Nikos_96 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 18 minutes ago, sgatzo said: Γράψε εντυπώσεις αν το πέρασες Μου φαίνεται πιο άμεσο στην απόκριση του ανοίγματος των εφαρμογών.. Μάλλον για να το πώ καλύτερα πρίν αργούσε να ανοίξει π.χ η Συλλογή με τις φωτογραφίες. Τώρα ανοίγει άμεσα. Σαν να το διόρθωσαν. Γενικά βλέπω μια φρεσκάδα οπτική. Άν προσθέσανε πόρους πολλούς με το update για να αποδυναμώνει την μπαταρία θα το δούμε τις επόμενες μέρες.. 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου την εβαλα και εγω ! το κινητο εγινε οντως πιο γρηγορο και πιο smooth που λενε ! σαν να πηρε ανασα ! μπαταρια δεν καταλαβα καποια διαφορα ! το μονο αρνητικο ειναι οτι στην επιλογη για να αλλαξω το σημα (5g κτλ) εχει χαθει η επιλογη για απλο 2g σημερα ! το ηθελα αυτο γιατι στην δουλεια δεν εχουμε καλο σημα κυριως για την μπαταρια ! αλλα μικρο το κακο ! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου παιδια τωρα που το βλεπω παιζει η μπαταρια να εγινε ενα κλικ καλυτερη ! δεν ξερω για πειτε και εσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Πολύ συχνά μου σβήνουν επαφές από τον κατάλογο και τις βρίσκω, αν προλάβω, στα διεγραμμενα. Αλλιώς χάνονται. Πως γίνεται να σβήνουν οι επαφές χωρίς δική μου ενέργεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Σάββατο στις 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:34 μμ 1 ώρα πριν, makisg4 said: Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Πολύ συχνά μου σβήνουν επαφές από τον κατάλογο και τις βρίσκω, αν προλάβω, στα διεγραμμενα. Αλλιώς χάνονται. Πως γίνεται να σβήνουν οι επαφές χωρίς δική μου ενέργεια; Τον λογαριασμό σου τον έχεις μόνο εσύ ή τον έχεις περάσει και σε κάποιο άλλο τηλέφωνο; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. Σάββατο στις 07:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:36 μμ 4 ώρες πριν, chios said: Τον λογαριασμό σου τον έχεις μόνο εσύ ή τον έχεις περάσει και σε κάποιο άλλο τηλέφωνο; Δεν ανεβάζω τον κατάλογο μου στο δίκτυο. Μόνο στην συσκευή τα εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. Κυριακή στις 02:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:19 πμ 6 ώρες πριν, makisg4 said: Δεν ανεβάζω τον κατάλογο μου στο δίκτυο. Μόνο στην συσκευή τα εχω Ούτε στις επαφές της Samsung δεν εμφανίζονται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Δεν αποθηκεύω πουθενά αλλού εκτός από την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Η καλύτερη λύση είναι αποθήκευση στον λογαριασμό Google και τελείωσες, ούτε φοβάσαι μην χαθούν ούτε τίποτα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Μου ήρθε σήμερα update.. Βαστάει ακόμη το κινητό μας ❤️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts