jonos Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου ΕΘνική οδός με Αττική οδό. Τελικα πιο modem φοράει η συσκευή μας ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) X71 modified.. Στην συλλογή έχει μία νέα ταπετσαρία… άπειρες φορές τρόμαξα .. γιατί νομίζω στην αρχή ότι έχει ραγίσει η οθόνη 😩 δεν έχω παραλάβει το νέο τζάμι της belkin… κ ο φόβος είναι κάθε φορά μεγαλύτερος Edited 21 Οκτωβρίου by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) On 21/10/2024 at 7:57 ΠΜ, Strofigkas said: Το έγραψα ότι δεν παίζει ρόλο η διαφορά στο μέγεθος. Εχώ το fold 5 και παλιότερα s22 ultra και όμως το μέγεθος παίζει ρόλο.. δεν άντεχα να μην το πω.... 19 ώρες πριν, jonos said: ΕΘνική οδός με Αττική οδό. Τελικα πιο modem φοράει η συσκευή μας ; Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχω πιάσει 1253download και 108 upload με 14 pro max.Μήπως είναι το σημείο και όχι το modem? Edited 22 Οκτωβρίου by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 37 minutes ago, dalton114 said: και όμως το μέγεθος παίζει ρόλο.. δεν άντεχα να μην το πω.... Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχω πιάσει 1253download και 108 upload με 14 pro max.Μήπως είναι το σημείο και όχι το modem? Εννοώ φίλε μου για μένα δεν έχει σημασία στην χρήση αν θα είναι μικρό ή μεγάλο γιατί έχω δουλέψει μεγάλες συσκευες Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Καπου διαβαζα οτι δεν ειναι καλο να μενει στην πριζα μετα την φορτιση. Σε αυτο το mode πως επηρεαζεται η μπαταρια ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) Σε αυτό το mode, απλα παύει να φορτίζει, μένει στο 80% και ανάλογα με το πώς το φορτίζεις, γίνεται ανάλογα η διαδικασία μετά. Τις προάλλες, ειχα βάλει να φορτίσει πριν πέσω για ύπνο, ήταν νωρίτερα από.τη συνηθισμένη ώρα και μου έβγαλε μήνυμα κάποια στιγμή ότι παύει η φόρτιση και θα συνεχίσει στις 4:30 μέχρι το 100%. Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς ακριβώς αυτό βοηθάει την μπαταρία, από τη στιγμή όμως που είναι δουλειά του λογισμικού, εκείνο ξέρει καλύτερα.... Edited 23 Οκτωβρίου by tsimisde 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, tsimisde said: Σε αυτό το mode, απλα παύει να φορτίζει, μένει στο 80% και ανάλογα με το πώς το φορτίζεις, γίνεται ανάλογα η διαδικασία μετά. Τις προάλλες, ειχα βάλει να φορτίσει πριν πέσω για ύπνο, ήταν νωρίτερα από.τη συνηθισμένη ώρα και μου έβγαλε μήνυμα κάποια στιγμή ότι παύει η φόρτιση και θα συνεχίσει στις 4:30 μέχρι το 100%. Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς ακριβώς αυτό βοηθάει την μπαταρία, από τη στιγμή όμως που είναι δουλειά του λογισμικού, εκείνο ξέρει καλύτερα.... να ρωτησω.στο 80% το βαζεις να φορτισει? μετα τι γινεται συνεχιζει μεχρι το 100% αν το αφησεις ολο το βραδυ η μενει στο 80%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 23 Οκτωβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, josuts said: να ρωτησω.στο 80% το βαζεις να φορτισει? μετα τι γινεται συνεχιζει μεχρι το 100% αν το αφησεις ολο το βραδυ η μενει στο 80%? Αν το βάλεις να σταματάει στο 80%, μένει εκεί όση ώρα και να το έχεις στο φορτιστή, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 59 minutes ago, athanaso77 said: Αν το βάλεις να σταματάει στο 80%, μένει εκεί όση ώρα και να το έχεις στο φορτιστή, οκ.Γιατι εγω το βαζω στο 100% κ το αφηνω μεχρι το πρωι.Τουλαχιστον 2 φορες ρο εχω κανει ως τωρα καθως βολευει αφου το πρωι ειναι ετοιμο κ το παιρνεις κ φευγεις.Κανω καλα η ρημαζω την μπαταρια με την παροδο του χρονου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, josuts said: να ρωτησω.στο 80% το βαζεις να φορτισει? μετα τι γινεται συνεχιζει μεχρι το 100% αν το αφησεις ολο το βραδυ η μενει στο 80%? Συνεχίζει στο 100%. Απλά, επειδή έχει μάθει τις ώρες που συνήθως το έχεις στο ρεύμα, προσαρμόζει τη φόρτιση να φτάσει στο 100% λίγο πριν το βγάλεις από το ρεύμα η μάλλον, για να μείνει για όσο λιγότερη ώρα γίνεται στη μπριζα στο 100%. 1 hour ago, josuts said: οκ.Γιατι εγω το βαζω στο 100% κ το αφηνω μεχρι το πρωι.Τουλαχιστον 2 φορες ρο εχω κανει ως τωρα καθως βολευει αφου το πρωι ειναι ετοιμο κ το παιρνεις κ φευγεις.Κανω καλα η ρημαζω την μπαταρια με την παροδο του χρονου? Εννοείς να έχει 100% όταν το βάλεις να φορτίσει και απλά το βάζεις στη μπριζα για να μη πέσει το ποσοστό ούτως ώστε, να ξεκινήσεις με 100% φόρτιση; Αν είναι αυτό, δεν ξέρω, προσωπικά δεν το συνηθίζω, εκτός αν πρόκειται για πολύ έκτακτη περίπτωση αλλά γενικά, προσωπικά μιλώντας, θα το απέφευγα, δε νομίζω να επηρεάζει τόσο το να έχεις 1-2% μείον μέχρι το πρωί, αν το αφήσεις πλήρως φορτισμένο το βράδυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, tsimisde said: Συνεχίζει στο 100%. Απλά, επειδή έχει μάθει τις ώρες που συνήθως το έχεις στο ρεύμα, προσαρμόζει τη φόρτιση να φτάσει στο 100% λίγο πριν το βγάλεις από το ρεύμα η μάλλον, για να μείνει για όσο λιγότερη ώρα γίνεται στη μπριζα στο 100%. Εννοείς να έχει 100% όταν το βάλεις να φορτίσει και απλά το βάζεις στη μπριζα για να μη πέσει το ποσοστό ούτως ώστε, να ξεκινήσεις με 100% φόρτιση; Αν είναι αυτό, δεν ξέρω, προσωπικά δεν το συνηθίζω, εκτός αν πρόκειται για πολύ έκτακτη περίπτωση αλλά γενικά, προσωπικά μιλώντας, θα το απέφευγα, δε νομίζω να επηρεάζει τόσο το να έχεις 1-2% μείον μέχρι το πρωί, αν το αφήσεις πλήρως φορτισμένο το βράδυ.... ναι αυτο εννοω! Καλως θα το κοιταξω απο εδω κ περα μιας κ ειναι κ καινουργια συσκευη!😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) Απόκρυψη στοιχείων που αποσπούν την προσοχή … πολύ χρήσιμο εργαλείο ..ιδιαίτερα όταν έχουμε σ’ τον safari αποθηκευμένες 2-3 σελίδες που επισκεπτόμαστε καθημερινά κ μας πιάνουν πολύ χώρο οι διαφημίσεις… νομίζω ότι βελτιστοποιεί κ τον χρόνο ανανέωσης της σελίδας .. Perfect 👌 Μάλλον θα πέσει πάλι .. πολύ αντιγραφή από τον ανταγωνισμό.. Edited 27 Οκτωβρίου by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Καλημέρα σε όλους! Επιτέλους παρέλαβα μόλις τώρα 256 Natura titanium.. οπως ειχα γραψει πρωτη φορα σε ios θα επανέλθω αφού το σηνηθησω να γράψω εντυπώσεις.. να ρωτήσω κάτι έχω πάρει εκτός από θηκη spigen και τζαμακι για την κάμερα spigen,έχετε βάλει εσείς? αλλοιώνει της φώτο? Προσεκτικός είμαι αλλά καμία φορά δεν ξέρεις. Edited 29 Οκτωβρίου by mpompa 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 28 minutes ago, mpompa said: Καλημέρα σε όλους! Επιτέλους παρέλαβα μόλις τώρα 256 Natura titanium.. οπως ειχα γραψει πρωτη φορα σε ios θα επανέλθω αφού το σηνηθησω να γράψω εντυπώσεις.. να ρωτήσω κάτι έχω πάρει εκτός από θηκη spigen και τζαμακι για την κάμερα spigen,έχετε βάλει εσείς? αλλοιώνει της φώτο? Προσεκτικός είμαι αλλά καμία φορά δεν ξέρεις. Καλημέρα και καλορίζικο! Εύχομαι να το μάθεις γρήγορα και να το χαρείς! Τζαμακι στην κάμερα έχει βάλει η κοπέλα μου και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις φωτό. Κάθε φορά που βγάζουμε φωτος τις βάζουμε δίπλα δίπλα να φανταστείς. Γενικά δεν προτείνεται καθώς υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αλλοίωσης. Edited 29 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Rainbow Effect… λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Καλημέρα και καλορίζικο! Εύχομαι να το μάθεις γρήγορα και να το χαρείς! Τζαμακι στην κάμερα έχει βάλει η κοπέλα μου και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις φωτό. Κάθε φορά που βγάζουμε φωτος τις βάζουμε δίπλα δίπλα να φανταστείς. Γενικά δεν προτείνεται καθώς υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αλλοίωσης. Σε ευχαριστώ πολύ,μάλλον δεν θα το βάλω το τζαμάκι οπότε θα είμαι πολύ προσεκτικός, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Παιδιά ερώτηση, παραλαμβάνω το προ (θεωρητικά) σε λίγες μέρες και θέλω να προστατέψω αυτή τη φορά την υγεία της μπαταρίας (όσο γίνεται). Έχω γρήγορο φορτιστή και θέλω έναν αργό έτσι για το βράδυ που θα το βάλω να σταματάει στο 80, όση ώρα θέλει ας κάνει. Τι να κοιτάξω? Λίγα αμπερ ή λίγα βατ? Ή και τα 2? Έχω μπερδευτεί Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 hour ago, Antwny said: Παιδιά ερώτηση, παραλαμβάνω το προ (θεωρητικά) σε λίγες μέρες και θέλω να προστατέψω αυτή τη φορά την υγεία της μπαταρίας (όσο γίνεται). Έχω γρήγορο φορτιστή και θέλω έναν αργό έτσι για το βράδυ που θα το βάλω να σταματάει στο 80, όση ώρα θέλει ας κάνει. Τι να κοιτάξω? Λίγα αμπερ ή λίγα βατ? Ή και τα 2? Έχω μπερδευτεί On 11/10/2024 at 10:15 ΠΜ, jonos said: Σε προσφορα απο τον Κωτσοβολο στα 29.90€ Ρε που παμε ρεεεεεε 😄 Ψάξε το λίγο γιατί κυκλοφορούν και μαϊμούδες. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) Τελικά τοποθετήθηκε το τζάμι της Belkin… ultra glass 2.. Μια χαρά αίσθηση στο χέρι … από άκρη σε άκρη χωρίς κενό .. αλλά δεν έχει το φίλτρο αντανάκλασης που έχει η Flolab…μικρό το κακό … γνωρίζουμε αν έχει εγγύηση για σπάσιμο …??? ή εδώ δεν έχει τέτοια κάλυψη με αυτήν την εταιρία.. Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια που είχα ξαναβάλει, μου ράγισε μόνο του μετά από δυο μήνες .. πιθανόν συστολή!!..?? Ένα καλό συγκριτικό εφ όλης της ύλης , ανέβηκε πρόσφατα 16 VS 15 https://m.gsmarena.com/iphone_16_pro_max_vs_iphone_15_pro_max_battery_camera_price_compared-news-64953.php Edited 1 Νοέμβριος by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Παιδιά καλησπέρα. Πήρα από vodafone eshop το 16pro μαύρο 256.θα το έχω από βδομάδα. Επειδή είμαι άσχετος, το mag safe Τι ειναι ;Αν πάρω θήκη με mag safe θα φορτίζει σε οποιοδήποτε ασύρματο φορτιστή; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, Strofigkas said: Παιδιά καλησπέρα. Πήρα από vodafone eshop το 16pro μαύρο 256.θα το έχω από βδομάδα. Επειδή είμαι άσχετος, το mag safe Τι ειναι ;Αν πάρω θήκη με mag safe θα φορτίζει σε οποιοδήποτε ασύρματο φορτιστή; Magsafe είναι η τεχνολογία της Apple για την ασύρματη φόρτιση. Ναι, ισχύει αυτό με τη θήκη που λες, μπορείς επίσης να πάρεις και magsafe powerbank, προσωπικά μιλώντας, παρόλο που δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, συνήθως φορτίζω στο σπίτι, πριν φύγω, θα σου λύσει τα χέρια το magsafe powerbank, μαγνητικά συνδέεται η συσκευή, το βάζεις στην τσάντα η στο σάκο σου και δεν έχεις εκείνο το χαλί με τα καλώδια που κρέμονται, να έχεις το φόβο μη σκαλωσει πουθενά, να θέλεις να τα κουλουριάζεις, γενικά, είναι καλή φάση σε powerbank. Για να είμαι ειλικρινής, στο σπίτι σκέφτομαι να πάρω κάνα magsafe φορτιστή, η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχω αντικειμενικό λόγο για να το κάνω οπότε, δε βρίσκω νόημα. Συν τοις άλλοις, θερμαίνεται η συσκευή με την ασύρματη φόρτιση, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μακροζωία της μπαταρίας.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Εγώ πήρα spigen ultra hybrid με MagSafe και το αντίστοιχο τζαμι και ειμαι πολυ ευχαριστημένη Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Γνώμη γι αυτό το τζαμακι; Spigen GLAS.tR EZ Fit Privacy Tempered Glass Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Μια ερώτηση ρε παιδιά, πού το βρίσκετε το κινητό; Κοντεύουν 2 μήνες απο την ημέρα επίσημης κυκλοφορίας του και όλο το βλέπω στην κατάσταση "αναμένεται" ή "κατόπιν παραγγελίας" σε όλα τα γνωστά καταστήματα της χώρας. Πρώτη φορά θα κάνω μετάβαση σε iphone οπότε δεν ξέρω τι παίζει με τις διαθεσιμότητες. Πότε συνήθως στρώνουν οι διαθεσιμότητες σε φυσιολογικά επίπεδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 29 minutes ago, Stratos86 said: Μια ερώτηση ρε παιδιά, πού το βρίσκετε το κινητό; Κοντεύουν 2 μήνες απο την ημέρα επίσημης κυκλοφορίας του και όλο το βλέπω στην κατάσταση "αναμένεται" ή "κατόπιν παραγγελίας" σε όλα τα γνωστά καταστήματα της χώρας. Πρώτη φορά θα κάνω μετάβαση σε iphone οπότε δεν ξέρω τι παίζει με τις διαθεσιμότητες. Πότε συνήθως στρώνουν οι διαθεσιμότητες σε φυσιολογικά επίπεδα; Φέρνουν πολύ λίγα κομμάτια κάθε φορά. Θα πρέπει να έχεις ανοιχτές σελίδες των καταστημάτων και να κάνεις refresh. Εγώ πριν από ένα μηνα περίπου στο eshop της vodafone είχα πατήσει να ενημερωθώ με mail όταν θα υπήρχε διαθεσιμότητα και την Παρασκευή μου έστειλαν ότι υπάρχει διαθέσιμο και το πήρα.την άλλη μέρα σε μαύρο τουλάχιστον δεν υπήρχαν, είχαν εξαντληθεί. Μιλάω για το pro μοντέλο. Όσο για την διαθεσιμότητα στα ράφια μου είπαν από εκεί τα Χριστούγεννα και αν... Edited 3 Νοέμβριος by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts