία μου και πρέπει να έχω αξιοπιστία. Εννοείται ότι όταν μιλάς στη μία SIM, δεν δέχεται η άλλη, το οποίο είναι λογικό και αποδεκτό (dual standby).

Ευχαριστώ και πάλι.

2 χρόνια σχεδόν με 2 σιμ δεν θυμάμαι να έχασα κλήση. 

Αυτά σε 13 μινι

58 minutes ago, athanaso77 said:

Ναι αυτή.

Την έβαλα έκανα την διαδικασία αλλά δεν το βρίσκει το ρολόι...🙁

Galaxy Z fold 5

3 ώρες πριν, DrMobile said:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος κινητού Android (Huawei P30 Pro), το οποίο χρησιμοποιώ με δύο (2) κάρτες SIM (Vodafone & COSMOTE) σε κατάσταση dual standby, δηλαδή και οι δύο SIM είναι ταυτόχρονα σε αναμονή και έτοιμες να δεχτούν κλήσεις. Όταν εγώ θέλω να κάνω κλήση, προφανώς επιλέγω ποια από τις δύο θέλω να χρησιμοποιήσω. Εν ολίγοις, κλασικό dual-SIM τηλέφωνο.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω το τελευταίο iPhone 16 Pro Max και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να λειτουργήσει ως dual-SIM κινητό, όπως περιγράφω παραπάνω. Δεν με ενοχλεί αν η μία (ή και οι δύο) SIM είναι e-SIM, αρκεί να έχω απροβλημάτιστη λειτουργία των δύο αριθμών μου. Ξέρετε αν αυτό γίνεται; Θα έχω θέματα με το iPhone 16 Pro Max σε λειτουργία dual-SIM;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Ναι, η μια θα είναι κανονική και η άλλη esim

ff.jpg

4 ώρες πριν, Tasos19s said:

Χωρίς να έχεις το ρολόι συνδεμένο δηλαδή έρχονται ειδοποιήσεις αλλά δεν ανάβει η οθόνη σου 

Ηχος ακούγεται; 
Σε μηνύματα σε email στα πάντα; 
Μονο στις κλήσεις ανάβει η οθόνη; 

Το βρήκα, τελικά δεν έχει να κάνει με το αν είναι συνδεδεμένο το ρολόι ή όχι. Από τη στιγμή που έχω σεταρισμένο στο τηλέφωνο το ρολόι είναι προεπιλεγμένο στην εφαρμογή του Apple Watch να χτυπούν οι ειδοποιήσεις στο ρολόι άσχετα αν το φοράς ή όχι. Χτυπάει πχ ένα μήνυμα στο ρολόι αλλά η οθόνη του κινητού δεν ανάβει ούτε ακούγεται ήχος. Ωστόσο υπάρχει σαν notification στο κινητό. Αυτή η ρύθμιση αλλάζει από το watch app αλλά μετά σταματάει να χτυπάει στο ρολόι. Δεν γίνεται να χτυπάει και στα 2. Το διάβασα και σε ξένα forums που το συζητούν γενικότερα.

6 ώρες πριν, athanaso77 said:

Υπάρχει εφαρμογή Wear OS στο Apple Store και συνδέονται κανονικά ρολόγια με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Δοκιμασμένο…

Μάλλον κάτι έχω χάσει... Τα ρολόγια της Samsung όμως, δεν θέλουν και την εφαρμογή Samsung galaxy Watch και Samsung Health? Το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή Samsung Galaxy Watch όπου το πιο πρόσφατο που υποστηρίζει είναι το Galaxy Watch 3.

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

1 ώρα πριν, kiriakos_tjet said:

Το βρήκα, τελικά δεν έχει να κάνει με το αν είναι συνδεδεμένο το ρολόι ή όχι. Από τη στιγμή που έχω σεταρισμένο στο τηλέφωνο το ρολόι είναι προεπιλεγμένο στην εφαρμογή του Apple Watch να χτυπούν οι ειδοποιήσεις στο ρολόι άσχετα αν το φοράς ή όχι. Χτυπάει πχ ένα μήνυμα στο ρολόι αλλά η οθόνη του κινητού δεν ανάβει ούτε ακούγεται ήχος. Ωστόσο υπάρχει σαν notification στο κινητό. Αυτή η ρύθμιση αλλάζει από το watch app αλλά μετά σταματάει να χτυπάει στο ρολόι. Δεν γίνεται να χτυπάει και στα 2. Το διάβασα και σε ξένα forums που το συζητούν γενικότερα.

Δεν κατάλαβα...τί ακριβώς κατάλαβες... από τα ξένα forum, αλλά να σου πώ πώς δουλεύει το δικό μου.

Όταν φοράω το ρολόι, οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο στο ρολόι. Το κινητό δεν νιώθει τίποτα.
Όταν βγάλω το ρολόι, οι ειδοποιήσεις έρχονται στο κινητό και ακούγεται και ήχος και ανάβει και η οθόνη.
Μόλις φορέσω το ρολόι και το ξεκλειδώσω, πάλι οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο στο ρολόι.

Το ρολόι είναι πάντα συνδεδεμένο στο κινητό. Είτε το φοράς είτε όχι.
Το φόρα/βγάλε, μόνο με τις ειδοποιήσεις έχει να κάνει.
Και δουλεύει όπως σου περιέγραψα παραπάνω.

Εκτός εάν εννοείς κάτι διαφορετικό και δεν μπορώ να το καταλάβω.

Edited by pavlidisc

1 hour ago, pavlidisc said:

Δεν κατάλαβα...τί ακριβώς κατάλαβες... από τα ξένα forum, αλλά να σου πώ πώς δουλεύει το δικό μου.

Όταν φοράω το ρολόι, οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο στο ρολόι. Το κινητό δεν νιώθει τίποτα.
Όταν βγάλω το ρολόι, οι ειδοποιήσεις έρχονται στο κινητό και ακούγεται και ήχος και ανάβει και η οθόνη.
Μόλις φορέσω το ρολόι και το ξεκλειδώσω, πάλι οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο στο ρολόι.

Το ρολόι είναι πάντα συνδεδεμένο στο κινητό. Είτε το φοράς είτε όχι.
Το φόρα/βγάλε, μόνο με τις ειδοποιήσεις έχει να κάνει.
Και δουλεύει όπως σου περιέγραψα παραπάνω.

Εκτός εάν εννοείς κάτι διαφορετικό και δεν μπορώ να το καταλάβω.

Αυτό ακριβώς εννοώ, μάλλον το περιέγραψα πολύ λάθος..😆😆

Δεν είχα ιδέα πως λειτουργεί όλο αυτό γιατί ήμουν χρόνια χρήστης Samsung Galaxy και Galaxy watch που οι ενημερώσεις χτυπούσαν παντού. Το iPhone και το Apple Watch τα έχω μόλις 2 μέρες κι όπως καταλαβαίνεις έχω χάσει τη μπάλα😆😆

16 ώρες πριν, DrMobile said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Τάσο.

Ίσως δεν το περιέγραψα καλά. Δεν με πειράζει να βγαίνει η άλλη SIM εκτός όταν δέχομαι κλήση. Αυτό που θέλω είναι όταν δεν δέχομαι καμία κλήση να είναι και οι δύο SIM ενεργές, δηλαδή όποιος με καλέσει σε όποια απ' τις δύο SIM, να χτυπήσει (και όταν απαντήσω ας κλειδώσει στη SIM που απάντησα μέχρι να κλείσω).

Νομίζω πως έτσι δεν θα έχω θέμα, σωστά;

Και οι δυο είναι ενεργές κανονικά ναι 

Και μπορείς να επιλέξεις πχ από την μια να έχεις κλήσεις και από την άλλη Ίντερνετ 

Εγω έτσι έχω κάνει γιατί η βασική μου κάρτα δεν έχει απεριόριστα δεδομένα 

Ετσι έχω μια δεύτερη μόνο για απεριόριστα δεδομένα 

Όταν όμως δέχομαι κλήση η άλλη sim κόβεται 

Αν αυτό θέλεις τότε ναι έτσι δουλεύει 

Nokia 8800 Scirocco

9 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

Αυτό ακριβώς εννοώ, μάλλον το περιέγραψα πολύ λάθος..😆😆

Δεν είχα ιδέα πως λειτουργεί όλο αυτό γιατί ήμουν χρόνια χρήστης Samsung Galaxy και Galaxy watch που οι ενημερώσεις χτυπούσαν παντού. Το iPhone και το Apple Watch τα έχω μόλις 2 μέρες κι όπως καταλαβαίνεις έχω χάσει τη μπάλα😆😆

Ο συνδυασμός Samsung Galaxy και Galaxy watch δουλεύει αλλιώς. Έχεις δίκιο. Βαράνε όλα (αν και αν θυμάμαι καλά και στο Samsung υπάρχει ρύθμιση να βαράνε ειδοποιήσεις στο ρολόι μόνο εάν το φοράς...αλλά δεν παίρνω όρκο).
Πράγμα που για μένα δεν έχει λογική. Αυτό όμως είναι προσωπική άποψη.
Εδώ έχεις βγαλμένο το ρολόι, σε παίρνουν τηλέφωνο, και το ρολόι βαράει...ενώ είναι σε άλλο δωμάτιο...έλεος και ήμαρτον δηλαδή 😆.
Μα άμα το έχω βγαλμένο και έχω κλήση, το κινητό θα ψάξω να βρω για να μιλήσω όχι το ρολόι!
Τέλος πάντων, αυτό έχει να κάνει και με το πώς βολεύεται ο καθένας.

Σε Apple τα πράγματα είναι αλλιώς. 
Θα δείς ότι όταν φοράς το ρολόι και χρησιμοποιείς το κινητό (έχεις το κινητό στα χέρια σου με αναμμένη οθόνη δηλαδή) τότε οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο στο κινητό...απόλυτα φυσιολογικό δηλαδή...μα αφού βλέπεις το κινητό...γιατί να βαρέσει το ρολόι;;;;;!!!
Θέλω να πώ, έχει μια - δική του - λογική το πράμα.
Ενώ στα Samsung...βαράτε βιολιτζήδες, όλα μαζί με μια φωνή...😁

Edited by pavlidisc

7 minutes ago, pavlidisc said:

Ο συνδυασμός Samsung Galaxy και Galaxy watch δουλεύει αλλιώς. Έχεις δίκιο. Βαράνε όλα (αν και αν θυμάμαι καλά και στο Samsung υπάρχει ρύθμιση να βαράνε ειδοποιήσεις στο ρολόι μόνο εάν το φοράς...αλλά δεν παίρνω όρκο).
Εδώ έχεις βγαλμένο το ρολόι, σε παίρνουν τηλέφωνο, και το ρολόι βαράει...ενώ είναι σε άλλο δωμάτιο...έλεος και ήμαρτον δηλαδή 😆.
Μα άμα το έχω βγαλμένο και έχω κλήση, το κινητό θα ψάξω να βρω για να μιλήσω όχι το ρολόι!

Θα δείς ότι όταν φοράς το ρολόι και χρησιμοποιείς το κινητό (έχεις το κινητό στα χέρια σου με αναμμένη οθόνη δηλαδή) τότε οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο στο κινητό...απόλυτα φυσιολογικό δηλαδή...μα αφού βλέπεις το κινητό...γιατί να βαρέσει το ρολόι;;;;;!!!

Καμία σχέση Apple Watch μαζί με iPhone 

Οποίος τα έχει μονάχα γνωρίζει 

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά πώς βάζουμε εφαρμογές στις "κρυμμένες";;

1 minute ago, kiriakos_tjet said:

Παιδιά πώς βάζουμε εφαρμογές στις "κρυμμένες";;

Άκυρο το βρήκα..

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Μετάβαση από 15 pro max. Πέρα από καλύτερη μπαταρία δεν πιστεύω να δω τρελές διαφορές. Έχει κανένας torras ultra think θήκη να μου πει εντυπώσεις? Έχω μια στο 15 και για να την βγάλεις πρέπει να είσαι ο hulk 😂 

Εγώ ζητάω την εξής βοήθεια επειδή από μεθαύριο θα βρισκόμαι Λονδίνο και προφανώς θα ήθελα όταν θα είμαι έξω να έχω ίντερνετ έχω ( what's up & f2g ) υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Η καλύτερα να κατεβάσω κάποια esim από κάποια εφαρμογή; 

59 minutes ago, Klaudio97 said:

Εγώ ζητάω την εξής βοήθεια επειδή από μεθαύριο θα βρισκόμαι Λονδίνο και προφανώς θα ήθελα όταν θα είμαι έξω να έχω ίντερνετ έχω ( what's up & f2g ) υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Η καλύτερα να κατεβάσω κάποια esim από κάποια εφαρμογή; 

Τι εννοείς;  δεν έχεις roaming σε Αγγλία; 

ff.jpg

6 minutes ago, koutsis said:

Τι εννοείς;  δεν έχεις roaming σε Αγγλία; 

Πρόσφατα έχω ταξιδέψει Πολωνία και Γερμανία και στα 2 έκανα roaming με την Γερμανία ( λόγω nova μάλλον ) καλύτερη. Αλλά επειδή η Αγγλία είναι εκτός Ε.Ε εκεί πιστεύω η χρεώσεις θα είναι μεγαλύτερες και γι'αυτό ρώτησα μήπως αξίζει καλύτερα να κατεβάσω κάποια άλλη esim η αν γνωρίζεις κάποιος κάποια καλή προσφορά με της ελληνικές εταιρείες.

15 ώρες πριν, pavlidisc said:

καλα μην το λες, τοσα χρονια μου εχει τυχει πολλες φορες να μην εχω το κινητο κοντα και να εχω το ρολοι και επειδη ακριβως ηταν το ρολοι, πηρα χαμπαρι την κληση. πχ ημουν στο μπανιο και ειχα βγαλει μονο ρολοι διπλα, πηρα μιλησα. το apple αταροχο, δεν βαραει.

Επισης κατι αλλο, στο αι φον αν ερθει ενα μηνυμα, χτυπαει στο ρολοι εκεινη τη στιγμη, το κοιτας δεν το κοιτας. Στα samsung στο δειχνει το μηνυμα ή γενικα την ειδοποιηση μολις γυρισεις καρπο. Ετσι με ενα χερι εχεις δει τι εχεις ενω το apple αν δεν το γυρισεις να δεις την ωρα που συμβαινει μετα χανεται. τετοια απλα και μικρα μου λειπουν και πραγματικα δεν εχω καταφερει να βολευτω το ρολοι της apple. 

επισης πηρα ακουστικα τα οποια οταν τα φοραω παει η κληση σε αυτα αλλα αν θελω να γυρισω στο ρολοι πρεπει να βγαλω κινητο, κατι που δεν βολευει οταν ειμαι με βεσπα οπου το κινητο ειναι κατω απο τη σελα συνηθως και τα ακουστικα μεσα απο κρανος. Ετσι, αν απαντησω απο ρολοι παει η κληση σε αυτο και οχι στα ακουστικα και δεν μου δινει επιλογη να τη γυρισω. 

15 ώρες πριν, Tasos19s said:

Καμία σχέση Apple Watch μαζί με iPhone 

Οποίος τα έχει μονάχα γνωρίζει 

Ετσι ειναι, οι περιορισμοι ειναι πολλοι δυστυχως

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

7 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

καλα μην το λες, τοσα χρονια μου εχει τυχει πολλες φορες να μην εχω το κινητο κοντα και να εχω το ρολοι και επειδη ακριβως ηταν το ρολοι, πηρα χαμπαρι την κληση. πχ ημουν στο μπανιο και ειχα βγαλει μονο ρολοι διπλα, πηρα μιλησα. το apple αταροχο, δεν βαραει.

Επισης κατι αλλο, στο αι φον αν ερθει ενα μηνυμα, χτυπαει στο ρολοι εκεινη τη στιγμη, το κοιτας δεν το κοιτας. Στα samsung στο δειχνει το μηνυμα ή γενικα την ειδοποιηση μολις γυρισεις καρπο. Ετσι με ενα χερι εχεις δει τι εχεις ενω το apple αν δεν το γυρισεις να δεις την ωρα που συμβαινει μετα χανεται. τετοια απλα και μικρα μου λειπουν και πραγματικα δεν εχω καταφερει να βολευτω το ρολοι της apple. 

επισης πηρα ακουστικα τα οποια οταν τα φοραω παει η κληση σε αυτα αλλα αν θελω να γυρισω στο ρολοι πρεπει να βγαλω κινητο, κατι που δεν βολευει οταν ειμαι με βεσπα οπου το κινητο ειναι κατω απο τη σελα συνηθως και τα ακουστικα μεσα απο κρανος. Ετσι, αν απαντησω απο ρολοι παει η κληση σε αυτο και οχι στα ακουστικα και δεν μου δινει επιλογη να τη γυρισω. 

Ετσι ειναι, οι περιορισμοι ειναι πολλοι δυστυχως

Το κάθε ένα σύστημα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα 

Εγω το κλειστό σύστημα της apple το βρίσκω σωστότερο για εμένα 

Οποτε οι περιορισμοί αυτοί καλώς και υπάρχουν γιατί αλλιώς θα είχαμε ένα χάος όπως το android 

Nokia 8800 Scirocco

On 14/11/2024 at 3:26 ΜΜ, DrMobile said:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος κινητού Android (Huawei P30 Pro), το οποίο χρησιμοποιώ με δύο (2) κάρτες SIM (Vodafone & COSMOTE) σε κατάσταση dual standby, δηλαδή και οι δύο SIM είναι ταυτόχρονα σε αναμονή και έτοιμες να δεχτούν κλήσεις. Όταν εγώ θέλω να κάνω κλήση, προφανώς επιλέγω ποια από τις δύο θέλω να χρησιμοποιήσω. Εν ολίγοις, κλασικό dual-SIM τηλέφωνο.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω το τελευταίο iPhone 16 Pro Max και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να λειτουργήσει ως dual-SIM κινητό, όπως περιγράφω παραπάνω. Δεν με ενοχλεί αν η μία (ή και οι δύο) SIM είναι e-SIM, αρκεί να έχω απροβλημάτιστη λειτουργία των δύο αριθμών μου. Ξέρετε αν αυτό γίνεται; Θα έχω θέματα με το iPhone 16 Pro Max σε λειτουργία dual-SIM;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, προχώρα στην αγορά ,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε αυτά που ρωτάς. 
 Εγώ θα σταθώ λίγο στο ποια κάρτα θα μετατρέψεις σε eSIM. Σου προτείνω να κάνεις eSIM την κάρτα της Vodafone για να έχεις την δυνατότητα μέσω του qr code που σου δίνουν να την μεταφέρεις σε οποιαδήποτε συσκευή θέλεις εύκολα και ανέξοδα. 
 Η Cosmote (μέχρι πρότινος τουλάχιστον) δεν έδινε την δυνατότητα να μπορείς μέσω qr code να αλλάξεις ανέξοδα την eSIM σε άλλες συσκευές. Είχε χρέωση 10€ για κάθε αλλαγή. 
Edit :  Πλέον 5€ όπως επισήμανε ο Tasos19s

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

10 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

...και πολύ καλά κάνει και χάνεται.
Η ειδοποίηση έρχεται για να την δεις...την ώρα που έρχεται! Εάν είναι να την δεις μετά από 10 λεπτά, ε τότε δεν έχεις λόγο να την στείλεις στο ρολόι. Την βλέπεις και στο κινητό με την ησυχία σου και όταν το ανοίξεις.
Για εμένα λοιπόν, όταν έρθει ειδοποίηση στο ρολόι και δεν την δώ, ή την δώ μόνο σαν προεπισκόπιση αλλά δεν την θεωρήσω επείγουσα και την αγνοήσω, θέλω να φεύγει, ώστε την επόμενη φορά που θα ανασηκώσω τον καρπό, να δώ την ώρα και όχι την ειδοποίηση που έχω αγνοήσει.
Θέλω να πώ με όλη την παραπάνω φλυαρία ότι...δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά τα πράγματα...υπάρχει με βολεύει έτσι ή με βολεύει αλλιώς.