jimlost Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 3 ώρες πριν, djivo said: Εχει λάβει κανείς τη νέα search bar του pixel launcher; Αν και έχω εγγραφεί σαν beta tester στην εφαρμογή της google search, έχω ακομα την παλια μπαρα αναζητησης. Μάλλον δεν σου εχει ενεργοποιηθεί... Δεν ξερω σε beta τι γνώμη,αλλα στο τελευταίο update, μπορείς να την ενεργοποιήσεις και απο τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 20 minutes ago, jimlost said: Μάλλον δεν σου εχει ενεργοποιηθεί... Δεν ξερω σε beta τι γνώμη,αλλα στο τελευταίο update, μπορείς να την ενεργοποιήσεις και απο τις ρυθμίσεις... Περίεργο, είναι στις ρυθμίσεις του launcher ή της εφαρμογής της Google? Αν και λένε πως η Google το δίνει σταδιακά. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2025 την νεα εννοεις με το ai mode τερμα δεξια; σιγουρα την εχω τουλαχιστον ενα μηνα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2025 1 ώρα πριν, GaleaNatur said: την νεα εννοεις με το ai mode τερμα δεξια; σιγουρα την εχω τουλαχιστον ενα μηνα... Ναι σωστά, αυτό λέω. Λογικά θα έπρεπε να μου είχε έρθει με το update στις αρχές Δεκεμβρίου. Μάλλον δε με γουστάρει η Google. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 (edited) On 24/11/2025 at 10:02 ΠΜ, Sotnem said: Ότι δείχνει άλλες περιοχές έχει να κάνει με το πού υπάρχουν σταθμοί της υπηρεσίας που χρησιμοποιεί η Google. Δεν σου λέει ότι εσύ βρίσκεσαι πχ στο Περιστέρι. Σου λέει ότι ο καιρός στο Περιστέρι είναι έτσι γιατί είναι ο πιο κοντινός σταθμός (με βάση πού πιστεύει η Google ότι βρίσκεσαι). Ειδικά αν έχεις περιορισμένα δεδομένα τοποθεσίας είναι λογικό αυτό. Kι εμένα στο Pro 8 Ελλάδα δείχνει τώρα που το τσέκαρα αν ανοίξω την εφαρμογή. Δεν το είχα προσέξει. Πρέπει να το έχουν αλλάξει μάλλον και να είναι αυτό που λέει ο bill παραπάνω. Δες στον χάρτη στην εφαρμογή πού σε βγάζει. Αν σε βγάζει σωστά είσαι ΟΚ. Μια που έχω ξεχωριστά προσθέσει και το μέρος μου, βλέπω ότι η πρόγνωση είναι ακριβώς ίδια και για το "Greece" οπότε μάλλον λειτουργεί σωστά. Έχει αλλάξει και στο At a Glance, παλιά έγραφε περιοχή εκεί, δεν γράφει πλέον. Οπότε μάλλον είναι θέμα UI και όχι κάτι άλλο. Για σιγουριά πάντως δες και τα location permissions. Αν σε απασχολεί τόσο (έτσι κι αλλιώς οι προβλέψεις είναι λίγο της πλάκας και χρησιμοποιώ πάντα άλλα sites για σιγουριά) δοκίμασε να κάνεις clear cache/storage και μετά δώσε location permissions όχι μόνο όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή. Μάλλον εχει να κάνει με.το τελευταίο update οταν ανοίγω τον Χάρτη μου δείχνει την περιοχή που βρίσκομαι... Στο 4 XL δείχνει κανονικά την πόλη κι όχι γενικά Ελλάδα, αλλα δεν περνει αναβαθμίσεις... Λογικό ακούγεται αυτο που ανέφερες... Καλά Χριστούγεννα με υγεία Edited December 24, 2025 by jimlost 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 Καλησπερα Πιξερακια μου μελος του Google Pixel 9 PRO XL.Θηκες αυθεντικες της μαμας Google που βρισκουμαι και αγοραζουμε αλλα να ερχονται Κυπρο ομως. Παράθεση Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy Z Fold 7 - Google Pixel 9 Pro XL - iPhone 17 Pro Max Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 Επειδή βρίσκομαι αυτές τις μέρες στο Μόναχο,έχω να πω ότι ο καιρός δείχνει κανονικά την περιοχή που βρίσκομαι,κάτι που στην Ελλάδα αυτό δεν συμβαίνει... Στην Ελλάδα δείχνει Γενικά χώρα,και όχι την πόλη που είμαι... Μάλλον η Google σε εμάς κάτι δεν κάνει σωστά...Και το έχω ψάξει και όταν έφυγα από το νησί και πήγα Ελ.Βενιζελος πάλι Ελλάδα έδειχνε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Αργησε άλλά ήρθε και το system update . 6,68MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρει κάνα update και να κάνει ζουμ όπως κάνει το 10αρι... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrog Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Συγγνώμη αν είναι άσχετο στο topic , αλλά υπάρχει τίποτα νεότερο από τη δήθεν συνεργασία Google και Vodafone που θα εφερνε τα Pixel στην Ελλάδα; Έχει περάσει πάνω από χρόνος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου εχει κανεις θεμα σημερα με κλησεις μεσω wifi? δεν με ακουνε και δεν ακουω. οταν κλεινω το wifi ολα καλα...με vodafone ειμαι δεν ξερω αν ειναι θεμα συσκευης ή vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Ερώτηση για διπλό δίκτυο. Στο Mac Mini μπορώ να έχω 2 ενεργά δίκτυα. Πχ συνδέω το κινητό μου με USB και κατεβάζω εκμεταλλευόμενο το 5G ενώ την ίδια στιγμή παραμένει το "κλασικό" δίκτυο ενεργό και έχω πρόσβαση στο διπλανό PC. Εδώ μπορώ να το κάνω; Έχω απεριόριστα 5G και η οικιακή σύνδεση είναι μόνο 50Mbps. Δυστυχώς χάνω τον έλεγχο του δικτύου μου με αυτό τον τρόπο. Πχ δε μπορώ να ελέγξω το Roon server που βρίσκεται στο PC μου ή να ανοιγοκλείνω τα ενεργά ηχεία μου από το κρεβάτι. Αναγκαστικά πρέπει να γυρίσω σε WiFi να τα ελέγξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει με την,υγεία μπαταρίας... Μεχρι την Πέμπτη ειχα 95% και έριξα σήμερα μια ματιά και εχει 97%...Τι να πω??? Και κατι που δεν μπορώ να βρω με τπτ...Σε σβηστή οθονη δεν θυμάμαι πως ενεργοποιώ να βλέπω το ρολοι μερικές ειδοποιήσεις και ημερομηνία και ώρα...Να φαίνονται οταν,ακουμπάω την οθόνη,και να μην ειναι μαύρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Σου απάντησα στο άλλο θέμα αλλά δεν το έγραψες έτσι εκεί. Αυτό που λες δε ξέρω αν γίνεται. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 3 ώρες πριν, vaggelis_grg said: Σου απάντησα στο άλλο θέμα αλλά δεν το έγραψες έτσι εκεί. Αυτό που λες δε ξέρω αν γίνεται. Ειναι η παλιά glance στο 4XL,δηλαδή με σβηστή την οθόνη αν το κουνήσεις σου δειχνει ώρα ημερομηνία και ειδοποιήσεις αν εχεις μήνυμα, mail κλπ...Στο 6 Pro και στο 9 Pro δεν το έχω βρει...Και τα δυο εχουν 16...Όπως και δεν γυρνάει η αρχική οθόνη οταν γυρνάς την συσκευή σε οριζόντια θέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου On 1/3/2026 at 12:48 ΜΜ, jimlost said: Ειναι η παλιά glance στο 4XL,δηλαδή με σβηστή την οθόνη αν το κουνήσεις σου δειχνει ώρα ημερομηνία και ειδοποιήσεις αν εχεις μήνυμα, mail κλπ...Στο 6 Pro και στο 9 Pro δεν το έχω βρει...Και τα δυο εχουν 16...Όπως και δεν γυρνάει η αρχική οθόνη οταν γυρνάς την συσκευή σε οριζόντια θέση... Αν κατάλαβα τι εννοείς, έχει απενεργοποιημένη την AOD σωστά; Τότε: Settings - Display & Touch - Lock screen - Notifications on screen (διαλέγεις εκεί τι θέλεις) Και πιο κάτω στο Lock Screen - Tap to check phone/Lift to check phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου On 28/2/2026 at 7:30 ΜΜ, jimlost said: Δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει με την,υγεία μπαταρίας... Μεχρι την Πέμπτη ειχα 95% και έριξα σήμερα μια ματιά και εχει 97%...Τι να πω??? Εγώ είχα ανάλογη εμπειρία, μετά από πρόσφατες ενημερώσεις. Ένα χρόνο το έχω, μέχρι Δεκέμβρη ήταν στο 100%, που με τη χρήση που του κάνω, αν και ακολουθώ όσο μπορώ πρακτικές για υγεία μπαταρίας, ΔΕΝ έπαιζε να είναι τόσο. Battery Guru και Accubattery την έβγαζαν περίπου στο 92%-94%. Ξαφνικά μετά από το update Δεκεμβρίου, η «επίσημη» μέτρηση άρχισε σιγά σιγά να πέφτει, έφτασε 90%, και μετά το update Μαρτίου πήγε πάλι στο 93%. Μήπως χρησιμοποιούσες συχνά (ή αποκλειστικά) προσαρμοστική φόρτιση με όριο το 80% και τελευταία το αφήνεις να πάει 100%; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 7 ώρες πριν, akpe said: Εγώ είχα ανάλογη εμπειρία, μετά από πρόσφατες ενημερώσεις. Ένα χρόνο το έχω, μέχρι Δεκέμβρη ήταν στο 100%, που με τη χρήση που του κάνω, αν και ακολουθώ όσο μπορώ πρακτικές για υγεία μπαταρίας, ΔΕΝ έπαιζε να είναι τόσο. Battery Guru και Accubattery την έβγαζαν περίπου στο 92%-94%. Ξαφνικά μετά από το update Δεκεμβρίου, η «επίσημη» μέτρηση άρχισε σιγά σιγά να πέφτει, έφτασε 90%, και μετά το update Μαρτίου πήγε πάλι στο 93%. Μήπως χρησιμοποιούσες συχνά (ή αποκλειστικά) προσαρμοστική φόρτιση με όριο το 80% και τελευταία το αφήνεις να πάει 100%; Όντως αυτο έκανα...Χρησιμοποιούσα μεχρι 80% και τώρα το αφήνω μεχρι 100%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Να πω κάτι που μου κάνει εδώ και καιρό η συσκευή απλά αδιαφορούσα και είπα τώρα να ρωτήσω. Έχει να κάνει με συνεχιζόμενες ειδοποιήσεις στο κλείδωμα οθόνης. Για παράδειγμα. Δέχομαι στο Viber σε ομαδική ένα μήνυμα. Αν δε δεχτώ άλλο παραμένει. Αν δεχτώ κι άλλα μηνύματα στην ίδια ομαδική, ενώ η συσκευή κάνει τον ήχο, φεύγει η ειδοποίηση από τη κλειδωμένη οθόνη. Αν μου έρθει άλλο μήνυμα σε άλλη επαφή, θα εμφανιστεί ξανά αλλά για τη νέα ειδοποίηση και όχι για την ομαδική. Αυτό αλλάζει ώστε να παραμένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου αυτο το κανει αν εχεις ξεκλειδωσει την οθονη, εχεις δει την ειδοποιηση (ακομα και να μην την εχεις ανοιξει) και ξανακλειδωσεις. σε αυτη την περιπτωση εξαφανιζεται απο την lockscreen αλλα παραμενει στην κουρτινα ειδοποιησεων. κατι διαφορετικο λες εσυ, αλλα μηπως ειναι αυτη η περιπωση που περγραφω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 8 minutes ago, GaleaNatur said: αυτο το κανει αν εχεις ξεκλειδωσει την οθονη, εχεις δει την ειδοποιηση (ακομα και να μην την εχεις ανοιξει) και ξανακλειδωσεις. σε αυτη την περιπτωση εξαφανιζεται απο την lockscreen αλλα παραμενει στην κουρτινα ειδοποιησεων. κατι διαφορετικο λες εσυ, αλλα μηπως ειναι αυτη η περιπωση που περγραφω; Δε θυμάμαι να έχω ξεκλειδώσει την lock screen. Ούτε με το πρόσωπο. Το κάνει μόνο στα μαζικά μηνύματα της ίδιας ομαδικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Μήπως έχει να κάνει με το cooldown ειδοποιήσεων; Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, eklipsi said: Μήπως έχει να κάνει με το cooldown ειδοποιήσεων; Δηλαδή το πρέπει να κάνω; Το cooldown το έχω ανενεργό. Edited 12 Μαρτίου by _NikitaS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 3 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Δηλαδή το πρέπει να κάνω; Το cooldown το έχω ανενεργό. Άρα μάλλον δεν επηρεάζει αυτό... Μια ιδέα ήταν, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsoubi Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Καλησπέρα στο φόρουμ, έχει κανείς πρόβλημα με drop calls μετά το τελευταίο update? Δεν είχα κανένα θέμα 1.5+ χρόνο τώρα και ξαφνικά δε μπορω να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο. Ενημερωτικά έχω 2 sim, μια φυσική Βελγίου(δεν έχω κανένα θέμα με αυτή) και μια esim COSMOTE. Ενώ εμφανίζει το εικονίδιο του VOLTE στην κλήση μέσω COSMOTE και το IMS είναι registered, η κλήση κόβεται κοντά στα 30s με 1min κάθε φορά. Έψαξα να βρω εάν υπάρχει κάποιο αναγνωρισμένο bug αλλά δε βρήκα κάτι. Έχω κάνει reset network settings και δοκίμασα το pixel IMS που μου είχε λύσει το ίδιο πρόβλημα στο 6pro, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ, Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts