KostasDj_2 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 εννοείται πως θα είμαι κι εγώ εκεί... Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Παρασκευή απόγευμα θα περάσω και γω μια βόλτα μετά τη δουλειά. :) Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Χρειάζετε τίποτα πιστοποιητικό? Ταυτότητα-διαβατήριο κατά την είσοδό μας? http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Για τον σταθμό Παλλήνη ήταν σε ένα από τα δύο ρεύματα του δρόμου που υπάρχει στην έξοδο του σταθμού (δεν ξέρω πιο ρεύμα, ψάξτε κι εκεί για A4 χαρτί)στο ρευμα προς παλληνη/ραφηνα/μαραθωνα (εκει που εχει ενα ρημαγμενο κτιριο) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Με αυτοκίνητο σε ποιά έξοδο βγαίνεις; parking υπάρχει; Προσωπικά θα έρθω γιατί αν μη τι άλλο έχω να ρίξω ένα γερό χέρι ξύλο στον MsK.. ξέρει αυτός........ myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 θα χαθείς αν βγεις Δουκίσης πλακεντίας (μπλε γραμμή) και πάρεις το λεωφορείο για την έκθεση; :O ΟΧΙ :p Άρα αφήστε τις δικαιολογίες και τουλάχιστον για τα λεωφορεία περιμένετε τις διευκρινήσεις (θα μάθουμε και θα σας πούμε), είναι καλή λύση.;) Όσο για την online εγγραφή μετά τις 24/10, μάλλον απλώς θα σας περιμένουν τα καρτελάκια σας στην είσοδο και θα αποφύγετε την εγγραφή εκεί. Οκ βρε αφού είπα πιο πάνω οτι θα έρθω,αλλά αν χαθώ εσένα θα φάνε οι τύψεις :cry: :) :p :lol: (μήπως γίνομαι υπερβολική;;;;;;;ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!) :w00t: http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 egw tha fwraw blouza pou tha lei save me please comdex myphone.gr etsi wste an xathw i idiki omada ethelodwn tou myphone.gr na me perisilexei kai na pame oloi mazi stin ekthesiiiiiiii liseis pada vriskode mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Όποιος δεν έχει αυτοκίνητο, και θέλει να έρθει με συγκοινωνία ο "στοχος" σας είναι να μπείτε στην μπλέ γραμμή με Προορισμό το Αεροδρόμιο, βέβαια θα κατεβείτε στην Στάση Δουκίσσης Πλακεντίας Τα λεωφορεία της έκθεσης περιμένουν ακριβώς στην έξοδο του Μετρό, και έχουν δρομολόγια ανα 20 λεπτά περίπου (free of charge) - αν γεμίσει φεύγει νωρίτερα φυσικά! Είναι πολύ εύκολο και είναι δύσκολο να χαθείτε, απλά ακολουθείστε τον κόσμο :) Ανέβασα και ένα χάρτη http://img279.imageshack.us/img279/6184/mapbigdowngr5ux.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Λοιπόν, για να το κανονίσουμε, και να πάμε παρέα: Τι λέτε κατά τις 3-5 το απόγευμα του Σαββάτου να συναντηθούμε σε κάποια στάση του μετρό της γραμμής 3 ? (αυτή που πάει δουκ. πλακεντίας) Εγώ προτείνω σύνταγμα (αν και με βολεύει ευαγγελισμός :) ) Αν το καθυστερήσουμε πολύ να πάμε, δεν θα κάτσουμε και πολύ :O Η comdex είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 το βράδυ οπότε άμα φτάσουμε 6, θα κάτσουμε 3 ώρες περίπου :O Τι λέτε? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Iσως ερθω και εγω. Θα παει κανεις απο νοτια προαστια να παμε παρεα;:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Στο περίπτερο του myphone.gr θα υπάρχουν υπολογιστές για πρόσβαση στο site, καθίσματα, αναψυκτικά και... αρκετή όρεξη για κουβέντα.Α, ωραία, φαγοπότι εν μέσω τεχνολογίας... Το απόλυτο δέλεαρ :D Mythozz: Θα βρίσκεται στην έκθεση και τις τρεις ημέρες, κάνοντας επίδειξη live moderating σε όσους προσέλθουν.Πάντα αναρωτιόμουν ποια είναι η ευθύνη ενός moderator σε ένα τόσο μεγάλο forum. Τώρα θα μάθω... Θα φύγετε με αναμνηστικό δώρο, και πιθανόν T-Shirt.Το αναμνηστικό δώρο μήπως θα μπορούσε να είναι ένας από τους υπολογιστές του stand; :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 πηρα και γω τη μεγαλη αποφαση!! ξεκιναω απο κρητη με σκοπο να περασω ολο το σαββατο στην εκθεση. οποτε καποια στιγμη θα κανω και μια μεγαλη σταση στο "δικο" μας περιπτερο. ελπιζω να συναντησω καποιους απο τους e-γνωστους μου!! cu there!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Πάντα αναρωτιόμουν ποια είναι η ευθύνη ενός moderator σε ένα τόσο μεγάλο forum. Τώρα θα μάθω... :lol: :lol: :lol: :w00t: :w00t: :w00t: [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Θαμαι και εγώ εκεί :) Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Σουβλακια θα εχει?? lol :) Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Καλή φάση! Καλά να περάσετε! Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 ante plisiazei i imera tha parw skini kai krevataki na kataskinwsw apo paraskevi nwris nwris egw tha paw logika kai paraskevi kai savato alloste apo xalandri kodaaaa ime mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 theka.....σε περιμενω ρε μην με απογοητευσεις.....εαν εισαι απο νοτια παμε μαζι ;) How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wild Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 paidia pira tilefono kai mou eipan ta exis: an graftoume meso tis istoselidas tha mporoume me ton kodiko simmetohis na mas dosoune to kartelaki eisodou horis na perimenoume ores stin ora.. :D gia na mas stelnane ta kartelakia eisodou sto spiti mas eprepe na graftoume mehri tis 24/10.... :( :( :( :( opote proteino se olus mas na dilosoume simetohi sto http://www.dte.gr gia na dieukolinthoume kata tin eisodo mas stin ekthesi... :D :D :D :D kai to kalitero to kratisa gia to telos: EISODOS FREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta leme mesa.......................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 οπως βγαινετε απο την αποβαθρα του μετρο θα πατε προς τα δεξια γιατι προς τα αριστερα θα βρεθειτε αλλου και ισως χαθειτε. ο περισσοτερος κοσμος συνηθως παει προς τα δεξια. εκει(απο δεξια) εχει δυο δρομακια καθως βγαινετε απο το μετρο, εναν που παει ευθεια και εναν που παει ακομα πιο δεξια, οποιον και να παρετε ειναι σχεδον το ιδιο, μολις βγειτε θα δειτε κατευθειαν τα λεωφορεια ΟΑΣΑ και προφανως της εκθεσης, οποτε θα'στε μια χαρα. καλη αφιξη:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Εαν ο Μανος κανει τα δικα μου εισιτηρια απο Αγγλια, ερχομαι. Σοβαρα παντα. http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wild Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 paidia kainourgia enimerosi.... ta leoforia tha ehoun sihnotita 10-15 lepta.... 50aria..tha valoun shetiki pinakida exo apo metro gia mas dilonoun akrivos to simeio epivivasis sta leoforeia :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Παιδιά μια ερώτηση...στη φόρμα εγγραφής στα πεδία Εταιρεία, Είδος Εταιρείας, Αρμοδιότητα, τι βάζουμε; http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 paidia pira tilefono kai mou eipan ta exis: an graftoume meso tis istoselidas tha mporoume me ton kodiko simmetohis na mas dosoune to kartelaki eisodou horis na perimenoume ores stin ora.. :D gia na mas stelnane ta kartelakia eisodou sto spiti mas eprepe na graftoume mehri tis 24/10.... :( kai to kalitero to kratisa gia to telos: EISODOS FREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta leme mesa.......................................... Εγώ είμαι γραμμένος από πέρυσι :) :rolleyes: Οι comdex ήταν πάντα δωρεάν... Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 εγώ έβαλα εταιρεία : none pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts