Jump to content

nmand

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nmand

  • Ημ. Γέννησης 07/12/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nmand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα και εγώ το tablet ,ύστερα από ένα μικρό Γολγοθά. (Η παραγγελία έγινε στις 18 Ιουλίου (PostNL) και 5/8 έφτασε Ελλάδα (σύμφωνα με PostLN,track17 κλπ). 11/8 εμφανίστηκε στο ΕΛΤΑ track οτι ήρθε Ελλάδα και 24/8 το παρέλαβα από το ταχυδρομείο. Φυσικά χρειάστηκε να πληρώσω και 29,40 ευρώ Τα οποία στην απόδειξη των ΕΛΤΑ αναλύονται σε: Δασμοί ΦΠΑ λοιπές επιβ. 14,40 , Τέλη εκτελωνισμού ΕΛΤΑ 12,10 Και ΦΠΑ 2,90 Το δεύτερο ποσό στην ειδοποίηση των ΕΛΤΑ φαινόταν ως χρέωση υπερημερίας 14,40 και στη κίτρινη ετικέτα στο πακέτο ως ΦΠΑ. Άντε τώρα να καταλάβεις εσύ τι πληρώνεις.) Αλλά αρκετά με αυτά. Το Tablet είναι πολύ γρήγορο ,η οθόνη έχει πολύ καλή φωτεινότητα και ποιότητα απεικόνισης. Είναι σχεδόν γυμνό από περιττές εφαρμογές και αυτές που έχει μπορείς να τις αφαιρέσεις. Το Tablet αφήνει ελευθέρα 2gb Ram και 10GB για τα εγκαταστήσεις τα προγράμματα/δεδομένα σου. Επειδή πρόκειται να το χρησιμοποιήσω σχεδόν αποκλειστικά ως GPS στο αυτοκίνητο τις δύο τελευταίες μέρες τα τεστ μου αφορούσαν αυτό. Η απόδοση του GPS είναι πάρα πολύ καλή (καλύτερη απο οτι έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα) και εκτός τους κλασικούς αμερικάνικους και ρωσικούς δορυφόρους πιάνει και τους κινέζικους. Αυτά ως πρώτη εντύπωση,κατά τη γνώμη μου το Tablet αξιζει τα λεφτά του.
  2. καλησπέρα, θέλω τη συμβουλή σας. Επειδή θα το χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για GPS στο αυτοκίνητο υπάρχει καποιος τρόπος να βεβαιωθω οτι αυτο που θα πάρω θα έχει τον Snapdragon και οχι τον Spreadtrum; Αγοράζοντας ας πούμε το LTE μοντέλο είναι σίγουρο οτι θα έχει το Snapdragon; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. συγνώμη αν σας κουράζω αλλά είναι εξουσιοδοτημένο service ή Smartec; ρωτώ γιατι το Tablet εχει ακόμα εγγύηση (είναι και λίγο μακριά απο Πειραιά).
  4. Ύστερα από 9 μήνες (αγορασμένο απο Kaizer τον Φεβρουάριο) το SM-T810 μας άφησε χρόνους,ούτε ανοίγει αλλά ούτε και φορτίζει. Τι είναι πιο σωστό και γρήγορο , να το πάω στο Kaizer ή σε κάποιο κέντρο επισκευής samsung; και αν η απάντηση είναι το δεύτερο ποία είναι τα κέντρα επισκευής και που μπορώ να τα βρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
  5. οποιο ήχο και να επιλέξω στο notification tone κανει το ίδιο, δηλαδή δεν ακούγετε τίποτα οταν έρχεται μήνυμα έχω μιά sim στο τηλέφωνο όπως είπα προσπαθώ να αποφύγω την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κυρίως λόγο της εφαρμογής Alpha safe access ,το ίδιο ισχύει και για το να πάω σε CM 13 αφού εδώ έχει αναφερθεί ότι η εφαρμογή δεν δουλεύει σε CM 13
  6. Χρειάζομαι τα φώτα σας, Καταρχήν το τηλέφωνο έχει Android 5.1.1 ,Cyanogen version 12.1-YOG4PAS7DF. Εδώ και καιρό το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπά όταν έρχεται μήνυμα. Όλοι οι υπόλοιποι ήχοι ,κλήσης, πληκτρολογίου, κλειδώματος κλπ, δουλεύουν κανονικά. Όταν στις ρυθμίσεις επιλέγω notification tone και Notification volume ο ήχος που έχω επιλέξει ακούγεται κανονικά αλλά όταν έρχεται μήνυμα δεν ακούγετε τίποτα και μόνο από το led καταλαβαίνω ότι έλαβα μήνυμα. Έχω δει τις ρυθμίσεις ξανά και ξανά αλλά δεν βρίσκω κάτι Επειδή προσπαθώ να αποφύγω την επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μήπως μπορείτε εσείς να σκεφτείτε κάτι που μου ξεφεύγει στις ρυθμίσεις;
  7. από εκεί το έχω πάρει το Νοέμβριο με 280$
  8. Τελικά ήταν πρόβλημα της γραμματοσειράς του θέματος της zuk, αλλάζοντας την σε system το πρόβλημα διορθώθηκε. Ευχαριστώ
  9. το τηλέφωνο το έχω στα χέρια μου τρεις εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό με τη χρήση που του κάνω χρειάζεται φόρτιση κάθε 10+ ημέρες και το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει άψογα. Όμως το font που έχουν χρησιμοποιήσει για τα ελληνικά είναι απαράδεκτο στο "δ" κόβετε το μπαστουνάκι , τα γράμματα με τόνο φαίνονται σαν bold και δεν υπάρχει τελικό σίγμα (ς). η rom είναι η 12.1 με όλα τα updates. Μου φάνηκε περίεργο που δεν το έχει επισημάνει κανείς και γιαυτό το αναφέρω περιμένοντας σχόλια από του κατόχους του τηλεφώνου.
×
×
  • Create New...