kostas7 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 gia sas molis pira to n 71 kai to xo kana misaoro sti mpriza kai den deixnei na fortizei ti borei na ftaei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 gia sas molis pira to n 71 kai to xo kana misaoro sti mpriza kai den deixnei na fortizei ti borei na ftaei den anabei oute i othoni katholou?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas7 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 katholou tipota apolitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 katholou tipota apolitos Βγαλε την μπαταρια και ξαναβαλτην . Σιγουρα την τοποθετησες σωστα ? (ρωταμε και τα πιο απλα ,για να βγαλουμε ακρη) Θελω να πιστευω οτι την τοποθετεις απο αυτην την πλευρα http://img225.imageshack.us/img225/7023/28993139hx7.jpg Κατα την 1η φορτιση ,δεν ξεκιναει αμεσως να φορτιζει η συσκευη . Παρακληση: Γραφε με Ελληνικα για να καταλαβαινουμε τι γραφεις ! :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas7 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 thn evgala kai thn xanavala 3 fores alla prosexa oti ta apo 3 dontakia pou kanoun epafh me thn mpataria to mesaio einai pio mesa apo t alla lete na einai afto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Kουνησες λιγο το βισματακι μηπως ειναι αυτο; Δοκιμασε να το βαλεις σε αλλη πριζα. Οπως ειπε ο φιλος Nervous παμε απο τα πολυ απλα πρωτα μπας και ειναι κατι απλο. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas7 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 oxi re pedia borei ota ebala thn sim na to patisa katalathos xero go alla se ali mpriza ta idia entometaxi o fortisths de zestathike katholou tora kounhsa ligo ta dontakia to ena to dontaki ixe ena plastiko panoto evgala kai xanavala ti mpataria kai arxise na fortizei edited by nervous ΔΕΝ ειναι CHAT ,Ενωση συνεχομενων μηνυματων , χρησιμοποιησε την τροποποιηση,εαν εχεις να προσθεσεις κατι στο μηνυμα σου !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 § Ένας φίλος μου έχει το N70 και έχει το εξής πρόβλημα: Όταν του κάνουν μία κλήση από αριθμό που δεν έχει περασμένο στις επαφές του δεν μπορεί να αποθηκεύσει σε νέα επαφή τον αριθμό αυτό αλλά πρέπει να δημιουργήσει νέα επαφή και να συμπληρώσει το νούμερο μόνος του. Γνωρίζει κανείς καμία εφαρμογή διαχείρισης επαφών που να επιτρέπει δημιουργία επαφής από τη λίστα κλήσεων (αναπάντητων ή και ληφθείσων) ; § Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Μάλλον εννοείς το N71.. Θα πάει στις Εισερχόμενες ή Αναπάντητες κλήσεις και αφού επιλέξει τον αριθμό που επιθυμεί θα κάνει Επιλογές->Προσθ. Στις Επαφές->Δημιουργία νέας και στην «Χρήση στοιχ:» θα ορίσει τον τύπο του αριθμού (Κινητό, Fax κτλ) ύστερα στην Νέα επαφή που δημιουργείται δίδει το όνομα που επιθυμεί και είναι έτοιμος. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 § Μάλλον εννοείς το N71.. Θα πάει στις Εισερχόμενες ή Αναπάντητες κλήσεις και αφού επιλέξει τον αριθμό που επιθυμεί θα κάνει Επιλογές->Προσθ. Στις Επαφές->Δημιουργία νέας και στην «Χρήση στοιχ:» θα ορίσει τον τύπο του αριθμού (Κινητό, Fax κτλ) ύστερα στην Νέα επαφή που δημιουργείται δίδει το όνομα που επιθυμεί και είναι έτοιμος. χμμμ, λες να μην το έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι τόσο απλό; Τι να πω θα του το πω ή θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω και εγώ και θα επανέλθω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. :) § Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlachos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Βάλτε και εμένα στη λίστα με αυτούς που έχουν την χαραγμένη εσωτερική οθόνη στο σημείο που βρίσκονται τα 3 κουμπακία! Και είναι πολυ εκνευριστικό. Δεν φταίει μόνο το λάστιχο στο κάτω μέρος, αλλά θεωρητικά υπάρχουν και τα 'στηρίγματα' στο πανω μερος της οθόνης τα οποία δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράνε... ΄ Μια ερώτηση όσοι απο εσάς έχετε VODAFONE, μπαίνεται στο Internet?? Γιατί εγώ δεν τα καταφέρνω πάντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 εγω με κοσμοτε ειχα μπει κανα 2φορεσ αλλα μολισ ειδα τοω λογαριασμο τρελαθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Παιδιά SOS. Έχω το Ν71 και προσπαθώ να το συνδέσω με το ΝΟΚΙΑ μου Bluetooth HS-4W, αλλά όταν πάω να κάνω σύνδεση μου ζητάει κωδίκο, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τι μπορώ να κάνω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 θεωρητικα ο κωδικος ειναι ή 0000 ή 1234 ή 4321.πρεπει να λεει και στο manual του handsfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Παιδιά SOS. Έχω το Ν71 και προσπαθώ να το συνδέσω με το ΝΟΚΙΑ μου Bluetooth HS-4W, αλλά όταν πάω να κάνω σύνδεση μου ζητάει κωδίκο, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τι μπορώ να κάνω??? Να κοιταξεις το manual του bluetooth :whistle: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_Wireless_Boom_Headset_HS4W_UG_el.pdf :rtfm: 0000. Σελιδα 7 Θα μπορουσες να ριξεις και μια ματια εδω: http://europe.nokia.com/accessorieslink?s=HS-4W Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 θεωρητικα ο κωδικος ειναι ή 0000 ή 1234 ή 4321.πρεπει να λεει και στο manual του handsfree Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τελίκα ήταν 0000. Εγω έκανα το λάθος και δοκίμαζα με 5 ψηφία Να κοιταξεις το manual του bluetooth :whistle: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_Wireless_Boom_Headset_HS4W_UG_el.pdf :rtfm: 0000. Σελιδα 7 Θα μπορουσες να ριξεις και μια ματια εδω: http://europe.nokia.com/accessorieslink?s=HS-4W Thank's Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Re paidia kanenas tropos na prostatepsoume tin othoni den brike kaneis? Den kanoume tipota an den broume sorry gia ta agglika alla postarw apo to kinito kai an ta grafw se ellinika ta bgazei alampournezika kamia lusi kai gi auto exei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Προς το παρών τίποτα! Οσό για τη ΝΟΚΙΑ ούτε λόγος περί εγγύησης:mad: :mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Τα ιδια με τον Ηλια κι εγω...:( Και η Νοκια τετοιες μαμακιες μια ζωη!Σιχτιρια επιτελους!:mad: Παρηγγειλα μια θηκη α[ο εξωτερικο πολυ λεπτη και τελειως διαφανη που να ντυνει ολο το κινητο χωρις να το ασχημαινει και να το χοντραινει, αλλα ******* μεντολες...Δεν με εχουν ειδιποιησει ακομα. Επρεπε να τους παει απο Ασια εκει και εμτα σε μενα και ακτι τετοια και ακομα περιμενω.:( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πρόγραμμα το οποίο να ελέγχει το φωτάκι της κάμερας έτσι ωστε να χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο σα φακός; Να είναι όμως συμβατό με το N71 (Symbian OS 9.1). Και κάτι άλλο: στη λειτουργία βίντεο δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φλάς; Απ' όσο το έψαξα, μόνο νυχτερινή λειτουργία υπάρχει η οποία δε χρησιμοποιεί φλάς, είναι κάτι σαν το night shot στις κάμερες της SONY. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heritsa Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλησπέρα! Αν και αργησα λιγουλάκι, σκέφτομαι σοβαρα για το Ν71 για αντικατάσταση του 6630 μου. Ερωτηση κρίσεως: καθότιο ψιλοασχέτου πιστευετε πως θα τα βρω σκουρα με τη σειρά αυτή και γενικότερα να το επιλεξω από το Ν91? Αν και ισως ασχετη η ερωτηση στο topic ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:O Παράθεση …Κοιμάται κι ονειρεύεται πως αύριο παντρεύεται…. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλησπέρα! Αν και αργησα λιγουλάκι, σκέφτομαι σοβαρα για το Ν71 για αντικατάσταση του 6630 μου. Ερωτηση κρίσεως: καθότιο ψιλοασχέτου πιστευετε πως θα τα βρω σκουρα με τη σειρά αυτή και γενικότερα να το επιλεξω από το Ν91? Αν και ισως ασχετη η ερωτηση στο topic ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:O pare to n90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heritsa Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 pare to n90 γιάντα? Παράθεση …Κοιμάται κι ονειρεύεται πως αύριο παντρεύεται…. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλησπέρα! Αν και αργησα λιγουλάκι, σκέφτομαι σοβαρα για το Ν71 για αντικατάσταση του 6630 μου. Ερωτηση κρίσεως: καθότιο ψιλοασχέτου πιστευετε πως θα τα βρω σκουρα με τη σειρά αυτή και γενικότερα να το επιλεξω από το Ν91? Αν και ισως ασχετη η ερωτηση στο topic ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:O Βεβαιώτατα και να αντικαταστήσεις το 6630 σου με το N71. Είναι πολύ πιο αξιόπιστο τηλέφωνο από το N91 και τα πράγματα στα οποία υπερτερεί το N91 αν υπάχει κάποιος που τα χρησιμοποιεί (όχι για να ικανοποιήσει την περιέργειά του ή να δεί απλά αν δουλεύουν) ειδικά στην Ελλάδα ας μου πεί κι εμένα να ξέρω. Το N71 είναι από τα λίγα N Series που σου δίνει την αίσθηση οτι "πατάει" γερά στα πόδια του. Το ξεσκίζω στην κυριολεξία και έχω να το επανεκκινήσω μια βδομάδα (!!). Δεν κολλάει ποτέ ρε παιδιά πραγματικά; Όσο για τους φόβους σου, δε θα τα βρείς καθόλου σκούρα γιατί έχει παρόμοιο μενού με το 6630 όπως και με όλα τα Symbian OS S60 οποιασδήποτε έκδοσης. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heritsa Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Βεβαιώτατα και να αντικαταστήσεις το 6630 σου με το N71. Είναι πολύ πιο αξιόπιστο τηλέφωνο από το N91 και τα πράγματα στα οποία υπερτερεί το N91 αν υπάχει κάποιος που τα χρησιμοποιεί (όχι για να ικανοποιήσει την περιέργειά του ή να δεί απλά αν δουλεύουν) ειδικά στην Ελλάδα ας μου πεί κι εμένα να ξέρω. Το N71 είναι από τα λίγα N Series που σου δίνει την αίσθηση οτι "πατάει" γερά στα πόδια του. Το ξεσκίζω στην κυριολεξία και έχω να το επανεκκινήσω μια βδομάδα (!!). Δεν κολλάει ποτέ ρε παιδιά πραγματικά; Όσο για τους φόβους σου, δε θα τα βρείς καθόλου σκούρα γιατί έχει παρόμοιο μενού με το 6630 όπως και με όλα τα Symbian OS S60 οποιασδήποτε έκδοσης. THANKS A LOT! Εντός των ημερων θα το έχω στΑ χερια μου οπότε θα σας μουρλάνω στις ερωτήσεις! Παράθεση …Κοιμάται κι ονειρεύεται πως αύριο παντρεύεται…. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts