Jump to content

xristos444

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristos444

  • Ημ. Γέννησης 04/09/1965

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

xristos444's Achievements

  1. xristos444

    Poco F3

    Καλησπέρα μία χαρά το τηλεφωνάκι. Για αυτό το πρόβλημα έχει βρεθεί κάποια λύση? Το ίδιο σύμπτωμα έχω και εγώ δεν μου εμφανίζεται λίστα για να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το dark mode
  2. Ευχαριστωωωωωώ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστωωωωωωώ!!!
  3. Αναμένουμε update μήπως στρώσουν όλα.... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως ακριβώς έκαναν τα προηγούμενα μοντέλα πριν την απαγόρευση της google. Ευτυχώς σαν δεύτερο τηλέφωνο που δέχομαι όλα τα επαγγελματικά τηλεφωνήματα έχω ακόμη το mi mix 2 και εκεί ισχύει η ηχογράφηση χωρίς περιορισμούς. Όποτε μπορέσεις ανεβάζεις κάποιο link σχετικά με τη rom και με τον τρόπο που την πέρασες?
  4. Είχα μια άλλη η οποία δεν έγραφε καθόλου τη φωνή. Με αυτό όταν μιλάω με το τηλέφωνο χωρίς ανοιχτή ακρόαση είναι κομπλέ. Όταν όμως χρησιμοποιώ το bluetooth γράφει μόνο τη δική μου φωνή. Έστω και έτσι είναι μία χαρά thanks Όσο για άλλη rom δεν θέλω να το ρισκάρω ακόμη είναι πολύ νωρίς. Περιμένω μήπως βγάλουν κάποιο update και στρώσει.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το έχω στα υπόψιν μου ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα. Έχω και εγώ το 10τ pro στα χέρια μου εδώ και μία εβδομάδα. Επειδή ήξερα ότι είχε μεγάλο update ακολούθησα τη συμβουλή ενός μέλους πιο πάνω. Ξεκίνησα το τηλέφωνο έκανα skip σε όλα κατέβασα το update και αφού εγκαταστάθηκε εργοστασιακή επαναφορά και από την αρχή. Το θεώρησα σωστό γιατί θα έχω ένα καινούργιο ξεκίνημα με τις 150+ εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Να σημειώσω ότι έχω στα χέρια μου και ξεκίνησα με xiaomi mi mix 2 τρία χρόνια τώρα. Μέχρι στιγμής είμαι απογοητευμένος. Η οθόνη μου κάνει κόλπα και δεν έχει σωστή αφή. Κολλάει όταν προσπαθώ να αλλάξω τις επιφάνειες εργασίας. Κάποιες φορές κολλώντας η επιφάνεια εργασίας αφήνει γραμμή το δάχτυλό μου από πίσω όπως όταν προσπαθούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφίες. Πολύ συχνά κόβεται το σήμα και από τις δύο SIM που έχω και επανέρχεται άμεσα αλλά αυτό συμβαίνει περίπου κάθε μισή ώρα. Όταν σηκώνω το τηλέφωνο να μιλήσω δεν σβήνει η οθόνη πάντα με συνέπεια να πατάω με το αυτί ή το μάγουλο διάφορα πλήκτρα. Το mi mix2 που έχω λειτουργει απροβλημάτιστα το πιάνω στα χέρια και δουλεύει καλύτερα από το 10t pro. Είμαι σε φάση να κάνω εργοστασιακή επαναφορά αλλά έχω τουλάχιστον 60 εφαρμογές με username και password που πρέπει να τα βάλω ένα ένα. Αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα λυθούν τα προβλήματά μου. Φαντάζομαι πώς προέρχονται από το τελευταίο update και από τα πολλά bugs που υπάρχουν. Προς το παρόν κάνω υπομονή μήπως βγει κάποιο update. Πες μου gosmio εξακολουθεί και δουλεύει σωστά το τηλέφωνό σου υστερα από μία εβδομάδα που του έχεις κάνει εργοστασιακή επαναφορά? Το σοβαρότερο από όλα είναι ότι χρησιμοποιώ το τηλέφωνο επαγγελματικά και είναι πολύ εκνευριστικό να πατάς και να μην ανταποκρίνεται το τηλέφωνο. Σας ζάλισα.......είμαι ανοιχτός για οτιδήποτε μου πείτε και εύχομαι να λυθούν σύντομα τα προβλήματα που έχω. Ευχαριστώ!
  6. Χρειάστηκε να κάνω refresh για να την δω. Ευχαριστώ:)
  7. Καλησπέρα Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Θα την έκανα τώρα αλλά..... Δεν πειράζει ίσως να υπήρχαν bugs και να την τράβηξαν.
  8. Καλησπέρα. Αφού έκανα την αναβάθμιση στο miui11 από κει και μετά όταν συνδέω το bluetooth ακουστικό μου δεν έχω καθόλου ήχους ειδοποιήσων από το τηλέφωνο παρά μόνο τον ήχο κλήσης. Πριν την αναβάθμιση όταν συνέδεα το bluetooth ακουστικό οι ήχοι ειδοποιήσεων χαμήλωναν περίπου κατά 20 με 25%. Εγώ φυσικά θέλω να εξακολουθώ να έχω ήχους ειδοποιήσεων ανεξάρτητα εάν είναι το bluetooth ακουστικό συνδεδεμένο. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Τελικά η procordia εξελίσσεται σε ένα πολύ καλό εξουσιοδοτημένο service τουλάχιστον για lg.Το πήγα τετάρτη 17/5 πρωί και παρασκευή 19/5 στις 16:55 έλαβα sms ότι είναι έτοιμη η συσκευή μου.Δεν πρόλαβα όμως να τους πάρω τηλ για λεπτομέρειες.Την δευτέρα πήρα πρώτα τηλ για να δω εάν αλλάξανε πλακέτα.Μου είπαν ότι αλλάξανε πλακέτα και οθόνη......:up:Όντως.Καινούργια συσκευή ουσιαστικά.Καμία σχέση με το πως ήταν πριν το τηλ.Σε flight mode με εκκαθάριση των εφαρμογών είχα 3.5% απώλεια μπαταρίας κάθε ώρα.Σε ένα οχτάωρο 28%!!!!!!!!Το είχα αναφέρει και πιο πάνω.Όταν τα είχα όλα ανοιχτά με μέτρια χρήση 6 ώρες περίπου!!!!Τώρα σε flight mode 3% σε οχτώ ώρες και όταν είναι όλα ανοιχτά με μέτρια χρήση 11 ώρες:D και φυσικά είναι αρκέτα πιο γρήγορο.Σας ζάλισα αλλά είμαι κατενθουσιασμένος.
  10. Άλλος ένας τρισευτυχισμένος bootlooper:mad:.Αύριο πάμε μια βόλτα από procordia και βλέπουμε......Ευτυχώς εντός εγγύησης (11 μήνες).....Το hyawei honor 3x g750 που είχα πριν το g4 (και το κράτησα για ώρα ανάγκης) εξακολουθεί να είναι "τούμπανο"και άξιος αντικαταστάτης παρά τα τρία χρονάκια του χάρη στις οδηγίες μονταρίσματος του tzivas31:D
  11. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.Αλλά από ότι είδα αφορά την 5.0 και μάλλον δεν μπορώ να την κάνω γιατί έχω 6.0.1 και αριθμό έκδοσης 26.3.Α.1.33.Σωστά?
  12. Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες φυσικά και πας στην 4.4 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Το έκανα εγώ πριν απο τρείς μήνες και όλα δουλεύουν τέλεια.
  13. Καλησπέρα.Ο σύνδεσμος στην αρχική σελίδα δεν λειτουργεί,βγάζει αυτό το μήνυμα λάθους <Παρουσιάστηκε κάποιο απροσδόκητο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, δεν καθορίστηκε «Θέμα». Αν έχετε ακολουθήσει κάποιον έγκυρο σύνδεσμο, θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τους διαχειριστές του site χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας>.Καμιά ιδέα?
  14. Ωραία μας λες τις εντυπώσεις σου όποτε μπορέσεις.Όσο για την σιμ αν δεν λειτουργεί καθόλου ελπίζω να το φτιάξει σύντομα το bug ο developer.
  15. Οκ.Οταν του βάλεις την σιμ και μπορέσεις πες μας κατά πόσο λειτουργεί γιατί ειδικά για εμένα χωρίς σιμ και δεδομένα είναι άχρηστο το τάμπλετ. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...