evris2013 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου On 14/2/2025 at 1:20 ΜΜ, dimvla said: Αφού ακόμη μετράς την ποιότητα μιάς κάμερας με τα Mp σηκώνω τα χέρια. Αφού δεν παίζουν ρόλο και τα mp τότε γιατί από τα 12mp που είχαν οι βασικές κάμερες των iPhone, Pixel και Sony τα ανέβασαν σε 48mp ή 50mp, που είχαν και καλό λογισμικό; Ας τα άφηναν στα 12mp! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, evris2013 said: Αφού δεν παίζουν ρόλο και τα mp τότε γιατί από τα 12mp που είχαν οι βασικές κάμερες των iPhone, Pixel και Sony τα ανέβασαν σε 48mp ή 50mp, που είχαν και καλό λογισμικό; Ας τα άφηναν στα 12mp! Παίδες η φωτογραφία κρίνεται από πολλούς παράγοντες...Από επεξεργαστή μέχρι Αισθητήρα κάμερας που βάζουν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 32 minutes ago, evris2013 said: Αφού δεν παίζουν ρόλο και τα mp τότε γιατί από τα 12mp που είχαν οι βασικές κάμερες των iPhone, Pixel και Sony τα ανέβασαν σε 48mp ή 50mp, που είχαν και καλό λογισμικό; Ας τα άφηναν στα 12mp! Είναι θέμα marketing 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, evris2013 said: Αφού δεν παίζουν ρόλο και τα mp τότε γιατί από τα 12mp που είχαν οι βασικές κάμερες των iPhone, Pixel και Sony τα ανέβασαν σε 48mp ή 50mp, που είχαν και καλό λογισμικό; Ας τα άφηναν στα 12mp! Για να ικανοποιούνται οι ηλίθιοι ότι αγόρασαν κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, D_G said: Είναι θέμα marketing Καλά αυτήν την απάντηση την περίμενα, αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο θέμα μάρκετινγκ. Λογικά ο κόσμος έμαθε πλέον ότι δεν είναι μόνο τα mp θέλω να πιστεύω μετά από τόσα χρόνια με κινητά με κάμερες. Πώς παίζουν πολλά άλλα πράγματα ρόλο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:05 μμ Καλησπέρα..τελικά πούλησα το A35 και παραγγειλα το Α55(8/128)...Μια ερώτηση η 128 έκδοση έχει μνήμη LPDDR4X και η 256 LPDDR5??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Κυριακή στις 09:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:50 μμ Το 256 αν δεν κάνω λάθος έχει μνήμη ufs3.1 σε σχέση με το 128 που έχει 2.2. η ραμ είναι lpddr5 και στα δύο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. Κυριακή στις 10:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:13 μμ 1 hour ago, Christos kitsos said: Καλησπέρα..τελικά πούλησα το A35 και παραγγειλα το Α55(8/128)...Μια ερώτηση η 128 έκδοση έχει μνήμη LPDDR4X και η 256 LPDDR5??? Και οι 2 εκδοσεις LPDDR5 εχουν. LPDDR4X εχει το Α35 1 hour ago, chios said: Το 256 αν δεν κάνω λάθος έχει μνήμη ufs3.1 σε σχέση με το 128 που έχει 2.2. η ραμ είναι lpddr5 και στα δύο. Δεν νομιζω να εχει ufs 3 το 256. Θα το διαφημιζαν αν το ειχε. Μαλλον 2 εχουν και οι 2 εκδοσεις. Με ποιο app μπορουμε να το δουμε ; Ξερει καποιος ; Γιατι cpu-x, device info hw δεν βγαζουν κατι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Χθες στς 04:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:59 πμ https://nanoreview.net/en/phone/samsung-galaxy-a55 https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/1bvkltt/question_about_the_storage_type_of_the_galaxy_a55/ Έχουμε το 128 στην οικογένεια να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει τι φοράει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. Χθες στς 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:40 πμ 4 ώρες πριν, chios said: https://nanoreview.net/en/phone/samsung-galaxy-a55 https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/1bvkltt/question_about_the_storage_type_of_the_galaxy_a55/ Έχουμε το 128 στην οικογένεια να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει τι φοράει. Τα εχω διαβασει και τα 2 , δεν τα πολυ εμπιστεύομαι. Στο πρωτο σε ενα comparison δειχνει οτι εχει UFS 3.1 και το 128αρι ... Σε αλλο παρομοιο βγαζει οτι το A52s δεν υποστηριζει wifi 6. Γενικα τετοιου ειδους site εχουν λαθακια και δεν ειναι τα παιρνεις τοις μετρητοις. Στο 2ο λινκ , εδω λεει ο αλλος οτι ειναι και τα δυο με LPDDR4X Αν δεν βρουμε app που να μπορεσει να τα διαβασει, δεν τα πολυ εμπιστευομαι. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Χθες στς 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:42 πμ 1 minute ago, runner70 said: Τα εχω διαβασει και τα 2 , δεν τα πολυ εμπιστεύομαι. Στο πρωτο σε ενα comparison δειχνει οτι εχει UFS 3.1 και το 128αρι ... Σε αλλο παρομοιο βγαζει οτι το A52s δεν υποστηριζει wifi 6. Γενικα τετοιου ειδους site εχουν λαθακια και δεν ειναι τα παιρνεις τοις μετρητοις. Στο 2ο λινκ , εδω λεει ο αλλος οτι ειναι και τα δυο με LPDDR4X Αν δεν βρουμε app που να μπορεσει να τα διαβασει, δεν τα πολυ εμπιστευομαι. +1 Ας ελπίσουμε οτι θα ειναι η τελευταία και η επόμενη θα είναι το One ui 7.0 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 23 ώρες πριν, runner70 said: Δεν νομιζω να εχει ufs 3 το 256. Θα το διαφημιζαν αν το ειχε. Μαλλον 2 εχουν και οι 2 εκδοσεις. Με ποιο app μπορουμε να το δουμε ; Ξερει καποιος ; Γιατι cpu-x, device info hw δεν βγαζουν κατι. 256gb από κάτω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μου έχει χάσει αρκετές φορές τα βιομετρικά (για χρήση εισόδου), στα ebaniking: Πειραιώς Άλφα και Eurobank καθώς και στην Edenred. Έχετε παρατηρήσει κάτι κι εσείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 5 ώρες πριν, al_exis said: Μου έχει χάσει αρκετές φορές τα βιομετρικά (για χρήση εισόδου), στα ebaniking: Πειραιώς Άλφα και Eurobank καθώς και στην Edenred. Έχετε παρατηρήσει κάτι κι εσείς; Στο app της Πειραιώς δεν έχω χάσει ποτέ το βιομετρικό, ούτε έχω παρατηρήσει αστοχία στη χρήση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosCFU Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Παιδιά μεταξύ των δύο τι προτείνετε... το Α55 ή το S24 FE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 15 minutes ago, ChristosCFU said: Παιδιά μεταξύ των δύο τι προτείνετε... το Α55 ή το S24 FE? S24FE ξεκάθαρα...εγώ έδωσα το Α35 και πήρα σήμερα το α55 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος. . Just now, Christos kitsos said: S24FE ξεκάθαρα...εγώ έδωσα το Α35 και πήρα σήμερα το α55 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος. . Κερδίζεις σε καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερες κάμερες και 7 χρόνια update στο S24FE.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Παντρεύεσαι και την άθλια μπαταρία του s24fe, δεν θα το προτιμούσα με τίποτα καλύτερα Α55. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, chios said: Παντρεύεσαι και την άθλια μπαταρία του s24fe, δεν θα το προτιμούσα με τίποτα καλύτερα Α55. Σωστό χάλια μπαταρία...Και νομίζω δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγεις σε λεφτά...εγώ πήρα το Α55(8/128) στα 340€ από σκρουτζ και νομίζω δεν χρειάζεται να δώσεις 600€ σκρυοτζ για S24FE.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts