kostasb13 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Καλημέρα παιδιά. Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό, μια ερώτηση μόνο. Από updates πως τα παει; έχει υποστήριξη γενικα; και μεγάλα και μικρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 1 hour ago, kostasb13 said: Καλημέρα παιδιά. Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό, μια ερώτηση μόνο. Από updates πως τα παει; έχει υποστήριξη γενικα; και μεγάλα και μικρά. 3 χρόνια android και 4 security patches δίνει η realme στο GT6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος που έχει το GT6 να πάει λίγο στις επιλογές για προγραμματιστές στην επιλογή "μικρότερο πλάτος" και να μου πει τι τιμή έχει; Την έχω αλλάξει και δε θυμάμαι την αρχική για να την ξανά βάλω και δεν έχει επιλογή για επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Καλησπέρα. Εμένα γράφει 361 bp και δεν το έχω πειράξει. 1 Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Just now, xristos444 said: Καλησπέρα. Εμένα γράφει 361 bp και δεν το έχω πειράξει. Είσαι αδερφός. Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 🙏 Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts