s_nova Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Just now, longus said: Το παραγγέλνεις σήμερα και έρχεται στην καλύτερη το Πάσχα... Κιαν . . . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 7 ώρες πριν, longus said: Το παραγγέλνεις σήμερα και έρχεται στην καλύτερη το Πάσχα... Αν είναι των ξένων, τώρα την Κυριακή είναι! 😉😂 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου On 17/3/2024 at 9:28 ΜΜ, fotisbasm_ said: Μετά η σειρά S θα αποτύχει, ήδη πλέον το 2024 οι midrange συσκευές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ουσιώδες που να δικαιολογεί την διαφορά των 1000 ευρώ ( a55 , 500e s24ultra 1500e) Ήδη το σκέφτομαι μετά το φιάσκο με την κάμερα του s24u , και μην αρχίσετε, κακά τα ψέματα δεν δικαιολογεί τα λεφτά του ,θα μου πείτε έχει και άλλες μάρκες για ναυαρχίδες αλλά δύσκολα εάν τα έχεις όλα σαμμυ Ε όχι…. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Έχω δουλέψει Α 53 + Α 54 και Υπάρχουν αρκετά lags…ο έξινος Δεν παλεύεται με τίποτα…. Φαντάζομαι ότι και το 55 θα έχει αυτή την τύχη …. Έχει ο αδερφός μου το Α 52 S και πάει βούτυρο παντού… Εάν δεν σε ικανοποιεί η κάμερα μιας ναυαρχίδας θα σε ικανοποιήσει Αυτή ενός midrange? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 53 minutes ago, Konstantine73 said: Ε όχι…. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Έχω δουλέψει Α 53 + Α 54 και Υπάρχουν αρκετά lags…ο έξινος Δεν παλεύεται με τίποτα…. Φαντάζομαι ότι και το 55 θα έχει αυτή την τύχη …. Έχει ο αδερφός μου το Α 52 S και πάει βούτυρο παντού… Εάν δεν σε ικανοποιεί η κάμερα μιας ναυαρχίδας θα σε ικανοποιήσει Αυτή ενός midrange? Η φαντασία από την πραγματικότητα απέχει. Ας δούμε πώς θα πάει το A55 και μετά... κράζουμε. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) Προσωπικά είχα τα A52s και Α34. Ξεκάθαρα πιο ομαλό ήταν το A52s, αλλά ακόμα και αυτό είχε κάποια micro stutters. Και οι 2 συσκευές βέβαια ήταν οι εκδόσεις 6/128, και θεωρώ ότι τα 8gb ram είναι ιδανικά για OneUI,και ο Snap778 είναι συνολικά καλύτερος από τον Dimensity του A34. Συσκευή βούτηρο με την κυριολεκτική έννοια σε Samsung μεριά, μόνο στα S23 εχω δει σε βάθος χρόνου, χωρίς το παραμικρό stutter και αν θυμάμαι καλά και στο Samsung S20FE 5G με τον τότε Snap865. Δεν έχω δουλέψει τα A53/A54. Για το A55 που ξεκινά με 8gb ram, έχει UFS 3.1 ταχύτητες και λένε καλά λόγια για τον Exynos, πιστεύω θα είναι πιο ομαλό από το περσινό A54, βέβαια περιμένω να διαβάσω και σχόλια κατόχων πάνω σε αυτό. Σε μπαταρία και ποιότητα κατασκευής, οι ως τώρα κριτικές λένε καλά σχόλια. Edited 27 Μαρτίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Πάντως σε αυτή την τιμή που έχει τώρα, θα μπορούσες με κάτι παραπάνω να πάρεις και το S23 FE. Θα έχεις μικρότερη οθόνη αλλά καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Ανέβηκε και το review από το γνωστό τεχνολογικό site. Καλά λόγια αναφέρουν για τον Exynos, αλλά περιέργως βλέπω και αναφέρεται στα αρνητικά το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν ξέρω αν κάποιος κάτοχος έχει δει κάτι τέτοιο. https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a55-review-2684.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Σε σύγκριση με το A52s που είχα πριν το δακτυλικό αποτύπωμα πάει σφαίρα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Το δακτυλικο αποτυπωμα δεν ειναι σφαιρα πρεπει να απενεργοποιησεις πρωτα τα δυο εφε δηλαδη το κινουμενο γραφικο και μετα το εφε μεταβασης για να συνελθει και να ειναι πιο ακαριαιο.Ομως εαν καποιος λογο διαφορων θεματων στην καθημερινοτητα πεφτει ξενο υλικο πανω στο δαχτυλο η βγαινει πετσα θα εχει κοληματα και δεν θα το αναγνωριζει αυτο βεβαια εννοειται οτι δεν φταιει το αποτυπωμα...Εγω πχ. λογο εργασιας βαζω πολλες φορες οινοπνευμα στα δαχτυλα με αποτελεσμα να μη το αναγνωριζει λογικοτατα βεβαια . . . Edited 28 Μαρτίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 13 ώρες πριν, s_nova said: Το δακτυλικο αποτυπωμα δεν ειναι σφαιρα πρεπει να απενεργοποιησεις πρωτα τα δυο εφε δηλαδη το κινουμενο γραφικο και μετα το εφε μεταβασης για να συνελθει και να ειναι πιο ακαριαιο.Ομως εαν καποιος λογο διαφορων θεματων στην καθημερινοτητα πεφτει ξενο υλικο πανω στο δαχτυλο η βγαινει πετσα θα εχει κοληματα και δεν θα το αναγνωριζει αυτο βεβαια εννοειται οτι δεν φταιει το αποτυπωμα...Εγω πχ. λογο εργασιας βαζω πολλες φορες οινοπνευμα στα δαχτυλα με αποτελεσμα να μη το αναγνωριζει λογικοτατα βεβαια . . . Καλημέρα.Αυτο συμβαίνει και με το αποτύπωμα στα κινητά με συμβατικό πλαϊνό κουμπί που είναι ποιο αξιόπιστο.Στο δικό μου xiaomi παρόλο που ξεκλειδώνει ακαριαία,με βρεγμένα χέρια δεν το αναγνωρίζει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Κάτι που δεν αναφέρθηκε, από σήμα κινητής πως πάει; επειδή οι exynos έχουν τα θέματακια τους σε αυτό . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Προσωπικά μιλώντας, βρίσκω άβολο ο αισθητήρας του δαχτυλικού αποτυπωματος να βρίσκεται πάνω στο κουμπί, ειδικά με τη λογική Samsung (όπως την είχα συναντήσει στο Galaxy A22, πιθανόν σε άλλα μοντέλα να είναι διαφορετικό), προκειμένου να είναι πιο καλαίσθητο και να μην εξέχουν κουμπιά, ήταν ενσωματωμένο το κουμπί στο σασί της συσκευής και το δακτυλικό, είχε μικρή επιφάνεια ανάγνωσης. Δύσκολο να πατήσεις το κουμπί και γενικά, το βρήκα επίφοβο να το ενεργοποιήσω, μήπως δεν μπορέσω να ξεκλειδώσω τη συσκευή, αλήθεια, στη δοκιμή που παρατέθηκε, ποιο ακριβώς ήταν το παράπονο με τον αισθητήρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Κυκλοφορησε το αδερφακι galaxy M55 για αλλες χωρες με διαφοροποιησεις Ελαφρυτερο κατα 35 γραμμαρια , 6.7 οθονη , Snapdragon επεξεργαστη , 45W φορτιση --->>> https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_m55-12896.php Edited 30 Μαρτίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 21 minutes ago, s_nova said: Κυκλοφορησε το αδερφακι galaxy M55 για αλλες χωρες με διαφοροποιησεις Ελαφρυτερο κατα 35 γραμμαρια , 6.7 οθονη , Snapdragon επεξεργαστη , 45W φορτιση --->>> https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_m55-12896.php Ευρώπη χλωμό να κυκλοφορήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12896&idPhone2=12824 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 2 minutes ago, evris2013 said: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12896&idPhone2=12824 Φανταστείτε τι κινητά βγάζει στις κάτω χώρες όπου το Μ55 χαμηλότερης κατηγορίας από το Α55 έχει 45w ταχεία φόρτιση από το Α55 πού έχει 25w. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 55 minutes ago, boymanos said: Φανταστείτε τι κινητά βγάζει στις κάτω χώρες όπου το Μ55 χαμηλότερης κατηγορίας από το Α55 έχει 45w ταχεία φόρτιση από το Α55 πού έχει 25w. Το m55 έχει κατώτερη κάμερα και προσωπικά έχω βαρεθεί με τις στενομακρες οθόνες που έχουν όλες οι εταιρείες 20/9 ratio.Εδω το Α54,55 είναι λίγο ποιο φαρδυες,τις προτιμώ έτσι περισσότερο...αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Λογικα ο exynos του Α55 σε σχεση με τον snap του Μ55 ειναι πιο καινουργος και λιγο πιο δυνατος .Τωρα εαν εχει θεματακια στο μελλον δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Οι σειρές M και F δεν έρχονται ποτέ στην Ελλάδα. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Το είδα live στο πλαισιο πανέμορφο καλό φωτισμό ωραίο μέγεθος και κάμερα σε σχέση με 23 ultra για εκεί μέσα στο κατάστημα ήταν ισάξιο Ένα + έχει το άτιμο Edited 30 Μαρτίου by fotisbasm_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 9 minutes ago, fotisbasm_ said: Το είδα live στο πλαισιο πανέμορφο καλό φωτισμό ωραίο μέγεθος και κάμερα σε σχέση με 23 ultra για εκεί μέσα στο κατάστημα ήταν ισάξιο Ένα + έχει το άτιμο Ήθελα να ρωτήσω,το δακτυλικό αποτύπωμα για όσους το έχουν είναι ορατό μαζί με το AOD και από εκεί ξεκλειδώνει κατευθείαν η πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί να φανεί;Δηλαδή το ξεκλείδωμα γίνεται με μια κίνηση η δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Με esim στην Λιβαδειά που βρίσκομαι δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα, σε κάποια σημεία καλύτερα από το Α52s , δικτύο Nova. 5G μια χαρά, στην γούβα που βρίσκεται το σπίτι μου σε 5G μέχρι 30Mb download, σε κάποια σημεία που φαίνονται οι κεραίες μπορεί να φτάσει μέχρι και 500mb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) 25 minutes ago, monster1971 said: Ήθελα να ρωτήσω,το δακτυλικό αποτύπωμα για όσους το έχουν είναι ορατό μαζί με το AOD και από εκεί ξεκλειδώνει κατευθείαν η πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί να φανεί;Δηλαδή το ξεκλείδωμα γίνεται με μια κίνηση η δύο; Αφου στα προηγούμενα μοντέλα(γιατί να μην το έχει και αυτό) έχει την επιλογή να φένεται το δαχτυλικό ή και να μην φένεται... όποιο και απο τα δύο να έχεις με κλειστή οθόνη και AOD πάνω της ξεκλειδώνει με το πρώτο πάτημα Edited 30 Μαρτίου by Nikos_96 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 16 minutes ago, panoslvd said: Με esim στην Λιβαδειά που βρίσκομαι δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα, σε κάποια σημεία καλύτερα από το Α52s , δικτύο Nova. 5G μια χαρά, στην γούβα που βρίσκεται το σπίτι μου σε 5G μέχρι 30Mb download, σε κάποια σημεία που φαίνονται οι κεραίες μπορεί να φτάσει μέχρι και 500mb Άρα καλύτερο σήμα από A52s? Βασικά ίσως δεν είχα θέσει την ερώτηση σωστά, η ερώτηση ήταν σε σχέση με άλλη συσκευή δίπλα δίπλα με ίδιο δίκτυο πως τα πάει. 25 minutes ago, monster1971 said: Ήθελα να ρωτήσω,το δακτυλικό αποτύπωμα για όσους το έχουν είναι ορατό μαζί με το AOD και από εκεί ξεκλειδώνει κατευθείαν η πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί να φανεί;Δηλαδή το ξεκλείδωμα γίνεται με μια κίνηση η δύο; Η αλήθεια είναι ότι δεν το τσέκαρα, είχα απορροφηθεί με την ομορφιά του πραγματικά είναι κρίμα να το βάλεις αυτό το κινητό θήκη, είναι π α ν ε μ ο ρ φ ο, όντος iphone ντιζάιν. Και το navy αδικείται από τις φώτο από κοντά τα σπάει, μπροστά στο s23 ultra έδειχνε ποιο όμορφο, να ήταν και οι κάμερες του ποιο μεγάλες σε διάμετρο(σχήμα) θα έδειχνε τέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 17 minutes ago, Nikos_96 said: Αφου στα προηγούμενα μοντέλα(γιατί να μην το έχει και αυτό) έχει την επιλογή να φένεται το δαχτυλικό ή και να μην φένεται... όποιο και απο τα δύο να έχεις με κλειστή οθόνη και AOD πάνω της ξεκλειδώνει με το πρώτο πάτημα Ευχαριστώ πολύ.Εχω καιρό να έχω σαμσουνγκ,είμαι μια 5αετια τώρα με xiaomi,και δακτυλικό στο πλάι.Ευχαριστημενος γενικά.μιας και θα πάει το 10pro στην κόρη μου,ξαχαρωνω το Α55...να πέσει όμως λίγο...προς το καλοκαίρι θα είναι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts