k_argiris Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Οσοι εχεται το κινητο εισται ευχαριστημενοι με την ποιουητα κατασκευης?ακουω αρκετα παραπονα για τα πληκτρα της συσκευης που ακουμπανε στην οθονη και αφηνουν γρατζουνιες.Ισχυει αυτο και αν ναι σε μεγαλο βαθμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 όχι σε μεγάλο βαθμό αλλα γίνετε αυτό με τα πλήκτρα πρέπει να το κλείνεις σιγά σιγά για να μην γίνουν!!! κατά τα αλλα είναι παρα πολύ καλο και αντέχει τουλάχιστον σε εμενα που έχει φάει γερές τούμπες δεν έχει πάθη τίποτα!!!:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Προσωπικα σαν ποιοτητα κατασκευης και σαν πλαστικα μου εχει αφησει πολυ καλη εντυπωση.Το μονο κακο ειναι αυτο με την οθονη που δυστυχως ηταν ******* της Nokia.Δεν αφηνει εντονες γρατζουνιες, αλλα απο συγκεκριμενη οπτικη γωνια φαινονται.:( Ενα αλλο λιγο σπαστικο ειναι οτι οταν ειναι κλειστο (οχι σαν λειτουργια,αλλα αναδιπλωμενο) το πανω μερος εχει εναν καποιο τζογο.(Δεν ειναι σπολυτα σταθερο δηλαδη). Οταν το ανοιξεις ομως η οθονη δεν κουνιεται ρουπι!;) Γενικα να μην τα πολυλογω κι εχοντας αλλαξεςι ολλες συσκευες μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις σαν ποιοτητα κατασκευης.(Και δεν εχει τριξηματα):) Ενας φιλος ομως πιο πριν μας ειχε πει οτι του ειχαν ξεβαψει τα πληκτρα...(Ψαξε μερικες σελιδες πισω) Προσωπικα σε μενα δεν εχει συμβει κατι τετοιο και γραφωπολλα sms,και κανω διαφορες εργασιες,οποτε θελω να πιστευω πως ηταν μια ασχημη εξαιρεση το περιστατικο του.:( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Όσο αφορά το τελευταίο, το ίδιο συμβαίνει και στο n80, καθώς είναι χαρακτηριστικό όλων των συσκευών με symbian 8.1, 9.1... :O Μα είναι δυνατόν? Αν είνα έτσι να επιστρέψω στο 3230 ή στο 7610.. Επιλέγω να στείλω μύνημα και αν πατήσω το κόκκινο πλήκτρο να επιστρέψω στη κεντρική οθόνη αποθηκεύει το μύνημα στα Πρόχειρα αντί να το στέλνει στο background, όπως στα ελεινά :lol: Sony Ericsson που το ακυρώνει.. Επίσης τι στο καλό έχει με την αγορά η κάρτα μνήμης και είναι ήδη γεμάτη??? 128mbytes, έχω 2 mb SMSs & 12 φωτός και μου τη δείχνε γεμάτη... :( Τέλος, σε σας είχε 'κορδονάκι' (αυτό που δένεται στην πάνω αριστερά γωνία) η συσκευασία, γιατί εμένα τίποτα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Aπο κορδονακι καρπου...δυστυχως "τσου"! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Μα είναι δυνατόν? Αν είνα έτσι να επιστρέψω στο 3230 ή στο 7610.. Επιλέγω να στείλω μύνημα και αν πατήσω το κόκκινο πλήκτρο να επιστρέψω στη κεντρική οθόνη αποθηκεύει το μύνημα στα Πρόχειρα αντί να το στέλνει στο background, όπως στα ελεινά :lol: Sony Ericsson που το ακυρώνει..Μπορείς αντί για το κόκκινο να πατάς το πλήκτρο του μενού. Έτσι η εφαρμογή δε θα κλείνει και το μήνυμα θα στέλνεται κανονικά... ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Το πρόβλημα είναι πως έτσι όπως είναι τα πλήκτρα το πατάω καταλάθος.. Και στο 3230 το μπέρδευα στην αρχή αλλά τουλάχιστον δεν έκλεινε η εφαρμογή.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Μα είναι δυνατόν? Αν είνα έτσι να επιστρέψω στο 3230 ή στο 7610.. Επιλέγω να στείλω μύνημα και αν πατήσω το κόκκινο πλήκτρο να επιστρέψω στη κεντρική οθόνη αποθηκεύει το μύνημα στα Πρόχειρα αντί να το στέλνει στο background, όπως στα ελεινά :lol: Sony Ericsson που το ακυρώνει.. Επίσης τι στο καλό έχει με την αγορά η κάρτα μνήμης και είναι ήδη γεμάτη??? 128mbytes, έχω 2 mb SMSs & 12 φωτός και μου τη δείχνε γεμάτη... :( Τέλος, σε σας είχε 'κορδονάκι' (αυτό που δένεται στην πάνω αριστερά γωνία) η συσκευασία, γιατί εμένα τίποτα.. :( Το πρόβλημα είναι πως έτσι όπως είναι τα πλήκτρα το πατάω καταλάθος.. Και στο 3230 το μπέρδευα στην αρχή αλλά τουλάχιστον δεν έκλεινε η εφαρμογή.. :( Έχουμε και λέμε. 1)Αυτό που λές με το κόκκινο πλήκτρο πλέον συμβαίνει με διπλό κλικ του πλήκτρου "μενού". Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα που έκαναν τα παλιά S60 με το κόκκινο πλήκτρο. Τώρα εσύ αν θέλεις σόνι και καλά να το κάνεις με το κόκκινο μπορείς να ξαναγυρίσεις στο 3230 ή στο 7610 όπως λες. 2)Η κάρτα μνήμης έχει antivirus που σε προστατεύει από ιούς και trojans όταν μπαίνεις στο internet ή ξεχνάς ανοιχτό το bluetooth στα μπουζούκια, έχει εφαρμογή adobe reader για να διαβάζεις αρχεία .pdf, έχει quickoffice για να διαβάζεις αρχεία word, excel και powerpoint και διάφορες άλλες εφαρμογές οι οποίες μπορεί και να μη σου χρειάζονται καθόλου. Μπαίνεις λοιπόν μενού->εργαλεία->διαχείριση εφαρμογών και ότι δε σου χρειάζεται το σβήνεις. Αν το μετανοιώσεις υπάρχουν ΟΛΑ (τα προεγκατεστημένα εννοείται) στο site της NOKIA. 3)Το κορδονάκι που αναφέρεις εμπεριέχεται στα πακέτα ΜΟΝΟ των fashion συσκευών (όπως είναι το N72). Στις υπόλοιπες αν το έχεις τόσο πολύ ανάγκη, πας σε ένα NOKIA SHOP και το αγοράζεις. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Έχουμε και λέμε. 1)Αυτό που λές με το κόκκινο πλήκτρο πλέον συμβαίνει με διπλό κλικ του πλήκτρου "μενού". Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα που έκαναν τα παλιά S60 με το κόκκινο πλήκτρο. Τώρα εσύ αν θέλεις σόνι και καλά να το κάνεις με το κόκκινο μπορείς να ξαναγυρίσεις στο 3230 ή στο 7610 όπως λες. Δεν είναι θέμα 'συμβάντος' αλλά αδυναμία του λειτοργικού να διατηρήσει ανοικτή την εφαρμογή στο background όπως θα έπρεπε...!!! 2)Η κάρτα μνήμης έχει antivirus που σε προστατεύει από ιούς και trojans όταν μπαίνεις στο internet ή ξεχνάς ανοιχτό το bluetooth στα μπουζούκια, έχει εφαρμογή adobe reader για να διαβάζεις αρχεία .pdf, έχει quickoffice για να διαβάζεις αρχεία word, excel και powerpoint και διάφορες άλλες εφαρμογές οι οποίες μπορεί και να μη σου χρειάζονται καθόλου. Μπαίνεις λοιπόν μενού->εργαλεία->διαχείριση εφαρμογών και ότι δε σου χρειάζεται το σβήνεις. Αν το μετανοιώσεις υπάρχουν ΟΛΑ (τα προεγκατεστημένα εννοείται) στο site της NOKIA. 128mbytes για Antivirus/QuickOffice/Adobe...?:ninja: 3)Το κορδονάκι που αναφέρεις εμπεριέχεται στα πακέτα ΜΟΝΟ των fashion συσκευών (όπως είναι το N72). Στις υπόλοιπες αν το έχεις τόσο πολύ ανάγκη, πας σε ένα NOKIA SHOP και το αγοράζεις. Δεν το έχω ανάγκη καθόλου, απλά ρώτησα διότι το αναφέρει στο user manual.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Τοτε κατι παιζει με την καρτα μνημης φιλε Γιωργο...Κι εμενα ειχαν φαγωθει αρκετα mega αλλα οχι και γεματη!:confused: Καμια σχεση... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Το κόκκινο πλήκτρο λειτουργεί πάντα ακυρωτικά σε όσα τηλέφωνα είχα, συνεπώς θα ήταν πραγματικά παράδοξο να το πατά κανείς για να επικυρώσει και όχι για να διακόψει την εξέλιξη ή έναρξη οποιασδήποτε διαδικασίας, στα πλαίσια αυτά λοιπόν η Nokia αποφάσισε, όπως είχα διαβάσει προ καιρού, να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του πλήκτρου προς χάριν της "κοινής λογικής". Υ.Γ. Φυσικά το Λ.Σ. δεν έχει κανένα πρόβλημα να διατηρεί την εφαρμογή "Μηνύματα" εκτελούμενη στο background. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν είπα να έχει λειτουργία επικύρωσης αλλά θα μπορούσε να έμενε όπως ήταν σε όλα άλλα τα Symbian και όχι να γίνουμε SE. Και το πρόβλημα παρουσίαζεται λόγω της θέσης που έχει το κόκκινο πλήστο στο Ν71 που πολλές φορές πατιέται κατά λάθος και σε πετάει έξω. Αν ήταν διαφορετικά τα πλήκτρα δεν θα το αναφέραμε καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν είπα να έχει λειτουργία επικύρωσης αλλά θα μπορούσε να έμενε όπως ήταν σε όλα άλλα τα Symbian και όχι να γίνουμε SE. Και το πρόβλημα παρουσίαζεται λόγω της θέσης που έχει το κόκκινο πλήστο στο Ν71 που πολλές φορές πατιέται κατά λάθος και σε πετάει έξω. Αν ήταν διαφορετικά τα πλήκτρα δεν θα το αναφέραμε καν. Αν εννοείς οτι το πατάς κατά λάθος (π.χ. την ώρα που γράφεις ένα μήνυμα) τότε τι να πώ... Με τέτοια χέρια εύχομαι να μη φάω ποτέ σφαλιάρα :wacko: Νομίζω οτι είσαι λίγο υπερβολικός. Είναι αρκετά σκληρό (τουλάχιστον στο δικό μου N71) και αρκετά μακριά από το πλήκτρο C και το σταυρό γιατί μάλλον πατώντας το C ή το σταυρό, σου πατιέται και το κόκκινο. Αν όντως έχεις τόσο μεγάλα δάχτυλα σκέψου να είχες κάνα N72! Εκεί με ένα πάτημα θα πατούσες όλα τα πλήκτρα:lol: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 και εμενα περιεργο μου φενετε τα κουμπια ειναι μακρυα για να κανεισ λαθος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Σεμερα μου ηρθε επιτελους η παρακατω θηκη για το κινητο η παρακατω θηκη που την παρειγγειλα απο το ebay: http://img47.imageshack.us/img47/2875/n71xr5.gif Mην σας παραπλανισει η εικονα, δεν "ντυνει" και την εσωτερικη οθονη...Λογικο γιατι πςεραν του οτι θα χοντρνε πολυ το κινητο θα αφηνε και αρκετο καινο οταν θα το ειχαμε κλειστο.(Αρα μονη λυση ειναι καμια προστατευτικη ζελατινα 2.4 ιντσων.Στο ebay εχει αρκετες.:confused: Ειναι απο πολυ καλο πλαστικο φτιαγμενη,τελειως διαφανης και σκληρη.Τοποθετειται πανευκολα και δεν χοντραινει ιδιατερα το κινητο.Ελαχιστα κατα την γνωμη μου.:happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Για λύστε μου μια απορία, από το μητρώο φαίνεται ότι έχω λάβει 2 sms απο τον αριθμό 8888, ενώ στην ουσία δεν έχω κανένα τέτοιο εισερχόμενο, και επίσης έχω cosmote ενώ το 8888 είναι αριθμός TIM. Ξέρετε κάτι γι'αυτο? Μήπως τα μπερδεύει το μητρώο του n71? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 O Nokia Software Updater μου πετάει Internal Module Error αφού 'κατεβάσει' τα 52.2Mb της αναβάθμισης...! Είχε κανείς άλλος πρόβλημα? Έχω την V2.0613.1.12.1 του 06-04/2006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Για λύστε μου μια απορία, από το μητρώο φαίνεται ότι έχω λάβει 2 sms απο τον αριθμό 8888, ενώ στην ουσία δεν έχω κανένα τέτοιο εισερχόμενο, και επίσης έχω cosmote ενώ το 8888 είναι αριθμός TIM. Ξέρετε κάτι γι'αυτο? Μήπως τα μπερδεύει το μητρώο του n71? δε νομιζω να τα μπερδευει. μηπως καποια ειδοποιηση κλησεων; αναφορα mms; καποια υπηρεσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 μηπως εσυ ή καποις που σου εστειλε sms/mms ειχε ενεργοποιημενο το 'απαντηση απο το ιδιο δικτυο' και η tim σου εστειλε ρυθμισεις?μαλλον τπτ τετοιο θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Αυτό είναι το περίεργο, δεν είμαι TIM, και το μητρώο το αναφέρει σαν sms. Λέω να πάρω cosmote μήπως ξέρουν τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Έχω βάλει φώτο για φόντο στην εξ. οθόνη και όταν με καλούν με εμφανίζει το όνομα που με καλεί, αλλά πρέπει να το ανοίξω.. :( Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Επίσης ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ρε γαμώτο τι θα γίνει με αυτή τη μνήμη είναι γεμάτη έλεος και δεν έχω βάλει τίποτα μέσα ... θα το διαλύσω ! μπορώ να κάνω format ή θα χάσω κάποια σημαντικά δεδομένα συστήματος και μετά τρέχωωω Παράθεση το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Αν εννοείς την ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ τότε απλά αγόρασε μια μεγαλύτερη.. Εγώ πήρα μια 512 για 17 ευρώ από πλαίσιο, αφού και η δικιά μου την είχα όπως την αγόρασα και με 1-2 εφαρμογές + 40 εικόνες φούλαρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Παιδια θελω βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το N71 μου ΔΕΝ μου εςγκαθιστα πλεον τιποτα...:wacko: Γιατι;;;;:confused: τι μπορει να φταιει; Να ξανακανω instal to pc suite (εχει βγει καινουργια εκδοση), να το κανω soft reset (αν γινεται,πως;;;;) ή ειναι κατι αλλο; Ρε γαμωτη ολο "Η λειτουργεια απετυχε μου βγαζει"...:mad: To εβαλα κι εδω γιατι πραγματικα μου εχουν σπασει τα νευρα...:( Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!:O Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης και αν δεν κάνεις δουλεία, επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts