fotisbasm_ Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 27 minutes ago, monster1971 said: Ευχαριστώ πολύ.Εχω καιρό να έχω σαμσουνγκ,είμαι μια 5αετια τώρα με xiaomi,και δακτυλικό στο πλάι.Ευχαριστημενος γενικά.μιας και θα πάει το 10pro στην κόρη μου,ξαχαρωνω το Α55...να πέσει όμως λίγο...προς το καλοκαίρι θα είναι καλά! Και να μην πεσει(που θα πέσει) με όλα που έχουν ανέβει το συγκεκριμένο για εμένα αξίζει για το εξής, αλουμίνιο, σχέδιο iphone, ωραία οθόνη και καλή φωτεινότητα, 6,7 καλό μέγεθος, και ένα oneui λειτουργικό σταθερό, κάμερα αξιοπρεπές, και σίγουρα υποστήριξη/ποικιλία σε aftermarket θήκες λόγο ονόματος σαμμυ (συμαντικο στο να βρεις την θήκη που σε βολεύει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Και να μην πεσει(που θα πέσει) με όλα που έχουν ανέβει το συγκεκριμένο για εμένα αξίζει για το εξής, αλουμίνιο, σχέδιο iphone, ωραία οθόνη και καλή φωτεινότητα, 6,7 καλό μέγεθος, και ένα oneui λειτουργικό σταθερό, κάμερα αξιοπρεπές, και σίγουρα υποστήριξη/ποικιλία σε aftermarket θήκες λόγο ονόματος σαμμυ (συμαντικο στο να βρεις την θήκη που σε βολεύει) Η οθόνη είναι 6,6" στο Α55. Στο M55 είναι 6,7". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 57 minutes ago, evris2013 said: Η οθόνη είναι 6,6" στο Α55. Στο M55 είναι 6,7". Καλά μην βαράς, εκτεταμένη ταχύτητα γραφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Κάτι που δεν έχει αναφερθεί ως τώρα είναι ότι η βασική έκδοση 8/128 χρησιμοποιεί ταχύτητες UFS 2.1. Για UFS 3.1 ταχύτητες,μαλλον μόνο η μεγαλύτερη 8/256 έκδοση υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 4 minutes ago, Fulgore1 said: Κάτι που δεν έχει αναφερθεί ως τώρα είναι ότι η βασική έκδοση 8/128 χρησιμοποιεί ταχύτητες UFS 2.1. Για UFS 3.1 ταχύτητες,μαλλον μόνο η μεγαλύτερη 8/256 έκδοση υποστηρίζει. Μου φαινετε η 12 /256 έχει ufs 3.1 Δεν είμαι σίγουρος θα το ψαξουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Η 12/256 αν δεν κάνω λάθος, δεν έρχεται όμως Ευρώπη. Μόνο την έκδοση 8/256 βλέπω διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 29 minutes ago, Fulgore1 said: Η 12/256 αν δεν κάνω λάθος, δεν έρχεται όμως Ευρώπη. Μόνο την έκδοση 8/256 βλέπω διαθέσιμη. Δεν είπα εάν έρχεται Ευρώπη, για το ufs ειπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, fotisbasm_ said: Καλά μην βαράς, εκτεταμένη ταχύτητα γραφής Προτιμώ την 6.6 την φαρδύτερη 19.9 παρά την 6.7 20/9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 16 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Δεν είπα εάν έρχεται Ευρώπη, για το ufs ειπα Δεν αντιλέγω, αλλά το θέμα είναι τι ισχύει με τις εκδόσεις που ερχονται Ευρώπη και ενδιαφέρουν τον κόσμο, γιαυτό ανέφερα πιο πάνω τι ισχύει με τις 8gb εκδόσεις. Λογικά η 8/256 θα έχει UFS 3.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Το πήρα και εγώ πολύ ευχαριστημένος οθόνη κάμερα μπαταρία πολύ καλά, και κανένα πρόβλημα με τον επεξεργαστή μέχρις στιγμής. Ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση εφάμιλλη s24 plus. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Το πήρα και εγώ εχθές για τον γιο μου την έκδοση 8/256GB. Και αυτός από ότι μου λέει υπάρχει μεγάλη διάφορα και σε ταχύτητα και καλύτερη μπαταρία από το A52s που είχε. Η ποιότητα κατασκευής και υλικών και γενικά ο όλος σχεδιασμός το κάνει να ξεχωρίζει ή να iphone_ίζει πολύ. Αν πίσω οι κάμερες ήταν και σε τριγωνική διάταξη θα το μπέρδευες σίγουρα. Αφού και εγώ με το S23 plus το ζήλεψα. Πως βλέπω το UFS να σας λύσω την απορία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Που φτάσαμε να λέμε iphoni-ζει και να μας αρέσει . Έπρεπε να έχει το δικό της στυλ η σαμμυ, αμα θέλω κάτι να αφιονίζει θα έπαιρνα iPhone 2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 24 minutes ago, ea6gka said: Που φτάσαμε να λέμε iphoni-ζει και να μας αρέσει . Έπρεπε να έχει το δικό της στυλ η σαμμυ, αμα θέλω κάτι να αφιονίζει θα έπαιρνα iPhone Το μόνο πού μ αρέσει στο iphone και το έχει τώρα το α55 είναι ότι οθόνη είναι πιο φαρδιά από τα συνηθισμένα στενόμακρα!Το iOS είναι για κλωτσιές! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Και επίσης, κυρίως στην ποιότητα κατασκευής και στην αίσθηση κυρίως, σε αυτό είναι άκρως θετική η επιρροή από iPhone. Ψάχνοντας για midrange Android μετά από τη συμβίωση με iOS, είχα απογοητευτεί από την ποιότητα κατασκευής πολλών συσκευών οι οποίες κατά τα άλλα, είχαν πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά, κάτι Poco & OnePlus, τα απέρριψα επειδή και ζητούσαν αρκετά χρήματα αλλά, η αίσθηση ποιότητας δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική. Δεν έχω περιεργαστεί το Α55 από κοντά για να καταλάβω σε ποιο βαθμό έχει βαδίσει στα χνάρια του iPhone, από βίντεο έχω σχηματίσει την όποια εικονα, είναι όμως μια ευχάριστη προσθήκη, το να ανέβει επίπεδο σε ποιοτική αίσθηση. Εύγε Samsung! Edited 16 Απριλίου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Να είχε και αντίστοιχες κάμερες με το iPhone (telephoto)... Τι την θέλουν τη macro κάμερα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Δεν είχε τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ macro κάμερα αλλά, βλέπω ότι έχει εφαρμογές πιο πρακτικές, κυρίως αν θέλεις να διαβάσεις κάποια πολύ μικρά γράμματα, αν θες να δεις κάτι από πάρα πολύ κοντινή απόσταση, γενικά, έχει τις χρήσεις της, είναι αρκετά συγκεκριμένες βέβαια. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο καλή είναι η υλοποίηση της Samsung, γενικά όμως, δεν είναι και τόσο άχρηστη η μακρο κάμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 7 minutes ago, tsimisde said: Δεν είχε τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ macro κάμερα αλλά, βλέπω ότι έχει εφαρμογές πιο πρακτικές, κυρίως αν θέλεις να διαβάσεις κάποια πολύ μικρά γράμματα, αν θες να δεις κάτι από πάρα πολύ κοντινή απόσταση, γενικά, έχει τις χρήσεις της, είναι αρκετά συγκεκριμένες βέβαια. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο καλή είναι η υλοποίηση της Samsung, γενικά όμως, δεν είναι και τόσο άχρηστη η μακρο κάμερα. Εμενα στο Redmi Note 10 Pro που ειχε και αυτοματη εστιαση στο μάκρο φακό με ειχε σωσει,και λογω πρεσβυωπιας.....Γενικά ο καλός μάκρο φακός χρειαζεται ειδικα αν ειναι καποιος 50+,δεν κουβαλαει γυαλι πεσβυωπιας μαζι του, και εχει θεματα ορασης με ψιλά γράμματα... Edited 16 Απριλίου by Candiaman 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Στα Samsung δεν έχει AF η macro camera. Μόνο η βασική κάμερα έχει. Στη σειρά Α τουλάχιστον. Edited 16 Απριλίου by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 9 minutes ago, evris2013 said: Στα Samsung δεν έχει AF η macro camera. Μόνο η βασική κάμερα έχει. Στη σειρά Α τουλάχιστον. Ναι το γνωριζω αυτο γιατι εχω και τα 2,και το 10 Προ και το Α52!Απλως μιλαω για την υποθετικη χρησιμοτητα του μακρο φακού.... Edited 16 Απριλίου by Candiaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 11 ώρες πριν, evris2013 said: Να είχε και αντίστοιχες κάμερες με το iPhone (telephoto)... Τι την θέλουν τη macro κάμερα; Για να τους βγαίνει το design της σειράς s στην πλάτη των συσκευών Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Ούτε καν dual led δεν βάζουν. Τους φτάνει το μονό led. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Ήρθε σήμερα αυτό το update, δεν έχει patch Απριλίου άρα αναμένεται και άλλο εδώ κοντά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Varza Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου On 24/4/2024 at 5:33 ΜΜ, panoslvd said: Ήρθε σήμερα αυτό το update, δεν έχει patch Απριλίου άρα αναμένεται και άλλο εδώ κοντά... Καλησπέρα σας έχει δυνατό ήχο στα bluetooth ακουστικά? Έχει το good Lock? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 3 minutes ago, Varza said: Καλησπέρα σας έχει δυνατό ήχο στα bluetooth ακουστικά? Έχει το good Lock? Ευχαριστώ. Nαι και στα 2.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Καλησπερα..σκεφτομαι την αγορα του!ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια προς τους κατοχους.. Ειναι σβελτο?υπαρχουν κολληματακια?απο μπαταρια και φορτιση πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts