Jump to content

iOS 18

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέο update. iOS 18.2.1

IMG_0327.png

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Να φανταστώ πως είναι άλλη μια έκδοση που δεν φέρνει το RCS ? 

Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD 

Εδώ παρακαλάμε να φέρει διορθώσεις, το RCS μετά...χαχαχα

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

• 2 months later...

Καλησπέρα. Με την ενημέρωση σε 18.3.2 δεν τονίζονται αυτόματα τα κείμενα που γράφω στις εφαρμογές (messages, messenger κλπ). Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Με το 15 plus είμαι.

• 1 month later...

Εγώ που ρώτησα στο τσατ της Κοσμοτε επειδή θέλω να πάω σε iphone από android, μου είπαν όλα τα βήματα που πρέπει να κάνω ώστε να τα ενεργοποιήσω (πράγμα που σημαίνει πως είχαν έτοιμo documentation μπροστά τους) κάτι που με οδηγεί να σκεφτώ πως τους έχουν ενημερώσει σχετικά με την ένταξη της υπηρεσίας αλλά στο τέλος μου είπανε πως ακόμα δεν υποστηρίζεται ΑΛΛΑ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο site. Βλέπω πάντως πως ασχολούνται. Δεν το έχουν αφήσει στο έλεος. Ενθαρρυντικό είναι πάντως το γεγονός οτι αμέσως μου είπανε τα βήματα και πως μέσα στο επόμενο διάστημα (χωρίς χρονοδιάγραμμα) θα ενεργοποιηθεί. Πάντως μέχρι να γίνει παραμένω android λόγω μη χρήσης Viber, Messenger, Whatsup etc

• 3 weeks later...
On 16/5/2025 at 12:47 ΜΜ, pickup said:

Εγώ που ρώτησα στο τσατ της Κοσμοτε επειδή θέλω να πάω σε iphone από android, μου είπαν όλα τα βήματα που πρέπει να κάνω ώστε να τα ενεργοποιήσω (πράγμα που σημαίνει πως είχαν έτοιμo documentation μπροστά τους) κάτι που με οδηγεί να σκεφτώ πως τους έχουν ενημερώσει σχετικά με την ένταξη της υπηρεσίας αλλά στο τέλος μου είπανε πως ακόμα δεν υποστηρίζεται ΑΛΛΑ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο site. Βλέπω πάντως πως ασχολούνται. Δεν το έχουν αφήσει στο έλεος. Ενθαρρυντικό είναι πάντως το γεγονός οτι αμέσως μου είπανε τα βήματα και πως μέσα στο επόμενο διάστημα (χωρίς χρονοδιάγραμμα) θα ενεργοποιηθεί. Πάντως μέχρι να γίνει παραμένω android λόγω μη χρήσης Viber, Messenger, Whatsup etc

Για το rcs εννοείς;

Δεν μπορώ να βρω τον λόγο που μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Τα τσέκαρα , τα ξαναπέρασα , τράβηξε την πληρωμή και είναι όλα καλά . Γιατί συνεχίζει να το εμφανίζει;

Είναι bug ή κάτι άλλο;

IMG_9075.png

Τελικα εστρωσε , μετά από επανεκκίνηση που του έκανα .

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• 1 month later...

Ενημέρωση συστήματος iOS 18.6.

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

11 minutes ago, pickup said:

Στην καινούρια beta του ios26 πλέον άνοιξε το RCS για την Cosmote. Με τις υγείες μας. 

https://ios-rcs.foxwitch.tech/

Το rcs είναι για την κρυπτογράφηση;

1 hour ago, stefanidisg said:

Το rcs είναι για την κρυπτογράφηση;

Το RCS είναι ανοιχτό πρωτόκολλο ανταλλαγής μηνυμάτων, σε αντιδιαστολή με το iMessage της Apple, που δουλεύει μόνο σε δικές της συσκευές. Έχει και κρυπτογράφηση, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ευρύτερη διαλειτουργικότητα.

• 2 weeks later...
13 minutes ago, Brainmorf said:

Και άλλο update, μπράβο.

IMG_0007.thumb.png.9aa127ef98b690ce5cde8ea474c7d9af.png

Κάτι δεν θα πήγε καλά στο προηγούμενο μάλλον. Δεν κάνει τόσο συχνά updates η Apple. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

7 minutes ago, panoszavra said:

Κάτι δεν θα πήγε καλά στο προηγούμενο μάλλον. Δεν κάνει τόσο συχνά updates η Apple. 

Σε εμενα κολλησε η επιβεβαιωση αναβαθμησης και κανω restore γμτ

1 ώρα πριν, panoszavra said:

Το προηγούμενο (18.6.1) αφορούσε στην ουσία τους χρήστες στις Η.Π.Α και την ενεργοποίηση της μέτρησης οξυγόνου μέσω apple watch. Το χθεσινό αφορά τους πάντες καθώς περιέχει αναβάθμιση ασφαλείας που κλείνει "τρύπα" στο λογισμικό.

Στην τελευταία αναβάθμιση 18.6.2 στην καρτελα της μπαταρίας βγαζει ενα πλαισιο που γραφει «διαμόρφωση συσκευής σε εξέλιξη» 

αυτό καινούργιο παλι ;;;; Δεν θυμαμε να το εβγαζε παλια , εχω 15pm 

• 3 weeks later...

Καλησπερα , δεν μπορω να αφαιρεσω την ηχητικη υπαγόρευση γραμμάτων στο πληκτρολόγιο όσο και αν το πάλευω και μου εχει σπάσει τα νεύρα , έχετε καποια ιδεα ;

IMG_0428.png

Μόλις μου έβγαλε την 18.7 αντί  για την iOS 26

14 minutes ago, chris1974 said:

Μόλις μου έβγαλε την 18.7 αντί  για την iOS 26

Τελικά μου έβγαλε την iOS26

Είναι βαριά θεωρώ για το κινητό μας η 26αρα που την πέρασα προχθές και έχω άποψη .

Επιτέλους.

IMG_1912.jpeg

Καλησπέρα και πάλι , πολλές φορές μου έχει πέσει το κινητό κάτω πάντα με θήκη αλλά τώρα είναι μάλλον διαφορετικά. Τώρα ανοίγει το λειτουργώ και μετά από 2-3 λεπτά κάνει επανεκκίνηση. Αυτό συμβαίνει επ’ αόριστον, επιπλεον εβαλα εβγαλα την σιμ αλλά συνεχίζεται το κακόγουστο εργάκι της μαρμότας .

Εχετε κάποια ιδέα περί τίνος πρόκειται; Είχατε παρόμοια εμπειρία και συμπεριφορά;

Edited by Inevar