Jump to content

Samsung Galaxy A55 5G

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, stefan_city said:

Εγώ θα προτιμούσα USB tethering και τη μέγιστη προστασία μπαταρίας στις ρυθμίσεις (θα φορτίζει μέχρι 80%).

Με το hotspot πιθανόν να ζεσταίνεται το κινητό, ειδικά αν κάνεις απαιτητική χρήση δεδομένων, και να καταναλώνει τη μπαταρία γρήγορα. Οπότε, πάλι θα χρειαστεί να φορτίζεις πιο τακτικά (συν το κόστος αγοράς του WiFi adapter).

σε ευχαριστω αυτο ηθελα 

• Απαντήσεις 668
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

9 ώρες πριν, freddaras said:

Παιδιά να κανω αλλη μια ερώτηση ? επειδή ζω πρωτόγονες καταστάσεις με Vodafone (ειμαι απο τριτη χωρις σταθερο και ιντερνετ στο κεντρο της πολης δεν το συνεχιζω γιατι θα τους ΒΡΙΣΩ ) και θα ειμαι μαλλον μεχρι τις 19 (αχ θεε μου) με προτειναν για pc (που καιγομαι για τη δουλεια ) usb tethering γιατι εχω ΑΠΕΙΡΑ DATA ! ! (εχω μονο bluetooth στο pc οχι wifi ) ! Τα αποτελέσματα με 5g ειναι θεαματικά ! Επειδή ομως ΔΕ ΘΕΛΩ να διαλύσω την μπαταρια του κινητού γνωριζει κανεις αν παρω ενα wifi στικακι αυριο αν θα μπορω να κανω το κινητο κατι σαν μοντεμ για το το pc χωρις να χρειαζεται να το φορτιζω συνεχεια ? (η με το bluetooth που εχει πανω ) ! ξερω ειναι χαζες ερωτησεις αυτες αλλα στο 2025 με τη vodafone ακομη καίμε μάγισσες ...(εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με τετοια ) 

η μπαταρία είναι αναλώσιμη, τι πάει να πει δεν θέλω να την διαλύσω; πριν λήξει η εγγύηση το στέλνεις στο σέρβις, πληρώνεις ΜΟΝΟ την αξία της μπαταρίας σαν ανταλλακτικό και είσαι έτοιμος!
ευχαριστήσου την συσκευή.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

3 ώρες πριν, mivechris said:

η μπαταρία είναι αναλώσιμη, τι πάει να πει δεν θέλω να την διαλύσω; πριν λήξει η εγγύηση το στέλνεις στο σέρβις, πληρώνεις ΜΟΝΟ την αξία της μπαταρίας σαν ανταλλακτικό και είσαι έτοιμος!
ευχαριστήσου την συσκευή.

σε ευχαριστω αυτο κανω ..με εχει σωσει αυτες τις μερες που δεν εχω ιντερνετ 

το κινητακι με εσωσε αυτες τις μερες που δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι ! και στο pc και παντου! γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος πολυ δυνατο για τα λεφτα του σε ολα ! Θα το κρατησω μεχρι να το λιωσω ! ☺️

1 ώρα πριν, freddaras said:

το κινητακι με εσωσε αυτες τις μερες που δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι ! και στο pc και παντου! γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος πολυ δυνατο για τα λεφτα του σε ολα ! Θα το κρατησω μεχρι να το λιωσω ! ☺️

Μια χαρά είναι η σειρά Α της Samsung, μόνο για μένα αρνητικό οι κάκιστες κάμερες, για αυτό ανέβηκα κατηγορία 

1 minute ago, dgeorge4 said:

Μια χαρά είναι η σειρά Α της Samsung, μόνο για μένα αρνητικό οι κάκιστες κάμερες, για αυτό ανέβηκα κατηγορία 

ρε συ μια χαρα ειναι η καμερα ... ειδικα για τα λεφτα της! 

2 minutes ago, freddaras said:

ρε συ μια χαρα ειναι η καμερα ... ειδικα για τα λεφτα της! 

Μόνο το preview στο viewfinder που είναι μέσα στο grain και δε θέλουν να το βελτιώσουν, μου τη δίνει. Για τα λεφτά του η Xiaomi βγάζει καλύτερες. Σε όλα τα άλλα δεν έχει να ζηλέψει από ναυαρχίδα, ούτε καν από ποιότητα οθόνης. Βέβαια ο καθείς έχει άλλες απαιτήσεις σε κάθε τομέα 

Ενημερωτικά, για όσους ψάχνουν ταξιδιωτικό φορτιστή (με πάνω από μία θύρα, ώστε να φορτίζουν με τον ίδιο και ακουστικά, + USB-A συσκευές, κλπ), αυτός δοκιμάστηκε σήμερα και δίνει super fast charging στο Α55 (στην PD1). Είναι σε προσφορά στο Aliexpress και με μηδενικά μεταφορικά. 

https://vi.aliexpress.com/item/1005006701645115.html?spm=a2g0o.tm1000009216.d217.1.35fe474c7zZGuW&sourceType=561&pvid=1fc4eb1a-1cbd-419f-8f60-d76c46e87c04&pdp_ext_f={"ship_from"%3A"CN"%2C"sku_id"%3A"12000038046819390"}&scm=1007.28480.422277.0&scm-url=1007.28480.422277.0&scm_id=1007.28480.422277.0&pdp_npi=4%40dis!EUR!€ 31%2C14!€ 11%2C77!!!240.47!90.92!%40211b6c1917423706232183561e9aab!12000038046819390!gsd!GR!2027886854!X&channel=sd&aecmd=true&gatewayAdapt=glo2vnm

Επίσης σε ό,τι αφορά θήκες, είναι γνωστό πως λόγω του αλουμινίου στην περιφέρεια του Α55 κάποιες που δεν "αγκαλιάζουν" σωστά τη συσκευή έχουν άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα (αφήνουν περιμετρικά κενό στις πλευρές και φαίνεται σε αρκετά σημεία -άσχημα- το αλουμίνιο της συσκευής). Υπάρχουν αναφορές και στο skroutz (μία από αυτές είναι δική μου).

Προσωπικά βρήκα αυτή από το Shein που τουλάχιστον σε μπλε χρώμα που την έχω είναι άψογη (και προσθέτω πως δεν γλιστράει, όπως άλλες που πήρα από skroutzομάγαζα). Χθες την παρήγγειλα και σε άλλα χρώματα.

https://euqs.shein.com/Apple-Iphone-16-Father-s-Day-1pc-Solid-Color-TPU-Phone-Case-p-17172876.html

Edited by stark

22 ώρες πριν, dgeorge4 said:

Οταν βλεπεις Α55 που ειναι 3 μοντελα μετα το A52s, να εχει την ιδια ποιοτητα φωτογραφιας ...εεε κατι δεν παει καλα. Δεν θελουν να το βελτιωσουν για να μην κοψουν πωλησεις απο τις ναυαρχίδες.

Edited by runner70

ρε παιδια δεν  είναι καθολου κακη η καμερα ! Δεν ξερω τι απαιτήσεις εχει ο καθένας για τις δικες μου ειναι μια χαρα ! 

Edited by freddaras

Εξαιρετική είναι το έχει η σύζυγος και σε σχέση με το δικό μου  s22 ultra στις περισσότερες περιπτώσεις οι φωτογραφίες είναι πάνω κάτω ίδιες, μόνο στις νυχτερινές φαίνεται η διαφορά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Στο βίντεο είναι μακράν χειρότερο από το Α52 που έχω επίσης. Πολλά προβλήματα στη νυχτερινή λήψη βίντεο και σε πολλά φώτα κάτι που δεν είχε το Α52.

Θεωρώ κι εγώ ως μόνο αδύνατο σημείο του αυτό 

Εγώ με το Α54 και Α52 ήμουν ευχαριστημένος τώρα το Α55 είναι σχεδόν ίδιο με το Α54 που έχω ήδη 

Εγώ είχα Α55 το έδωσα. Τώρα θα πάρω την άλλη εβδομάδα το Α56 να δοκιμάσω και εκείνο..

Δεν θα δεις και καμιά τρελή διάφορα με το Α56 άσε που αφαίρεσαν την SD  έχει και πολύ χειρότερη μπαταρία. 

Just now, chios said:

Δεν θα δεις και καμιά τρελή διάφορα με το Α56 άσε που αφαίρεσαν την SD  έχει και πολύ χειρότερη μπαταρία. 

Για την αυτονομία  δεν το ήξερα..Άρα τζάμπα θα πετάξω τα λεφτά μου...

Λογικό να είναι χειρότερη η μπαταρία, έβαλαν ποιο γρήγορο επεξεργαστή στην ίδια μπαταρία, για μένα αν έπαιρνα τώρα συσκευή θα πήγαινα στο 55. 

Screenshot_20250322_164955_Chrome.jpg

Παιδιά καμια καλη θηκη με σταντακι πισω για να στέκεται το κινητο (αν θες να δεις κανενα βιντεο κτλ) αλλα να μη δινει παραπάνω βάρος υπάρχει ? 

19 minutes ago, freddaras said:

Παιδιά καμια καλη θηκη με σταντακι πισω για να στέκεται το κινητο (αν θες να δεις κανενα βιντεο κτλ) αλλα να μη δινει παραπάνω βάρος υπάρχει ? 

Ψάξε σε nillkin.

Δεν έχουν σταντάκι ενσωματωμένο, αλλά πολλές από αυτές έχουν ένα είδος σαν μανταλάκι το οποίο είναι ένα μικρό standακι και μπορεί να τοποθετήσει το κινητό.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης