Jump to content

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Boss82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα αν βάλω μιά κάρτα 16gb class 6 θα την σηκώνει το κινητό; επίσης η class 6 από την 4 έχουν μεγάλες διαφορές; ή στα κινητά δεν είναι και τόσο αξιοπρόσεκτες

Μια χαρά θα την "σηκώσει" το κινητό σου. Δεν φαίνεται η διαφορά στον κινητό αλλά όταν την συνδέσεις με card reader σε υπολογιστή.

Το κατάλληλο θέμα για αξεσουάρ είναι το [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 609
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου είπε κάποιος σε κατάστημα ότι να πάρω μέχρι 8gb γιατί την 16αρα θα αργεί πολύ να την ανοίξει το κινητό,είναι σωστό αυτό ή όχι ;έχω το 6710 Navigator

Όχι φυσικά. Αν πάρεις μια 16άρα class 4 ή 6, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ταχύτητας. Σου προτείνω αυτή.

ευχαριστώ για την απάντηση,γι'αυτήν εδώ τι λες που είναι και αρκετά φθηνότερη και έχει εξίσου καλά χαρακτηριστικά http://cptpapadakisphoto.gr/product_info.php?products_id=2839

Δεν θα σου συνιστούσα τίποτα άλλο πλην Sandisk (ίσως και Kingston).

προφανώς θα έχεις ακούσει κάτι σχετικό ή θα σου έχει τύχει εσένα,αλλά η εταιρία silicon είναι πολύ μεγάλη οι περισσότερες μνήμες για η/υ είναι από αυτή την εταιρία,τέλος πάντων,εγώ τις ακούω τις γνωμες των παιδιων εδώ μεσα γιατί σιγουρα ξερουν κατι παραπάνω,αυτή τη μνήμη που μου προτείνεις είναι class 6 γιατί δεν μπορώ να το διακρίνω,ευχαριστώ

Παλιότερα και εγώ δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με καμία εταιρία αλλά, όσο παρακολουθείς το φόρουμ σχηματίζεις μία εικόνα για την ποιότητα και, το σημαντικότερο, αξιοπιστία των καρτών της κάθε εταιρίας. Η Sandisk είναι η μοναδική που δεν έχει παρατηρηθεί το παραμικρό γι'αυτό και προτείνω τις κάρτες της όταν τίθεται τέτοιο ερώτημα.

Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη βαση στηριξης για το αμαξι για το ν86 μου?βασικα με ενδιαφερει να περιστρεφεται...

Πήρα μία Sandisk, τη γνωστή που προτείνουν όλοι.. αυτή!

Και πάνω γράφει class 2.. Τι γίνεται; Class 2 είναι ή 6 τελικά;; Και το ultra mobile τι ρόλο παίζει;;; :worry:

Αν γράφει πάνω Class2 τότε η κάρτα είναι Class2. Αν στην φωτογραφία εκείνοι έχουν βάλει κάρτα μνήμης 8GB η οποία δείχνει ότι είναι Class6 τότε θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα από το οποίο την αγόρασες.

Οκ. εγώ θα πάρω εκεί από όπου την αγόρασα... που προφανώς είναι το παραπάνω λινκ που έβαλα...

Αλλά επειδή προτείνεται αρκετά, πιθανολογώ ότι μπορεί να έχει αγοραστεί από αρκετούς η συγκεκριμένη.. Επομένως ρωτάω να μας πει κάποιος που την έχει πάρει, αν γράφουν όλες class2...

Γειά σας παιδιά...

Ξέρετε που μπορώ να βρω προσόψεις για το 6120; μου έχει χαλάσει το καπάκι της μπαταρίας κ ψάχνω είτε για γνήσιες νοκια φουλ προσόψεις είτε κ για μουφες.

Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί στην αθήνα κέντρο θα με διευκόλυνε από να τις παραγγείλω μέσω ίντερνετ..

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Γιατί δεν ρωτάς σε nokia store να σου πουν αν έχουν ή αν μπορούν να παραγγείλουν?

Διότι ξέρω πως μπορώ να τις βρω κ σε αλλά μαγαζιά με ανταλλακτικά κινητών κ πιο φτηνά από ένα μαγαζί νοκια...

Απλώς ρωτάω αν ξέρει κάνεις κάποιο μεγάλο κ κεντρικό με ποικιλία ειδών..

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι να πάρω μία από τις παρακάτω μνήμες....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553516

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553778

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553991

υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με το Nokia Ε66...?

ποια από αυτές θα μου προτείνατε...?

Ευχαριστώ!

Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για sandisk 4άρα ή ακόμα καλύτερα την 8άρα sandisk ο οποίες είναι δοκιμασμένες από πολλούς χρήστες του forum και σπάνια δημιουργούν προβλήματα.

Πάντως όσες διάλεξες είναι συμβατές με το Ε66.

Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για sandisk 4άρα ή ακόμα καλύτερα την 8άρα sandisk ο οποίες είναι δοκιμασμένες από πολλούς χρήστες του forum και σπάνια δημιουργούν προβλήματα.

Πάντως όσες διάλεξες είναι συμβατές με το Ε66.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση..

Βασικά για τη sandisk ενδιαφερόμουν αλλά πρέπει να την κάνω παραγγελία

και σκέφτομαι για την ετοιμοπαράδοτη transcend...

Και εγώ να πω στον φίλο zoid70 ότι, απ'όπου και αν τελικά πάρεις την κάρτα, να προτιμήσεις sandisk class 4 ή 6 (ανεξαρτήτου χωρητικότητας).

Απλώς να σημειώσω ότι η 8άρα sandisk είναι class2 κι όχι class6 που δείχνουν στο e-shop.

παιδια ποια ειναι η διαφορα μεταξυ class2 και class6?

παιδια ποια ειναι η διαφορα μεταξυ class2 και class6?

Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, μεταξύ κάρτας και η/υ. Δες εδώ.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας...

Τελικά με πείσατε να προτιμήσω sandisk!

Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569101

είναι class 2....

Exει βαλει κανεις την 8gb

"Sili*on Po*er Micro SD 8GB Class 6" mono 22 ευρω!

Η να επιμεινω στην san*disk ultra mobile 8gb? (εχω την 4gb της ιδιας εταιριας,χωρις το παραμικρο προβλημα 6 μηνες τωρα.....)29 ευρω.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!