freddaras Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 2 minutes ago, stefan_city said: Εγώ θα προτιμούσα USB tethering και τη μέγιστη προστασία μπαταρίας στις ρυθμίσεις (θα φορτίζει μέχρι 80%). Με το hotspot πιθανόν να ζεσταίνεται το κινητό, ειδικά αν κάνεις απαιτητική χρήση δεδομένων, και να καταναλώνει τη μπαταρία γρήγορα. Οπότε, πάλι θα χρειαστεί να φορτίζεις πιο τακτικά (συν το κόστος αγοράς του WiFi adapter). σε ευχαριστω αυτο ηθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 9 ώρες πριν, freddaras said: Παιδιά να κανω αλλη μια ερώτηση ? επειδή ζω πρωτόγονες καταστάσεις με Vodafone (ειμαι απο τριτη χωρις σταθερο και ιντερνετ στο κεντρο της πολης δεν το συνεχιζω γιατι θα τους ΒΡΙΣΩ ) και θα ειμαι μαλλον μεχρι τις 19 (αχ θεε μου) με προτειναν για pc (που καιγομαι για τη δουλεια ) usb tethering γιατι εχω ΑΠΕΙΡΑ DATA ! ! (εχω μονο bluetooth στο pc οχι wifi ) ! Τα αποτελέσματα με 5g ειναι θεαματικά ! Επειδή ομως ΔΕ ΘΕΛΩ να διαλύσω την μπαταρια του κινητού γνωριζει κανεις αν παρω ενα wifi στικακι αυριο αν θα μπορω να κανω το κινητο κατι σαν μοντεμ για το το pc χωρις να χρειαζεται να το φορτιζω συνεχεια ? (η με το bluetooth που εχει πανω ) ! ξερω ειναι χαζες ερωτησεις αυτες αλλα στο 2025 με τη vodafone ακομη καίμε μάγισσες ...(εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με τετοια ) η μπαταρία είναι αναλώσιμη, τι πάει να πει δεν θέλω να την διαλύσω; πριν λήξει η εγγύηση το στέλνεις στο σέρβις, πληρώνεις ΜΟΝΟ την αξία της μπαταρίας σαν ανταλλακτικό και είσαι έτοιμος! ευχαριστήσου την συσκευή. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 3 ώρες πριν, mivechris said: η μπαταρία είναι αναλώσιμη, τι πάει να πει δεν θέλω να την διαλύσω; πριν λήξει η εγγύηση το στέλνεις στο σέρβις, πληρώνεις ΜΟΝΟ την αξία της μπαταρίας σαν ανταλλακτικό και είσαι έτοιμος! ευχαριστήσου την συσκευή. σε ευχαριστω αυτο κανω ..με εχει σωσει αυτες τις μερες που δεν εχω ιντερνετ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Πέμπτη στις 10:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:18 πμ το κινητακι με εσωσε αυτες τις μερες που δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι ! και στο pc και παντου! γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος πολυ δυνατο για τα λεφτα του σε ολα ! Θα το κρατησω μεχρι να το λιωσω ! ☺️ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. Πέμπτη στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:17 μμ 1 ώρα πριν, freddaras said: το κινητακι με εσωσε αυτες τις μερες που δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι ! και στο pc και παντου! γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος πολυ δυνατο για τα λεφτα του σε ολα ! Θα το κρατησω μεχρι να το λιωσω ! ☺️ Μια χαρά είναι η σειρά Α της Samsung, μόνο για μένα αρνητικό οι κάκιστες κάμερες, για αυτό ανέβηκα κατηγορία 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Πέμπτη στις 12:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:19 μμ 1 minute ago, dgeorge4 said: Μια χαρά είναι η σειρά Α της Samsung, μόνο για μένα αρνητικό οι κάκιστες κάμερες, για αυτό ανέβηκα κατηγορία ρε συ μια χαρα ειναι η καμερα ... ειδικα για τα λεφτα της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. Πέμπτη στις 12:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:23 μμ 2 minutes ago, freddaras said: ρε συ μια χαρα ειναι η καμερα ... ειδικα για τα λεφτα της! Μόνο το preview στο viewfinder που είναι μέσα στο grain και δε θέλουν να το βελτιώσουν, μου τη δίνει. Για τα λεφτά του η Xiaomi βγάζει καλύτερες. Σε όλα τα άλλα δεν έχει να ζηλέψει από ναυαρχίδα, ούτε καν από ποιότητα οθόνης. Βέβαια ο καθείς έχει άλλες απαιτήσεις σε κάθε τομέα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Παρασκευή στις 10:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:09 πμ (edited) Ενημερωτικά, για όσους ψάχνουν ταξιδιωτικό φορτιστή (με πάνω από μία θύρα, ώστε να φορτίζουν με τον ίδιο και ακουστικά, + USB-A συσκευές, κλπ), αυτός δοκιμάστηκε σήμερα και δίνει super fast charging στο Α55 (στην PD1). Είναι σε προσφορά στο Aliexpress και με μηδενικά μεταφορικά. https://vi.aliexpress.com/item/1005006701645115.html?spm=a2g0o.tm1000009216.d217.1.35fe474c7zZGuW&sourceType=561&pvid=1fc4eb1a-1cbd-419f-8f60-d76c46e87c04&pdp_ext_f={"ship_from"%3A"CN"%2C"sku_id"%3A"12000038046819390"}&scm=1007.28480.422277.0&scm-url=1007.28480.422277.0&scm_id=1007.28480.422277.0&pdp_npi=4%40dis!EUR!€ 31%2C14!€ 11%2C77!!!240.47!90.92!%40211b6c1917423706232183561e9aab!12000038046819390!gsd!GR!2027886854!X&channel=sd&aecmd=true&gatewayAdapt=glo2vnm Επίσης σε ό,τι αφορά θήκες, είναι γνωστό πως λόγω του αλουμινίου στην περιφέρεια του Α55 κάποιες που δεν "αγκαλιάζουν" σωστά τη συσκευή έχουν άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα (αφήνουν περιμετρικά κενό στις πλευρές και φαίνεται σε αρκετά σημεία -άσχημα- το αλουμίνιο της συσκευής). Υπάρχουν αναφορές και στο skroutz (μία από αυτές είναι δική μου). Προσωπικά βρήκα αυτή από το Shein που τουλάχιστον σε μπλε χρώμα που την έχω είναι άψογη (και προσθέτω πως δεν γλιστράει, όπως άλλες που πήρα από skroutzομάγαζα). Χθες την παρήγγειλα και σε άλλα χρώματα. https://euqs.shein.com/Apple-Iphone-16-Father-s-Day-1pc-Solid-Color-TPU-Phone-Case-p-17172876.html Edited Παρασκευή στις 10:11 πμ by stark 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. Παρασκευή στις 10:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:33 πμ (edited) 22 ώρες πριν, dgeorge4 said: Μια χαρά είναι η σειρά Α της Samsung, μόνο για μένα αρνητικό οι κάκιστες κάμερες, για αυτό ανέβηκα κατηγορία Οταν βλεπεις Α55 που ειναι 3 μοντελα μετα το A52s, να εχει την ιδια ποιοτητα φωτογραφιας ...εεε κατι δεν παει καλα. Δεν θελουν να το βελτιωσουν για να μην κοψουν πωλησεις απο τις ναυαρχίδες. Edited Παρασκευή στις 10:33 πμ by runner70 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Παρασκευή στις 09:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:00 μμ (edited) ρε παιδια δεν είναι καθολου κακη η καμερα ! Δεν ξερω τι απαιτήσεις εχει ο καθένας για τις δικες μου ειναι μια χαρα ! Edited Σάββατο στις 08:38 πμ by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Παρασκευή στις 09:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:22 μμ Εξαιρετική είναι το έχει η σύζυγος και σε σχέση με το δικό μου s22 ultra στις περισσότερες περιπτώσεις οι φωτογραφίες είναι πάνω κάτω ίδιες, μόνο στις νυχτερινές φαίνεται η διαφορά. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. Παρασκευή στις 10:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:21 μμ Στο βίντεο είναι μακράν χειρότερο από το Α52 που έχω επίσης. Πολλά προβλήματα στη νυχτερινή λήψη βίντεο και σε πολλά φώτα κάτι που δεν είχε το Α52. Θεωρώ κι εγώ ως μόνο αδύνατο σημείο του αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. Σάββατο στις 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:33 μμ Εγώ με το Α54 και Α52 ήμουν ευχαριστημένος τώρα το Α55 είναι σχεδόν ίδιο με το Α54 που έχω ήδη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Σάββατο στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:34 μμ Εγώ είχα Α55 το έδωσα. Τώρα θα πάρω την άλλη εβδομάδα το Α56 να δοκιμάσω και εκείνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Σάββατο στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:47 μμ Δεν θα δεις και καμιά τρελή διάφορα με το Α56 άσε που αφαίρεσαν την SD έχει και πολύ χειρότερη μπαταρία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Σάββατο στις 02:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:48 μμ Just now, chios said: Δεν θα δεις και καμιά τρελή διάφορα με το Α56 άσε που αφαίρεσαν την SD έχει και πολύ χειρότερη μπαταρία. Για την αυτονομία δεν το ήξερα..Άρα τζάμπα θα πετάξω τα λεφτά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Σάββατο στις 02:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:52 μμ Λογικό να είναι χειρότερη η μπαταρία, έβαλαν ποιο γρήγορο επεξεργαστή στην ίδια μπαταρία, για μένα αν έπαιρνα τώρα συσκευή θα πήγαινα στο 55. 2 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Παιδιά καμια καλη θηκη με σταντακι πισω για να στέκεται το κινητο (αν θες να δεις κανενα βιντεο κτλ) αλλα να μη δινει παραπάνω βάρος υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 19 minutes ago, freddaras said: Παιδιά καμια καλη θηκη με σταντακι πισω για να στέκεται το κινητο (αν θες να δεις κανενα βιντεο κτλ) αλλα να μη δινει παραπάνω βάρος υπάρχει ? Ψάξε σε nillkin. Δεν έχουν σταντάκι ενσωματωμένο, αλλά πολλές από αυτές έχουν ένα είδος σαν μανταλάκι το οποίο είναι ένα μικρό standακι και μπορεί να τοποθετήσει το κινητό. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts