Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 minutes ago, athanaso77 said:

Τόσο από Αγγλία όσο και από Ελλάδα που μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, τα απλά 16άρια είναι διαθέσιμα από day one, ενώ τα Pro / Pro Max, άφαντα.

Πάντα τα pro max πουλούσαν περισσότερο ειδικά στην αρχή 

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα. Γνωρίζετε περίπου από τα 256gb μνήμης πόσα είναι δεσμευμενα από το σύστημα; 

Galaxy Z fold 5

20 minutes ago, Strofigkas said:

Καλημέρα. Γνωρίζετε περίπου από τα 256gb μνήμης πόσα είναι δεσμευμενα από το σύστημα; 

10gb περίπου στο δικό μου κινητό που είναι παλαιοτερο μοντέλο όμως 

Ας είναι 15gb σε αυτό που έχεις εσύ 

Nokia 8800 Scirocco

14 minutes ago, Tasos19s said:

10gb περίπου στο δικό μου κινητό που είναι παλαιοτερο μοντέλο όμως 

Ας είναι 15gb σε αυτό που έχεις εσύ 

Δεν έχω ακόμα. Σκέφτομαι για το 16pro 256

Galaxy Z fold 5

1 minute ago, Strofigkas said:

Δεν έχω ακόμα. Σκέφτομαι για το 16pro 256

Ναι από αυτό που θέλεις να πάρεις έστω 

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τον χώρο 

Αλλιω μετά πας σε κάποιο μεγαλύτερο πακέτο iCloud χώρου 

Nokia 8800 Scirocco

Παρέλαβε κανείς …

Ούτε ένας ….μάλιστα.🤔

Αν , μόλις φτάσει η πρώτη καραβιά .. δεν  έχουν παραλάβει ορισμένοι.. θα πηγαίνουν μετά στις 20 Οκτωβρίου… / Νοέμβριο κ ούτω καθεξής..

Θυμάμαι.. η παραλαβή του 14 είχε ολοκληρωθεί , αρχές Ιανουαρίου… είχα φτάσει στο σημείο να κάνω προπαραγγελίες σε τρία καταστήματα συγχρόνως ..

Οι πιο τυχεροί ήταν αυτοί με τα πιο παράξενα θα έλεγα κομμάτια… όπως 512 / 1Tb.. 

Edited by xabos

Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω δει οτι τα 16αρια υποστηριζουν φορτισει μεχρι 45w! Και επειδη προφανως θελω να εχω τουλαχιστον αυτην την φορτιση αν το φορτιζω με τον φορτιστει του oneplus πειραζει;

4 ώρες πριν, xabos said:

Παρέλαβε κανείς …

Ούτε ένας ….μάλιστα.🤔

Αν , μόλις φτάσει η πρώτη καραβιά .. δεν  έχουν παραλάβει ορισμένοι.. θα πηγαίνουν μετά στις 20 Οκτωβρίου… / Νοέμβριο κ ούτω καθεξής..

Θυμάμαι.. η παραλαβή του 14 είχε ολοκληρωθεί , αρχές Ιανουαρίου… είχα φτάσει στο σημείο να κάνω προπαραγγελίες σε τρία καταστήματα συγχρόνως ..

Οι πιο τυχεροί ήταν αυτοί με τα πιο παράξενα θα έλεγα κομμάτια… όπως 512 / 1Tb.. 

Δηλαδή κάποιος που δεν έκανε προπαραγγελια ποτέ θα το βρει στο ράφι; 

Galaxy Z fold 5

Δηλαδή κάποιος που δεν έκανε προπαραγγελια ποτέ θα το βρει στο ράφι; 

Υπαρχουν πολλοι που με refresh στης σελιδες κάποιες φορες βρισκουν διαθέσιμα κομμάτια και τα παραγγέλνουν εκεινη την στιγμη και τα παιρνουν μετα απο μιση ωρα η 1 ωρα! Εγω που βρίσκομαι ροδο δύσκολο να καταφέρω κατι τέτοιο πιστεύω! Κοιταω που και που όμως και ταυτόχρονα περιμένω την "προπαραγγελια" μου.

4 ώρες πριν, Klaudio97 said:

Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω δει οτι τα 16αρια υποστηριζουν φορτισει μεχρι 45w! Και επειδη προφανως θελω να εχω τουλαχιστον αυτην την φορτιση αν το φορτιζω με τον φορτιστει του oneplus πειραζει;

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς δεν χτυπάει αυτά τα νούμερα σχεδόν καθόλου. 16pro 

6 minutes ago, Dimitris_w said:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς δεν χτυπάει αυτά τα νούμερα σχεδόν καθόλου. 16pro 

Πόσο φτάνει;

2 ώρες πριν, doganos said:

Τελικά δεν φοράει x75 modem ? X70 αναβαθμισμένο διάβασα.. @mixtri

Το απλό μοντέλο σίγουρα έχει Χ71.

Αλλά τα pro max θα έπρεπε Χ75. Έχουμε άλλη έκδοση στην Ευρώπη από Αμερική; Που το διάβασες;

Ρώτησα QC engineer. Θα σου απαντήσω εντός της ημέρας.

Το Χ75 είναι νέο release. Μήπως δεν είναι σταθερό; Δεν καταλαβαίνω.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, doganos said:

ifixit. αμερικη εχει X75. Ευρωπη οχι....

Α καλά! Αυτό είναι λίγο απάτη… μπορείς να δώσεις link?

Βρήκα κάτι ανάλογο 

https://www.macrumors.com/2024/09/26/iphone-16-pro-teardown-ifixit/

Αν το Αμερικανικό μοντέλο έχει Χ71 δεν υπάρχει περίπτωση το ευρωπαϊκό να έχει Χ75.

Η αλήθεια είναι ότι το Χ75 είναι ασταθές μόντεμ λόγω νέου 3gpp release και αυτό να έκανε την Apple να δουλέψει πάνω σε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Χ70. Ένας άλλος λόγος που μπορεί να το έκανε είναι ότι του χρόνου θα δώσει τις μούφες τα Ιντέλ και αν έδινε φέτος τα 75 θα ήταν τρελό downgrade ενώ τώρα θα είναι στα ίδια. 

Όπως και να χει φαίνεται ότι το Χ71 αποδίδει απίστευτα σε τελευταία speed tests. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και από Qualcomm και από Apple.

Αν θες την άποψη μου, το Χ70 είναι μακράν το καλύτερο modem. To X80 θα είναι κάτι πολύ καλύτερο αλλά θεωρώ ότι η σταθερότητα στο θέμα του μόντεμ μετράει…

[sIGPIC][/sIGPIC]

23 minutes ago, mixtri said:

Α καλά! Αυτό είναι λίγο απάτη… μπορείς να δώσεις link?

Βρήκα κάτι ανάλογο 

https://www.macrumors.com/2024/09/26/iphone-16-pro-teardown-ifixit/

Αν το Αμερικανικό μοντέλο έχει Χ71 δεν υπάρχει περίπτωση το ευρωπαϊκό να έχει Χ75.

Η αλήθεια είναι ότι το Χ75 είναι ασταθές μόντεμ λόγω νέου 3gpp release και αυτό να έκανε την Apple να δουλέψει πάνω σε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Χ70. Ένας άλλος λόγος που μπορεί να το έκανε είναι ότι του χρόνου θα δώσει τις μούφες τα Ιντέλ και αν έδινε φέτος τα 75 θα ήταν τρελό downgrade ενώ τώρα θα είναι στα ίδια. 

Όπως και να χει φαίνεται ότι το Χ71 αποδίδει απίστευτα σε τελευταία speed tests. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και από Qualcomm και από Apple.

Αν θες την άποψη μου, το Χ70 είναι μακράν το καλύτερο modem. To X80 θα είναι κάτι πολύ καλύτερο αλλά θεωρώ ότι η σταθερότητα στο θέμα του μόντεμ μετράει…

Επειδή πάντα παίρνω το Κινέζικο μοντέλο με τις 2 SIM, ξέρει κάποιος τι μόντεμ φοράει εκείνο; 

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Just now, Pharmex said:

Επειδή πάντα παίρνω το Κινέζικο μοντέλο με τις 2 SIM, ξέρει κάποιος τι μόντεμ φοράει εκείνο; 

Όχι αλλά δεν έχει και πολύ σημασία. Το Χ71Μ υποστηρίζει όλα και περισσότερα από τα features που υπάρχουν στα δίκτυα σήμερα. Και είναι και σταθερό.

Δε θα έβαζε μέσα η Apple βλακεία modem να είστε σίγουροι.

Λοιπόν φαίνεται ότι το Χ71 είναι το Χ75 αλλά customized for Apple. Θα ρωτήσω λεπτομέρειες. Δε βρίσκω στον κατάλογο Χ71 και η QC έχει NDA με Apple, δε θα δώσουν καμία πληροφορία. Ότι μάθουμε με reverse engineering.

Πάντως η απόδοση φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλύτερη, ο,τι και να έχει μέσα! Και ΜΤΚ να έχει πάει σφαίρα χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακαρι να ειναι ετσι. Γιατι αν φοραει παλαιο modem ε ειναι καπως...  πρωτη φορα το κανει αυτο ...

Samsung S21 Ultra

16 minutes ago, doganos said:

Μακαρι να ειναι ετσι. Γιατι αν φοραει παλαιο modem ε ειναι καπως...  πρωτη φορα το κανει αυτο ...

Σίγουρα δεν είναι παλιό το μόντεμ. 10000%. Μην ανησυχείς. Δε θα το δεχόταν κανένας operator.

@doganos για να το θέσω διαφορετικά. Πληρώνουν 20Εκ δολλάρια στην Εριξον για υλοποίηση advanced MU-MIMO. Δε θα δεχόταν ποτέ να έχουν ένα μόντεμ σήμερα που δεν υποστηρίζει αυτό το feature.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε να ρθει η ώρα να παραλάβουμε,αν και δεν το κόβω σύντομα 😁

Κυκλοφορεί μια φήμη για 20  Οκτωβρίου…

από ότι φαίνεται τα πρώτα λίγα τεμ που υπήρχαν, πήγαν σε YouTubers κ καταστήματα…

Αυτό που παρουσιάζουν ένα προϊόν το οποίο δεν έχει βγει σε μαζική παραγωγή, η δεν είναι σε θέση να το διαθέσουν και την επόμενη μέρα ξέρουν ότι δεν θα υπάρχει για αγορά δεν είναι γελοίο;

Galaxy Z fold 5

2 minutes ago, Strofigkas said:

Αυτό που παρουσιάζουν ένα προϊόν το οποίο δεν έχει βγει σε μαζική παραγωγή, η δεν είναι σε θέση να το διαθέσουν και την επόμενη μέρα ξέρουν ότι δεν θα υπάρχει για αγορά δεν είναι γελοίο;

Τι εννοείς? Στην παρουσίαση λενε την ημερομηνια κυκλοφορίας. Τώρα η ελλάδα για αυτους ειναι τίποτα σαν αγορά, θα δοσουν ελάχιστα κομμάτια. Σε Αμερική και ευρώπη δεν υπαρχει έλλειψη προφανώς

ff.jpg

1 minute ago, koutsis said:

Τι εννοείς? Στην παρουσίαση λενε την ημερομηνια κυκλοφορίας. Τώρα η ελλάδα για αυτους ειναι τίποτα σαν αγορά, θα δοσουν ελάχιστα κομμάτια. Σε Αμερική και ευρώπη δεν υπαρχει έλλειψη προφανώς

Στις 20 του μήνα δεν θα κυκλοφορούσε; φαντάζομαι γνωρίζουν από προηγούμενα χρόνια τι πωλήσεις έχουν στην Ελλάδα.ηταν τόσο δύσκολο να διαθέσουν για Ελλάδα; 

Galaxy Z fold 5

Στις 20 του μήνα δεν θα κυκλοφορούσε; φαντάζομαι γνωρίζουν από προηγούμενα χρόνια τι πωλήσεις έχουν στην Ελλάδα.ηταν τόσο δύσκολο να διαθέσουν για Ελλάδα; 

Να στο πω πιο απλά. Χέστηκαν για την Ελλάδα! Δεν νομίζω να σχολείται κανείς μαζί μας...

ff.jpg