Dimitris_w Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Εγώ εάν και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην χρήση. Χθες το βράδυ έβαλα να δω από την βιβλιοθήκη ένα βίντεο και πέρα ότι δεν έπαιζε το βίντεο μου έβγαλε τα σήματα που έχει για το wifi και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας στο κάτω μέρος της οθόνης. Έκλεισα την εφαρμογή και όλα μπήκαν στη θέση τους. Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι ενώ διαβάζαμε ότι θα είναι έως 45 W η φόρτιση της μέτρησα και η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε και πάνω από 30 άντε μία φορά μέχρι 37 πρόσεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, josuts said: Καλησπερα φιλε.Να σε ρωτησω μιας κ λες οτι παραλαμβανεις την αλλη δευτερα.Απο που το παραγγειλες αν επιτρεπεται? εγω στις 17 παραγγειλα κ πληρωσα απο ι στορμ κ εχω λαβει το μαιλ οτι ετοιμαζεται η παραγγελια αλλα δεν ξερω ποτε θα παραλαβω διοτι εχω βαλει να ερθει σπιτι μιας κ δεν ειμαι Αθηνα. το έχω παραγγείλει από Σουηδία - εκεί μένω. Στην Ελλάδα δε ξέρω τι γίνεται 😞 55 minutes ago, Dimitris_w said: Εγώ εάν και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην χρήση. Χθες το βράδυ έβαλα να δω από την βιβλιοθήκη ένα βίντεο και πέρα ότι δεν έπαιζε το βίντεο μου έβγαλε τα σήματα που έχει για το wifi και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας στο κάτω μέρος της οθόνης. Έκλεισα την εφαρμογή και όλα μπήκαν στη θέση τους. Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι ενώ διαβάζαμε ότι θα είναι έως 45 W η φόρτιση της μέτρησα και η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε και πάνω από 30 άντε μία φορά μέχρι 37 πρόσεξα Ναι το έχω διαβάσει αυτό και το έχουν κάνει acknowledge το πρόβλημα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Γνωρίζετε αν υπάρχει στην έκδοση 16 pro 128 ο περιορισμός εγγραφής βίντεο Dolby vision 4K 120 hz ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoules365 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Καλήσπέρα παίδες!! Γενικά τι παίζει με τις προπαραγγελίες των 16 pro max διαβάζω οτι άτομα που έκαναν προπαραγγελία ακόμα και στις 13 του μήνα ακόμα δεν εχουν παραλάβει !!! Εγώ έκανα σήμερα παραγγελία το 16 pro max 256GB NaTi απο istorm με πληρωμή στο κατάστημα. Θεώρησα οτι ως authorized dealer και οχι reseller οπως το πλάισιο, public και συναφή, πιθανά να έχω καλύτερη τύχη και να έρθει νωρίτερα, αλλά με αυτά που διαβάζω μας βλέπω για μέσα οκτώβρη τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, manoules365 said: Καλήσπέρα παίδες!! Γενικά τι παίζει με τις προπαραγγελίες των 16 pro max διαβάζω οτι άτομα που έκαναν προπαραγγελία ακόμα και στις 13 του μήνα ακόμα δεν εχουν παραλάβει !!! Εγώ έκανα σήμερα παραγγελία το 16 pro max 256GB NaTi απο istorm με πληρωμή στο κατάστημα. Θεώρησα οτι ως authorized dealer και οχι reseller οπως το πλάισιο, public και συναφή, πιθανά να έχω καλύτερη τύχη και να έρθει νωρίτερα, αλλά με αυτά που διαβάζω μας βλέπω για μέσα οκτώβρη τουλάχιστον Έχει πέσει παγκόσμια η ζήτηση της pro σειράς άρα θα παραλάβεις σύντομα. Αυτά που πουλάνε σαν τρελά είναι τα απλά μοντέλα. Πραγματικά στη Σουηδία η αναμονή για το απλό έχει φτάσει στο δίμηνο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Το δυνατό χαρτί φέτος για την νέα συσκευή είναι η προσθήκη της AI … Μέσα στο 2025 θα πάρουν υποστήριξη γλώσσες με γερμανικά/ γαλλικά… Ένα λεξικό δεν μπορέσαμε να δούμε με υποστήριξη ελληνικών.. αναλογιστείτε πότε θα έρθει η AI 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, xabos said: Το δυνατό χαρτί φέτος για την νέα συσκευή είναι η προσθήκη της AI … Μέσα στο 2025 θα πάρουν υποστήριξη γλώσσες με γερμανικά/ γαλλικά… Ένα λεξικό δεν μπορέσαμε να δούμε με υποστήριξη ελληνικών.. αναλογιστείτε πότε θα έρθει η AI Για εμένα και το σύστημα ψύξης το οποίο πλέον θα σου δίνει εξαιρετικές επιδόσεις και ζωή μπαταρίας αλλά και το νέο Χ75 modem (εντάξει τώρα ωρίμασε) κάνουν τρελή διαφορά. WiFi 7 είναι επίσης σημαντικό απλά και η καλύτερη μπαταρία γενικά. Το τηλέφωνο είναι σούπερ πύραυλος για κάθε επαγγελματία. Και άσε τους άλλους να παίζουν το zoom και το ΑΙ photo postprocessing. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, mixtri said: Για εμένα και το σύστημα ψύξης το οποίο πλέον θα σου δίνει εξαιρετικές επιδόσεις και ζωή μπαταρίας αλλά και το νέο Χ75 modem (εντάξει τώρα ωρίμασε) κάνουν τρελή διαφορά. WiFi 7 είναι επίσης σημαντικό απλά και η καλύτερη μπαταρία γενικά. Το τηλέφωνο είναι σούπερ πύραυλος για κάθε επαγγελματία. Και άσε τους άλλους να παίζουν το zoom και το ΑΙ photo postprocessing. Για τι επαγγελματία μιλάς? Με τους περιορισμούς της απλ, όχι δεν είναι για κάθε επαγγελματία 2 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Antwny said: Για τι επαγγελματία μιλάς? Με τους περιορισμούς της απλ, όχι δεν είναι για κάθε επαγγελματία Μπορείς να αναφέρεις κάποιον περιορισμό; Δε θέλω να το κάνω vs αλλά εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια. Από airdrop, iCloud, connectivity smoothness, ταχύτητα, ποιότητα εφαρμογών, multi tasking quality (πχ δε λαμβάνεις μια κλήση ενώ μιλάς στο whatsapp και γίνεται @@@ στο σύστημα). 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mixtri said: Μπορείς να αναφέρεις κάποιον περιορισμό; Δε θέλω να το κάνω vs αλλά εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια. Από airdrop, iCloud, connectivity smoothness, ταχύτητα, ποιότητα εφαρμογών, multi tasking quality (πχ δε λαμβάνεις μια κλήση ενώ μιλάς στο whatsapp και γίνεται @@@ στο σύστημα). Μιχάλη το modem είναι ακριβώς ίδιο με το s24 ultra που βγήκε; Εννοώ και το ίδιο revision? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, doganos said: Μιχάλη το modem είναι ακριβώς ίδιο με το s24 ultra που βγήκε; Εννοώ και το ίδιο revision? Όχι, πάντα η apple πάει για πιο νέο revision από Samsung. H Samsung πάντα αγοράζει το φθηνότερο και παλιότερο revision της QC. Γιατί είναι ανταγωνιστής. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Το παζλ άρχισε να συμπληρώνεται σιγά σιγά … Σήμερα παρέλαβα την Pitaka…. Αύριο την FLOLAB….. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 13 minutes ago, xabos said: Το παζλ άρχισε να συμπληρώνεται σιγά σιγά … Σήμερα παρέλαβα την Pitaka…. Αύριο την FLOLAB….. ποια pitaka πηρες; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου (edited) Edited 25 Σεπτεμβρίου by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου (edited) Εγω εχω κανει προπαραγγελια το 16 προ μαξ σε μαυρο τηλεφωνικος απο 12 σεπτεμβριου που με καλεσαν ( κωτσοβολος ) και την ιδια μερα πληρωσα και 100 προκαταβολη. Ακομα τιποτα ομως! Εχει κανει κανενας παραγγελια απο εκει και εχει παραλαβει η θα περιμενουμε αρκετα? Ειχα την αισθηση οτι αφου παραγγειλα μια μερα πριν ανοιξουν κανονικα οι προπαραγγελιες θα ημουν στην πρωτη παρτιδα. Edited 24 Σεπτεμβρίου by Klaudio97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 53 minutes ago, Klaudio97 said: Εγω εχω κανει προπαραγγελια το 16 προ μαξ σε μαυρο τηλεφωνικος απο 12 σεπτεμβριου που με καλεσαν ( κωτσοβολος ) και την ιδια μερα πληρωσα και 100 προκαταβολη. Ακομα τιποτα ομως! Εχει κανει κανενας παραγγελια απο εκει και εχει παραλαβει η θα περιμενουμε αρκετα? Ειχα την αισθηση οτι αφου παραγγειλα μια μερα πριν ανοιξουν κανονικα οι προπαραγγελιες θα ημουν στην πρωτη παρτιδα. εγω σε ι στορμ προπαραγγελια κ πληρωμη στις 17 του μηνα.Σημερα τους καλεσα για νεοτερα κ μου ειπε το παιδι στο τηλεφωνο οτι υπαρχει αναμονη κ ισως παρει 1 κ 2 μηνες μεχρι να το παραλαβω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Πρώτοι παρτίδα είναι δημόσια πρόσωπα, φίλοι τους, συγγενείς, καλοστεκούμενοι οικονομικά πελάτες και λοιπά Μετα όλοι οι υπόλοιποι παίρνουν σειρά Περυσι μερικοί είχαν πληρώσει την συσκευή και περίμεναν 2-3 μήνες να παραλάβουν Ειχαμε φτάσει νομίζω και Χριστούγεννα για κάποιους που ήταν από τους πρώτους που πλήρωσαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Καλα τοσο δεν θα περιμένω σίγουρα! Μεχρι την επομενη εβδομάδα θα περιμένω και αν δεν γίνεται τίποτα θα το παραγγείλω απο αλλου! Εσεις πιο καταστήματα προτείνετε σε αυτην την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Klaudio97 said: Καλα τοσο δεν θα περιμένω σίγουρα! Μεχρι την επομενη εβδομάδα θα περιμένω και αν δεν γίνεται τίποτα θα το παραγγείλω απο αλλου! Εσεις πιο καταστήματα προτείνετε σε αυτην την περίπτωση; Εισαγωγή γίνεται από τον ίδιο λογικά όποτε δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σχέση από που θα το πάρεις Οταν θα υπάρχει διαθεσιμότητα θα πάρεις σειρά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, josuts said: εγω σε ι στορμ προπαραγγελια κ πληρωμη στις 17 του μηνα.Σημερα τους καλεσα για νεοτερα κ μου ειπε το παιδι στο τηλεφωνο οτι υπαρχει αναμονη κ ισως παρει 1 κ 2 μηνες μεχρι να το παραλαβω Περίεργο 🤨 Στα απλά μοντέλα υπάρχει αναμονή όντως. Εμάς μας δώσανε 2 μήνες ορίζοντα για refresh. Στα pro όμως πάνε γρήγορα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) 22 ώρες πριν, mixtri said: Μπορείς να αναφέρεις κάποιον περιορισμό; Δε θέλω να το κάνω vs αλλά εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια. Από airdrop, iCloud, connectivity smoothness, ταχύτητα, ποιότητα εφαρμογών, multi tasking quality (πχ δε λαμβάνεις μια κλήση ενώ μιλάς στο whatsapp και γίνεται @@@ στο σύστημα). Όχι δεν το λέω για vs και εγώ, άλλωστε και γω ios έχω. Αν δουλεύεις με microsoft, οι περισσότεροι δηλαδή, δεν έχεις καλή συνεργασία. Multitask που είπες, έκανα σύνταξη μειλ, έκανα κάτι άλλο, η σύνταξη πάει χάθηκε. Και το χειρότερο, κλήσεις. Έβαλαν παραπάνω ιστορικό αλλά χύμα στο κύμα. Μόνο την ίδια μέρα στην ίδια επαφή δείχνει τις κλήσεις, οι άλλες μέρες σκρολαρε και ψάχνε 1-1. Ποιότητα εφαρμογών, θα πω ναι. Αλλά αυτό που σε κάποιες εφαρμογές πάει πίσω με swipe και σε άλλες πρέπει να απλώνεις το δάχτυλό πάνω με ξεπερνάει. Και κάθε φορά να σκέφτεσαι στιγμιαία αν είναι εφαρμογή ios για να δουλεύουν τέλεια τα gestures... Αλμπουμ.. πας μια φωτο σε άλλο αλμπουμ, πάλι μπροστά σου η φωτο. Τέλος πάντων , για κάθε επαγγελματία, δεν είναι. Το λέω για να μην είμαστε λίγο υπερβολικοί όχι για vs Edited 25 Σεπτεμβρίου by Antwny 2 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mixtri said: Περίεργο 🤨 Στα απλά μοντέλα υπάρχει αναμονή όντως. Εμάς μας δώσανε 2 μήνες ορίζοντα για refresh. Στα pro όμως πάνε γρήγορα. το προ μαξ εχω προπαραγγειλει κ προπληεωσει! Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mixtri said: Περίεργο 🤨 Στα απλά μοντέλα υπάρχει αναμονή όντως. Εμάς μας δώσανε 2 μήνες ορίζοντα για refresh. Στα pro όμως πάνε γρήγορα. Το ανάποδο ισχύει, αποδεδειγμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, athanaso77 said: Το ανάποδο ισχύει, αποδεδειγμένα. Μάλλον εξαρτάται από τη χώρα. Θα σου εξηγήσω γιατί... Εδώ οι εταιρείες δίνουν όλες iPhones στους εργαζομένους και έχουν κάνει align τα Refresh dates τον Οκτώβριο γιατί η Apple βγάζει συσκευή τότε. Προφανώς τα Refresh γίνονται όλα τώρα μαζεμένα. Αν το πάρεις από Apple είσαι οκ. Αν το πάρεις από κατάστημα πρέπει να περιμένεις δίμηνο. 1 hour ago, josuts said: το προ μαξ εχω προπαραγγειλει κ προπληεωσει! Για να δουμε... Θες να κοιτάξω από Σουηδία μήπως στο βρω; Αλλά θα στείλω ταχυδρομικώς, δεν κατεβαίνω σύντομα. Εκτός αν θες τιμολόγιο άρα δε γίνεται (έχεις βέβαια το reverse liability αλλά δε ξέρω πως παίζει στην Ελλάδα). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Τόσο από Αγγλία όσο και από Ελλάδα που μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, τα απλά 16άρια είναι διαθέσιμα από day one, ενώ τα Pro / Pro Max, άφαντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts