Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, specguard said:

Θα τα δοκιμάσω σήμερα!

Εσύ έχεις φτάσει μέχρι εκεί;

58 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Θα τα δοκιμάσω σήμερα!

Εσύ έχεις φτάσει μέχρι εκεί;

Kαλημερα, με το Mi 9T Pro  με την δευτερη μεθοδο με το Xiaomi tool V2 ναι...Περνωντας τα χρονια αποφασισα να ακολουθησω δυο Χρυσους Κανονες:

A) Οταν κατι δουλευει δεν το πειραζουμε.

Β) ΜΗΝ σπασεις ποτε τον  ΚΑΝΟΝΑ  Α  !!!

2 ώρες πριν, specguard said:

Kαλημερα, με το Mi 9T Pro  με την δευτερη μεθοδο με το Xiaomi tool V2 ναι...Περνωντας τα χρονια αποφασισα να ακολουθησω δυο Χρυσους Κανονες:

Δοκίμασα τον πρώτο τρόπο αλλά δεν τρέχει κάτι με εντολές στο παράθυρο cmd. Με το συνδυασμό των κουμπιών δηλαδή δείχνει να μην κάνει κάτι, αντιθέτως μου βγάζει ότι φορτίζει κλειστό.

Με τον δεύτερο τρόπο, μου πετάει error:

IMG_2676.thumb.jpeg.5902b486edb43e6baa2c2f62e3b95f11.jpeg

Νομίζω ότι απλά θα πρέπει να περιμένω 6 ημέρες μπας και γίνει κάτι. Δε βιάζομαι πάντως, απλά κάτι μου λέει ότι θα μείνω κολλημένος στην 1.0.3.0....

Ευτύχης (σχεδόν) κάτοχος εδώ και έναν μήνα! Ο επεξεργαστής κυριολεκτικά "σπέρνει". Έχω αφαιρέσει την μεμβράνη που υπήρχε και έχω παραγγείλει tempered glass. Σήμερα δυστυχώς εντόπισα στην περιοχή του δακτυλικού αποτυπώματος σε μια νοητή γραμμή κατά μήκος της μικρής πλευράς της οθόνης κυλίδες που μοιάζουν με θύλακες αέρα στο εσωτερικό του digitizer. Σίγουρα δεν είναι επιφανειακές. Φανταστείτε το σαν να έχω τζαμάκι με φυσαλίδα αλλά... χωρίς τζαμάκι. Το ευτύχημα είναι πως όταν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο δεν φαίνεται τίποτα απολύτως. Το δυστύχημα είναι πως δεν έχω ιδέα για το πώς θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνου. Φαίνονται μόνο όταν η οθόνη είναι σβηστή και υπό γωνία όταν πέφτει επάνω της φως. Έχει τύχει σε άλλον;

Edited by nikoscorp

17 minutes ago, s_nova said:

Αυτο συνεβη οταν αφαιρεσες την μεμβρανη ?

Την μεμβράνη την έχω αφαιρέσει πριν αρκετές ημέρες. Δεν γνωρίζω πότε έγινε γιατί δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Στην αρχή μάλιστα νόμιζα πως ήταν λεκέδες γιατί τρίβοντας εξαφανίστηκαν αλλά μετά από λίγο εμφανίστηκαν πάλι στο ίδιο σημείο. Μετά από αυτό παρατήρησα πως όταν ασκώ πίεση τοπικά με το νύχι χάνονται για λίγο.

Πώς εξηγείται αυτό;

Περίεργο 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πολυ πιθανον κατα το σταδιο της συναρμολογησης να μην εγινε σωστα η συγκοληση και να εχει παρει αερα ....ενω το δικο μου...εεεε εχει αγρογλυφικο!!!

3 ώρες πριν, specguard said:

IMG-79b2ab7838637be5695b6f33a8f48250-V.thumb.jpg.b0df3d0708cb52406301fc78a11dbdb0.jpg

Κάτι τέτοιο εννοείς?  

Crop-Circles-4.jpg

5 ώρες πριν, specguard said:

Πολυ πιθανον κατα το σταδιο της συναρμολογησης να μην εγινε σωστα η συγκοληση και να εχει παρει αερα ....ενω το δικο μου...εεεε εχει αγρογλυφικο!!!

Crop-Circles-4.jpg

Καλα τιναι αυτο τωρα το καναν πειραματα Εξωγηινοι ???:classic_laugh:

spacer.png

Edited by s_nova

2 ώρες πριν, s_nova said:

Καλα τιναι αυτο τωρα το καναν πειραματα Εξωγηινοι ???:classic_laugh:

spacer.png

Ειμαστε κατοχοι εξωγηινης τεχνολογιας, ειμαστε οι εκλεκτοι!!!

Delete

On 1/11/2024 at 11:15 ΠΜ, specguard said:

Επανέρχομαι για να πω ότι τα κατάφερα και ξεκλείδωσα τον bootloader με άλλο mi account που είχα και χωρίς αναμονή.

Υπενθυμίζω ότι έχω το Xiaomi 11T Pro...

Ακολούθησα το παρακάτω βίντεο:

https://m.youtube.com/watch?v=AtEYlE3HvU0

Edited by Kostas_Ts_86

Σήμερα το poco δόθηκε στην ACS και θα ταξιδέψει για τον γιατρό(infoquest).Τους εξήγησα το πρόβλημα μου ζήτησαν να τους στείλω την συσκευή και να το δούνε...Αν αλλάξουν μπαταρία,τότε ξεκινάμε από το 0 και συνεχίζουμε,αν όχι το ψάξιμο συνεχίζεται(οτι μου αρέσει είναι μη διαθέσιμο 😂)..Ως τότε τα ηνία αναλαμβάνει ένα αργό αλλά τίμιο Galaxy A14 4G το οποίο πήρα πέρυσι το καλοκαίρι έβγαλε και δεύτερη σεζόν  και έχει ήδη πάρει και την ενημέρωση Οκτωβρίου και ελπίζω να το συνεχίσει η και η Xiaomi που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στις αναβαθμίσεις... Αυτά,κάπου ήθελα να τα πω και γω 😁

Μπα,αν είναι να πάω σε android μεριά μάλλον για το S25 Ultra θα ανοίξω νήμα τώρα που έρχεται και ο καιρός του 😂

15 ώρες πριν, George6633 said:

Μπα,αν είναι να πάω σε android μεριά μάλλον για το S25 Ultra θα ανοίξω νήμα τώρα που έρχεται και ο καιρός του 😂

Καλημερα, εμαθα οτι κολλαει στην αλλαγη η δευτερα....μακρυα!!!😂

τζαμακι για τις καμερες αξιζει να βαλω?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

Αν εχεις τασεις να σου πεφτει απο τα χερια καθε λιγο και λιγακι, ναι θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα!

2 ώρες πριν, redman20 said:

τζαμακι για τις καμερες αξιζει να βαλω?

Επειδή έχω μια τάση τα τηλέφωνα τέτοιας κατηγορίας τιμής μετά τον πρώτο μήνα του μέλιτος που τα προσέχω ευλαβικά από τον δεύτερο και μετά να μου φεύγουν από τα χέρια στην καλύτερη και να τα πατάνε αυτοκίνητα στην χειρότερη ενώ μου έχουν φύγει από την τσέπη στο δρόμο (α ρε poco τι τράβηξες φέτος) έχω βολευτεί με τις θήκες που κλείνουν πίσω οι κάμερες με το συρόμενο καπάκι και δεν έχω βάλει τζαμακι (εννοείται έχει κάνει γρατζουνιά στο φακό γιατί αποφάσισα για μια βδομάδα να το δουλέψω με την δική του θήκη).Οποτε αν βάζεις θήκες θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάτι τέτοιο,αν όχι βάλε τζαμακι ναι. 

1 ώρα πριν, George6633 said:

Επειδή έχω μια τάση τα τηλέφωνα τέτοιας κατηγορίας τιμής μετά τον πρώτο μήνα του μέλιτος που τα προσέχω ευλαβικά από τον δεύτερο και μετά να μου φεύγουν από τα χέρια στην καλύτερη και να τα πατάνε αυτοκίνητα στην χειρότερη ενώ μου έχουν φύγει από την τσέπη στο δρόμο (α ρε poco τι τράβηξες φέτος) έχω βολευτεί με τις θήκες που κλείνουν πίσω οι κάμερες με το συρόμενο καπάκι και δεν έχω βάλει τζαμακι (εννοείται έχει κάνει γρατζουνιά στο φακό γιατί αποφάσισα για μια βδομάδα να το δουλέψω με την δική του θήκη).Οποτε αν βάζεις θήκες θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάτι τέτοιο,αν όχι βάλε τζαμακι ναι. 

σαν τι θηκη αναφερεσαι?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

44 minutes ago, redman20 said:

σαν τι θηκη αναφερεσαι?

https://www.skroutz.gr/s/50410094/Orso-Combo-Kickstand-Slide-Camera-Back-Cover-Mple-Poco-X6-Pro.html?product_id=187865528&sponsored=listing

Κάτι τέτοιο πχ και έχει και από άλλες εταιρείες

Απαραιτητα τα προστατευτικα .

Εχω συναδελφο του αλλαζει τζαμακια σχεδον καθε 15 μερες .Την ωρα που παει για υπνο του πεφτει απ τα χερια πεφτει κατω στο πατωμα  και σπαει το τζαμακι.

Μονιμα καθε δυο εβδομαδες τα ιδια και τα ιδια  ...

Ευτυχως τον βολεψα και τον στελνω σε μια πακιστανικη αποθηκη πολυ φθηνα και το αλλαζει συνεχεια .

Στο τελος θα του βγουνε τα τζαμια ακριβοτερα απ οσο κανει η συσκευη...

Ειναι θεουλης ο Γιαννακης...:classic_laugh: