Dejan457 Δημ. August 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 Καλησπέρα. Παρατηρώ ότι το realme gt6 στα 256gb δεν το φέρνουν οι μεγάλες αλυσίδες. (Μόνο Σκρουτζ, το eu πάντα μιλάμε) Αυτό σημαίνει ότι ,όπως και το gt6t, δεν έρχεται επίσημα στη χώρα μας? Και τι σήμαινε πρακτικα ότι δεν έρχεται επίσημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 21, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2024 3 ώρες πριν, Dejan457 said: Καλησπέρα. Παρατηρώ ότι το realme gt6 στα 256gb δεν το φέρνουν οι μεγάλες αλυσίδες. (Μόνο Σκρουτζ, το eu πάντα μιλάμε) Αυτό σημαίνει ότι ,όπως και το gt6t, δεν έρχεται επίσημα στη χώρα μας? Και τι σήμαινε πρακτικα ότι δεν έρχεται επίσημα? Το service της Realme αν δεν κάνω λάθος παλιότερα ήταν αυτό https://smart4all.com.gr/ Παιρνεις ένα τηλέφωνο και τους ρωτάς αν καλύπτουν ακόμα αγορά από skroutz Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία με το service, μιας και αυτή είναι η μόνη διαφορά στο αν μια συσκευή έρχεται ή όχι επίσημα στην χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. September 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2024 Καλησπέρα. Ψήνομαι έντονα να το αγοράσω ειδικά τώρα που η τιμή του είναι στα 600€ με φπα το 16/512. Δεν βλέπω όμως σχόλια από αυτούς που το έχουν μήπως είμαι σε λάθος topic? Ευχαριστώ. Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. September 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2024 (edited) Δυστυχώς δεν είναι 4 μεγάλες αναβαθμίσεις αλλά 3+1 security. Το nord 4 έχει 4 + 2 Edited September 18, 2024 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 21, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2024 On 18/9/2024 at 12:08 ΜΜ, geokat1291 said: Δυστυχώς δεν είναι 4 μεγάλες αναβαθμίσεις αλλά 3+1 security. Το nord 4 έχει 4 + 2 Το κανονικό Realme GT 6 θα πάρει κανονικά 4 σύμφωνα με την Realme(κάτω δεξιά στην εικόνα) Το απλό 6T ναι λένε ότι θα πάρει 3 os και 4χρονια security Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. September 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2024 23 ώρες πριν, Fulgore1 said: Το κανονικό Realme GT 6 θα πάρει κανονικά 4 σύμφωνα με την Realme(κάτω δεξιά στην εικόνα) Το απλό 6T ναι λένε ότι θα πάρει 3 os και 4χρονια security Στο gsmarena το έχει με 3. 4 όλα μαζί ή 4 + 4 security?😜 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. September 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2024 1 minute ago, geokat1291 said: Στο gsmarena το έχει με 3. 4 όλα μαζί ή 4 + 4 security?😜 Νομίζω 3+1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmand Δημ. September 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2024 εχετε βρει κανενα σωστο tempered glass για το τηλέφωνο, τα περισσοτερα που βλέπω δεν καλυπτουν ολη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2024 https://www.instagram.com/reel/DAlIYOKMsNR/?igsh=b2h5bmVtNXFzZGQ0 Μόνο σε μένα μου φάνηκε λίγο κάπως σε σημεία το σποτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 καλησπέρα ξέρει κάποιος αν έχουν τα τηλέφωνα αυτά wifi 6e και dual video recording η view οπως το λένε σε άλλα μοντέλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 Υποστηρίζει dual view και WiFi 6. Δεν γνωρίζω για 6e 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2024 ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. October 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2024 Στους επόμενους 3 μήνες το Realme UI 6.0 με Android 15. Btw ανακοινώθηκε και GT 7 Pro με Snadragon 8 Elite μέσα, 4 Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 Καλημέρα στην παρέα σας,θέλω να ρωτήσω πως τα πάει από θέμα διαχείρισης μπαταρίας;Πόσο SOT κατά μέσο όρο σας δίνει την ημέρα; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 Realme GT 6 UI 6.0. Ηρθε σήμερα. Open beta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. November 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2024 Καλημέρα στην ομάδα. Πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο. Έχω ένα ζήτημα. Έχω την βεβαιότητα ότι ο ήχος στα Bluetooth ακουστικά μου δεν είναι τόσο δυνατός όσο στο προηγούμενο τηλέφωνό μου. Έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το θέμα? Ευχαριστώ Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά, το κινητό δεν υποστηρίζει volte σε δίκτυο cosmote; Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 4 ώρες πριν, djfog said: Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά, το κινητό δεν υποστηρίζει volte σε δίκτυο cosmote; Νομίζω ότι υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. December 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2024 19 ώρες πριν, Finwe said: Νομίζω ότι υποστηρίζει. Δυστυχώς, φαίνεται πως όχι. Έστειλα και μήνυμα 5G στο 1333 και μου ήρθε απάντηση ότι η συσκευή που διαθέτετε δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου 5G στη σύνδεσή σας. Κρίμα γιατί το volte βοηθάει πραγματικά όταν μιλάς με κάποιον και θέλεις να ψάξεις παράλληλα κάτι και στο νετ. Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2024 Ενεργοποίησε το volte σε συμβατή συσκευή και θα παίξει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. December 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2024 1 hour ago, chios said: Ενεργοποίησε το volte σε συμβατή συσκευή και θα παίξει. Πώς γίνεται αυτό; Το διάβασα κάπου. Έβαλα τη sim σε ένα Galaxy A22 5G που έχω, έστειλα το μήνυμα 5G στο 1333. Ήρθε η απάντηση ότι η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί στα επόμενα λεπτά. Περίμενα λίγη ώρα, άλλαξα πάλι τη sim, αλλά δυστυχώς ακόμα δε μου εμφανίζει volte. Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. December 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2024 2 ώρες πριν, djfog said: Πώς γίνεται αυτό; Το διάβασα κάπου. Έβαλα τη sim σε ένα Galaxy A22 5G που έχω, έστειλα το μήνυμα 5G στο 1333. Ήρθε η απάντηση ότι η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί στα επόμενα λεπτά. Περίμενα λίγη ώρα, άλλαξα πάλι τη sim, αλλά δυστυχώς ακόμα δε μου εμφανίζει volte. Είναι θέμα παρόχου. Δεν φταίει η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 On 10/12/2024 at 7:15 ΜΜ, djfog said: Δυστυχώς, φαίνεται πως όχι. Έστειλα και μήνυμα 5G στο 1333 και μου ήρθε απάντηση ότι η συσκευή που διαθέτετε δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου 5G στη σύνδεσή σας. Κρίμα γιατί το volte βοηθάει πραγματικά όταν μιλάς με κάποιον και θέλεις να ψάξεις παράλληλα κάτι και στο νετ. Ίσως στην περίπτωση που το είδα, να φταίει ότι ήταν ήδη ενεργοποιημένο στην sim από την προηγούμενη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts