Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό σήμα καλό wifi πολύ κακό gps. Ο λόγος που το δίνω σήμερα. 

Γενικά είναι μια μέτρια συσκευή τόσο ποιοτικά όσο και σε θέμα software. Άλλη μια τρανή περίπτωση καλού hardware με κακό software. 

7 ώρες πριν, Sotos86 said:

Καλό σήμα καλό wifi πολύ κακό gps. Ο λόγος που το δίνω σήμερα. 

Γενικά είναι μια μέτρια συσκευή τόσο ποιοτικά όσο και σε θέμα software. Άλλη μια τρανή περίπτωση καλού hardware με κακό software. 

Αυτό με το GPS με σκότωσε 

Το GPS είναι πάρα πολύ καλό αλλά αν το χρησιμοποιήσεις σαν πυξίδα έχει τα προβλήματα του. Αν βάλεις προορισμό, θα σε πάει ακριβείας.

25 minutes ago, Arinos said:

Το GPS είναι πάρα πολύ καλό αλλά αν το χρησιμοποιήσεις σαν πυξίδα έχει τα προβλήματα του. Αν βάλεις προορισμό, θα σε πάει ακριβείας.

Εμένα με ενδιαφέρει όταν περάσω το iGO να μην χάνει το σήμα του GPS

Επειδή μόνο το igo δουλεύω άμα το έχεις σπασμένο το ξεχνάς και άμα το αγοράσεις όπως και εγώ θα αγανακτησεις. Δεν έχει qwerty ελληνικό πληκτρολόγιο το αγορασμένο δεν αναβαθμίζει χάρτες συχνά και το πιο σπαστικό πράγμα από όλα χάνεται ο προορισμός λίγο πριν φτάσεις με αποτέλεσμα να πρέπει να θυμάσαι το νούμερο από έξω. Φυσικά τρώει και τις φρίκες τους ώρες ώρες με την πυξίδα και μέχρι να πάρει χαμπάρι που πας έχεις φύγει 2 στενά παραπερα.

13 ώρες πριν, dragon11 said:

Εμένα με ενδιαφέρει όταν περάσω το iGO να μην χάνει το σήμα του GPS

Το στίγμα είναι πάρα πολύ καλό, το πρόβλημα είναι με την πυξίδα.

Μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα για το igo, δεν ήξερα την εφαρμογή μέχρι τώρα.

27 minutes ago, Arinos said:

Το στίγμα είναι πάρα πολύ καλό, το πρόβλημα είναι με την πυξίδα.

Μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα για το igo, δεν ήξερα την εφαρμογή μέχρι τώρα.

Η πυξίδα μου έκανε τα ίδια και στο redmi note 13 pro +.

Μάλλον είναι θέμα HyperOs

Just now, dragon11 said:

Θέλει συνεχώς καλιμπραρισμα

16 minutes ago, dragon11 said:

Αυτό ακριβώς, το στίγμα όμως λειτουργεί άψογα.

14 ώρες πριν, dragon11 said:

Θέμα mediatek είναι,ανέκαθεν είχε κάτι τέτοια μικροπροβλήματα,καμιά σχέση με hyperOs.

16 ώρες πριν, highland1 said:

Θέμα mediatek είναι,ανέκαθεν είχε κάτι τέτοια μικροπροβλήματα,καμιά σχέση με hyperOs.

Το απλό με τον Snapdragon θα έχει το ίδιο πρόβλημα;

Εγώ με το απλό δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

18 ώρες πριν, dragon11 said:

Το απλό με τον Snapdragon θα έχει το ίδιο πρόβλημα;

Όχι ,snapdragon εγγύηση.

Παιδιά ερώτηση 

Το εν λόγω τηλέφωνο, φοράει και  snapdragon και mediatech? 

Αν ναι, ποιο θεωρείτε καλύτερη επιλογή; 

Άκουγα παλιά ότι οι mediatech είχαν θέματα διαχείρισης ενέργειας και διάφορα τέτοια. Γενικά το συμπέρασμα ήταν ότι ο mediatech "βήχει" ισχύει; Ισχυε και έχουν αλλάξει τα πράγματα; Την γνώμη σας θα ήθελα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το απλό φοράει Snapdragon, το pro MTK.

Και τα δύο φυσάνε.

Ο συγκεκριμένος mediatek είναι τοπ.

Κανένα πρόβλημα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

50 minutes ago, p_k said:

Και τα δύο φυσάνε.

Κανένα πρόβλημα.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 

Σκέπτομαι να το πάρω και θέλω να δω γενικά τι γίνεται. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, al_exis said:

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 

Σκέπτομαι να το πάρω και θέλω να δω γενικά τι γίνεται. 

To χ6 pro φυσάει αλλά έχει θέμα με την πυξίδα του (θελει συνεχεια calibration μεσω εφαρμογής gps test) . Δεν ξερω το χ6 πως τα πάει αν το έχει κάποιος ας γράψει.

On 9/9/2024 at 2:56 ΜΜ, p_k said:

Και τα δύο φυσάνε.

Κανένα πρόβλημα.

Ε όχι και κανένα πρόβλημα.

Η πυξίδα μόνο πυξίδα δεν είναι.

Κάθε φορά πρέπει να το κουνάς σαν φραπέ για να επανέρχεται.

Εγω λειτουργησα ως εφαρμογη μια φορα την πυξιδα πριν 7-8 μηνες που βγηκε η συσκευη απο τοτε ουτε που ξανα ασχοληθηκα. Ολες οι πλοηγησεις που εχω κανει ειναι απροβληματιστες και δεν πειραζω ποτε καμια πυξιδα κτλ.παταω -ενεργοποιω το icon του Gps κατεβαζοντας την κουρτινα με ενεργα τα δεδομενα παντα  μετα τρεχω το Maps της Google και ολα καλως.

Η συσκευη γενικα παει μπαλα ειναι πολυ δυνατη με αποτελεσμα να μη με εχει προβληματισει πουθενα.

Edited by s_nova

17 ώρες πριν, s_nova said:

Εγω λειτουργησα ως εφαρμογη μια φορα την πυξιδα πριν 7-8 μηνες που βγηκε η συσκευη απο τοτε ουτε που ξανα ασχοληθηκα. Ολες οι πλοηγησεις που εχω κανει ειναι απροβληματιστες και δεν πειραζω ποτε καμια πυξιδα κτλ.παταω -ενεργοποιω το icon του Gps κατεβαζοντας την κουρτινα με ενεργα τα δεδομενα παντα  μετα τρεχω το Maps της Google και ολα καλως.

Η συσκευη γενικα παει μπαλα ειναι πολυ δυνατη με αποτελεσμα να μη με εχει προβληματισει πουθενα.

Συντάσσομαι 

No root->No problem

Ούτε κι εγώ είχα κάποιο πρόβλημα με την πλοήγηση, και τη δούλεψα αρκετά το καλοκαίρι. Δεν την έχω δοκιμάσει πεζός, μόνο σε μηχανή. Για να το γράφουν τόσοι, φαντάζομαι ότι θα υπάρχει θέμα σε κάποιες συσκευές, αλλά δεν είναι τόσο γενικό όσο να πεις ότι όλα τα x6 pro έχουν θέμα με την πυξίδα. Πολύ ευχαριστημένος με τη συσκευή, έχει γίνει από τις τοπ αγορές μου!

Άρα, αν κατάλαβα καλά, το pro σε κάποιους έχει ένα θέμα με πυξίδα (σε κάποιους ξαναλέω), ενώ το απλό κανένα πρόβλημα με πυξίδα. 

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, al_exis said:

Άρα, αν κατάλαβα καλά, το pro σε κάποιους έχει ένα θέμα με πυξίδα (σε κάποιους ξαναλέω), ενώ το απλό κανένα πρόβλημα με πυξίδα. 

Υπαρχουν παντα και χρονια προβληματα με τα στιγματα στις πλοηγησεις αυτο δεν προκειται να το διορθωσει ποτε η Google διοτι μεσα στο λειτουργικο βαζει τυπικους σερβερ για τα δεδομενα .Το τσιπ του Gps που περιεχει μια συσκευη δινει στιγμα αλλα η ακριβη σηματοδοτηση σε ενα χαρτη προερχεται απ τους σερβερς.

Καποτε που εφτιαχνα Ρομ εποχη galaxy Note 2 εφτιαξα xml αρχειο με  πληροφοριες με  κεντρο τη Σουηδια και συγκεκριμενα την Ερικσον σε συνεργασια με 20 Ελληνικους σερβερς οι οποιοι φυσικα δεν μπαινουν ποτε απ την google η  οποια  χρησιμοποιει απομακρυσμενους  αμερικανικους σερβερς .

Το αποτελεσμα με το αρχειο που εφτιαξα ηταν  το στιγμα να ειναι ακριβεστατο στα δεξια του δρομου με ελαχιστη -μηδαμινη αποκλιση λαθους.

Μη προσπαθειτε να βρειτε τελιοτητες καποιες φορες τα πραγματα ειναι καλυτερα καποιες χεροτερα αναλογα την στιγμη που συνδεεται καποιος-α και κατα ποσο τα δεδομενα ειναι ποιο κοντα η πιο μακρια που λαμβανει μια συσκευη ....

Αυτα...

Edited by s_nova

Καλά, σχετικά με την ακρίβεια του στίγματος, νομίζω πως δεν υπάρχει κινητό που να μην έχει μια μικρή απόκλιση, με σκέτο το GPS εννοώ - χωρίς υποβοήθηση δεδομένων. Πχ. με το Here WeGo που το δούλεψα χωρίς δεδομένα, σταματούσα με το μηχανάκι σε μια στροφή και το στίγμα ήταν λίγο πριν τη στροφή (ελάχιστα, όχι κάτι τραγικό). Αλλά από θέμα πυξίδας, κατεύθυνσης να το πω αλλιώς, ήταν ακριβέστατο.

Τώρα, για να το γράφουν κάποιοι εδώ, κάποιες συσκευές θα έχουν θέμα με την πυξίδα, αλλά δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Θυμάμαι πχ. όταν είχα το Mi A3, ήμασταν 5-6 άτομα που γράφαμε εδώ ότι δεν λειτουργούσε το notification led, άναβε μόνο κατά τη φόρτιση και όχι στις ειδοποιήσεις. Παρόμοια με την πυξίδα δηλαδή, το κινητό γενικά δεν είχε κάποιο θέμα με το led αλλά κάποιοι λίγοι άτυχοι το είχαμε.

Ελπίζω να είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί σε μελλοντικό update, για να το χαρούν το κινητό και τα παιδιά που έχουν θέμα με την πυξίδα, γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό κινητό για τα χρήματά του.

Edited by diamantis_

Παιδιά κανείς δεν μίλησε για στίγμα (gps) αλλά για πυξίδα. Γι αυτό και κανένα πρόβλημα δεν εχει το X6 pro σε πλοήγηση αυτοκινήτου/μηχανής αλλά έχει πολύ συχνά πρόβλημα σε πλοήγηση πεζού

17 minutes ago, geopapa123 said:

Παιδιά κανείς δεν μίλησε για στίγμα (gps) αλλά για πυξίδα. Γι αυτό και κανένα πρόβλημα δεν εχει το X6 pro σε πλοήγηση αυτοκινήτου/μηχανής αλλά έχει πολύ συχνά πρόβλημα σε πλοήγηση πεζού

Οταν εχει αποκλισεις και μερικα σφαλματα σε αυτοκινητο -μηχανη γινεται χειροτερο οταν ζητας να δειχνει η πυξιδα ακομα μεγαλυτερη ακριβεια. Τα προβληματα με την google ειναι οτι δεν κατατασσει τις Xiaomi συσκευες στην επαυξημενη πραγματικοτητα (Live View) οπως εχουν αλλες συσκευες  θα ειχαν λυθει ολα τα ζητηματα.

Edited by s_nova