Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, specguard said: https://xdaforums.com/t/mtk-unlock-bootloader-without-waiting-a-week.4523431/ https://www.youtube.com/watch?v=PU-aOJgkSEE Θα τα δοκιμάσω σήμερα! Εσύ έχεις φτάσει μέχρι εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 58 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Θα τα δοκιμάσω σήμερα! Εσύ έχεις φτάσει μέχρι εκεί; Kαλημερα, με το Mi 9T Pro με την δευτερη μεθοδο με το Xiaomi tool V2 ναι...Περνωντας τα χρονια αποφασισα να ακολουθησω δυο Χρυσους Κανονες: A) Οταν κατι δουλευει δεν το πειραζουμε. Β) ΜΗΝ σπασεις ποτε τον ΚΑΝΟΝΑ Α !!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, specguard said: Kαλημερα, με το Mi 9T Pro με την δευτερη μεθοδο με το Xiaomi tool V2 ναι...Περνωντας τα χρονια αποφασισα να ακολουθησω δυο Χρυσους Κανονες: A) Οταν κατι δουλευει δεν το πειραζουμε. Β) ΜΗΝ σπασεις ποτε τον ΚΑΝΟΝΑ Α !!! Δοκίμασα τον πρώτο τρόπο αλλά δεν τρέχει κάτι με εντολές στο παράθυρο cmd. Με το συνδυασμό των κουμπιών δηλαδή δείχνει να μην κάνει κάτι, αντιθέτως μου βγάζει ότι φορτίζει κλειστό. Με τον δεύτερο τρόπο, μου πετάει error: Νομίζω ότι απλά θα πρέπει να περιμένω 6 ημέρες μπας και γίνει κάτι. Δε βιάζομαι πάντως, απλά κάτι μου λέει ότι θα μείνω κολλημένος στην 1.0.3.0.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) Ευτύχης (σχεδόν) κάτοχος εδώ και έναν μήνα! Ο επεξεργαστής κυριολεκτικά "σπέρνει". Έχω αφαιρέσει την μεμβράνη που υπήρχε και έχω παραγγείλει tempered glass. Σήμερα δυστυχώς εντόπισα στην περιοχή του δακτυλικού αποτυπώματος σε μια νοητή γραμμή κατά μήκος της μικρής πλευράς της οθόνης κυλίδες που μοιάζουν με θύλακες αέρα στο εσωτερικό του digitizer. Σίγουρα δεν είναι επιφανειακές. Φανταστείτε το σαν να έχω τζαμάκι με φυσαλίδα αλλά... χωρίς τζαμάκι. Το ευτύχημα είναι πως όταν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο δεν φαίνεται τίποτα απολύτως. Το δυστύχημα είναι πως δεν έχω ιδέα για το πώς θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνου. Φαίνονται μόνο όταν η οθόνη είναι σβηστή και υπό γωνία όταν πέφτει επάνω της φως. Έχει τύχει σε άλλον; Edited 2 Νοέμβριος by nikoscorp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 3 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Αυτο συνεβη οταν αφαιρεσες την μεμβρανη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 17 minutes ago, s_nova said: Αυτο συνεβη οταν αφαιρεσες την μεμβρανη ? Την μεμβράνη την έχω αφαιρέσει πριν αρκετές ημέρες. Δεν γνωρίζω πότε έγινε γιατί δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Στην αρχή μάλιστα νόμιζα πως ήταν λεκέδες γιατί τρίβοντας εξαφανίστηκαν αλλά μετά από λίγο εμφανίστηκαν πάλι στο ίδιο σημείο. Μετά από αυτό παρατήρησα πως όταν ασκώ πίεση τοπικά με το νύχι χάνονται για λίγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Πώς εξηγείται αυτό; Περίεργο Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 5 minutes ago, p_k said: Πώς εξηγείται αυτό; Περίεργο Κάτι τέτοιο εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) Shot with OnePlus 5t (αθάνατο) Edited 3 Νοέμβριος by nikoscorp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Πολυ πιθανον κατα το σταδιο της συναρμολογησης να μην εγινε σωστα η συγκοληση και να εχει παρει αερα ....ενω το δικο μου...εεεε εχει αγρογλυφικο!!! 3 ώρες πριν, specguard said: Κάτι τέτοιο εννοείς? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 3 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, specguard said: Πολυ πιθανον κατα το σταδιο της συναρμολογησης να μην εγινε σωστα η συγκοληση και να εχει παρει αερα ....ενω το δικο μου...εεεε εχει αγρογλυφικο!!! Καλα τιναι αυτο τωρα το καναν πειραματα Εξωγηινοι ??? Edited 3 Νοέμβριος by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, s_nova said: Καλα τιναι αυτο τωρα το καναν πειραματα Εξωγηινοι ??? Ειμαστε κατοχοι εξωγηινης τεχνολογιας, ειμαστε οι εκλεκτοι!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος (edited) Delete On 1/11/2024 at 11:15 ΠΜ, specguard said: Kαλημερα, με το Mi 9T Pro με την δευτερη μεθοδο με το Xiaomi tool V2 ναι...Περνωντας τα χρονια αποφασισα να ακολουθησω δυο Χρυσους Κανονες: A) Οταν κατι δουλευει δεν το πειραζουμε. Β) ΜΗΝ σπασεις ποτε τον ΚΑΝΟΝΑ Α !!! Επανέρχομαι για να πω ότι τα κατάφερα και ξεκλείδωσα τον bootloader με άλλο mi account που είχα και χωρίς αναμονή. Υπενθυμίζω ότι έχω το Xiaomi 11T Pro... Ακολούθησα το παρακάτω βίντεο: https://m.youtube.com/watch?v=AtEYlE3HvU0 Edited 4 Νοέμβριος by Kostas_Ts_86 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος Με προκαλεις να φλασαρω καμια Χ Evollution στο Mi 9T Pro για να το αναστησω!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος Σήμερα το poco δόθηκε στην ACS και θα ταξιδέψει για τον γιατρό(infoquest).Τους εξήγησα το πρόβλημα μου ζήτησαν να τους στείλω την συσκευή και να το δούνε...Αν αλλάξουν μπαταρία,τότε ξεκινάμε από το 0 και συνεχίζουμε,αν όχι το ψάξιμο συνεχίζεται(οτι μου αρέσει είναι μη διαθέσιμο 😂)..Ως τότε τα ηνία αναλαμβάνει ένα αργό αλλά τίμιο Galaxy A14 4G το οποίο πήρα πέρυσι το καλοκαίρι έβγαλε και δεύτερη σεζόν και έχει ήδη πάρει και την ενημέρωση Οκτωβρίου και ελπίζω να το συνεχίσει η και η Xiaomi που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στις αναβαθμίσεις... Αυτά,κάπου ήθελα να τα πω και γω 😁 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος Σε βλεπω να ανοιγεις κανενα νημα για το ONE PLUS 13😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος Μπα,αν είναι να πάω σε android μεριά μάλλον για το S25 Ultra θα ανοίξω νήμα τώρα που έρχεται και ο καιρός του 😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 15 ώρες πριν, George6633 said: Μπα,αν είναι να πάω σε android μεριά μάλλον για το S25 Ultra θα ανοίξω νήμα τώρα που έρχεται και ο καιρός του 😂 Καλημερα, εμαθα οτι κολλαει στην αλλαγη η δευτερα....μακρυα!!!😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος τζαμακι για τις καμερες αξιζει να βαλω? 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Αν εχεις τασεις να σου πεφτει απο τα χερια καθε λιγο και λιγακι, ναι θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, redman20 said: τζαμακι για τις καμερες αξιζει να βαλω? Επειδή έχω μια τάση τα τηλέφωνα τέτοιας κατηγορίας τιμής μετά τον πρώτο μήνα του μέλιτος που τα προσέχω ευλαβικά από τον δεύτερο και μετά να μου φεύγουν από τα χέρια στην καλύτερη και να τα πατάνε αυτοκίνητα στην χειρότερη ενώ μου έχουν φύγει από την τσέπη στο δρόμο (α ρε poco τι τράβηξες φέτος) έχω βολευτεί με τις θήκες που κλείνουν πίσω οι κάμερες με το συρόμενο καπάκι και δεν έχω βάλει τζαμακι (εννοείται έχει κάνει γρατζουνιά στο φακό γιατί αποφάσισα για μια βδομάδα να το δουλέψω με την δική του θήκη).Οποτε αν βάζεις θήκες θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάτι τέτοιο,αν όχι βάλε τζαμακι ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, George6633 said: Επειδή έχω μια τάση τα τηλέφωνα τέτοιας κατηγορίας τιμής μετά τον πρώτο μήνα του μέλιτος που τα προσέχω ευλαβικά από τον δεύτερο και μετά να μου φεύγουν από τα χέρια στην καλύτερη και να τα πατάνε αυτοκίνητα στην χειρότερη ενώ μου έχουν φύγει από την τσέπη στο δρόμο (α ρε poco τι τράβηξες φέτος) έχω βολευτεί με τις θήκες που κλείνουν πίσω οι κάμερες με το συρόμενο καπάκι και δεν έχω βάλει τζαμακι (εννοείται έχει κάνει γρατζουνιά στο φακό γιατί αποφάσισα για μια βδομάδα να το δουλέψω με την δική του θήκη).Οποτε αν βάζεις θήκες θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάτι τέτοιο,αν όχι βάλε τζαμακι ναι. σαν τι θηκη αναφερεσαι? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 44 minutes ago, redman20 said: σαν τι θηκη αναφερεσαι? https://www.skroutz.gr/s/50410094/Orso-Combo-Kickstand-Slide-Camera-Back-Cover-Mple-Poco-X6-Pro.html?product_id=187865528&sponsored=listing Κάτι τέτοιο πχ και έχει και από άλλες εταιρείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος (edited) https://www.aliexpress.com/item/1005006594057744.html Tετοια χρησιμοποιω εγω! Edited 5 Νοέμβριος by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 5 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Απαραιτητα τα προστατευτικα . Εχω συναδελφο του αλλαζει τζαμακια σχεδον καθε 15 μερες .Την ωρα που παει για υπνο του πεφτει απ τα χερια πεφτει κατω στο πατωμα και σπαει το τζαμακι. Μονιμα καθε δυο εβδομαδες τα ιδια και τα ιδια ... Ευτυχως τον βολεψα και τον στελνω σε μια πακιστανικη αποθηκη πολυ φθηνα και το αλλαζει συνεχεια . Στο τελος θα του βγουνε τα τζαμια ακριβοτερα απ οσο κανει η συσκευη... Ειναι θεουλης ο Γιαννακης... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts