Christos_Tz Δημ. Τρίτη στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:09 μμ 1 minute ago, s_nova said: Η 2.0.2 EUXM ειναι πριν την 2.0.102 EUXM . s_nova με τι region.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 04:10 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:10 μμ Just now, Christos_Tz said: s_nova με τι region.? Ηνωμενο Βασιλειο με γυρισμα Ελλαδας στο τελος κλασικα... Η 2.0.2 EUXM δεκεμβριου 2024 ειναι πριν την 2.0.102 EUXM Ιανουαριου 2025. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 04:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:13 μμ Περίεργα τα νούμερα που τα πήγαν πίσω, ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Τρίτη στις 04:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:16 μμ 5 minutes ago, s_nova said: Ηνωμενο Βασιλειο με γυρισμα Ελλαδας στο τελος κλασικα... Η 2.0.2 EUXM δεκεμβριου 2024 ειναι πριν την 2.0.102 EUXM Ιανουαριου 2025. ..δεν μου βγαζει κατι..και με πιασανε τα κλαμματα..που ειμαι μονοs χαραματα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ (edited) 23 minutes ago, Christos_Tz said: ..δεν μου βγαζει κατι..και με πιασανε τα κλαμματα..που ειμαι μονοs χαραματα... Εχω μεσον το CEO της xiaomi και μου τις στελνει νωριτερα... Τα Update για Global και Euro ειναι : Global : MIXM -2.0.100.0 Euro : EUXM-2.0.102..0 Edited Τρίτη στις 04:40 μμ by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Τρίτη στις 05:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:15 μμ (edited) ... 54 minutes ago, s_nova said: Εχω μεσον το CEO της xiaomi και μου τις στελνει νωριτερα... Τα Update για Global και Euro ειναι : Global : MIXM -2.0.100.0 Euro : EUXM-2.0.102..0 ..προτεινειs να την περασω μια χειροκινητα μεσω miuirom.org..?..το εχει το OTA update για κατεβασμα..η να περιμενω να του ερθει η θεια επιφωτιση..? Edited Τρίτη στις 05:16 μμ by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 07:11 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:11 μμ 1 ώρα πριν, Christos_Tz said: ... ..προτεινειs να την περασω μια χειροκινητα μεσω miuirom.org..?..το εχει το OTA update για κατεβασμα..η να περιμενω να του ερθει η θεια επιφωτιση..? Κανε οτι θες αναλογα τον ελευθερο χρονο που εχεις . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. Τρίτη στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:50 μμ Πληροφοριακά πάλι θέλει αλλαγή το region και για το χειροκίνητο update από miuirom.org. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaios24 Δημ. Τρίτη στις 09:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:28 μμ Καλησπέρα παιδιά Εμένα δεν μου έχει έρθει η hyperos 2 Έχω ακόμα την 1 🥰 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) ολα οκ..αλλαξα region σε UK..κατεβασα το OTA απο miuirom.org και το περασα χειροκινητα..και καπακι επιστροφη πριν το restart σε Ελλαδα..ειμαστε κομπλε.. Edited 22 ώρες πριν by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Με αυτά που διαβάζω για τη 2 δεν βιάζομαι καθόλου και ποτέ ας μην δεν μου έλθει. Με το καλό όταν και εάν φτάσει η 2 plus ΄είτε η 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts